Tuesday, June 19, 2012

EVM pankkiirioligarkkisen neofeodaalidiktatuurin osana on estettävä - Osa 2!: EVM-mielenosoitus Eduskuntatalolla tänään

Tänään tiistaina 19.6.2012 klo. 17:00 alkaen on Eduskuntatalolla jälleen mielenosoitus EVM -järjestelmän hyväksymistä vastaan! Kansanedustajat joutuvat äänestämään siitä viimeistään ylihuomenna torstaina, mutta todennäköisimmin huomenna keskiviikkona. Tein jutun viime viikkoiseen mielenosoitukseen liittyen; EVM pankkiirioligarkkisen neofeodaalidiktatuurin osana on estettävä!: EVM-mielenosoitus Eduskuntatalolla huomenna. Tässä on ko. mielenosoituksessa kuvattua videomateriaalia: EVM vastainen mielenosoitus 14.6.2012.

Verkkomedia on tehnyt jutun tämän päiväiseen mielenosoitukseen liittyen: EVM-mielenosoitus tiistaina 19.6. Eduskuntatalolla klo 17-20. Lainaan siitä pidemmittä selityksittä keskeisen osan -->

"Euroopan vakausmekanismi on anonyymi, monikansallinen, syytesuojattu osakeyhtiö, jolle Suomi liittyessään maksaisi heti 1,44 miljardia euroa, sekä sitoutuisi maksamaan tulevaisuudessa 11,14 miljardia euroa lisää ilman mitään vastinetta.

Vakausmekanismi luo epävakautta, sillä se kannustaa eurooppalaisia pankkeja ja valtioita vastuuttomaan rahankäyttöön. Jokaisen valtion velvollisuus on tasapainottaa budjettinsa itse, sekä pääomittaa pankkinsa itse. Tukitoimet vain pitkittävät ja pahentavat kriisiä.

Vakausmekanismi on markkinoiden toimintaa vääristävä tulonsiirtoautomaatti, eikä Suomen tule osallistua sen perustamiseen. Koska valtaosa muista vakausmekanismissa mukanaolevista valtioista on Suomea enemmän velkaantuneita, eivät vakausmekanismin tekemät tulonsiirrot todennäköisesti tule olemaan Suomelle edullisia.

Vetoammekin erityisesti hallituspuolueiden kansanedustajiin. Mikäli ette ole varma siitä että Euroopan vakausmekanismiiin liittyminen on nyt suomalaisten edun mukaista, pyydämme teitä äänestämään liittymistä vastaan. Suomen rahat kelpaavat vakausmekanismille varmasti myöhemminkin.

Eduskunta käsittelee EVM-kysymystä täysistunnossa tiistaina 19.6. sekä äänestää liittymisestä luultavasti keskiviikkona 20.6. tai torstaina 21.6.2012. Olkaa hyvä ja levittäkää viestiä, asialla on kiire. Poliisi on paikalla valvomassa järjestystä.".

No comments: