Thursday, July 19, 2012

Eduskunta hyväksymässä tukipaketit Espanja-lumeen avulla transatlanttiselle oligarkiamafialle: Lisää monetarismin pahuuden havainnollistusta

Tänään ja huomenna Eduskuntamme käsittelee Espanjalle (Eli sen pankeille, jotka ovat osa transatlanttista rikollista Lontoo-keskeistä oligarkkikartellia) annettavaa tukipakettisarjaa (Kyllä, mitä todennäköisimmin se tulee kasvamaan tällä tiellä useaan osaan...). Siitä tulee valitettavasti hyvin suurella varmuudella raskaasti Suomen etua oligarkkikartellin hyväksi polkeva ja syvästi suututtava demokratian irvikuvanäytelmä.

Käsittelystä syntyvä äänestys tuleekin taas analysoitavakseni näiden kahden aikaisemman (Eduskunnan maanpetoksellinen ERVV-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta ja Eduskunnan maanpetoksellinen EVM-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta) tapaan, jotta kaikelle kansalle selviää yhä kirkkaammin yhteiskuntamme viholliset aste-eroineen.

Olen käynyt tällä viikolla aiheeseen liittyen intensiivistä informaatiosotaa Facebookissa, mistä koostan tähän alle sopivan pikantin ja havainnollisen yhteenvedon, mikä paljastaa oleellisesti transatlanttisen talousjärjestelmän seinähulluuden moraalittomana, epähumaanina, totaalisen vararikkoisena ja toivottomasti järjestelmävikaisena pahuuskartellina.

Oligarkkisen taloususkonnon palveleminen vs. sen paljastuminen pahuutena -->

HS - Urpilainen: Suomi ja Espanja sopineet vakuuksista vs. Tiku-Taku-takuutukset | Pauli Vahtera | Blogit | Iltalehti.fi.

Mielenosoitus on ollut menossa tänään klo. 17:00 - 20:00 asian takia -->

Espanjan pankkitukea vastustava mielenosoitus - Palomuuri Eduskuntatalolla 19.7.2012 (Facebook -linkki).

Oligarkkista taloususkontoa Suomen(kin) tuhoajana avaavia kommentteja -->

Lukijakommentti Taloussanomista ---> "Urpilainen ja Katainen jäävät historiaan! Parivaljakko on kyennyt ohjaamaan Suomen historiallisen surkeaan tilanteeseen kahdella sektorilla ja ennätysajassa! Molemmat ottavat ylivoimaisen paikan kolmessa eri kategoriassa; lausuntojen todenmukaisuus, kotimaan taloustilanne ja kansainvälinen neuvottelutaito.

Reaalimaailmassa suomalainen vientiteollisuus on sitten ajettu alas (Kauppatase-Tilastokeskus). Kaikilla mittareilla suunta on alas, paitsi valtion velka, jonka 12kk kumulatiivinen summa lähentelee 11 miljardia (
http://www.valtiokonttori.fi/public/download.aspx?id=85573&guid=%7Bcdaf083c-ec55-4d9f-8a9c-44ea66592a85%7D).

Pari viikkoa sitten julkaistussa Valtionkonttorin kausijulkaisussa on sivuja, joita voi tuijottaa vain suu auki! Suomi putoaa kovemmin kuin koskaan historiansa, ja samaan aikaan päättäjämme tekevät sopimuksia, jotka pystyy osoittamaan järjettömiksi minuutissa. Valtionvarainministeri siis laatii takaussopimuksia, kun valtiomme talous on historiallisessa pudotuksessa!

Mielestäni jokaisen ihmisen tulisi katsoa netistä 3 (kolme) graafia, jotka kertovat viileästi sen tosiasian, ettei pää-, valtionvarain- ja eurooppaministerimme todellakaan elä samassa todellisuudessa kuin me! Myös ongelmanratkaisukyky on kadonnut kohti epäolennaista Eurooppaa, sillä ongelmat ovat täällä kotimaassa!

* Valtionkonttorin kuukausitiedote (
http://www.valtiokonttori.fi/Public/default.aspx?contentid=24559)
* Suomen Pankin vaihtotase euroaikana (
http://www.suomenpankki.fi/fi/tilastot/kuviopankki/Pages/kauppa_ja_vaihtotase.aspx)
* Tilastokeskuksen antolainauskanta 2002-1012 (
http://tilastokeskus.fi/til/lkan/2012/01/lkan_2012_01_2012-06-14_kuv_001_fi.html)

Näiden graafien jälkeen kannattaa lähettää omalle kansanedustajalle sähköpostia koskien huomista vakuuskeskustelua.

Itse en ainakaan hyppää kaivoon, vaikka Katainen, Urpilainen ja Stubb niin ehdottavatkin ja kertovat hyppäävänsä perässä.

Heidän pelastusrenkaansa onkin rakennettu jo hallintarekisterin kautta.
"!

----> Bank of Finland - Suomen kauppa- ja vaihtotase (Neofeodalismipahuus kuvaajana oligarkkisen taloususkontotoiminnan tuloksena)

----> Liitekuvio 1. Antolainauskanta vuosina 2002–2012 (Oligarkkisen periaatteen käyttöpahuus antihumaanina velkapyramidiaseena).

Joista oleellisesti johtuen Taloussanomien lukijakommentin paljastamana

----> "Katainen paasaa vastuunkantamisesta ja Urpilainen kehuu saatuja vakuuksia.
Ja sen seurauksena Suomessa:

- Verotus kiristyy
- Arvonlisäveroa laajennetaan
- Julkisia palveluja vähennetään
- Armeijaa ajetaan alas
- Poliisivoimia kutistetaan
- Teiden kunnossapitoa vähennetään

- Opiskelupaikkoja ja kouluja vähennetään
- Kirjastoja vähennetään
- Kuntia vähennetään
- Kunnallisia lasten päivähoitopaikkoja vähennetään
- Vanhuksille suunnattuja palveluja vähennetään
- Terveyspalveluja vähennetään
- Kunnallisia hammaslääkäripalveluja vähennetään
- Sairaanhoitopaikkoja vähennetään
(mm. Heinolan reumasairaalan lakkauttaminen)
- Jne …

- Ulkomaan velkaa lisätään rajusti

Näitä toimenpiteitä joudutaan Suomessa jatkossakin tekemään, jotta verovarojamme riittää lapioitavaksi Etelän velkamaille ja niissä oleville pankeille. Sen seurauksena hyvinvointi ajetaan alas Suomessa. Katainen ja Urpilainen haluavat pitää Suomen EU:n rahaliiton lypsylehmänä.
".


‎Lisäksi ----> "Vuosi sitten Katainen sanoi:
- 1,9 miljardia on ainoa luku, joka suomalaisten pitää muistaa. Sen yli vastuumme eivät mene. Kataiselta täysin älytön lausuma, joka oli aivan tietoista valehtelua.

Tänään Yle kertoi uutisissa, että Suomen vastuut velkamaille ovat tällä hetkellä 36,4 miljardia.
".


Eduskunnan oppositiovoimat Perussuomalaisten johdolla yrittävät kyseenalaistaa hallituksen seinähulluutta -->

HS - Soini: Espanjan vakuussopimus on "sisäpolitiikan savuverho"

HS - Soini: Demokratia toteutuu huonosti

HS - Sipilä: Kansanedustajat eivät ehdi perehtyä vakuussopimukseen.

Samaan aikaan hallitus jatkaa sokeaa ja tuhoisaa kätyrilinjaansa transatlanttisen taloususkontosairauden ikeessä -->

HS - Urpilainen: Nopealla päätöksellä vakuuksista saadaan hätävara --> On kiire päästä huijaamaan ja petostelemaan. Näin vakavissa asioissa kiire on aina merkki filunkipelistä ja todellisten asiantilojen tahallisesta piilottamisesta! Niinkuin on jo havainnollistettu.

Kiire tällaisissa asioissa on myös suora tie juosten kustuun polkuun.

Hallitus löytää nämä sekoilunsa vielä edestään kummittelemasta ennen näkemättömällä tavalla...

Tilanteen vakavuus alkaa synnyttää rakoilua oligarkkisten puolueideologioiden pirtaan! -->

Elina Lepomäki: Vakuudet piilottavat olennaisen --> Hmmm., poikkeuksellisen hyvää soraääntä Kokoomuksen leiristä: "Paholainen piilee yksityiskohdissa, eivätkä ne kansalle helposti avaudu ilman rahoitusalan tuntemusta. Etenkään jos sopimusdokumentaatio pidetään salassa. Kreikalle Suomi sitoutui maksamaan lainasumman saman tien, eikä sen maksuaikataulun puitteissa kuin muut lainaajamaat. Tällä “duraatiomuunnoksella” saatiin vakuuksista maksettava kustannus näyttämään paperilla pienemmältä kuin se tosiallisesti on."

"Vakuuskeskustelu jättää alleen sen tosiasian, että Suomen vastuut (takaukset ja lainat) eivät euromääräisesti suppene vakuuksien myötä yhtään. Jokainen ERVV:n myöntämä sadan miljardin euron laina edellyttää 165 miljardin euron pääoman takauksia ja jopa saman verran korkojen takauksia päälle. Ainoastaan Suomen kantama rahoitusriski hieman pienenee, muttei sekään mainostetun 40 prosentin edestä.

Olennaisempi kysymys kansalaisen kannalta olisikin miksi Suomi ylipäänsä on rahoittamassa espanjalaisia pankkeja sen sijaan että Suomi kantaa niistä nyt aavistuksen pienemmän vastuun. Ei ole myöskään sanottu etteivätkö muut maat hakisi samankaltaisia ehtoja tulevaisuudessa, kun Espanjan lainakorot yhä jatkavat kipuamistaan.
"


"Vauhtisokeudessa unohtuu yksi kysymys: miksi suomalaisen veronmaksajan pitäisi ottaa oman pääoman ehtoista riskiä espanjalaiseen pankkisektoriin? Kyseessä olisi väkisinkin usean vuoden sitoumus. Entä miten poliitikkojen johdolla kyhätty paneurooppalainen rahasto olisi yhtään pätevämpi johtamaan kriisipankkeja kuin niiden omistajien asettamat johtajat tähän asti?

Toivottavasti eduskunnassa keskitytään torstain ja perjantain keskusteluissa näihin perustavanlaatuisiin kysymyksiin eikä halkomaan hiusta vakuuksista. Ne ovat todellisten ongelmien mittakaavassa epäoleellisia.
".


Korruptioon, rikollisuuteen ja vääristyneeseen taloususkonnolliseen maailmankuvaan tuhoutuvan monetaristisen Lontoo-keskeisen talousjärjestelmän luhistumisen piirteitä selkokielellä karmeine yksityiskohtineen --->

LaRouche PAC: June 18, 2012 Overview-The Crimes of a Dead Financial System: "The Libor rate fixing scandal, and the recent revelation that HSBC the biggest drug money laundering bank accounts for 60% of drugs coming into America are definitive indictments of the London-based financial system we must shut down with Glass-Steagall.".

LaRouche PAC: Newsreel - Obama & Geithner are Finished --> Seikkaperäinen raportti siitä, kuinka mm. Geithner ja Obama ovat systeemin mukana romahtavia rikollisia ja kuinka HSBC -pankki on yksi ja sama jo Kiinan ooppiumsodistakin varallisuutensa saanut Brittiläisen imperiumin huumerikollisjärjestöosa transatlanttisessa taloususkontopiirissä. Euroopassa ESM eli suomeksi siis EVM on vastatuulessa mm. Saksassa. Glass-Steagall -vaatimukset vetävät mattoa oligarkkikartellin alta jne. Niin se on --> Järjestelmävikainen, totaalisen vararikkoinen ja rikollinen systeemi ei voi muuta kuin tulla ennen pitkää alas kuin korttitalo kaikkine osineen....

Glass-Steagall -reformi on ko. romahtamisen hallittu purkaminen, jotta humaani systeemi voidaan laittaa romahtamisen aiheuttaneen oligarkkisyövän ja taloususkonnon tilalle!

Lisää kuolleeksi turmeltuneen järjestelmän rikollisuutta suihkuaa esille -->

Taloussanomat: Pankkien epäillään vääristelleen suosittua asuntolainakorkoa --> Kuten sanottua; systeemi on täysin läpimädästi rikollinen ja se on ajettava alas Glass-Steagall -reformin avulla, jotta se luo puitteet humaanille uudelle talousajattelulle ja -konkretialle. Muu ei auta!

Kaikki päätökset tällaisen rikollisen systeemin aiheuttamana (Kuten kaikki ERVV- ja EVM -systeemeihin liittyvä, kaikki tukipakettikikkailut pankkiirien hyväksi, leikkauslistat kansallisvaltioiden tuhoamiseksi, kuntauudistus jne.) OVAT EHDOTTOMAN VÄÄRIN JA ON PERUTTAVA!!

Samalla ko. päärikolliset yrittävät yhä luovia vastuustaan eroon -->

Taloussanomat: Bernanke: Libor kärsii valuvioista --> Saatanallinen päärikolliskätyri yrittää valkopestä rikostoveriensa "mainetta" ja palauttaa valeluottamusta isäntiensä pyörittämään velkapyramidirikolliskartelliin. Ei onnistu enää koskaan! Se on nyt menoa ja kyyti tulee valitettavasti olemaan kovaa meille kaikille :/ .... Suomen hallituksen tukipaketti- ja vakuuskikkailu Kreikan ja Espanjan kanssa tulee nähdä kiinteänä osana tätä velkapyramidirikolliskartellia, mikä tulee ehdottomasti purkaa pois!

Ron Paul "It's The Destruction Of The Currency That Destroys The Middle Class!" -->

Ron Paul on tässä hyvässä iskussa haastaen FEDin Ben Bernanken aivan aiheellisesti. Bernanke tosin luikertelee kuin kobra näistäkin syytöksistä, mutta lähitulevaisuus ei päästä pälkähästä näitä rikollisia ja taloususkontosaatanoita, koska heidän takiaan järjestelmävikainen systeemi on romahtanut jo monen vuoden ajan kohti hautaansa ilman toivoa elpymisestä. Siksi myös Barney Frank sössöttää videolla tunnettuna oligarkian kätyrinä ja Glass-Steagall -lain 1999 yhtenä taustatuhoajana kuin tärähtänyt.

Tässä kohtaa on erittäin oleellista huomata, että Yhdysvaltain perustuslain mukaan ei ole ollenkaan sallittua monetarismi, vaan hamiltonialainen luotottava systeemi (Credit system), jota promotoi parhaiten paikalleen oligarkiapahuuden tilalle LaRouche -liike.

Ko. oligarkkikartellin omistuksessa oleva valtamediakaan ei voi loputtomasti piilotella ko. järjestelmävikaista rikolliskartellipahuutta -->

The Guardian: Yes, banking's a mess, but be part of the solution. Move your money! --> Brittimediassa heräillään. Koska Suomessa samassa mitassa?...

Tosin aiheellinen varoitus lukijakommentoijalta: "I like Deborah Orr's writing and I sympathise with this article but it is naive. It imagines that consumer choices can make a systemically failed system work and, in that way, is really just a re-statement of neo-liberal ideology in which the consumer is king and markets are the ultimate democracy. It's nonsense: banks and corporations need to be controlled by state (or international) regulation and can only be controlled by state (or international) regulation. Consumer action can contribute, but it is naive to think that it can substitute for regulation.".

On myös muistettava, että tämä transatlanttinen taloususkontokartelliin piiloutunut mafiamainen rikollisuus kattaa hyvin monia eri toimialoja -->

NaturalNews.com - Exclusive: Glaxo whistleblower goes public with shocking details of bribery, marketing fraud and other pharma crimes ---> Lääketeollisuudestakin siis löytyy transatlanttiseen taloususkontopahuuteen ja oligarkiaan liittyvää superrikollisuutta. Ja tämän kohdalla on hyvä muistaa myös sikainfluenssarokote -gate. Yhtä ja samaa vyyhteä sekin, kuten meillä varoittelijoilla oli tietoa jo aikanaan.

Positiivinen loppukaneetti, jonka tulee entisestään herättää hälytyskellot näkemään humaanit vaihtoehdot oligarkian paapomisen sijaan ja siinä mm. juuri vastustamaan Suomen hallituksen seinähullussa sokeudessaan runnomaa Espanjan tukipakettia, joka on pahaa tukea juuri harvainvallalle, plutokratialle ja antihumaanisuudelle! Se tuki on myös sen pohjana olevaa diktatuurityranniaa vastaan nousevan vallankumouksenkin valossa kaikkien aikojen epävarmimpia hyperriskisijoituksia -->

Verkkomedia - Aktivistit: Espanjan mellakkapoliisit ovat riisuneet kypäränsä!: Hienoja uutisia ei voi liikaa toistaa. Toivottavasti tässä on alkua parempaan osaltaan... --> "Espanjan levottomuuksia ovat jatkuvasti sävyttäneet poliisin ja kansalaisten väliset väkivaltaisuudet. Espanjan suuri ja vaikutusvaltaiseksi kasvanut 15M-liike kertoo kuitenkin jonkin muuttuneen. Mellakkapoliisit ovat yllättäen riisuneet taisteluvarusteita parlamenttitalon edustalla!"

"Valtamedia on vaiennut yllättävästä poliisin asenteiden muutoksesta, joka on kuitenkin otettu jo suurella ilolla vastaan kansalaisten keskuudessa. 15M-liike toivoo uutisen leviävän, koska asenneilmapiirin muutos väkivaltaisesti käyttäytyneen poliisin toimesta viestittää odotettua uutta toivoa rakentavista ratkaisuista ihmisten ahdinkoon ja harvainvallaksi muuttuneen "demokratian" elvyttämiseksi.".

No comments: