Sunday, July 28, 2013

Prinssi Georgen syntymätapahtuma brittimonarkian julkisivun puhdistus-glorifiointipropagandana piilottaen Brittiläisen imperiumin maailmanvaltapahuutta

Tämän päättyvän viikon uutisaiheista poimin erityiskäsittelyyn viikon alussa tapahtuneen prinssi Williamin ja herttuatar Katherinen vauvan syntymisen. Lapsen nimeksi annettiin George Alexander Louis eli tulevana kuninkaana hänet tullaan nimeämään George VII -tittelillä; joskus, jos monarkiaa edes on silloin enää olemassa....

Tämä vauvatapahtuma kuvaa aikaamme saastuttavaa elitismiä ja Brittiläisen imperiumin maailmanvallallisia toimintamalleja oikein hyvin. Kaikkien monarkioiden johtajana Britannian kuningashuone on kiteyttänyt jo 1600 -luvulta saakka juuri sitä, mitä on imperiaalinen valta ja tyrannia ja miten se kytkeytyy osaksi oligarkkista rahanvallan periaatetta tämänkin hetken maailman ainoana todellisena imperiumina, jossa Yhdysvallat on nykyään vain yksi suurvalta sen ohjailussa ja missä EU Saksan johdolla on sen imperiaali- ja rahatalouskokeilujen antihumaani testialue. 

Olen tällä foorumilla tuonut tätä brittimonarkian maailmanvallan todellisuutta esille monta kertaa ja tässä siitä edellinen kirjoitukseni kuningatar Elisabet II:n vallan 60-vuotisjuhlien yhteydestä >> Kuningatar Elisabet II ja Brittiläinen imperiumi länsimaiden yhteiskuntarappion pääorganisoijana.

Myös toissavuotinen ko. pariskunnan hääseremonia antoi aiheen repostella näillä seikoilla tiukan kriittisesti >> Prinssi Williamin ja Kate Middletonin häähumu: Tukholmasyndrooman huipentuma

Ja samassa katsannossa kyseenalaistamiseni kaivosta riitti vettä myös Ruotsin monarkian suuntaan viime kuussa >> Prinsessa Madeleinen ja Chistopher O'Neillin häät oligarkian ja monarkian liittoa juhlistavana riittinä.

Kuinka tämä "kuninkaallisen vauvan" syntyminen sitten kiteyttää aikaamme hyvin keskeisesti juuri monarkiajohtoisessa elitismin ja oligarkismin rappioittavassa ja pahuudellisessa ikeessä? Katsotaanpa >>

Asiassa on kaksi selvää seikkaa: 

Ensinnäkin Prinssi Williamin ja herttuatar Katherinen rooli on ilmiselvästi toimia julkisivulla (Valtamediassa) (britti)monarkian maineen puhdistajana ja siten aivopestä väestöt ihailemaan edelleen monarkioiden olemassaoloa huolimatta niiden sisäisestä mahdottomuudesta olla humaani ja demokraattinen; sellaisia ne eivät ole olleet historiassa, eivät ole nykyään eivätkä tulevaisuudessa! 

Valtamedia otti tämän vauvabakkanaalisen PR-manipulaation promotoimisen sydämen asiakseen uutisoimalla kaikki vauvan syntymiseen liittyvä railakkaan pikantteina pääuutisina muokaten käytännössä viestinnän pintaa tiheänä ja jatkuvana propagandasumuna ja monarkiahuuman antihumaanina nostattajana kuin lahkolaismessussa. 

Toisenlaistakin sävyä on silti varovasti kuulunut mm. juuri kuningatar Elisabet II liittyen. Kuitenkin h y v i n varovasti ja ulkokohtaisen irrallisena perhesuhdekuvauksena irrallaan globaaleista ja periaatteellisista syväsyistä ja mega-agendoista monarkiaelitismin pahuuksina >> 

IL-arkisto: Hovin kylmä todellisuus: Tämä paljastettu "hyytävä ja kylmä todellisuus" on vasta pientä koko kulissien takaiseen saastaan verrattuna tuon monarkian piirissä, kuten olen tuonut ilmi.

Toisena seikkana on juuri se, kuinka em. kaltainen hypetyspropaganda ja julkisivun kaunistamis -"PR" on uponnut erittäin suureen massaan ihmisiä kaikkialla maailmassa toteuttaen monarkiaelitismin idealisoinnin. Tässä katsannossa kriittisellä tavalla hyvin vakava kohde on ollut aivan erityisesti Yhdysvallat, jonka itsenäisyysjulistuksen yksi pääsisältö on ollut nimenomaan monarkian vastaisuus! 

Nyt Yhdysvalloissa prinssi Georgen syntymä otettiin vastaan hihhulimaisen kansanjuhlan muotoisena vääristymänä. 

Vauvan syntymiseen liittyi ällistyttävää kansansuosiota myös ko. monarkian ns. kotimaassa Britanniassa; oikeasti ko. monarkian alkuperä on manner-Euroopan hämärissä siniverisyövereissä ja venetsialaisen oligarkismin keskiaikaisessa imperialismissa; kuten LaRouche-liike on hyvin havainnollistanut historiatietämyksensä avulla. 

Silti ihmiset valtasivat Lontoossa hurraten katuja sekä synnytyssairaalan että Kensingtonin palatsin edustoilla. Voimme surullisina havaita tästä, kuinka valtamediahegemonian ja sopivien manipulaatioiden turvin elitismin roolia voidaan hirvittävällä tavalla valkopestä idoliudeksi ja esikuvavaloksi. 

Prinssi William ja herttuatar Katherine vauvansa kera ovat onnistuneet tässä ennen näkemättömällä tavalla ja antaneet siten kulissien takaisille pahuudellisille voimille entistäkin enemmän tilaa ja voimaa rellestää yhteiskuntiamme tunnettuun neofeodalismin sairauteen ja sivilisaatiolliseen perikatoon!

Hyväuskoisesti sitä tietenkin toivoisi, että prinssi Williamin veressä oleva prinsessa Dianan humaanisti ilmennyt geeniperintö olisi tuonut jotain hyvää inhimillisyyttä myös poikaansa, mutta olen tutkimuksissani paljastuneiden seikkojen myötä tämän monarkian suhteen joka tapauksessa niin skeptinen ja varovainen, ettei se vaikuta uskottavalta vaihtoehdolta. 

Otetaanpa siinä(kin) mielessä tarkasteluun juuri tämä yllättävän groteskilta ja sairaalta sekä valitettavan vakuuttavalta vaikuttava mahdollisuus, joka kertoo aivan muuta kuin että Williamilla (Tai Katherinella myöskään) olisi muka jotain hyvyydellisesti inhimillistä sisällään >>

Did Kate Middleton forget to replace/take off her fake pregnancy belly before leaving the hospital??: Olkaapa hyvä >> valeraskaus osana manipuloitua perheonnen iskostamista kollektiivisen tietoisuuden harhauttamiseksi ja monarkian glorifioimiseksi tietoisesti tavallista kansaa kosiskelevana aivopesumekanismina - "Katherine on ihanan tavallinen ja William kunnollisen isän perikuva"... Hohhoijaa.

Eipä olisi mikään ihme tämäkään huijaus ja aivopesuprosessi, kun palauttaa mieleen mm. tämän vuoden kevään Bostonin maratonpommituksen kaikki teatterimanipulaatiot ja huijausvyyhdin: Chris Spiveyn analyysi Bostonin terrori-iskun sairaan pahuudellisesta lavastuksesta: Poliisivaltio- ja isovelivalvoo-tyrannian havainnollistus

Itse asiassa taitaa olla sääntö, että juuri mikään ylimmän eliitin ja monarkiaelitismin glorifiointiin ja palvomiseen liittyvä promotointi ei ole totta, mitä valtamediassa esitetään. Siitä huolimatta brittimonarkian tämänlainen julkisivun puhdistus etenee vielä toistaiseksi. Seuraavassa siitä osaltaan valitettavan havainnollinen muka-analyysi >>

Analyysi: Britannian alamäki siivitti kuningashuoneen nousuun >> 

Lainauksia ja omat kommenttini: "Aunesluoma selittää kuningashuoneen suosiota Britannian levottomalla ja jännittyneellä yhteiskunnallisella tilanteella.

Talous sakkaa pahasti. Vanhan luokkayhteiskunnan jäänteet vaikuttavat yhä. Britannian köyhillä on vaikeaa. Väkivaltaisia mellakoita on puhjennut. Näiden lisäksi skottien nationalismi luo haasteita ja monikulttuurisuuden tuomat jännitteet näkyvät eri maahanmuuttaja-aaltojen seurauksena.

– Yhteiskunnan sisäisen koheesion laskiessa yhteiset symboliarvoa sisältävien instituutioiden symbolinen arvo kasvaa, Aunesluoma arvioi." ---> Juuri tämän ko. monarkia tietää ja käyttää tarkoituksellisena propagandana sitä säälimättä hyväkseen ilmeten nyt Williamin ja Katherinen sekä "vauvansa" kautta!

"Britannian kuningashuoneella on maailmassa ainutlaatuinen asema. Monarkilla on yhä vähemmän käytännön valtaa muun muassa Britannian, Kanadan ja Australian muodollisena valtionpäämiehenä. Tästä huolimatta, kuten viime päivinä on nähty, brittikuninkaalliset nauttivat globaalia mediahuomiota. Vastaavaa asemaa ei ole esimerkiksi Pohjoismaiden tai muiden maiden kuninkaallisilla." ---> Tämä on tavattoman suuri ja härski vale, jolla peitetään se tosiasia, että brittimonarkia on maailman johtava imperiaalinen valtaporras alammaisinaan hierarkkinen oligarkki-pankkiiri-monarkki-sionisti -kartelli!

"Kuninkaallisen Windsor-suvun nuori polvi on onnistunut mediasuhteidensa hoidossa paremmin kuin heidän isänsä Walesin prinssi Charles." ---> Suunniteltua propagandaa siis väetöjen harhauttamiseksi elitismin ikeeseen yhä uudestaan!

"Salolaisen mukaan monarkialla ei kuitenkaan ole nähtävissä suuria ongelmia välittömässä lähitulevaisuudessa.

– Se on vankalla pohjalla. Aika ajoin kritisoidaan rahankäyttöä, mutta britit ovat pohjimmiltaan traditionalisteja." ---> Traditionalistit = Aivopestyt lampaat!

Täten Brittiläinen imperiumi elää ja voi hyvin itse suunnitellusti aiheuttamansa neofeodaalistamisprosessin kautta ja aivopesee samalla väestöt ihailemaan itseään.

Aiheeseen liittyvät kaksi juttua ja niistä em. seikkoja lisää kiteyttäviä / selittäviä lainauksia >>

Infowars / Story Leak: ‘Royal Baby’ Worship: From Declaring Independence from Monarchy to Embracing It - July 26th, 2013:

Lainauksia: "We have officially gone from declaring independence from a tyrannical monarch known as King George to downright obsessing over the birth of yet another future King George, the ‘royal baby’ George Alexander Louis.

I’ve talked in the past about how the founding fathers would be truly ashamed at the state of our nation, from Constitution-free zones to NSA spying and mega banks dismantling the economy, but the new worship of monarchy within the United States is truly the pinnacle of absolute betrayal against the ideology that ignited 1776.".

"It truly represents the fact that as a society we have abandoned our fight against ‘royalty’ that consider themselves to be demigods. So-called ‘destined’ figureheads who claim to have the right to rule over the people, all while historically keeping it within the family through incest in order to maintain bloodlines from outside influence (because we are worthless peons to them).".

Arhi Kuittinen: Suloinen Draculan jälkeläinen:

Lainauksia: "Englannin kuningatar, kuolleen Dianan kateellinen vihaaja, on yhä sukulaistensa ryöstöretkien rikastuttama - suurin maanomistaja Englannissa. Kuningattrella oli otsaa osallistua muutama vuosi sitten orjuuden vuosijuhlaan - ja kaikki hänen kymmenet miljardinsa ovat orjatyöllä tuotettuja. 

Englannin pääministerin toimisto 10 tunnusti keväällä, että kuninkaallisilla aatelisilla on veto-oikeus-sopimus pääministerin päätöksiin ja esityksiin.

Tämä on niin järkyttävää että sitä ei voi kuvailla ellei lukija itse tajua mitä tämä tarkoittaa demokratialle.".

"Eurooppa sukeltaa nyt synkkään keskiaikaan ja julmaan plutokratiaan 

- pankit todellakin saavat nyt verottaa meitä ja Suomen pankki on antanut suomalaisten takaamaa ja kohta maksamaa 90 miljardia euroa EKP:lle, jotta Saksa voi rikastua ja lisätä valtaansa.

Ihmisiä on helppo harhauttaa ihailemaan röyhkeää elitismiä tuhansien ihailevien elokuvien ja kirjojen avulla.".

"Aatelinen on semanttisesti lähinnä ihmisversiota parasiitista: Hyvinvoiva toisten kukoistuksen varastaja, elinvoiman vähentäjä. Aatelisten raha on veristä ja likaista historian läpi.".

Mikko Aholan jännällä tavalla kiteyttävä lukijakommentti monarkki-ikeisestä nykytilanteesta: "Nykymaailmassa on vain kahdenlaisia ihmisiä jäljellä: Vampyyreita ja zombeja.


Vampyyrit imevät ahneuksissaan toisista veret ja elämänvoimat, ja niiden uhrit, riistetyt zombiet joilta vampyyrit ovat imeneet elämänvoman veret vaeltavat elävinä kuolleina työpaikoilleen konemaisesti toteuttamaan järjettömiä tehtäviä.".

No comments: