Sunday, February 03, 2013

Viikon 5 / 2013 LaRouche -webcast ja yhteiskunnallispoliittinen kooste

Viime lokakuusta alkanut LaRouche -webcastien perjantaisarja on ollut esillä blogissani melko säännöllisesti, mutta se on etsinyt esillepanomuotoaan lähes koko ajan. Nyt olen päättänyt edelleen muotoilla tätä "viikkokoostetta" kiinnostavammaksi ja sisältörikkaammaksi, missä teen jatkossa siitä entistä paremman yhteenvedon kunkin viikon aikaisista keskeisistä yhteiskunnallispoliittisista tapahtumista ja sisällöistä etenkin vaihtoehto- ja sosiaalisesta mediasta poimimani aineiston perusteella.

Kyseessä on seuraavanlainen konsepti >> Laitan näihin "viikkokoosteisiin" LaRouche -webcastin esilleoton lisäksi erityisesti Facebookissa kohtaamaani - löytämääni - sinne itse laittamaani ajankohtaista materiaalia ko. viikolta, jotta kokonaiskoherenssin hahmottaminen ja ymmärtäminen helpottuu asia- ja tapahtumasekamelskasta mm. vertailuna kulloisenkin LaRouchen perjantai-webcastin kanssa. Samasta syystä harkintani ja tarpeen mukaan poimin myös muista seuraamistani vaihtoehtomedioista täydentäviä / syventäviä linkkejä. Tämäkin konsepti varmasti hakee vielä muotoaan... 


Mainitsen vielä uudestaan senkin, että kesken jäänyt vanhojen yhteiskunnallispoliittisten Facebook -aineistojeni (Viime ja toissa vuosilta) koostaminen erilaisiksi yhteenvedoiksi on edelleen tulossa blogikirjoituksiksi jossain vaiheessa; materiaalia on kuitenkin paljon ja ongelmani on ollut koostamisessa ainakin ajankäytöllistä... Yritän kuitenkin edelleen työstää niistä asiaa, koska haluan osaltani toimittaa niitä sisältöjä ja niissä olevia ajatushahmotelmiani ns. historiankirjoihin ja pohjaksi jatkonkin ajatus- ja tutkimustyöskentelylleni. Sekä teille lukijoille tietenkin tärkeäksi informaatiolähteeksi!


Tällä uudella "Viikkokatsaus" -metodilla nyt suoraan asiaan tämän viikon osalta, missä mm. juuri Facebook -aineistoni alkavat tästä lähtien jäämään suunnitelmallisemmin heti suoraan tänne blogiini arkistoon >>


Viikon 5 LaRouche -webcast perjantaina 1.2.2013 >> Feb. 1st, 2013 Webcast


Sisältöä ---> Tämän webcastin sisältönä oli aluksi Lyndon LaRouchen alustuksessa jälleen tähdennettyinä LaRouche -liikkeen kolmen päälääkkeen ohjelma ratkaisuksi transatlanttiseen geopolitiikan ja ekonomian eskaloituvaan kriisiin >> Glass-Steagall -reformi, valtiollinen pankkijärjestelmä ja fyysisen ekonomian tuottavuuden - yhteishyvällisyyden parantamisprojektit. 


Keskeisenä tähdennyksenä tämän kokonaisuuden ymmärtämisen kannalta on juuri se, että nyt rahaa käsitellään transatlanttisessa taloususkontoimperialismissa täysin väärin muka itseisarvoa sisältävänä magiana, kun sen sijaan arvo pitää käsittää ekonomiassa fyysisen eli reaalitalouden tuottavuuden ja yhteishyvällisen hyvinvoinnin mukaisesti. 

Kysymysosiossa käsiteltiin edelleen Barack Obaman roolia Lontoon City- ja Wall Street (Rothschild-diktatuurin) -mafian juoksupoikana sekä äskettäisiä USA:n liittovaltion oikeuslaitoksen linjauksia Obaman virkarikoksista, joiden pohjalta kuitenkin vain kongressilla on päätäntävalta mm. Obaman viraltapanossa... 


Kysymysosion tärkeä asiakokonaisuus oli myös länsimaisen väestön sosiaalis-psykologinen rappiotila, jossa mielenterveysongelmat ja humaanin valveutumisen puute eli mm. "yleisen mielipiteen tyhmyys" ovat aikaamme leimaavia humaanin sisällön ja toiminnan halvaannuttajia ja likaajia.

Lyndon LaRouche otti esille jälleen myös historiallisia seikkoja Yhdysvalloista Brittiläisen imperiumin eli siis nykyään sen uusmuotona transatlanttisen pankkiiri-oligarkkimafian kuristusotteessa. Siinä esille tuli taas Andrew Jacksonin ja Aaron Burrin roolit USA:n kaappaamisessa 1800 -luvun alkupuolella näiden pankkiirioligarkkien imperiaalivaltaan. 


Vain joidenkin yksittäisten USA:n presidenttien hallituskausilla tästä on pyritty sen jälkeen eroon, vaikka etenkin juuri George Washingtonin ja Alexander Hamiltonin johdolla USA:n perustuslakiin onnistuttiin kirjaamaan juuri sellaisen valtiollisen pankkijärjestelmän ja reaalitaloutta palvelevan rahan vaatimus, mitä LaRouche -liike vaatii nykyäänkin ja minkä erittäin juonikkaasti em. salaliittoilijat mitätöivät jo 1800 -luvun alusta alkaen hyvin vakavasti. 


Lyndon mainitsee, että tuota perustuslaillista hamiltonialaista eli ns. "amerikkalaista ekonomiaa" ei itse asiassa ole kyetty vielä koskaan kunnolla järjestämään paikalleen näiden taloususkonnollisten rahatalousimperialistien takia; ainoastaan mm. John Quincy Adams, Abraham Lincoln, Franklin D. Roosevelt ja John F. Kennedy olivat pyrkineet sitä olemassaolon mallia elvyttää ja edistää kukin omilla tavoillaan, mutta lopullinen paikalleen laitto jäi aina keskeneräiseksi.


Tähän liittyen otin viimeksikin (Viikon 4 LaRouche -webcastin koosteessa) esille ratkaisevan ristiriitakohdan historiakäsityksissä liittyen juurikin Alexander Hamiltoniin ja Andrew Jacksoniin sekä heidän piireihinsä >> Ko. The American Dream -animaatiossa roolit oli käännetty LaRouche -liikkeen käsityksiin nähden päin vastoin niin, että Jackson olisi "hyvis" ja Hamilton "pahis". 


Löysin toisenkin aineiston, missä nämä roolit on käännetty päälaelleen samalla tavalla; kyseessä on Bill Stillin koostama ja luoma dokumentti rahan valheesta nimeltään The Money Masters. Se on itse asiassa ilmeisesti ollut esikuva tuolle animaatiolle, mihin tuo ristiriitakohta on kulkenut siitä mukaan. Dokumentti on kyllä muutoin havaintoni mukaan aivan oivallinen tietolähde, mutta ainakin tuo ristiriita häiritsee ja ihmetyttää poikkeuksellisesti.


Se ilmenee niin merkittävänä historiatietoisuuden ongelmana, että sitä on varmaankin syytä ruotia jatkossa lisää erikseen oikein kunnolla... Kumpi taho on väärässä, onko virhe tahallista vai suunniteltua, vai onko kyse vain samaa asiaa tarkastelevien tarkastelukulmaerojen luomasta vääristymästä?... 


Itse haluan olla tässä vaiheessa enemmän LaRouche -liikkeen näkemyksen puolella, koska heillä on havaintoni mukaan pelkän rahan ja ekonomian tietämyksensä lisäksi muihin verrattuna paljon geopoliittista, sosiologista ja tieteellistä tietoutta sekä niiden parissa käyttämissään tutkimus- ja politiikkametodeissa hyvää metafysiikan ja dynamiikan tajua historiallisen ymmärryksensä tueksi... Tuota jatkoruodintaa ennen annan teille nyt linkkeinä itse arvioitavaksi ko. vastakkainasettelupaketin (Ensin mainitussa kriittiset sisällöt ovat kohdassa n. 43 min - 1 h 16 min) >>

The Money Masters vs. The Myth Of Andrew Jackson Is Hereby Destroyed......?


Facebook -aktiviteetin kautta löydettyä yhteiskunnallispoliittista materiaalia tältä viikolta päivittäisessä aikajärjestyksessä (Tuoreimmat ensin):


Su 3.2.2013: 


Presidentti Niinistö: Ei aihetta EU-kansanäänestykseen >> Lukijakommentti: "Höperö mies noussut valtakunnan Isäksi. Mies, joka ei enää kanna vastuuta kansastaan ja huoraa henkisesti sairaan pankkimafian kanssa. Olemme ajautuneet hyvin surulliseen tilanteeseen.".


WHAT IS ACTUALLY GOING ON IN ICELAND >> Islannistakin löytyy näköjään oma nurja puolensa aikaisemmin ilmenneeseen edistyksellisyyteen verrattuna...


---> Taustaa >> Iceland president: Let banks go bankruptIslanti harkitsee velkaan perustuvan yksityispankkiirien rahanluontioikeuden kumoamista ja Islantilaiset äänestivät uuden perustuslakiluonnoksen murskavoittoon (päivitetty).


Our money is debt - Positive Money Conference 2013 >> Britanniassakin on jo merkittävää "positiivisen rahan" promotointia transatlanttisen pankkiirimafian velkaperusteisen ja taloususkonnollisen rahasysteemin sijalle!


Ex-työntekijä nosti kanteen Lady Gagaa vastaan: "Jouduin samaan sänkyyn hänen kanssaan" >> Joopa joo, tässäpä yksi erinomainen esimerkki yli-individuaalisti sokean länsikulttuurin yhdestä sairaimmasta yksilöstä, joka on nostettu näennäiselle jalustalle näennäisin "ansioin". Toki tavallaan hän on siten itsekin moisen hegemonian uhri. Silti oikein hyvä rappiovaroitus siitä, kuinka yhteiskunnan kannalta epäoleellisia asioita pidetään muka ihanteena ja tavoitteena. Ei ihme, miksi pankkiirimafiakin on niin monta aikaisempaa vuotta päässyt huseeraamaan niin totaalisesti. Siihen tulee kuitenkin loppu ennemmin tai myöhemmin tavalla taikka toisella.....


La 2.2.2013: 


Talousaiheista sisältöä muistiin mahdollista jatkokäyttöä varten >> 


----> The Startling Link Between Globalisation and Bank Fraud | Zero Hedge


----> Tuhat miljardia euroa – kuin taikurin hatusta


----> Kilpailukyky vai rakennemuutos? | Tieto&trendit blogi


----> Pankkisääntely vaarantaa talouskasvun


----> FT: USA polttaa halpaa kaasua – roihu näkyy avaruudessa


----> Ideologia ja taloustiede: vastaus Vesa Kanniaiselle | Heikki Patomäki


----> Ahneuden aateliset kokoontuivat Davosissa: velkaorjien uusi feodaalivalta.


Hätkähdyttävä paljastus USA:n sotilaiden itsemurhista.

Eurotrollaajat varokoot - Nyt EU alkaa kytätä eurokriittisiä nettikeskusteluja >> Seuraavaksi odotamme kytättäväksi rahatrolleja, NATO-trolleja, Syyria-trolleja, Libor-trolleja, kuntauudistustrolleja, NDAA-trolleja, Obama-trolleja, ERVV-trolleja, maahanmuuttotrolleja, Kokoomus-trolleja, pankkitrolleja ja ennen kaikkea NWO-trolleja....

----> $3 mln to be spent on ‘internet trolls’ as EU looks to 2014 election!

Talouskaaos eli systeemiromahdus uhkaa pian?!.... >> Newsmax: USA:n miljardöörit vetävät sijoituksiaan Yhdysvalloista.

Talvivaara-gaten tuhosaaga jatkuu >>>

Pe 1.2.2013:

Ääriliikkeiden sietämättömät avioriidat >> Kuten tavallista tässä on lähes ainoa varteenotettava analyysi Jyväskylän kirjaston väkivallasta ja hyökkäyksestä.

----> Poliisilta uusi tieto Jyväskylän puukotuksesta: Molemmilla osapuolilla välineitä vahingoittamiseen >> Jaahas!...

Jeanice Barcelo on lenonhonor.com July 27th, 2012 >> Waauu, miten todella tärkeää ja tajunnan räjäyttävää olikaan kuunnella tätä! Janicen viestin sisältö on toki hurjaa ja hurjasti kyseenalaistavaa, mutta erittäin paljon hyviä ja tärkeitä pointteja sisältävää, kun havaitsemme juuri sitä, kuinka sosiaalis-psykologisesti vihamielinen ja sairas tämä nykyinen länsimainen kulttuuri on! Janice osaa löytää siihen(kin) syitä juuri jopa lapsen syntymis- ja raskausajan olosuhteista nykykulttuurimme ikeessä.... Ja miten esim. seksuaalisuus on kokonaisuudessa niin vääristynyttä. Huh huh!

To 31.1.2013:

Irtisanoudun yhteisistä eurooppalaisista arvoista >> EU:ssa ei olekaan mitään yhteisiä eurooppalaisia arvoja, vaan lähinnä pankkiirimafian moraalittomia asenteita ja agendoja!

Hymy julkaisee torstaina 7000 vapaamuurarin tiedot >> Jaa-a, pitäisköhän lähteä ostamaan Hymy. Totta kai! :) ... Palannen asiaan!

Poliisi otti virkamerkin esiin ja raiskasi alaikäisen - ei virkarikos >> Länsimaisessa neofeodalismissa virkamiehet tulevat olemaan aristrokraatteja, jotka voivat päästä kuin koira veräjästä mistä tahansa.... Tässäkin on jo kuvottavasti oireita siihen suuntaan!

Maan tapa on rikos, ei käytöskukkanen: "Helsingin kärjäoikeuden tuomiot tekevät nyt selväksi, että ”maan tapa” ei ole mikään käytöskukkanen vaan kyse on vakavasta rikoksesta.

Tuomio on tärkeä rajapyykki sille, että maan tapa ei ole hyväksyttävä tapa toimia. Useimmat kansalaiset ovat jo olleetkin tätä mieltä.". >> Tämä on kuitenkin vasta jäävuoren huippua Suomen(kin) hyväveli -systeemin paljastamisessa...

Ke 30.1.2013: 

300 biljoonan vedätys: "Kaikkien aikojen suurin taloushuijaus" >> Niinpä on juuri hyperhuijaus, mutta koko taloususkonnollinen järjestelmä itsessäänkin on jo huijaus ja siksi kaikki sitä tässä järjestelmävikatodellisuudessa paapovat ovat myös huijareita.

Kieltolaki 2.0 - luvassa radikaaleja kiristyksiä: hyvästi kaljateltat ja kesätapahtumat? >> Seppo Oikkonenhan on monta kertaa varoitellut tällaisesta, mikä on oikeastaan periaatteen tasolla vain yksi osa kansalaisten kuritusta ja kurinpalauttamista yhtenäiskulttuurillisiin totalitarismitavoitteisiin eliitin taholta samalla, kun se itse pelehtii uusliberalistisissa taloususkonto- ja imperialismihullutuksissa. Suomeen on tulossa erittäin vakava neofeodalismi!... 

Tosin on muistettava, että sosiaalis-psykologisesti rappioitunut kulttuuri hamuaa alkoholista enemmän / liikaa eskapismia ja turruketta kuin kulttuuria edistävää viihtymistä ja sosiaalistumista!... Sekin on toki ongelma meillä Suomessakin, joten ongelma on monitahoinen.

Libor-taloushuijaus vailla vertaa: 220 000 miljardin euron vedätys: "Toimituksen kommentti:

"Vain muutamia otsikoita Libor-huijauksesta...", kuten Talouselämä kirjoittaa? Ihanko totta? Jo nopeasti keräiltynä hakusanalla "Verkkomedia+Libor"... Niin ja tosiaan, olemme useasti ihmetelleet avoimesti Suomen valtamedian vaitonaisuutta historian suurimmasta pankkien kartellirikoksesta!".

Miten EU:n työttömyysongelma pitäisi ratkaista?: "Jos valtiossa ei investoida tarpeeksi, kysyntä laantuu ja seurauksena on työttömyys. Parhaillaan etenkään EU:n kriisimaissa yksityiset yritykset eivät juuri tee investointeja. Julkinenkin puoli on samaan aikaan keskittynyt etsimään leikkauskohteita ja pitämään yllä talouskuria. Nyt valtioiden olisi kuitenkin lisättävä investointejaan lisätäkseen kysyntää ja ratkaistakseen työttömyysongelmansa, sanoo talousmaantieteilijä Jussi Ahokas ´Raha ja talous´-blogista. Mutta millä keinoin rahoitus silloin hoidettaisiin EU-alueella? Toimittajana on Maija Elonheimo.".

ALERT: China Just Threatened a Currency War if the Fed Doesn’t Stop Printing >> Taas merkki pian uhkaavasta talouskaaoksesta eli systeemiromahduksesta?!...

Ti 29.1.2013: 

Ranskalaisministerin paljastus: 'Ranska on täysin konkurssissa' >> No ylläri pylläri; Not! Eiköhän näillä uusliberalistisilla ja neofeodaalistavilla rahatalousopeilla saada aikaan vielä aurinkokunnan historian isoin lama...

Hurja ehdotus: EU-ilmiantonappi kaikkiin verkkoselaimiin >> Aha, ilmiantonappi. Koskas tulee uudelleenkoulutusnappi, inkvisitionappi ja lopullisen ratkaisun nappi?...

Yle: Professori yrittänyt 30 vuotta – nämä tiedot salataan Suomessa: "Wibergin mielestä ongelmana on, että ministeriöiden päätösten perusteena toimivia laskelmia ei saa tarkistettavaksi. Esimerkiksi valtiovarainministeriö salaa talouslaskelmansa ja julkaisee vain johtopäätöksensä, Wiberg kertoo.

Wibergin mukaan hän on turhaan yrittänyt saada valtiovarainministeriön laskelmia tarkistettavakseen lähes 30 vuoden ajan.

–Mistä me tiedämme, että ministeriö ylipäänsä on tehnyt laskemia päätelmiensä tueksi? Virkamiehet eivät milloinkaan paljasta aineistojaan, eivät oletuksiaan, eivätkä mallejaan, Wiberg kritisoi.".

Final FDA Raid and Takeover of Morningland Raw Milk and Cheese Dairy >> Transatlanttisen imperialismin ja taloususkonnon ikeessä ruokakin on siis sekä antihumaania tavaraa että ekonomisen sodankäynnin ase!

Kansainväliset pankkiirit Suomen päämarkkinatakaajina >> Uutta Jan Rossia: "Suomi velkaantuu vauhdilla, mutta keitä ovat Suomen päämarkkinatakaajat? Siis millaiset tahot ovat velkojiamme? Ovatko velkaisäntämme rehellisiä toimijoita vai konnajoukko? On aika keskustella asiasta, josta ei Suomessa haluta keskustella.".

Ma 28.1.2013: 

Mitä on raha? - Pankin pääekonomisti kohtasi talousdemokraattien edustajan YLE:n ohjelmassa >> Tämä Iivarinen vs. Tyrväinen -kohtaaminen on aikoihin jotain positiivista liikettä julkisesti Suomessa taloususkontovallan kyseenalaistamiseksi :) Toivottavasti se jatkuu monipuolistuen ja vaativoituen!...

Urpilainen torjuu EU-kansanäänestyksen >> Viesti rahatalouspapiston imperiaalikabineteista >> "Alistukaa meidän suunnitelmiin"!

Federal Government Declares Itself Royal! >> Alex Jonesilta täysin aiheellista ja vakavaa asiaa liittyen transatlanttiseen imperialismiin!

Bloomberg: Is Inflation the Legacy of the Federal Reserve? >> Lätkämaila-inflaatio. Ja miksiköhän?! ;) ;) ;)

Belgian MP LAURENT LOUIS stands against war in Mali and exposes the international neo-colonial plot >> Esimerkki hyvin harvinaisesta suoraselkäisestä ja rehellisestä poliitikosta.

Israel pöyristyi: Iran ja Argentiina aikovat tutkia vuoden 1994 pommi-iskun yhteistyössä >> Israelia huolestuttaa oman pahuutensa paljastuminen?!....

Lisäksi Verkkomediasta lopuksi Kolmannen maailmansodan uhkaan liittyvää aineistoa tältä viikolta linkkisikermänä >>

Venäjä vastustaa kiivaasti sotilaallisia keinoja Irania ja Syyriaa vastaan: " "Kuka johtajista on laillinen, ja kuka ei?" Lavrov kysyi. Hän muistutti, kuinka länsi hyväksyy autoritääriset valtiot toisaalla, mutta tuomitsee ne toisaalla: "Mitä standardia sovellatte tehdessänne tämän?" Hän kysyi." ---> Niinpä senkin länsi-imperialismin örkit ja paholaiset!. 

Ja >>

Verkkomedian uutismonitorissa on lisää mm. noihin Lähi-idän tilanteisiin liittyvää materiaalia ja tässä on Verkkomedian Ulkomaan uutisten arkisto.


No comments: