Sunday, April 01, 2012

Maailman oikea tila? - Aprillipäivän listauspähkinä neorenessanssin löytämiseksi transatlanttisen maailman parantamiseen

Tarjoan Aprillipäivän innoittamana ajatuksia herättävän ja sparrauksellisen listauskavalkadin tarttua neorenessanssiseen toimeen ihmiskunnan pelastamiseksi taloususkonnolta ja oligarkkiselta periaatteelta sekä niiden suorilta ja seurannaisvaikutuksilta!

Aivan aluksi listaan alle jotain, minkä ei toivoisi olevan aprillipilaa juuri siinä mielessä... Sitten jotain sellaista tarkoituksellisen häkellyttävästi hyvin isona listauksena, minkä parissa sisältöjen nimenomaan pitäisi olla vain aprillipilaa. Kyseessä ovat uutiset ja Facebook -löydökseni maailmalta ja Suomesta päättyneen maaliskuun loppupuolelta eli vain (Huom. - VAIN!) parin - kolmen viime viikon ajalta. Olen tahallaan sekoittanut niiden joukkoon muutamia hyviä uutisia ja ko. pahuudellisia sisältöjä kyseenalaistavia kannanottoja. Onnistutteko bongaamaan ne sieltä?... ;)

Nythän meidän on nimittäin osattava lukea juuri lännen valtamediaa kuin bongailisimme sieltä "aprillipilaa" eli on osattava erotella siinä juurikin taloususkonnollista ja oligarkkista periaatetta palvelevat / ihannoivat / muka hyvänä propagandisoivat sisällöt esille kyseenalaistettavaksi mahdollisimman paljon ja vaihtoehtomedian (sosiaalisen median - kansalaismedian) kanssa verraten löydettävä sellaiselle vaihtoehdottomuudelle ja pahuudelle paremmat yhteiskuntasisällöt promotoitavaksi tilalle.

Maailman oikea tila? -->

Rothschild -suvun edustaja myöntää päämiehensä osallisuuden laajaan kansainväliseen talousrikoskartelliin!

Kokoomuksen puoluejohto on asetettu syytteeseen useista talous- ja maanpetosrikoksista!

Yhdysvaltain asevoimia määrättiin supistettavaksi 75% verran kansainvälisen sotarikostuomioistuimen langettaman ns. rikos ihmisyyttä vastaan -rangaistuksen mukaan!

Suomessa otetaan ensimmäisenä Euroopan maana käyttöön materia-antimateria -energiaan perustuva pilottiprojekti energiantuotannossa seuraavan 5 vuoden sisällä!

Ensi kuussa pidetään G20 -maiden järjestämä talouskokous, missä päätetään yksityisten liikepankkien lainanannon lopettamisesta ja sen siirtämisestä valtioiden vastuulle!

THL:n puheenjohtaja eroaa ja myöntää väärinkäytökset sikainfluenssaskandaalissa!

Euroopan johtajat päättivät keskeyttää toissapäiväisessä konferenssissaan EU:n liittovaltioistumiskehityksen ja samalla määrättiin 5 -vuotisaikataulu kansallisiin valuuttoihin palaamiseksi!

Suomeen perustetaan tämän vuoden aikana valvontaelin tarkkailemaan valtion toimintaa haittaavien agendojen poiskitkemistä julkisesta taloudesta!

Englanti siirtyy monarkiasta tasavallaksi viiden vuoden siirtymäajalla - Kuningatar Elisabeth II asetetaan syytteeseen useista valtio- ym. rikoksista!

Kansainvälisen riippumattoman tutkintakomission mukaan yhteensä 869 talousjohtajaa odottaa syyte petoksista ym. vehkeilyistä sekä maanpetoksellisista rikoksista!

Kuntauudistus pannaan jäihin eduskunnan tämän päiväisen päätöksen mukaan!

Viimeisimpien galluppien mukaan talousdemokratia -puolue on saamassa lähes 30% kannatuksen tulevissa kuntavaaleissa!

Yhdysvalloissa odotetaan jännittyneenä syksyn presidentinvaaleja, jossa ovat vastakkain Mitt Romney ja virastaan poistetun Barack Obaman tilalla LaRouche -liikkeen teesit poliittiseksi ohjelmakseen ottanut varapresidentti Joe Biden!....

Maailman oikea tila? -->

IS: Halonen suututti yrittäjät: "Moukkamaista" Kauppalehti.fi (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Saatanan tunarit Pauli Vahtera Blogit Iltalehti.fi
(Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Tyranniaa vastaan! - Professori Hudson, jolle tuhannet hurraavat, josta valtamedia vaikenee (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

"Suomen todelliset takausvastuut voivat kasvaa" Talous Iltalehti.fi
(Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Urpilainen syrjäytettiin Saariselän huippukokouksesta (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Katainen Ylelle: Vakuussopimuksen salaamisesta pidetään kiinni (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Vilkaisepa kolmea hulluinta grafiikkaa IMF:n uudesta Kreikka-raportista (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

EU ja IMF: Kreikka voi selvitä, jos se elää nuukasti vuoteen 2030 (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Ei auta – Kreikka uppoaa yhä syvemmälle (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Espanjalla "pahempia ongelmia kuin Kreikalla" - Uutiset - Talouselämä (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Mitä vielä? EVM I, Portugali II, Irlanti II, Kreikka III... (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Time-lehti lyö Kataista ja Rehniä (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Kreikka Euroopan suurin aseiden ostaja Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Suomen ja Israelin asekaupat salaisiksi Kansan Uutiset Verkkolehti (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Näin Suomen piikkiin kertyy taas lisää kriisivastuita (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Hyvästi iäksi, Suomi - kännykät, sähköliedet, ruuti... - Uutiset - Talouselämä (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

David Cameron yksityistäisi teitä (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Öljyostokset Iranista vain kultaharkoilla (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Eurooppalainen pyramidihuijaus täydessä vauhdissa – milloin Suomen hype romahtaa? (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Finnair-farssi (tai tragikomedia) vain jatkuu (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Zombietalous (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Euroalueen taloussopimus on kansallinen 'itsemurhasopimus' (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Krista Kiurun Yleveron älyttömyydet alkavat paljastua (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Pappi Sadinmaa hartaudessaan: 'Miten meillä pääsee esiin valtavirrasta poikkeavat äänet?' (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Iranissa otettiin käyttöön perustulo ensimmäisenä maailmassa (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

Greece develops cashless, Euro-free currency in tight economy The Raw Story (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...)

BRICS-maat perustavat oman pankkinsa auttamaan kehittyviä maita (Globalistien taloususkonto ja oligarkkinen periaate käytännön toiminnassa?...).

Maailman oikea tila? -->

Poliisia ohjeistettu pitämään asioista hyvin perillä olevia terroristeina Infosota.fi (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Kanadassa poliisi voi takavarikoida koko omaisuuden ilman todisteita Infosota.fi
(Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

NYPD käyttää facebookia ja kasvojentunnistusohjelmaa epäiltyjen kiinni saamiseksi (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

CIA:n salainen kidutusvankila Puolassa myönnetään - vihdoinkin
(Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Sarkozy: Visiting hate and terror websites will be punished — RT (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Obama Implementing Martial Law Coup (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

USA rakentaa maailman suurinta vakoilukeskusta (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Yhdysvaltain puolustusministeriö on maailman suurin työnantaja (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

US General says- “It’s good fun to shoot people” TruthTheory (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Police drones that will see into your house coming soon - WAKE UP AND SAY NO PEOPLE !!! (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

CIA aikoo vakoilla koteja television kautta (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Toulouse: Politisoitu verityö ja terrorimainos hallitsee täydellisesti valtamediaa - miksi? (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Tutkijaryhmä: 20 amerikkalaissotilasta osallistui Afganistanin joukkomurhaan (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...)

Onko Suomesta tehty epävirallisesti NATO-maa? (Globalistien poliisivaltiotyrannia, militaristinen imperialismi ja false-flag -terrori?...).

Maailman oikea tila? -->


Nelosen uutiset - Uutinen - Paavi: Kuuban kommunismi on epäonnistunut (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Suomalaiset hermostuivat: Gallup-tulos ja uutinen EU:n huimasta suosiosta lynkattiin täydellisesti --> Tutkimus: Natolle entistä selvempi ei Kotimaan uutiset Iltalehti.fi (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Hallitus yhdistelee taas: Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkea yhteen pakettiin -. (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

UK queen accused of drug trafficking (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Kaninkolo: Foliohattu päähän, vie! (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Vapaamuurarit - Suomen salaisin järjestö Kotimaan uutiset Iltalehti.fi (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Obama: Peittelin Britannian pääministerin sänkyyni (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Tämä on hyvä päivä Suomelle ja suomalaisille (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Kataisen vaihtoehdot: "Masennutaan tai energisoidutaan" - Uutiset - Talouselämä (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

The Shah of Iran Exposes The Illuminati (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Vatikaani korruptiosyytösten keskipisteessä (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Suomen ja Euroopan eliitti - kansanvallan kuolema (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Verkkokommentti: Hyvä veli -Suomi tarvitsee totuuskomission (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Natsien kostot vuosikymmenten takaa: EU, yhteisvaluutta ja liittovaltio (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Netanyahu to Obama - "You are the Great Satan and we are the little Satan" (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Confirmed Obamas Birth Certificate Not Authentic 2012 (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...)

Media threatened with federal investigations if Obama birth certificate story reported (Globalisti- ja rahatalousimperiumin valtaliittotoiminnot, rakenteet ja kätyrit?...).

Maailman oikea tila? -->

Yle: Wallin tunnustaa puoltaneensa Dragsvikia Kotimaan uutiset Iltalehti.fi vs. Wallin ei eroa Kotimaan uutiset Iltalehti.fi (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...)

Yle selvitti juonen: yksi hyökkäys Wallinia vastaan (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...)

Varuskunnat kiinni, jotta Kreikka ja Portugal voivat jatkaa asehankintoja (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...)

Tutkija hermostui Walliniin: ”Suomi on parlamentarismin slummi” (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...)

Professori Kataisesta Dragsvik-sotkussa: “Raukka mies” - Uutiset - Talouselämä (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...)

Upseerit arvostelevat rajusti poliitikkoja (Suomen hyvävelikerhopolitiikka ja natottaminen osana globalisti-imperialismia?...).

Maailman oikea tila? -->


Markus Janssonin blogi: Jyrki Katainen: Rikollinen, huijari ja maanpetturi. (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Uimonen: AKT:n suhdehuhut osa merkittävää keskustelua - Uutiset - Elisa.Net (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Jutta Urpilaisesta on kuoriutunut trendikäs nainen – kuvat - MTV3.fi - Viihde - Uutiset (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Aamulehti Puheenaihe: Ilmainen harjoittelija on kuin tyhjä maitopurkki? (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Häkämies: Nuoret töihin vaikka pienemmällä palkalla Kauppalehti.fi (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Yleisradio sensuroi tsetseenidokumentin (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Opi kiusaajaksi, syytä aina uhria (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Raju kiusaamisvideo järkyttää netissä (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Tutkimus: Myötätunnon tukahduttaminen rapauttaa moraalia (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Oikeuslaitos luovutti liian suurten rikosepäilyjen edessä (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Vihreät Viha-Ryhmät FaceBookissa ja niiden negatiivinen vaikutus koko Suomeen! (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Mahamed Nur: Rikolliset maahanmuuttajat karkotettava Suomesta (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Rikollisten maahanmuuttajien pakkokarkoitus (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

VR kuvasi työntekijänsä kotiaskareita (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Surkea viestintä kaatoi Guggenheimin (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Raquel Welch: the ‘era of porn’ has ‘annihilated’ men LifeSiteNews.com (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Poliisi löysi 2-vuotiaan heroiinipäissään perheauton takapenkiltä (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Romanikerjäläisten määrä kymmenkertaistui parissa viikossa (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Belgian syyttäjät epäilevät sataa pappia pedofiliasta (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Lestadiolaisvaikuttajan lähipiirissä jälleen hyväksikäyttöepäily (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...)

Rikollisliiga tatuoi seksiorjiinsa viivakoodit (Transatlanttisen maailman moraalinen ja kulttuurillinen rappiokierre?...).

Maailman oikea tila? -->


Raju ehdotus: ”Ihmiset lyhyemmiksi geenimanipulaatiolla” (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Rokotteiden tarve vastustuskyvyn parantamiseksi on perusteellisesti kyseenalaistettu (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Sikainfluenssakohun seuraus: Rokotteesta aiheutui tuhansien suomalaisten pysyvä painajainen (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Lasten ja nuorten psykiatrisen laitoshoidon tarve lisääntyi kun kouluterveydenhuollosta säästettiin (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Big Pharma's Evil Motives Exposed Before It's News (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Tutkijat ihmeissään uudesta, karmeasta taudista - Uutisia lasten terveydestä - Lastenlääkäri - Helis (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

USA kieltänyt kodittomien ruoka-avustukset suurissa kaupungeissa (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...)

Rawesome Foods Raided... Again! (Terveyden- ja ruokahuollon heikentyminen rahatalouden parasiittisessa ikeessä?...).

Lopuksi: Jotkut teistä varmasti huomasivatkin, kuinka lännen imperiaaliseen militarismiin liittyen en ottanutkaan esille juttuja parhaillaan käynnissä olevasta Lähi-Idän kriisiytymisestä ja siitä uhkaavasti syttymäisillään olevasta Kolmannesta maailmansodasta. Se onkin aivan oma äärimmäisen vakava kokonaisuuteensa, koska kaikkihan tietävät, ettei väkivallalla voi ratkaista mitään humaanien päämäärien hyväksi. Vai?!...

No comments: