Sunday, June 02, 2013

Kuningatar Elisabet II ja Brittiläinen imperiumi länsimaiden yhteiskuntarappion pääorganisoijana

Tänään on ollut Britannian kuningatar Elisabet II:n valtakauden 60-vuotisjuhlat, jonka takia päätin ottaa hänet tämän hetken maailmanpolitiikan ja länsiyhteiskuntien kriisin tarkastelukulmissa hyvin ajankohtaiseen keskiöön, missä hän oikeasti onkin hyvin moraalittomasti ja sanalla sanoen pahuudellisesti monarkkiklaaninsa kera. 

Tässä tähdennän taas brittimonarkian osallisuutta nykyisen länsieliitin päänä sekä geopolitiikan ja ekonomian keskeisimpänä organisoijana ns. Brittiläisen imperiumin nykyversion muodossa. Tästä laitan alla paljon dokumenttia ja havainnollistusta esille, mutta ennen sitä koostan tuttuun tapaani monipuolisen katsauksen viime aikojen yhteiskuntailmentymiin, joiden pohjana ja perussyynä on ollut juuri tämä brittiläisen eliittihegemonian olemassaolo dystopioidensa, kuten taloususkonnon, imperiaalivisioiden ja neofeodaalistavien yhteiskuntakäsitysten ajamisen takia.

Viimeaikaisten Suomen ja maailman tapahtumien - sisältöjen listausta >>

Maailmalla todellakin kuohuu tälläkin hetkellä, missä Euroopassa pikantein tapahtumasarja on käynnistynyt tällä viikolla Turkissa kansalaistensa aloitettua vallankumouksellisen Erdoganin hallinnon vastaisen mielenosoittamisen ympäri maata. Tässä on RT-kanavan suoraa livekuvaa paikalta >> On Air.

Muuallakin Etelä-Euroopassa neofeodaalistumisessa surkeimpaan tilaan menneissä maissa mielenosoitetaan edelleen, vaikka niiden tilanteista ei valtamediassa ole ollut viime aikoina paljoa tietoa: Poliisit ja palomiehet rajusti vastakkain mielenosoituksessa Espanjassa | Metro ja Mielenosoitukset palasivat Italiaan - hallituksen suosio jo nyt alamäessä.

Etenkin tällä Turkin kuohunnalla on välittömät vaikutuksensa myös koko Lähi-idän tilanteeseen ja siinä nimenomaan Syyrian kriisi on hyvin oleellinen tarkasteltava edelleen. Verkkomedia on erittäin ahkerasti ja hienon sisältörikkaasti analysoinut ja tarkkaillut näitä viime päivienkin tapahtumia Turkin tilanteenkin katsannossa, joten laitan tähän kohtaan linkkejä ko. Lähi-itää koskeviin juttuihinsa >>

Verkkomedia:


Turkin poliisi vetäytyy kansanjoukkojen edessä - Mielenosoitus vai vallankumous?Syyria saanut S-300-ohjuksia Venäjältä - presidentti AssadIsraelilla suurvallan elkeet: Puolustusministeri toisti sotilaallisen uhkauksen VenäjälleHizbollah lupasi tukensa Syyrian armeijalle voittoon saakkaIsraelin ilmavoimien komentaja varoittaa alueellisesta 'yllätyssodasta'Partisaanitytön kirje SyyriastaVenäjä toimittanut Syyrialle moderneja merimaaliohjuksia - The New York Times ja EU ja Suomi osoittivat pedon luonteen ryhtymällä terroristeiksi Syyrian sodassa - Tuomioja pitää EU:n Syyria-päätöstä valitettavana, mutta....


Naton tutkimus: Assad syyrialaisten ylivoimaisessa suosiossa - kapinallisilla vain 10% kannatus!Länttä syytetään vaikenemisesta Syyrian kapinallisten tekemistä ihmisoikeusloukkauksistaUSA julisti jälleen uusia voimakkaita Iran-pakotteita - Teheran ilmaisi valmiutensa yhteistyöhönMassiiviset mielenosoitukset Turkissa - lähes 1000 loukkaantunut väkivaltaisuuksissa ja Venäjä järkyttynyt YK:n kyvyttömyydestä tutkia kemiallisten aseiden käyttöä Syyriassa.

EU:sta osapuoli Syyrian sotaan: Terroristien aseistaminen alkaa | RT NewsFSA:n terroristit surmasivat kylän kaikki kristityt asukkaat SyyriassaUSA:n senaattori McCain vierailulla Syyrian kapinallisten luona | BBC ja Britannia harkitsee omatoimista asevientiä Syyrian terroristeille.

Lisää näistä aiheista Verkkomedian uutisarkistossa ja uutismonitorissa.

Yököttävän pikanttina ilmiönä Syyriasta tuli lisäksi toukokuussa tämä: Komentaja Abu Sakkar söi teurastamansa syyrialaissotilaan sydäntä - millainen on 'vapautettu' Syyria >> Tällaisille saatanan eläimille länsieliitti antaa jo avoimesti tukea vailla häpeää! Länsimainen sivilisaatio on jo kokonaan menetetty johtajatasolla!

LaRouche PAC -sivustollakin löytyy säännöllisesti Lähi-idän tilanteita kartoittavia juttuja, kuten mm: NATO Commander: Syria No-Fly Zone Would Be Act Of WarAl Nusra Caught with Sarin Gas in TurkeyAn Israeli Grenade in British Hands Could Start World War IIISources Warn of War Danger Around Israeli Provocations Over SyriaState Dept. Praises Europe Arming Syrian Rebels, Won't Condemn Foreign TerroristsBrits Go All Out to Sink US-Russia Syria Conference"Support for Syrian Rebels Is Immoral," Says Va. Senator Black ja "You Are Funding the Allies of Al Qaeda," Says Rand Paul.

Epäsymmetrinen sodankäynti länsimaiden moraalin ja yhteiskuntarauhan tuhoamiseksi on myös jatkunut eli siinä etenkin ääri-islamistista terrorismia istutetaan länsimaihin valeoperaatioina, kuten äskettäin Lontoossa.

---> Muslim connected to British intelligence says there will be more “lone wolf” attacks >> Tämä mieshän (Jutun kuvassa) on se sama ääri-islamisti, joka uhoili hiljattain täällä Suomessa mm., että islamin lippu liehuu vielä eduskunnan salossa yms. jihadistista. Ilmeisesti hänkin on länsieliitin tiedustelupalvelujen organisoima hahmo...

Bilderberg-ryhmän kokoontuminen on myös ajankohtaista tulevalla viikolla, kun länsieliitin kerma lakeijoineen ja kätyreineen kokoontuu vuosittaiseen "konferenssiinsa" pohtimaan globalisaationsa, taloususkontonsa ja neofeodaalistavien agendojensa kohtaloa ja tulevaa järjestämistä maailmanhallitusdystopiansa saavuttamiseksi. Bilderbergiläiset kokoontuvat tällä kertaa Englannin Watfordissa. Tuleva viikko paljastanee myös suomalaiset osallistujat...

Infowars -sivusto on jo aloittanut perinteisen seurantansa tästä kokoontumisesta >> Stealing from the gods: Bilderberg and the new dawn of man - June 2nd, 2013Special Report: World To Unite Against Bilderberg Bullies - June 1st, 2013Hotel Breaks Discrimination Law on Orders of Bilderberg - June 1st, 2013Cracking The Bilderberg Nut - June 1st, 2013Bilderberg to Greet Alex Jones with Extra Security - June 1st, 2013Bilderberg Security Lock Down Revealed - May 31st, 2013 ja Police Impose Security Lock Down For Bilderberg 2013 - May 30th, 2013.

Tässä on oivallista taustatietoa Bilderberg-ryhmän vaikutusvallasta ja soluttautumisesta kaikille yhteiskuntatasoille: 

---> This Chart Shows The Bilderberg Group’s Connection To Everything In The World.

Täällä Suomessa hätkähdytti tänään Timo Soinin ja perussuomalaisten Helsingin Sanomien etusivulla julkaisema näyttävä avoin kirje meille suomalaisille. Siinä Soinin johdolla otettiin esille SDP:n jo kauan hehkuttamat "Kreikka-vakuudet", joita ei sitten ollutkaan läheskään siinä muodossa kuin meille annettiin ymmärtää. Sen sijaan aluksi ne salattiin ja nyt salauksen päätyttyä esille on paljastunut suorastaan ennen näkemätön valehtelu-harhatusoperaatio.

---> Timo Soinin ko. kirjoitus blogistaan: AVOIN KIRJE SUOMEN KANSALLE.

---> Hesarin oma uutinen: Timo Soini osti HS:n etusivun arvostellakseen vakuuksia.

Vakuusaihe oli ehtinyt olla esillä jo muuallakin:

---> Epäily vahvistuu: Kreikka-vakuudet yhtä tyhjän kanssa.

---> Urpilaisen vakuusjärjestelyt täyttä bluffia! >> Reijo Tossavainen on täysin oikeassa! Lainaus kokonaan: "Aikoinaan Suomi ja Kreikka sopivat niin sanotuista vakuusjärjestelyistä. Sopimus kuitenkin julistettiin salaiseksi. Tästä päätöksestä monet valittivat Korkeimpaan hallinto-oikeuteen, mm. Perussuomalaisten eduskuntaryhmän pj. Pirkko Ruohonen-Lerner.

KHO päätti, että salaaminen oli väärä ratkaisu. 

Nyt kun asiakirjoja on tutkittu, niin salaamisen syyn "ymmärtää". Salaamisella haluttiin antaa tosiasioita vääristävä, tarkoitushakuinen kuva. On nimittäin niin, että ministeriön "vakuusjärjestelyksi" nimeämässä asiakirjassa ei mainita vakuuksia laisinkaan!

Miten on mahdollista, että "vakuusjärjestelyksi" kutsutaan paperia, jossa ei viitata vakuuksiin suorasti eikä edes epäsuorasti, vaan puhutaan aivan muusta? 

Vastaan, että se ei ole mitenkään mahdollista.

Tämä asia ei voi jäädä tähän. Valtiovarainministeri, SDP:n puheenjohtaja Jutta Urpilainen on nyt "hyvän selityksen velkaa" niin eduskunnalle kuin koko Suomen kansalle. Sen jälkeen on vakavien johtopäätösten aika.".

SDP ja muu hallitus on nyt hätääntynyt kääntämään huomiota pois tuosta Timo Soinin avoimen kirjeen oikeutetusta sisällöstä projisoimalla ja kääntämällä oman ko. hallituspahuutensa muka siihen, kuinka ko. Soinin etusivuyllätys oli muka kauhean kallis ja harhainen populistihyökkäys. Säälittävää!

Tämän vakuuskohun alettua runtelemaan päättyneenä keväänä SDP:n ja Jutta Urpilaisen mainetta yhä rankemmin, on ko. puolue turvautunut imagonkohotusluonteiseen ministeriensä kierrättämiseen, mutta eipä siitäkään enää taida olla iloa edes teatterishowna: SDP on ollut nykyhallituksessamme yksi selkeimmistä Kokoomuksen ja transatlanttisen taloususkonnon kuuliaisimmista kätyripuolueista ja siten antihumaanilla poliittisen moraalinsa vastaisella tiellä.

---> Ministerisalkun menettänyt Gustafsson: Kurja olo.

Lisäksi juuri EU- ja eurokriisiin liittyen on edelleen suollettu lähinnä vain hirvittävää propagandaa mm. YLE:n kanavilla keskusteluohjelmissa; ei muka olisi vaihtoehtoja EU- ja europolitiikan talouskuridystopialle!

Talousjärjestelmän oligarkkinen mätäneminen ja korruptoituminen on joka tapauksessa edennyt yhä antihumaanimmin, josta puolestaan LaRouche PAC -sivustolla on ollut hyviä havaintoja tuttuun tyyliin >>

Talouspahuuden tilanteesta: Banks that Want Your Money and LifeEuro Parliament Committee Makes Bail-In Text Even More Pro-DerivativesThe City of London, Troika Turn the Eurozone into Asset-Stripping Death Trap: Derivatives and Deutsche BankEuropean Parliament Committee Adopts EU Commission Fascist Bail-In SchemeThe Queen's Bail-in Policy: The Intent Is GenocideDraghi Exposes Himself as Empire Agent, Once AgainKill Dodd-Frank Before It Literally Kills You!Dodd-Frank Kills: How The U.S. Joined The International Bail-In RegimeDodd-Frank, Isn't That Part of Goldman Sachs? ja Leaked IMF Report on Outrageous Cyprus Bail-In.

Lisäksi muualta kaksi hyvin kiinnostavaa statistiikkasisältöä >>

40 Statistics About The Fall Of The U.S. Economy That Are Almost Too Crazy To Believe >> Todella hurjia lukuja ja statistiikkaa taloususkonnon imperiaalisesta ja rahataloustotalitaristisesta neofeodaalivaikutuksesta!

31 Charts That Will Restore Your Faith In Humanity >> Löysin mielenkiintoisen koosteen tilastoja ja kuvaajia maailman tilasta eri tarkastelukulmista katsoen useiden vuosikymmenten - yli 100 vuodenkin mittakaavoissa. Osittain voimme tosiaan katsella edistyksen tapahtuneen hyvällä tavalla näiden mukaan; eurooppalaisen uuden ajan kartesiolainen paradigma on tehnyt paljon hyvää mm. teollisen hyvinvoinnin, demokratian ja ihmisoikeuksien eteen viimeisen 100 vuoden aikana. 

Toisaalta osaan näistä kuvaajista sisältyy propaganda- ja harhaanjohtumisen vaara mm. juuri siksi, että ne piilottavat / eivät tuo esille tämän viimeisen 5 vuoden aikana vaikuttaneen talousjärjestelmän systeemikriisin vaikutuksia osana oligarkkista pahuutta. Osa noista tilastoista ei edes jatku 1990 -lukua pidemmälle, jolloin viime vuosien turbulenttinen kriisivaihe ei edes tule esille mitenkään. 

En siis todellakaan vielä huokaise helpotuksesta näiden perusteella ja ala uskoa ihmiskunnan tulevaisuuteen luottavaisena...

Edellä kuvatunlaista rahataloustotalitarismia ja -uskontoa on seurannut viimeisen 5 vuoden aikana siis hälyyttävällä tavalla fyysisen ekonomian rappiokierre osana yhteiskuntien kokonaisvaltaista neofeodaalistamista >>

Kopiokuosin suunnittelija häpeää: "En ymmärrä, miksi hairahduin" ja Marimekko pyytää Suomen kansalta anteeksi >> Moraali rapistuu rahataloudellisten status- ja maineintressien tullessa yhteishyvää ja humaania sisältöä tärkeämmiksi, mistä seuraa yhteiskunnallisten kiinnepisteiden harhautumista fyysisen ekonomian keskeisistä toiminnoista epäoleellisiin suuntiin liikaa.

Bridge Collapse Is A "National Wake Up Call" ja Talvivaaran kaivosalueella rikkihappovuoto - "Varauduimme sulkemaan tien" >> Reaalitalouden rappioituminen aiheuttaa lisääntyvää vaaraa ympäristölle! Talvivaara-gate on Suomessa tunnetuin ilmiö tästä ja sen lisäksi toukokuussa tuli Teknos-gate pääkaupunkiseudulla.

---> Täysin suljettu vesikierto | Uuninpankkopoika Saku Timonen >> "Talvivaara-gate jatkaa pahentumistaan: "Palataanpa vielä tuohon Kemia-lehden juttuun. Siinä Talvivaaran kunnossapitopällikkö Timo Ikäheimonen sanoo näin:

- Ympäristötarkkailuvelvoitteemme on Suomen säädellyimpiä ja ympäristömyönteisyys yksi tärkeimmistä lähtökohdistamme. Ei se käy, että mellastaisimme täällä kuin pellossa.

Näkyypä tuo käyvän.".

---> Kainuun Sanomat | Talvivaara aikoo jatkaa juoksutuksia etelään ja pohjoiseen

---> Stop Talvivaara jätti poliisille tutkintapyynnön jatketusta törkeästä ympäristörikoksesta.

---> Pahoitteleva Teknos lupaa rahaa Mätäjoen pelastamiseen.

Tälle talouden kokonaistuhoutumisprosessille on onneksi ollut kuitenkin yhä käynnissä väsymätön ja vääjäämätön parannuskeinojen promotoiminen mm. Glass-Steagall -reformin kautta, kuten LaRouche -liike on näyttänyt mallia >>

Glass-Steagall -reformin tilanteesta: Fight on Banking Separation in EU Parliament CommitteeGlass-Steagall Support from Alaska to Sri LankaRussian Professor Pushes Glass-SteagallGlass-Steagall Support by StateSupport for Glass-SteagallGlass-Steagall Resolution Introduced in New York State Assembly!Euro MP Muscardini Questions EU Commission, Calls for Return to Glass-SteagallResolutions for EndorsementElected Officials Call On Congress to Restore Glass-Steagall ActState Legislators Call On Congress to Restore Glass-Steagall ActEuropean Parliament Member Writes Harkin, "We Need a Glass-Steagall Solution"Glass-Steagall Reverberates in the U.S. CongressAnti-Bank Investigator to Spanish Elite: Stop Being Asses; Implement Glass-SteagallBernanke Says ``No Way'' on Glass-Steagall ja European Parliament Deputy Claudio Morganti Announced Harkin Bill.

---> LaRouche-liikkeen ekonomian ja Glass-Steagall -reformin roolit vahvistuvat länsieliitin rahatalous- ja imperiaalitotalitarismin nujertamiseksi.

Silti monetaristisen ekonomian tekopyhyys ja sekopäisyys jaksaa aina vain hämmästyttää, suututtaa ja huolestuttaa todella! >>

Pope Francis on the "Poverty of Unemployment" and the Failure of "the System" ja Vatikaanissa paljastui kuusi rahanpesuepäilyä >> Uuden paavin hiljattaiset muutkin "rahan kultti" on pahasta -puheet antoivat ymmärtää uuden katolisen kirkon johtajan olevan neohumanisti pestissään, mutta taitaa olla niin, että falskius kuultaa vahvasti läpi...

Wall Street -pankkiiri: Teemme jumalan työtä >> Voiko joku olla noin sekaisin?... Ilmeisesti voi ja siksi nykyistä rahataloustotalitarismia ei sanota taloususkonnoksi turhaan!

Suomalaisen ja pohjoismaisen yhteiskunnan alasajossa ilmenee monta vakavaa merkkiä sekä suoranaisina että välillisinä osina tätä taloususkonnollista ja imperiaalista hegemoniavaikutusta >>

Yliopiston rehtori: Perussuomalaiset vahingoittaneet yhteiskunnallista keskustelua >> Jaahas, ajatusrikoksille ja sensuurille pedataan tässäkin pohjaa kunnon totalitarismin hengessä! Ei näin, vaikka kuinka vihaisi persujen teesejä! Tämä on merkki siis siitä kuuluisasta suomalaisen yhteiskunnan kahtiajakautumisesta hallitus-Suomeen ja perussuomalaiset-Suomeen, jonka ilmiönä oli myös tämä Alppilan koulukriisi

---> Antti Korhosen laiton kohtelu Alppilan kouluvälikohtauksessa oireena taloususkonnollis-imperiaalisen globalisaatio- ja monikulttuuriajattelun aiheuttamasta Suomen yhteiskuntarappiosta.

Uhkaillut julkkikset osoittavat mieltä vihaa vastaan >> Tässä puolestaan on asioiden toista puolta; mielipiteitä ei pidä mennä ilmaisemaan väkivallalla uhaten! Lisäksi meidän suomalaisten on osattava alkaa poistumaan siitä dualismisairaudestamme, joka jakaa meitä suorastaan kaikessa vastakkaisiin vihaleireihin! Tämä koskee kaikkia eikä vain perussuomalaisia!

Ruotsin SVT:n toimittaja: 'Iltapäivälehdet maksavat autojen polttamisesta' | Rahmispossu ja Ruotsalaistoimittajilta raju väite: Media maksaa autonpolttovideoista >> Tässä on erittäin vakavaa ja tärkeää asiaa Seppo Oikkoselta liittyen Tukholman äskettäiseen lähiömellakointiin ja maahanmuuttoon yleensäkin!

---> Seppo Oikkonen: Median kymmenen kuolemansyntiä ja Monikulttuurisuus on sairas arvo ja vaarallinen hanke.

Työpaikan valepsykologien hömppä ehkä lainvastaista >> Tämänlainen psykohömppä on mitä ilmeisimmin tarkoitusperiltään taloususkonnollista ja globalisaatiointressejä palvelevaa oligarkkimanipulaatiota; rahatalousvoittoihin itsetarkoituksellisesti pakottavaa ja siten ihmisyyttä talousjumalan käyttöön tavarallistavaa.

Hallitus jyrää sote-uudistusta: ”Nyt kajotaan oikeusvaltion ytimeen” - Suomenkuvalehti >> Kansallisvaltiomme on tosiaan tuhovaarassa Kataisen hallituksen taloususkontojunttauksessa, jotta länsieliitin intressit olisivat edesautetut. Sotien jälkeen ei ole moista vaaraa ennen ollut; tämä on hyvin vakava paikka!

---> Hallitus esti oikeusoppineiden kuulemisen sote-valiokunnassa.

Ulkomailta on ilmennyt tällainen esimerkki länsimaiden rappioikeen antihumaanisuudesta >> 

Ihmisoikeudet vastaan 'kansallinen etu': Schapelle Corbyn tapaus >> Vesa Raiskilan erinomainen analyysi äärimmäisestä yhä meneillään olevasta oikeusmurhasta, joka on vakava ja tärkeä asia tämäkin osana näitä esittelyssä olleita laajempia länsimaiden(kin) rappiokokonaisuuksia ja yhteiskuntaongelmia!

Lääketiede ja terveydenhuolto on sekin vakavana osana taloususkonnon ja poliittisen imperialismin vaikutuksissa >>

Obamacare Will Kill >> Obaman jo vuodesta 2009 kohuttu "natsiterveydenhuoltouudistus" tulee tässä kesäkuussa toimeenpanovaiheeseen ja tulee tappamaan.

Näin alkuun >> "As Obamacare goes into implementation phase next month, over half the states are refusing to expand their Medicaid programs to accommodate to poor people who will be left without any health insurance. Millions of poor people, according to a report in today's New York Times, will be ineligible for any kind of health care assistance and will simply lose any coverage.".

Lääkefirma keksi myyntikikan: ”Kuukautiset joka kuukausi ovat uusi ilmiö” | Uusi Suomi >> Normaaleita asioita väännetään "sairaiksi", jotta terveydenhuollollakin voidaan tehdä transatlanttisen taloususkonto-oligarkian mukaista bisnestä antihumaanin sokeana.

Poliisivaltiotyrannisoituminen kulkee käsikädessä taloususkonnon ja sitä levittävän imperialismin kanssa >>

Ajatusrikos: 18-vuotiasta amerikkalaista rap-artistia odottaa 20-vuoden vankeustuomio >> Yhdysvalloissa kauhistuttava totalitarismi on jo näin pitkällä! Kaikille länsimaille tämä on vakava hälytys, koska esim. täällä Suomessakin on jo ollut selvästi nähtävissä totalitarismikehitystä!

Ja tässä toinen esimerkki poliisivaltiollisesta oikeusmurhailusta: Aamulehti | Wikileaks-oikeudenkäynti alkaa Yhdysvalloissa.

Jyrki Kasvi: Yksityisyys on katoavaista >> Jyrki Kasvilta hyvin vakava varoitus liittyen poliisivaltio- ja isovelivalvoo -yhteiskuntavammaisuuden ja -megarappion syntymiseen, mitä rahatalouseliitin intressien turvaksi kyhätään taloususkonnollisin ja imperiaalisin perustein 

Lainaus: "Yksityisyyttä ja muita kansalaisoikeuksia ei osaa kaivata, kun asiat ovat hyvin ja viranomaisiin ja päättäjiin voi luottaa. Niiden arvon ymmärtää vasta, kun luottamus pettää.

Viranomaisille ei kannata antaa hyvinä aikoina sellaisia valtuuksia, joita ei huonoina aikoina niin vaan saa pois."!

Obama haluaa tappotuomioistuimen >> Ei mikään yllätys...

Skandaali verovirastossa USA:ssa – Obama: Olen vihainen >> Taas Obama jäi kiinni "keksipurkilta" ja yrittää kääntää asian muka parhain päin itselleen; "minäkin olen vihainen". Herranen aika sentään!

EU haluaa rekisteröidä kasvit ja siemenet ja estää kotiviljelyn >> Tässäkin taas tämä esimerkki monista, jonka takia EU-, imperialismi- ja taloususkontopahuus pitää havaita ja pysäyttää!

Onko sionismi juutalaisuutta ja ovatko kaikki juutalaiset sionisteja?...

---> Herra valtionsyyttäjä, eihän kaikki juutalaiset ole sionisteja >> Poliittisesti arkaluontoista on ollut tämä sionismin esilletuonti osana länsieliitin rakennetta, koska se on ollut helppoa tuomita muka antisemitismiksi. Kyse on kuitenkin poliittisesta eliitistä varjohallintona mm. Rothschildin dynastian muodossa ja Israelin valtion johdossa, joidenka kritisoiminen on siis aivan samaa kuin koko em. Brittiläisen imperiumin kritisoiminen! Sionismi on poliittinen dystopialiike superelitisminä ja juutalaisuus on normaalia ihmisyyteen kuuluvaa uskonnollisuutta. 

Tässä kootaankin sitten yhteen monia viime vuosikymmenten (geo)politiikan, talouden, yhteiskuntarakenteiden ja sosiaalisten konstruktioiden manipulaatio- ja tuhoamisprojekteja liittyen ko. länsieliitin intresseihin monilta osin ja vahvasti >> 33 Conspiracy Theories That Are TRUE.

Tämän koosteen keskiössä on siis brittimonarkian oleellisen iso osallisuus sekä suoraan että välillisesti mm. kaiken edellä mainitun yhteiskuntaviallisuuden ja antihumaanisuuden pääaiheuttajana ja käytännön manipulaattorina. LaRouche PAC -sivusto osaa kertoa tästä parhaiten mm. viimeaikaisilla jutuillaan, joten tavallaan kaikelle tähän mennessä esilletuomalleni alla on nyt niille perustelut vankkana tausta-aineistona >>

>>> Jeffrey Steinberg: Why Glass-Steagall Can Cripple the British Empire (Tässä on selitetty laajasti ja huolellisesti koko kyseisen imperiaalisysteemin eri puolet ja toimintamenetelmät!) >> Lainaus: "...the British parliament is a pathetic sideshow. It has no real power. The real sovereign power inside the United Kingdom itself rests exclusively with the monarchy. The power of the Queen includes the following.

She has the absolute power to declare war.
She has the absolute power to appoint all of the military commanders of all of the British military and intelligence services.
She has the authority to dissolve parliament at any time she wishes, without explanation.
She has the authority to dismiss and replace a prime minister at her whim.
All judges are appointed by the Crown.
All of the archbishops of the Church of England are appointed by the Crown.
The Crown has the absolute authority to conclude all treaties; and finally,
Only the Queen has the authority to issue pardons.

So, the real, physical power resides with the monarchy."!

>>> The British Monarchy Controls the Bailout Process >> Lainaus: "When the global financial blowout exploded into public view in September 2008, the British Monarchy moved quickly to take control of not only the bailout process, but also of the reorganization of the global system that would take place behind it. Representatives of the Queen, the Bank of England, and the powerful banking interests of the City of London met to form the apparatus which would, under the guise of "saving the money," lure the world over a genocidal cliff.

The command center for the operation was the London executive offices of Standard Chartered Bank, a bank which — much like HSBC — grew out of the British Empire's opium, slavery, and looting operations. The team included investment bankers from UBS (the new home of S.G. Warburg), the Queen's stockbroker JPMorgan Cazenove, and Citigroup, the UK Treasury, and Privy Councillor Baroness Shriti Vadera, among others. The group devised a plan to inject capital directly into the banks, an approach which had been rejected by U.S. Treasury Secretary Hank Paulson in favor of having the government buy troubled assets. Under pressure, Paulson capitulated, and the U.S. went with the British plan.

To head the operation the Monarchy selected Credit Suisse and its chief in the UK, James Leigh-Pemberton. The selection of Leigh-Pemberton gives insight into the relationship between the Monarchy and the City, and how the British Empire is actually run. He is the son of former Bank of England Governor and Order of the Garter member Robin Leigh-Pemberton, and is the Receiver-General of Prince Charles's Duchy of Cornwall, where he continues his family's long ties to the Royal Family. Prior to joining Credit Suisse, James Leigh-Pemberton spent 15 years at S.G. Warburg (where he was a protege of Sir Siegmund Warburg). He is also a director of Lord Jacob Rothschild's flagship RIT Capital, and thus is tied to two of Britain's most powerful banking dynasties, both of which have long-standing ties to the Monarchy.

The chairman of Standard Chartered at the time, Mervyn Davies, was also chairman of Fleming Family & Partners, the "family office" of the powerful Fleming Family dynasty, which sold its own bank, Robert Fleming & Co., to Chase Manhattan in 2000. The Fleming family has long been close to the Keswicks, of Dope, Inc. infamy, and produced Ian Fleming, the spook turned author who created James Bond. Additionally, FF&P director Lord Renwick of Clifton was vice-chairman of investment banks at JPMorgan in London, and FF&P director Lord Waldegrave of North Hill was vice-chairman of investment banking at UBS and chairman of the Rhodes Trust (the estate of Cecil Rhodes).

Thus, the bailout has, from the beginning, been run by the oldest and dirtiest elements of the British Empire, and the same elements which created the global casino in the first place. This incestuous cabal is what controls the Federal Reserve, the BIS, the ECB, the IMF, the Financial Stability Board, and other supranational agencies, and is using the collapse of the financial system to impose a global genocidal dictatorship."!

>>> Anglo-Dutch Empire Is the Structure of Evil and The Only Real Enemy Of Mankind: Lainaus: "If the American people can understand the true intentions of the Dodd-Frank bill, they are half-way to understanding that the true enemy of mankind is the British Empire, with its policy of willful genocide. Anyone considering the absurdity of the bail-out and bail-in policies embedded in Dodd-Frank and the Fed's quantitative easing, can easily see that all the money targeted for looting doesn't come even close to covering the more than a quadrillion dollars in pure gambling debt that has been accumulated since 2001.

The real intention of these fake measures is mass genocide. Do not second-guess the Queen. The policy of the British Crown is to wipe out more than 80 percent of the human race in the fastest and most efficient manner possible. It is a matter of life and death for all Americans to understand the nature of this oligarchical beast known as the Brutish Empire. To facilitate this vital proposition, LPAC will be producing a series of graphic displays of the true nature of the British Empire, from the evil Bitch on down to the lowly tools like Barack Obama, Tony Blair, Al Gore, etc., who occupy the lowest rungs of Hell.

The structure of the Empire starts at the top with the Crown. The Queen actually exercises power over a vast global imperium. Under the British Commonwealth, over 50 nations, occupying 1/3 of the landscape of the planet, 1/3 of the world population, and a higher percentage of the vital strategic mineral and energy resources, are controlled to one degree or other by the Crown. In 16 countries, the Queen is the absolute sovereign.

This formal structure of the Empire is but one tentacle of the global power. The City of London is the headquarters of a global financial system that extends to every continent, with offshore havens. It is the system of private oligarchical finance that is the dominant system ruling the planet. Since the dismantling of FDR's Bretton Woods System and Glass-Steagall, all of the leading financial institutions, from the IMF and the World Bank to the Federal Reserve, the ECB, and all of the TBTF banks, are part of a single looting system that has built up a derivatives pyramid of an estimated $1.4 quadrillion.

Since Maastricht and the Bush and Obama Administrations, there has not be an iota of true national sovereignty in the trans-Atlantic region. So, the issue is not loss of sovereignty. The issue is genocide.

The British Empire deploys a vast structure to carry out this genocide.

You have the worldwide environmental movement, which was openly described in the immediate postwar period as the revival of eugenics under a more benign name. The greatest source of genocide in the world today is the green policy, which, for example, turns food into kerosene at a time when the planet is facing severe food shortages. Major parts of Africa are WWF run game preserves which are staging grounds for provoking tribal wars and other genocide, assassinations of any independent-minded political leaders, and other mischief.

The British Empire is also behind every element of worldwide terrorism. Dope, Inc. is one arm of the genocide, fueling narco-terrorism on every continent, while also promoting direct menticide through drug addiction. The drug money feeds the offshore financial system and is now an indispensable part of the imperial financial system.

For the past 400 years, the British Empire has maintained a vice grip of control over the Arabian Peninsula, dating back to the East India Company heyday when the emirates were the critical ports of call en route to India. Since Sykes-Picot the British control over the Persian Gulf region, as well as Israel, has been a dominant factor. Now, the British are exploiting their merger with the Saudi Royals and the Wahhabi clergy to promote a new Hundred Years War pitting Sunni against Shi'ites across all of Eurasia and Africa.

Under the Bush and Obama presidencies, the British have accelerated the outright destruction of the U.S. economy. The two legislative "accomplishments" of Obama — Obamacare and Dodd-Frank — have been nothing but mass kill programs. The power of Wall Street money and lobbying over the U.S. Congress is another shameful element of the long reach of the City of London and its Manhattan and Boston appendages."!

Tuota kaikkea voi opiskella paljon lisää päättyneenä keväänä esille tuomani laajan LaRouche -liikkeen vanhan aineiston parissa >> LaRouche -liikkeen vanhaa yhteiskunnallispoliittista tutkimusaineistoa valveutumiseksi oligarkiaa ja imperialismia vastaan.

Täällä Suomessa ilahduttaa kaikesta em. huolimatta näiden eliitti-intressien vastaisen aktivismin terve ja nouseva liikehdintä, josta juuri Verkkomedia on oivallinen esimerkki. Verkkomedialla olikin lauantaina 1.6.2013 kaksivuotissyntymäpäivä! Sen takia annan tähän loppuun tilaa juuri Verkkomedian annille:

Kaksi Janus Putkosen viimeaikaista pääkirjoitusta >>

Infosodan majakka loistaa - Verkkomedia 2 vuotta! ja Helsingin jälkeen illusionismi valtasi maamme kansalaiset

Ensimmäisestä ajankohtainen lainaus: "Maanmiesteni viettäessä tänään koulujen päättäjäisjuhlia ja nauttiessa kesäisestä lauantai-illasta terasseilla sekä vapaa-ajan riennoissa, tunnen syvällä rinnassani velvollisuudekseni pysytellä järkähtämättä työpisteessäni näyttöjen ääressä seuraten kiihkeänä kehittyvää maailmantilannetta. 

Jännitteet Lähi-idässä puhkesivat perjantaina massiivisina liikehdintöinä Turkissa, jossa voimme puhua jo kansannoususta tai vallankumouksesta. Nähdäkseni nyt on seurattava erityisen tarkoin tapahtumia ja otettava opiksi. Vuonna 2011 puhjennut myrsky on jatkanut vain kasvamistaan. 

Tänään tehdään Turkissa ruohonjuuritason Occupy-historiaa ja on tärkeää, ettei historian kirjoitusoikeutta jätetä valtamedialle, jonka hallitsevia intressejä kansalaiset avoimesti uhmaavat. Valtamedian moraali oli heikkoa jo aloittaessamme kaksi vuotta sitten, mutta globalistiset tavoitteet Lähi-idässä ovat syöneet siitä jo loputkin. Syyrian konflikti on länsimaisen elämäntavan viemäri, johon me olemme hukkumassa.".

Verkkomedian toimittaja Vesa Raiskila on myös erittäin ansiokkaasti kyseenalaistanut valtamedian sisältöä valtaeliitin käsikassarana >> Vallan sylikoirilta on turha odottaa tutkivaa journalismia.

Lopuksi eurooppalaisen kansalaisaktivismin lupaavana puolena tuon esille sen, kuinka siinä on alettu osata kiinnittämään pääkritisoinnin huomiota yhä enemmän juuri pääsylttytehtaalle eli pankkiiri-oligarkki-eliitti -hegemonian ja heidän kartellipiiriensä kontolle! >> Mielenosoittajat sulkivat tien Euroopan keskuspankille.

No comments: