Saturday, April 20, 2013

Bostonin terrori-isku USA:n hallinnon tekemänä valtioterrorismina eli false-flag -operaationa länsieliitin maailmanhallintotavoitteiden edistämiseksi (Päivitetty loppuun!)

Tällä viikolla maanantaina 15.4.2013 Yhdysvaltain Bostonissa tehtiin terrori-isku maratonjuoksutapahtumaan kahden pommin voimin aiheuttaen kuolemia ja runsaasti loukkaantumisia. Tämä on osoittautunut yhdeksi kaikkien aikojen merkittävimmäksi terrori-iskuksi ja se onkin muuttanut myös blogikirjoittamiselleni tälle viikolle aiotut tehtävät.

Olen seurannut tiiviisti vaihtoehtomediapainotteisesti tämän tapahtuman tiimoilta esiin tullutta viime päivät ja koostan tähän juttuun linkkipainotteisen yhteenvedon eteeni tulleesta muistiin jatkotutkimuksia varten ja historiaan talteen. Tämä on todennäköisesti ainakin ensi viikon puolelle päivittyvä juttu; lisää linkkejä täydentyy.

Erityisen merkittäväksi tämän terroriteon tekee sen paljastuminen aikaisempaa vakuuttavammin ja laajemmin Yhdysvaltain hallinnon tai hallinnon osan itse järjestämäkseen kotitekoiseksi valtioterrorismiksi ja siinä osoittaen sen kuulumisen Yhdysvaltain kaappaamiseksi entistä täydellisemmin transatlanttisen eliitin maailmanhallintoagendojen toteuttamiseen. Vastaavia saman tarkoituksen aikaisempia terrori-iskuja olivat mm. 9/11-iskut New Yorkissa ja Pentagonissa syyskuussa 2001 sekä 7/7-iskut Lontoossa metrossa heinäkuussa 2005.

Tämän paljastumisen luonne on asettanut ko. transatlanttisen eliitin käskytyksessä toimivaa valtamediaa nurkkaan ennen näkemättömällä tavalla ja siten haastanut - kyseenalaistanut enemmän kuin koskaan ennen sen luomaa propagandaa ja valehtelua. Tämä on mm. aiheuttanut valtamediajournalismin lipsumaan ja kääntyilemään erittäin pahasti ko. tapauksesta kertovassa sisällöntuotannossaan. Myös eliitti itse on asetettu entistä paremmin kyseenalaistettavaksi!

Virallisen käsikirjoituksen mukaan tämän terrori-iskun oli aluksi tarkoitus asettaa USA:n kotimainen kansalaisaktivismi ja USA:n moiselle eliittipahuudelliselle hallinnolle vaihtoehtoja vaativat liikkeet huonoon valoon ja saada kiristettyä poliisivaltiototalitarismia sen avulla entisestään. Se ei ole onnistunut suurelta osin em. paljastumisen vuoksi ja siksi parhaillaan USA:n hallinnon ko. totalitaarista valtaa kaappaava eliittiklikki pyrkii junailemaan vaihtoehto B:n avulla uusia syntipukkisyyllisiä iskuun muka Kirgistanista / Tsetseniasta päin... Alla olevat linkkisisällöt kertovat näistä käänteistä ja syistä tarkemmin >>

Tämän superskandaalin myötä valtamedia on paljastamassa itse tahattomasti itsensä entistä kirkkaammin alastoman keisarin mukaiseksi journalismin irvikuvaksi, joka ei enää ota asioiden todellisista peristä ja kokonaisuuksista selvää, vaan syyllistyy ankaralla mokaamisen intensiteetillä juuri valehteluun, mustamaalaamiseen, moraalittomaan kikkailuun ja käsikirjoitettuun agendallisuuteen osana länsieliitin antihumaaneja imperiaali-intressejä, mutta niissäkin nyt hoiperrellen hyvin paljon ko. jumittuneen ja irrationaalisen osansa takia. Tämän tiimoilta kaikkialla länsimaissa valtamedian syyllistyminen valehteluun, mustamaalaamiseen ja yhä läpinäkyvämpään eliittijohtoiseen agendallisuuteen on siis ollut härskimmin esillä kuin koskaan ennen.

Hoipertelu johtuukin juuri siitä, kun ko. eliittiagendallisuudet kohtaavat entistä tähdellisemmin ristiriitaa reaalitodellisuuden kanssa ja nyt siis myös ennen näkemättömästi vaihtoehtomedian ko. paljastamisvaikutuksen takia. Valtamedian vastakkainasettelu vaihtoehtomedian kanssa on koventumassa rajusti! 

Minun kärsivällisyyteni valtamedian suhteen onkin nyt loppu ja julistan sen nyt vieraan vallan alla tapahtuvaksi vihollistoiminnaksi! Tämä informaatiosodan eskalaatio tulikin kuin tilauksesta minun äskettäin tekemäni jutun yhdeksi käytännön todisteeksi >> Valta- ja vaihtoehtomedian vastakkainasettelusta osana valveutumisen ongelmia lännen eliitti- ja rappiohegemonioissa.

Kiitos tästä Boston -false-flagin paljastumisesta menee siis kirkkaana vaihtoehtomedian toiminnan piikkiin ja tarkemmin kiitosta täytyy antaa myös kaikelle ko. false-flagin paljastamista edesauttaneelle kansalaisjournalismille mm. sosiaalisessa mediassa sekä itse Boston-tapahtuman tiimoilta saatujen valokuvien ja videoiden parissa töitä tehneille kansalaisaktivisteille!

Me humaania neorenessanssia toivovat ja luomaan yrittävät elämme historiallisia aikoja tämän saavutuksen kanssa, mutta valtamedian ja vaihtoehtomedian välinen informaatiosota ei ole vielä suinkaan ratkeamassa lopullisesti suuntaan taikka toiseen >> Kaikki vaihtoehtomedian ko. paljastukset ovat valtamediassa ja FBI:n kovasanaisesta vaatimuksesta parhaillaan totaalisessa sensuurissa ja osaltaan vääristelyoperaatiossa.

Niinpä tosiasioiden sijaan eteemme on nyt vyörytetty iskun syntipukeiksi leivottujen opiskelijamiesten (tsetseenejä?...) karmaisevan groteski ihmisjahti USA:n sotateollisen kompleksin suuren shown kera, jossa kahta on jahdattu ja joista toinen onkin jo poliisin teloittama. Jäljellä olevakin tullaan mitä todennäköisimmin teloittamaan suoraan kiinni saadessa, jotta hallinnon ko. suunnitelma B:n sisältöä ei voitaisi jälkeen päin kyseenalaistaa ollenkaan; kuolleet eivät puhu. Tapauksen asiat elävät ja muuttuvat lähipäivinä varmasti paljon lisää!.....

Saatan jatkaa / täydentää tätä alkutekstini kirjoittamista lisää myöhemmin, mutta nyt on aika jo julkaista tämä ja alla oleva valtava ja sisällölliseltä painoarvoltaan hyvin merkittävä linkkikooste teidän tutkittavaksenne. Keskeisen osan linkkikollaasissa saavat tämän tapauksen tiimoilta Suomessa merkittävimmin asioita seuranneet Verkkomedia ja Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi sekä Yhdysvaltojen ylivoimaisesti johtava false-flag -operaatioita(kin) jo vuosikaudet paljastanut Infowars -media Alex Jonesin johdolla >>>

Päivitys lauantaina 20.4.2013 klo. 11:45: Viime aamuyönä Suomen aikaa toinenkin syntipukki nimeltään Dzhohar Tsarnajev on otettu kiinni ja hänet on ilmeisesti toimitettu kriittisessä tilassa sairaalaan kiinnioton yhteydessä tapahtuneen ammuskelun päätteeksi. Näin on yhdysvaltalainen "oikeus" tapahtunut - Hyvin säälittävällä tavalla ja valtamediassa näytetään nyt valveutumattomien lampaiden juhlintaa (Ilta Sanomien juttu) sekä toitotetaan asian olevan nyt muka loppuun käsitelty. Kovin kätevää "oikeuden" käyttöä.

Ei! Nyt asioiden puiminen ja tutkiminen vasta alkaakin, koska paljastuneet väärinkäytökset, epäselvyydet ja moraalittomuudet jokaisessa kohdassa koko tapahtumasarjaa viranomaisten ja valtamedian taholta ovat niin vakuuttavasti esillä ja taltioituna!

Tässä länsieliitin suunnitelma B:ssäkin nähdään, kuinka huonoon valoon on pyritty samaan aktiiviset opiskelijat, joiden joukosta todennäköisimmin nousee vastustusta eliitin maailmanhallintorakentamiselle. Rauhanomaista vastustamista pyritään leimaamaan "terrorismiksi".

Päivitys sunnuntaina 21.4.2013 klo. 00:35: Olen nyt päivittänyt uusimpia aiheeseen liittyviä juttuja alle; niissä huomio kannattaa kiinnittää esim. Glenn Beckin tekemään ukaasiin, jossa hän vaatii USA:n hallintoa paljastamaan ennen viikonvaihdetta piilottamansa - vääristämänsä tiedot Bostonin tapauksessa esim. valtamediassa häivytettyyn saudimieheen liittyen. Beck näyttäisi omaavan tärkeää uutta tietoa tästä miehestä ja kaikesta siihen liittyvästä, minkä hän uhkaa itse paljastaa ensi maanantaina, jos USA:n hallinto ei tee sitä. Beck on saanut tietojansa kertomansa mukaan mm. USA:n hallinnon ns. hyviksiltä eli patriooteilta, jotka haluavat taistella tätä maailmanhallintoa rakentavaa globalistieliittiä vastaan! Mielenkiintoinen käänne; hmmmm....

Joka tapauksessa ko. saudimies on alle laittamani muunkin materiaalin valossa hyvin todennäköinen kätyri ja saudieliittiä ollen osa angloamerikkalaisen valtioterrorismin ja false-flag -toiminnan apujohtajia tässä Bostonin tapauksessa; hän esiintyy attentaattipaikalla useissa valokuvissa hyvin epäilyttävänä ja ilmeisesti osana FBI:n toimintaa. Näin ollen hän voi hyvinkin olla myös selkeä osa transatlanttisen eliitin maailmanhallintojuonia!... 

LaRouche -liikehän on osoittanut tämänlaisen saudielementin kuuluneen jo 9/11-iskuunkin vuonna 2001 ja siitä näyttää tulevan myös tähän Boston-kuvioon merkittävästi avartava täydennys! 

Palaan taas asiaan ja jossain vaiheessa myöhemmin saatan myös tehdä jonkun oman erillisen yhteenvedon näistä materiaaleista ja käänteistä....

Päivitys maanantaina 22.4.2013 klo. 13:20: Nyt olen taas lisännyt suuren määrän linkkejä alle Boston-tapauksen selvittelyyn. Lyhyesti tässä vaiheessa mainitsen, että pohdinnoissa on ollut mm. Tsarnajevin veljesten liittymismahdollisuudet tsetsenialaiseen terrorismiin, joka puolestaan on ollut transatlanttisen eliitin ylhäältä alaspäin pyörittämää geopolitiikan manipulointia. Sitä kautta käänteitä on havaittavissa myös Kavkaz Centeriin ja Suomeen Heidi Hautalaa myöten! >> Näkökulma: Boston - Tsetsenia - Helsinki...

Hälyyttävänä periaatteellisena uhkana Barack Obama on paljastanut lisää moraalitonta asennettaan: Haluaisi kieltää ajattelemisen! >>  Obama: Don’t form opinions on Boston attacks until government decides.

Hyvä vaihtoehtoinen näkökulma kaikkeen terroriväkivaltaan nähden on toki myös tämä: Why does America lose its head over 'terror' but ignore its daily gun deaths?.

Tämän enempää en nyt pohdiskele tässä päivitystekstissä. Odotan Yhdysvaltain aikaa jossakin vaiheessa tänään maanantaina Glenn Beckin tekemän paljastuksen sisältöä hyvin suurella mielenkiinnolla; sillä saattaa olla paljon avartava merkitys koko vyyhdin kannalta...

Päivitys perjantaina 26.4.2013 klo. 01:45: Olen pitänyt taukoa tämän keissin seuraamisesta muutaman päivän ajan, mutta nyt olen palannut sorvin ääreen ja tuolla alla on tältä iskua seuranneelta viikolta eiliseen torstaihin saakka päivitettyjä linkkejä. Huomio kannattaa kiinnittää niissä osaltaan niihin aikaisemmin kohuttuihin Glenn Beckin paljastuksiin; Beck puhuu siis siitä arabialaisesta miehestä, jonka nimi on Abdul Rahman Ali Alharbi. Kyseessä ei siis ole hänen mukaansa tämä >> kätyri (?) / FBI:n alla toimiva operaatiojohtaja (?) kuvissa...

Itse arvelen edelleen vahvasti, että myös tuolla toisella saudieliittimiehellä on ollut joku salattu rooli tämän pommi-iskun luomisessa. Toki on voinut olla Abdul Rahman Ali Alharbillakin, mutta ei hänkään ole yksin silloin toiminut, vaan osana "organisaatiota" tavalla taikka toisella...

Tärkeimmät tiedot taitaa sittenkin tuoda koko tähän vyyhtiin juuri LaRouche -liike, jonka analyysit ovat vasta lähinnä tällä viikolla 17 alkaneet tulla kunnolla julki. Niiden mukaan arabialainen eliittikomponentti on tosiaan olemassa tässä yhteydessä ja yhdessä Britannian eliitin kanssa toimien se muodostaa geopoliittisen manipulaation "organisaationa" ylimmän johtavan tahon todennäköisimmin tämänkin terroriteon takana ylhäältä alaspäin toimintaa hierarkkisesti ja juuri salaliittoisesti toteuttaen. Tämä "organisaatio" on ollut olemassa näemmä jo ainakin 1990 -luvulta saakka!

Tämän "organisaation" käyttöön Tsarnajevin veljeskaksikko oli joko tarkoituksella rekrytoitu tai muulla tavoin johdateltu, mutta en ole toisaalta vieläkään vakuuttunut siitä, että juuri tämä kaksikko sekä asetti että laukaisi pommit ja toimi muka kokonaan yksin tai osoitettuna muka vain tiettyyn "terroristisoluun". Vain valtamedia FBI:n ym. viranomaisten johdatuksessa on toitottanut tämän kaltaista versiota. Mutta kuten tämänkin yhteydessä olen pauhannut, niin luottamus viranomaisiin ja valtamediaan on ollut hyvin fataalisti laskemaan päin.

Nimittäin mm. juuri LaRouche -liikkeen tiedustelusisällöt kertovat juuri siitä, että FBI:n roolilla on saattanut olla merkittävä osa tämän pommi-iskun luomisessa eikä niinkään estämisessä >> Alla olevien tietojen mukaan Tsarnajevin veljeskaksikko on ollut FBI:n tiedossa ilmeisesti jo vuosia. Silti pikemminkin vaikuttaa juuri siltä, että kaksikko on ollut FBI:n alla operaatiotehtävissä tavalla taikka toisella eikä terrorismin vastaisessa seurannassa. Ja nuo kaksi arabi- / saudimiestä ovat olleet mitä todennäköisimmin yhtenä osana operaatiota, joka on ilmeisesti kattanut hierarkkisesti monta tasoa ja paljon miehistöä juuri varjohallinnollisena "organisaationa" eli Brittiläisen imperiumin geopoliittisena työkaluna...

Jätän tämän koosteen nyt tällaiseen lopputilaan ja saatan palata joskus myöhemmin erikseen toisessa kirjoituksessa / kirjoituksissa tekemään lisää yhteenvetoa tästä(kin) terroritapauksesta ja siihen liittyvistä aiheista jonkin valitsemani kirjoitusteeman alla...

Tämän viimeisen päivityksen linkit ovat alla vihreällä fontilla >>


-----------

Kontrastiksi ensin kaikelle alla olevalle valtamedian propagandaskriptin mukaista seurantaa käynnissä olevasta ihmisjahdista: Ihmisjahti Bostonissa kiihtyy - kaupunki poikkeustilassa.

Tietoa eri vaihtoehtomedian lähteistä >>

LaRouche -liikkeen juttuja >> Jeff Steinberg on the Boston Marathon Bombing, "The FBI Should Be Investigating Crime, Not Inventing It", Russian Warnings About Tsarnaev Came via Established Channel, After Boston Marathon Bombings NY Mayor Bloomberg: Time to 'Re-Interpret' The Constitution, Deportation of Saudi National Rescinded after Obama, Kerry Meetings with Saudi Foreign Minister, Russia Contacted the FBI a Second Time in November 2012 about Tamerlan Tsarnaev, McCaul-King Letter Implicates Obama In Intel Failures, A Counter-Terrorism Drill Reported Before Boston Marathon, EIR Exposed British-Saudi Sponsorship of Chechen Terrorists, Who Blinded The U.S. on Chechen Terrorists?, Did the FBI Just Bungle The Boston Bomb Plot, or Did It Actually Create It?, Uncle Claims that Tamerlan Tsarnaev Was "Brainwashed" ja Why Wasn't a Flag Put Up on Tamerlan Tsarnaev, Asks House Homeland Security Chairman McCaul.

Glenn Beckin paljastuksia: Beck Breaks Exclusive Information on Saudi National Once Considered a Person of Interest in Boston B ja ‘Armed and Dangerous’: Beck’s Latest Revelations on Saudi National Once a ‘Person of Interest’ in Boston Bombings.

LaRouche -liikkeen juttuja >> Is There a Saudi Connection to the Boston Bombing?FBI Tracked Marathon Terror Suspect For 3-5 Years ja Senators Graham, McCain, Ayotte and Rep. King Call for Treating Surviving Boston Bomber as an `Enemy Combatant'.

Preparing for Major Terrorism Exercises Three Cities

Boston Bombing Finish Line Time Lapse

Global awakening to false-flag terrorism

10 Reasons Boston Bombing Appears To Be An Inside Job

BOSTON TRUTH: The “Chechen Connection”, Al Qaeda and the Boston Marathon Bombings | Global Research

“Contractors” at Boston Marathon Stood Near Bomb, Left Before Detonation | Global Research

‘Tamerlan was not a religious fanatic’ – Tsarnaevs’ relative to RT — RT News

‘Boston Bombers’ Tsarnaev brothers: Where the dots won't connect

Eye Witness ! Police SUV Ran Over Suspect, Dead on Scene and They Heard NO Explosions !

Boston Bombing Actor

BUSTED ! BOSTON AMPUTEES FAKE ! ACTORS..FALSE FLAG

Did the FBI phone Boston suspect before fatal shootout?

Breaking Info on Boston Bombings! Tamerlan Tsarnaev and the Naked Man

Israeli false-flaggers flown in for Boston shoot-out?

LiveLeak.com - Family ripped from their home at gunpoint; Police storm the property looking for terrorists.

Glenn Beckin hyvin kohahduttava puhe! >> Glenn: “After what I have learned this week I’m a changed person.”

Breaking News - Boston Terrorist Attack - TheBlazeTV - Glenn Beck 


Update On Saudi National Story - TheBlazeTV - The Glenn Beck

---> Ko. saudieliitin kätyri kuvissa.


LaRouche -liikkeen hyvin kiteyttävä analyysi >> Entire Boston Area Was in Lockdown


---> Tärkeä lainaus: "While there remain too many unanswered questions to cite here at this time about the Boston incidents, one thing is perfectly clear: Such acts of irregular warfare and blind terrorism will continue to take place until the Anglo-Saudi top-down control of global terrorism is shut down via full public exposure and prosecution. One vital starting point is the release of the 28 pages of the original Joint Congressional investigation of 9/11, which has been suppressed by Presidents Bush and Obama, and which reveal details of the Saudi Monarchy's funding of the Sept. 11, 2001 attacks.".

Why does Boston celebrate Martial Law with chants of ‘USA, USA’?

Why did FBI fake Boston Bomber surveillance video?


Why Should I Care That No One’s Reading Dzhokhar Tsarnaev His Miranda Rights?.


Bostonin terrori-iskun varjolla kätevästi voimaan pantuna! >> Cispa: US 'intelligence sharing' bill explained - What is Cispa? (Wired UK)

'SPECIAL FORCES' IN BOSTON

Total media blackout now under way on most likely suspects in Boston marathon bombing

Bombers Aunt says The Government STAGED the Bombing !

Listen to Lieutenant Colonel Potter Please

Jon Stewart’s Epic Smackdown Of CNN’s Boston Coverage

When False Flags Don't Fly.

Verkkomedian juttuja >>

Obama: Tehkää mielipiteet Bostonin pommeista vasta kun hallinto päättää

Bostonin pommituksesta epäillyn viimeinen Facebook-päivitys: 'Minut lavastettiin'

'Poikamme lavastettiin!' - Köyhän sota on terrorismia, rikkaan terrorismi on sotaa

Videoukaasi: 'Hallituksella on maanantaihin aikaa kertoa totuus Bostonin pommeista' - Glenn Beck

Bostonin pommeista pidätetty epäilty on sairaalassa - vakavasti loukkaantunut

Bostonin pommeista epäillyt ammuttu ja pidätetty - 'metsästys on ohitse'

Bostonin pommit ovat valtioterrorismia ja todisteet 'false flag'-valehyökkäyksestä ovat tässä

USA:ssa käynnistettiin Lontoon 7/7-iskuista tuttu käsikirjoitus - Bostonin pommien 'damage control'

Bostoniin on julistettu 'martial law' - poikkeustila | NextNews

Bostonin pommit - miksi syytöksissä jätetään luonnollisin epäily käsittelemättä?

Näissä kuvissa Bostonin pommittajat?

Bostonin pommit - poliittisen väkivallan kahdet kasvot.

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogi >>

Tsarnaevien isä lentää huomenna Yhdysvaltoihin hakemaan oikeutta

Tamerlan Tsarnaev oli Alex Jones fani

USA:n hallinto: Älkää uskoko kuin vain meidän versiota Bostonin pommi-iskuista

Bill O'Reilly pistettiin hyökkäämään Alex Jonesia vastaan

Syntipukki no. 3 Saudinationalistikortti vedetään esiin ma 22.4.2013?

Dzhokhar Tsarnaevin kiinniottokuva

Jäljet alkavat selvitä... Dzhokhar Tsarnaev oli 9/11 aktivisti

Pari syntipukkia ammuttu ja tasan klo 21.00 homma hoidettu

Navy Seal erikoisjoukot ehkä tietämättömiä itse pommista, Bostonin maratonialueella

Dzhokhar Tsarnaev viety sairaalaan kriittisessä tilassa

Ensimmäisen Bostonin epäiltyn pidätyskuvassa epäkohtia

Bostoniin julistettiin poikkeustila

Erikoislähetys Bostonin pommi-iskuista - Radio NWO Havaintoja 19.4.2013 vieraana verkkomedian Janus Putkonen

Epäillyn opiskelutoverit eivät usko Tsarnajevin olevan syyllinen Bostonin pommi-iskuihin

Bostonissa ihmisjahti. Tsetseeniterroristikortti vedettiin esiin

FBI julkaisi kuvat kahdesta epäillyistä. Lopuista oikeista tekijöistä ei mainittu mitään.

Alex Jonesin infowars.com reportaasi Bostonin tapahtumista

Toinen Bostonin pommi-iskujen epäilty otettu kiinni. Onko tässä lavastettu syntipukki?

Yhdysvaltain senaatti kaatoi aselain. Globalistit raivoissaan.

Bostonin poliisiradion keskustelut kuunneltavissa

Bostonin oikeustalo evakuoitu pommiuhan vuoksi

Bostonin pommi-iskujen pääepäillyt pääsivät amatöörikuviin

Informaatiosodankäynti kiristyy: Nyt Obaman kerrottiin saaneen myrkyllistä risiiniä sisältävän kirjeen

Bostonin pommi-iskujen tiedotustilaisuus ei mennyt oikein putkeen

Valtamedia hyökkäsi Family Guy & Boston väitteitä vastaan

Asiantuntija: Massaväkivallan kulttuuri kasvaa USA:ssa

Bostonin terrori-iskujen valheen verkko kiristyy

Family Guy jakso ennusti Bostonin pommi-iskut

Bostonin pommi-iskun ajoitus ja mahdolliset taustamotiivit

Bostonin pommi-isku juuri samana päivänä jolloin on patrioottien muistipäivä Yhdysvalloissa

Obama: Emme vielä tiedä, kuka teki tämän

Bostonin pommi-iskujen facebookin muistosivut luotu 3 päivää aiemmin

Kuten ennen jokaista false-flag terrori-iskua edeltää harjoitus. Niin Bostonin tapauskaan ei ole poikkeus.

Infowarsin juttuja aikajärjestyksessä uusimmasta vanhimpaan >>

Tilanteet torstaina 25.4.2013:

Latest Addition to Official Story: Brothers Tsarnaev Planned to Bomb Times Square - April 25th, 2013

Falsely Identified ‘Boston Bomber’ Found Dead In River - April 25th, 2013

Police State Show Of Force Not Working - April 25th, 2013

Uncle Ruslan and the Official Boston Bombing Narrative - April 25th, 2013

CONFIRMED: Both FBI & CIA Watched Boston Bombing Suspects for Years - April 25th, 2013

Rachel Maddow Froths Over Boston False Flag and Alex Jones - April 25th, 2013

Video: SWAT police gunpoint raids in Boston Were Conducted “House After House” - April 25th, 2013

2 U.S. Agencies Added Boston Bomb Suspect to Watch Lists - April 25th, 2013

Are These Pictures Of Michelle Obama Visiting The Saudi Student Put On A Watchlist Last Week? - April 25th, 2013

Was Tamerlan Tsarnaev Radicalized by The CIA? - April 25th, 2013

Tilanteet keskiviikkona 24.4.2013:

More Boston Bomber Lies - April 24th, 2013

Suspected Saudi Terrorist Al-Harbi Visited White House Numerous Times - April 24th, 2013

Tamerlan Tsarnaev Attended CIA-sponsored Workshop - April 24th, 2013

Media Jumps On Alex Jones In Desperate Attempt To Connect Infowars To Bomb Suspects - April 24th, 2013

Chambliss: Law enforcement agency may have known about Boston bombing in advance - April 24th, 2013

Same Guy? - April 24th, 2013

Former FBI Employee: Bombers Could Have Been Recruited By FBI - April 24th, 2013

Tilanteet tiistaina 23.4.2013:

Red Alert! AP Ties Infowars.com To Boston Bombing! - April 23rd, 2013

New Pictures Purport To Show Tsarnaev Brothers Engaged In Firefight With Police - April 23rd, 2013

Tamerlan Tsarnaev “Radicalization” Plot Line Used to Reinvigorate War On Terror - April 23rd, 2013

Aunt of Bombing Suspects Talks To Alex Jones: Smells an Inside Job - April 23rd, 2013

Police Say The Naked Man Arrested In Boston Was Not Tamerlan Tsarnaev - April 23rd, 2013

Boston bomb suspect will not be designated an ‘enemy combatant’ - April 23rd, 2013

Tilanteet maanantaina 22.4.2013:

FBI Fumbles As It Tries to Cover Up False Flag Asset Tamerlan Tsarnaev - April 22nd, 2013

Mother Of Suspected Bombers Claims FBI Called Eldest Son AFTER Bombing, Before Fatal Shootout - April 22nd, 2013

Congress Exploits Our Fears to Take Our Liberty - April 22nd, 2013

Shocking Footage: Americans Ordered Out Of Homes At Gunpoint By SWAT teams - April 22nd, 2013

17 Unanswered Questions About The Boston Marathon Bombing The Media Is Afraid To Ask - April 22nd, 2013

Video & Audio Of Firefight, Capture Of Dzokhar Tsarnaev - April 22nd, 2013

CLAIM: Boston Bomber Last message on Facebook to his Father – “I have never done it , they set me up” - April 22nd, 2013

Tilanteet sunnuntaina 21.4.2013:

Witness: Tamerlan Tsarnaev Run Over By Cops, Not His Brother - April 21st, 2013

Dzhokhar Tsarnaev and the “Right Balance” for the Bill of Rights - April 21st, 2013

Glenn Beck’s Info on Obama Bombing Coverup Released - April 21st, 2013

Abdul Rahman Ali Al-Harbi, Bombing ‘Person Of Interest’ Has 6 Saudi ‘Terrorists’ In Family - April 21st, 2013

Why Government Should Be The First Suspect In Any Terror Attack - April 21st, 2013

Video: This Is What A Police State Looks Like - April 21st, 2013

Glenn Beck’s Double Standard on “Bad-Bad-Bad Men” - April 21st, 2013

Boston Bombing Diverts Attention from Bush-Obama War Crimes: Alex Jones - April 21st, 2013

Military Men Witnessed At Boston Bombing Identified As National Guard CST Teams - April 21st, 2013

Brothers Tsarnaev Inspired by Chechen Warlord on State Department Payroll - April 21st, 2013

Hackers Hijack CBS To Claim Obama Involvement in Boston Bombings - April 21st, 2013

Israeli Press Says Patsy Brothers Were Double Agents! - April 21st, 2013

Intelligence Claim: The Tsarnaev brothers were double agents who decoyed US into terror trap - April 21st, 2013

Saudi National Connected To Boston Bombing Still Set To Be Deported On Tuesday - April 21st, 2013

NYT: FBI Hatches Terror Plots - April 21st, 2013.

Tilanteet lauantaina 20.4.2013:

Glenn Beck says Obama is Covering up Truth of Boston Bombing - April 20th, 2013

NY Times: ‘FBI Staged Terror Attacks’ - April 20th, 2013


Security theater moves to Act Two following arrest of Boston marathon bombing suspect - April 20th, 2013


FBI Casting Set Stage for Boston Marathon Bombing, Shootout, Charade - April 20th, 2013


Full Extent of FBI Role in Boston Bombing Will Never Be Known - April 20th, 2013


Boston marathon bombs: Tamerlan Tsarnaev ‘interviewed by FBI in 2011′ - April 20th, 2013


Images Of Captured Boston Suspect Number Two - April 20th, 2013


Gruesome Death Photo Of Boston Suspect Emerges - April 20th, 2013


UPDATE! Boston Marathon Bombing Secrets - April 20th, 2013


BATTLEFIELD USA: De Facto State of Martial Law Declared In Boston *Pics From the War Zone* - April 20th, 2013


Obama Vows U.S. Probe to Find Motives for Boston Bombing - April 20th, 2013


The FBI Needs To Explain Why It Failed To Monitor Boston Bombing Suspect Despite A Clear Warning - April 20th, 2013.

Tilanteet perjantaina 19.4.2013:

Boston Bomber Controlled by FBI - April 19th, 2013

Boston Bombing Suspect Arrested - April 19th, 2013

“Contractors” at Boston Marathon Stood Near Bomb, Left Before Detonation - April 19th, 2013

Did Alleged Boston Bombing Terrorist Post al-Qaeda Video on His Youtube? - April 19th, 2013

Suspect’s Twitter Account Discovered: Contains 9/11 Truth Comments - April 19th, 2013

Bill O’Reilly Attacks Alex Jones and Infowars for Daring to Ask Questions About Boston Bomber Narrative - April 19th, 2013

Father Of Boston Suspects: US Security Services Set Up My Sons - April 19th, 2013

Facebook Blocks Infowars Post on Suspicious Men Wearing Backpacks - April 19th, 2013

This Is What Martial Law Looks Like - April 19th, 2013

Will Obama Insider, Media Mouthpieces Apologize For Fingering Tea Party, Patriots As Bombers? - April 19th, 2013

Boston Bombers: Role of CIA in Chechen Terror - April 19th, 2013

Media Flips ‘Confirmed’ Boston Suspect From Sunil Tripathi To Dzhokar Tsarnaev - April 19th, 2013

Police Threaten Reporters in Boston Suburb - April 19th, 2013

Police State Lockdown in Boston - April 19th, 2013

Why Government Should Be The First Suspect In Any Terror Attack - April 19th, 2013

FBI Orders You Not To Look At This! - April 19th, 2013

Alex Jones on Breaking Boston Bombing Shootout - April 19th, 2013

Boston Bombing Suspect Killed, Another On the Run - April 19th, 2013

FBI Ignores Questions About Drills, Other Suspects At Press Conference - April 19th, 2013

Photo surfaces of ‘The Craft’ mobile communications van at Boston marathon - April 19th, 2013

Total media blackout now under way on most likely suspects in Boston marathon bombing - April 19th, 2013

CONFIRMED: BOSTON BOMBER DEAD; Second Suspect Still At Large — RAW VIDEO: More Bombs Rock Mass.; Gunfight at MIT - April 19th, 2013

Tilanteet torstaina 18.4.2013:

FBI Blurs Agent’s Face? - April 18th, 2013

FBI Ignores Men With Backpacks At Scene of Boston Bombings - April 18th, 2013

Video: FBI Releases Videos Of New Patsy Suspects - April 18th, 2013

Photos: Private military operatives hired to ‘work’ the Boston marathon - April 18th, 2013

Ricin Arrest: Suspect Appears To Be Mentally Unstable Democrat - April 18th, 2013

Government Caught in Boston Bombing False Flag Cover-up - April 18th, 2013

Boston Authorities in Cover-Up of Bombing Drills - April 18th, 2013

“What’s a ‘False Flag’?” Google Trends Shows Search Term Spike - April 18th, 2013

Proof Boston Marathon Bombing is False Flag Cover-Up - April 18th, 2013

Obama Covering Up Saudi Link to Boston Bombing? - April 18th, 2013

Gun-grabbers React with Outrage as Second Amendment is Upheld in Senate - April 18th, 2013

Craft International Private Military Forces at Boston Marathon? - April 18th, 2013

Chaos engulfs Boston as mainstream media can’t get its cover story straight - April 18th, 2013

Is the Boston pressure-cooker bomb a lie and a hoax? - April 18th, 2013

Tilanteet keskiviikkona 17.4.2013:

Boston Police Radio: Additional Explosive Devices Found - April 17th, 2013

Boston Bombing Culprits Identified? - April 17th, 2013

Navy SEALs Spotted at Boston Marathon Wearing Suspicious Backpacks? - April 17th, 2013

Follow Up Attack? Ricin Sent To Senator Who Ended Gun Control Filibuster; Second Letter Sent To Obama - April 17th, 2013

CNN Links Alleged Pressure Cooker Bomb to “Extreme Right-wing Individuals” - April 17th, 2013

Boston Runners Were Warned: ‘You’re Going to Die’ - April 17th, 2013

Salon Hopes Boston Bomber Turns Out to be a White American - April 17th, 2013

Officials: Boston Bombing Likely Carried Out By “Domestic Terrorist” - April 17th, 2013

Actor blames Boston attack on gun culture: ’2nd amendment must go’ - April 17th, 2013

Boston Marathon: Emergency False Flag Warning - April 17th, 2013

Interview With Boston Marathon Eyewitness Confirms Bomb Squad Drill - April 17th, 2013

Boston Highlights the Illusion of Terror & Security - April 17th, 2013

Is this the second Boston bomb just moments before it exploded? - April 17th, 2013

Special Report: Inside Boston Marathon Bombing Press Conferences - April 17th, 2013

Tilanteet tiistaina 16.4.2013:

Confirmed by eyewitness: Bomb squad drill was under way at Boston marathon - April 16th, 2013

Michael Moore Blames Patriots for Boston Terror Attack - April 16th, 2013

YouTube Censors Family Guy Clip Which Predicted Boston Marathon Attack - April 16th, 2013

All Terror Attacks are Psyops - April 16th, 2013

Terror in Boston: Hagel Says Pentagon Ready to Violate Posse Comitatus - April 16th, 2013

Obama Adversaries to be Blamed For Boston Attack? - April 16th, 2013

Obama Insider Attempts To Link Boston Bombing To ‘Tax Day’ - April 16th, 2013

Boston Massacre: Obama Looks to Tax Day for “Rightwing” Terror Explanation - April 16th, 2013

Eyewitness: Authorities “Must Have Known” About Bombing - April 16th, 2013

Boston Marathon Bombing: Who Do They Plan To Blame? - April 16th, 2013

Official story unraveling for Boston marathon bombing - April 16th, 2013

Chris Matthews: Bombing might be domestic attack in response to Tax Day - April 16th, 2013

Is the Boston Bombing the “Moral Equivalent” of Drone Strikes? - April 16th, 2013

FBI’s History of Handing “Terror Suspects” Live Explosives - April 16th, 2013

National Guard to Occupy Area of Boston - April 16th, 2013

Who is this person? Individual seen walking on roof directly overhead as bomb goes off - April 16th, 2013

Tilanteet maanantaina 15.4.2013:

Establishment Media Exploits Boston Marathon Terror to Demonize Alex Jones - April 15th, 2013

Video: Boston Marathon: Bombing Drill Coincided With Explosions - April 15th, 2013

Eyewitness: Authorities Announced “Drill” Before Boston Explosions - April 15th, 2013

UM Coach: Bomb Sniffing Dogs Were at Start, Finish Lines for “Drill” - April 15th, 2013

Terror Bombing at Boston Marathon - April 15th, 2013.

No comments: