Friday, December 06, 2013

Suomen itsenäisyys tuhottavana taloususkonnolliseen länsitotalitarismiin! - Vastuussa nykyhallintomme asiamiehet toteuttamassa sen mukaisia imperiaali- ja neofeodaaliohjelmia

Valtio- ja maanpetoksista huolimatta hyvää itsenäisyyspäivää! -kirjoitus saa tässä Itsenäisyyspäivämme megakritiikissäni aloittaa: Seppo Hauta-aho naulaten kiteyttää siinä maamme nykyhallinnon maanpetoksen syvyyden ja maamme itsenäisyyden rivon raiskauksen! Kyse on vieraan vallan käskytyksessä toteutettavasta radikaalista rikoksesta!

Lisäksi Tampereella Itsenäisyyspäivän eliittijuhlia ovat olleet hyvin ymmärrettävästi häiritsemässä moisen raiskauksen takia neofeodaalistettavan kansan vähäosaiset raivoaan esille purkaen >> Mielenosoittajat pyrkivät uudelleen Tampere-talolle - "Näitä tulee koko kadun leveydeltä"Poliisin mitta täyteen: 22 rähinöitsijää kiinni, osa heitettiin bussiin - katso kuvat, Mielenosoitus muuttui humalaisten rähinäksi, poliiseja loukkaantui ja Mielenosoittajat iskivät pankkiin Tampereella.

Suomen valtion olemassa olon aikana nykyisen kaltaista tilannetta ei ole ollut koskaan aikaisemmin >> Yhteiskunta on hajoamassa taloususkonnon ja siihen liittyvien imperialismi- ja neofeodaalistamisagendojen takia täyteen olemassa olemattomuuteen - Hyvinvointivaltion täydelliseen mitätöitymiseen! Prosessin kestoa ei kukaan tiedä, mutta se on alkanut ja lopputuloksena on uuskeskiaikainen perikato, jos mitään oikeaa lääkitsevää ei tehdä!... 

Suomessa tällä on erityisen vakava pohjavire, jonka Facebook-seinältäni alle koostamani tuhon ja petoksen kuvaus paljastaa suoraviivaisen selkeästi liittyen itsenäisyytemme tuhoamiseen - Itsenäisyyspäivän juhlat eivät ole ennen olleen näin tekopyhän irvokkaita!

Aluksi otan esille Suomen nykyhallinnon neofeodaalistavan tuhotyön eliittihegemonian palveluksessa, jota esitellään valtamediassa myrkkypulloihin liimattuina lääke-etiketteinä >>

Kataisen hallinnon sairas ylimielisyys ja valehtelu:

Katainen: Tärkein työtehtäväni on itsenäisyyden vahvistaminen >> Totalitaristi, neofeodaalistaja ja imperialistien kätyri tuhotoimissa >> "Katainen tarkentaa, ettei hän ole huolissaan niinkään valtiollisen itsenäisyyden menettämisestä. Enemminkin häntä huolettaa taloudellisen liikkumavaran rajoittuminen."!

Pääministeri Kataiselle itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki >> Mikä on suurin vittuilun muoto? >> Niiden asiamiesten palkitseminen maan Itsenäisyyspäivänä, jotka tuhoavat maan itsenäisyyttä rahantalousparasiitin ja imperialismin tähden. Maanpetoksen korottaminen taiteelliseksi vittuiluksi!

---> Kaiken lisäksi ko. asiamiehet ovat röyhkeän pirullisia neofeodaalistajia: Jyrki Katainen A-studiossa: Eläkeikä nousee

Kataisen hallinnon neofeodaalinen kurjistamispolitiikka taloususkonnollisen ja imperiaalisen vieraan vallan ohjauksessa:

Rakennepaketti: Vanhustenhoidosta lähtee 300 miljoonaa >> Mikä on perikadollista sisältöä sisällänsä kuljettavan rappion irvokkaimpia ilmenemismuotoja? 

- Se on sitä, kun alistutaan eliittihegemoniallisen rahatalousparasiitin vaatimuksiin totaalisen päättäväisesti siten, että "kestävyysvajeen" nimellä kulkevaa plutokraattista ja neofeodaalista tuhoa kehutaan ja sen mukaisista poliittisista ohjelmista ollaan jopa ylpeitä. 

Käännetään musta valkoiseksi kirurgisen tarkasti propagandamanipulaationa. Tehdään illuusiosta hyve, jonka alle todellinen rappioagenda kätketään. Sitten illuusiota toitotetaan rakenteita uudistavana "asioiden hoitona". Sitä eli yhä syvemmälle taloususkonnon sokeuteen uppoamista pidetään edistyksenä.

Kas näin se kuuluu lausuttuna: "Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) puolestaan sanoi, että Suomi lähettää paketin myötä maailmalle sen viestin, että hoidamme asiamme.".

Tällainen saa nämä länsieliitin asiamiehet näyttämään pelkistetyiltä saatananpalvojilta >> Taloususkonnollinen aivopesu ja agendaan mukaan vihkiminen on tehnyt selvää jälkeä oikeista humaaneista ja edistyksellisistä arvoista käytännössä ja tilalle on astunut virtuaalinen pahuus, joka syö koko ajan todellisuutta kitaansa kuin ulkoavaruudesta tullut supervirus.

Katainen: Ensi kevään leikkaukset vielä vaikeampia >> Uudet vaalit ennen ensi kevättä saattaisivat vielä pelastaa Suomesta sen mitä pelastettavissa on...

Katainen: Jos uudistukset eivät riitä, niitä tehdään lisää >> Pankkiiri-oligarkkieliitin tahallaan sössimän talousjärjestelmävian aiheuttamia arsenikkiaaltoja käännetään heidän asiamiehiensä avulla pahuudellisiksi rikoksiksi neofeodaalistamisen kiihdyttämiseksi perikatosyöveriin. Tulevaisuuden historia tulee muistamaan nämä Kataiset ja Urpilaiset kaikkien aikojen maanpettureina.

Tarja-Liisa Luukkanen kiteyttääHallitus sodassa Suomea vastaan?

Reijo Tossavainen kiteyttääHallituksen paketin maksavat vanhukset, sairaat ja koululaiset. Siis heikoimmat 

>> Hallituksemme ei ole pelkästään siis neofeodaalistaja, vaan myös eugeniikan harjoittaja! 

Tämä on länsimaissa yleinen trendi, joka näkyy esim. Yhdysvalloissakin mm. Obama care -eugeniikkana. Tämän ovat valtapyramidin huipulta suunnitellusti promotoineet maailmanherruusdystopiaansa varten länsieliitti asiamiehineen globaalina koordinaationa ja siksi se ilmenee yhtäaikaa kaikkialla samoina neofeodaalistavina ja eugeniikkaisina poliittisina ohjelmina perusteluinaan muka "kestävyysvaje", joka on vain synonyymi länsieliitin rahataloustotalitaristiselle finanssijärjestelmävian utopistiselle maksattamiselle väestöjen ja hyvinvointivaltioperiaatteiden kustannuksella. Sille ei ole olemassa mitään reaalisia perusteita eikä mitään moraalisia oikeutuksia! 

Tämä on hyvin hyvin syvää ja tahallista ihmisyyden ja kulttuurin vastaista pahuutta! Siitä on seurauksena sivilisaation perikato, jos viimeistään nyt ei herätä laittamaan oikea taho vastuuseen >> Pankkiirit ja oligarkit eliittihegemoniallisine kartelleineen! 

NYT HETI! >> Glass-Steagall -reformilla alkuun!

Oppositio valeoppositiona on liuennut eliittihegemonian visvan osaksi ja kuollut sisällöiltään:

Vasemmistoliitto jatkaa hallituksessa >> Todiste siitä, että eduskuntapuolueet eivät tuo vaihtoehtoja kriittisillä hetkillä. 

Länsieliitin asiamiesten kyseenalaistus hyvinvointivaltioperiaatteiden ja itsenäisyyden vastaisina agentteina:

Arto Luukkanen kiteyttääEi me olla samassa veneessä Mikael Jungner… >> Hyvä Arto! Tuollaiset Mikael Jungnerit pitää äänestää heti ensimmäisen tilaisuuden tullen pois kaikesta poliittisesta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta. Päättäväisesti ja tarkkaan!

---> Mikael Jungner: Tuloerojen kasvu ei aina ole huono asia >> On nämä eliitin asiamiehiksi aivopestyt hölmöt tavallaan tragikoomisia; mennä nyt ihan avoimesti selittämään jotain niin äärimmäisen idioottimaista kuin että "tyhjästä luotu ns. varallisuus ja neofeodaalistava kehitys" rahatalousparasiitin pönkittämisessä voisikin olla ihan hyväkin juttu. 

Kauas on tosiaan tultu siitä, kun SDP:ssäkin oli joskus jotain hyvinvointivaltion luomiseen perustuvaa tietoa. Nyt tieto niistä periaatteista on kadonnut ja olemme vailla enää rappion eskaloitumista perikadolliseen vaiheeseen...

Syvästi asioista perillä olevia valveutuneita kirjoituksia kuvaamaan Suomen itsenäisyyden ja hyvinvointivaltioperiaatteiden tuhoamista >>

J. Sakari Hankamäki kiteyttääEn olisi uskonut, että se romahti >> "Ollessani nuori 1980-luvulla en olisi uskonut maamme koskaan ajautuvan nykyisenlaiseen tilaan, jossa valtiolla on 600 miljardia markkaa velkaa ja kuntien taloudet huutavat Hoosiannaa. Kolmannes kansasta on syrjäytynyttä ja nuoriso potee toivottomuutta. Masennus on niin yleinen kansantauti, että sen voisi luulla johtuvan vesijohtovedestä.

Globalisaatio, Euroopan unioni ja rahaunionin jäsenyys ovat vieneet kansallisen itsemääräämisoikeuden, eivätkä Euroopan kansakunnat saa itse asioistaan päättää. Mikäli tähän olisi tultu nopeasti, yhdessä yössä, kansalaiset olisivat ryhtyneet ehkä kapinaan. Koska tähän on tultu hitaasti ja vähitellen, kansalaisilla on ollut aikaa tottua, turtua ja tulla sokeiksi.

Lennämme tätä nykyä tyhjän päällä, ja maa on kadonnut altamme jo kauan sitten. Kun muistelen Suomen onnellisia vuosia, eli 1970- ja 1980-lukua, jolloin valtiolla oli varallisuutta ja työttömyys alle 100 000, rakennettiin siltoja, teitä, kouluja, kirjastoja sekä varuskuntia, uimahalleja ja jäähalleja. Ongelma oli vain se, mihin kaikkeen runsaita verotuloja ja julkisen sekä yksityisen sektorin tuottoja voidaan käyttää."

"Mikäli ihmiset eivät ryhdy toimenpiteisiin ja käännä historian kulkua oman kansamme hyväksi, en voi nähdä tulevaisuuden tuovan mitään hyvää. Minussa onkin sen verran meedion vikaa, että näen tapahtumia etukäteen ja pystyn aavistamaan tulevaisuuden kehityskulkuja. Euroopan unioni on aikapommi, joka räjähtää ennemmin tai myöhemmin kansakuntien keskinäiseksi ja valtioiden väliseksi avoimeksi sodaksi. Aivan niin kuin Titanicin kannella, ihmiset eivät nytkään näe edessä olevaa eurooppalaisen kulttuurin ja yhteiskunnan katastrofia, vaikka haaksirikko on jo tapahtunut.

Katsellessanne televisiosta tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottoa, on hyvä muistaa, että kaikki esillä oleva kimallus on vain poliittisen ja taloudellisen vallan kiiltäväksi laminointia: konkurssitilan meikkausta, pakkelointia ja kuorrutusta, ikään kuin meikkitaiteilijat, pukusuunnittelijat ja kampaajat voisivat valtiontalouden pelastaa. Minä en tuohon porukkaan kuulu, enkä halua kuulua. En löydä siitä itseäni, ja mikäli minut jostakin muistetaan, niin mieluummin jostain muusta.".

Susanna Kaukinen kiteyttääVuoto: EU päätti valehdella kansalle vapaakauppasopimuksesta >> EU-pahuus hyvin niputettuna "vapaakaupan" ikeessä! - Tosin "USA:laisesta korporaatiovallasta ja riistokapitalismista" ei viime kädessä ole kyse siksi, koska viimeinen pääsylttytehdas rahataloustotalitarismissa on Lontoon City / "Brittiläinen imperiumi". Se on historiallinen ilmiö ja jatkumo, joka pitää tajuta länsimaiden nykykriisin sekä Suomen itsenäisyyden ja hyvinvointivaltioperiaatteiden tuhonnan tilannetta ymmärtääkseen.

Lisäksi ---> Uusi Suomi.

Reijo Tossavainen kiteyttääSuomi ei ole enää itsenäinen. Viettäkäämme siksi kansallispäivää. >> Suomi on miehitetty vieraan vallan ikeeseen länsieliitin palveluksessa olevien EU- ja euro-uskovaisten asiamiesten takia!! Heidät(kin) on saatava moraalisen puhdistuksen ja hyvinvointivaltioperiaatteiden palauttamisen takia vastuuseen!

Antti Pesonen kiteyttääMiehitetty Kreikka odottaa räjähdystä >> Nuoren kreikkalaisen ekonomistin terveiset suomalaisille tulevat voimakkaan ihmetyksen saattelemina: "Suomessa on ollut ja on vieläkin jonkinlainen hyvinvointivaltio. Meidän kreikkalaisten pitäisi seurata teitä, mutta sen sijaan te nyt seuraatte meitä! Teidän pitää päästä eurosta nopeasti." "!

Lisäksi ---> Itsenäisyys-käsitteestä ja Suomen uudesta itsenäistymisestä

Lisäksi ---> 10 syytä erota EU:sta.

Seppo Oikkosen tiedonfilosofillinen ja ajatushistoriallinen syväanalyysi koko perikatoprosessistamme erittäin kattavana koosteena viimeaikaisten kirjoitustensa kautta. Mukana omia kommenttejani >>

Taas aivan erityisen ihailtavaa Seppo Oikkosen ajattelua näissä alle linkkaamissani hänen viimeisimmissä kirjoituksissaan! 

Tällaista nerokkuutta, ymmärryksen syvyyttä ja laajaa perehtyneisyyttä ei valitettavasti näy missään valtamediassa eikä varsinkaan julkisessa keskustelussa täällä Suomessa. Ei missään! - Se on jo paljon puhuvaa länsirappion luonteesta täällä, jota suomalainen yhteiskuntasumu ja -ahdinko ajatusharhoineen pikantisoi entisestään. 

Itse silti pyrin tulemaan tällaisen Seponkin nerokkuuden perässä oppipoikana ymmärtääkseni yhä lisää maailman tilasta ja ihmisyydestä. 

Mutta! - Erittäin valitettavan kohtalokas viesti Sepon analyysien pääajatuksena on se, kuinka ihmisyydessämme länsiajattelummekin on pohjimmiltaan alkulaumojemme maagista primitiivisyyttä ollen aina perustana nytkin ja vasta aivan lähihistoriassa ns. eurooppalaisen uuden ajan puitteissa n. 400 viime vuoden aikana sen päälle on alkanut kehittymään sivilisaatiolle tyypillisiä edistyneitä kerroksia. 

Edistysprosessi on kuitenkin pahasti kesken ja valtavat ongelmat ovat siinä olleet leimaavia. Aivan erityisesti vakavat ongelmat iskevät nyt, kun nykyinen länsimaiden rappioprosessi ja kriisi uhkaa tehdä näistä sivilisaatiollisista kehityskerroksista lopun ja olemme vaarassa taantua takaisin maagisiin ajattelulaatuihin negatiivisena totalitarismi- ja regressioprosessina, missä perikatovaaraa leimaavat nimenomaan sokeaksi tullut individualismi, harhainen relativismi, historiallisten voimien ymmärtämättömyys mm. demokratian ja ihmisoikeuksien suhteen, ryhmäpsykologiasta tyystin pihalla olo, ja kaiken kattavana päätuhogeneraattorina tuhovoimat kokoaa tavallaan yhteen taloususkonto ja siihen liittyvät numeerisen magian harhaominaisuudet rahataloustotalitarismina ja imperialismina. 

Kaikki nämä tuhoavat juuri nyt - tällä hetkellä - edellytyksiä demokratialta ja hyvinvointivaltioperiaatteilta! - Jopa ennen pitkää ihmisyydeltäkin!....

Ja missään julkisessa keskustelussa tätä kokonaisuutta ei tajuta / haluta ymmärtää. Kaiken kattaa vain viihteen ja politiikan järjettömyys yhä enemmän. Myöskin suunnitellusti!

---> Lakritsirasismi, lastenpaitafasismi, hihamerkki- ja joulutorttunatsit  

---> Historiallisesta ilmiöstä, itsenäisyydestä.

Suomi on kuollut >> Lainauksia: "Useimmat meistä kuvittelevat että totaalinen yhteiskunnallinen romahdus olisi jokin erityisen dramaattinen tapahtuma, jokin luononkatastrofin kaltainen, tulivuortenpurkausten vulkaanista voimaa purkava, maanjäristysten tapainen, raunioita jälkeen jättävä, sotien hävitystä ja hirveyksiä muistuttava, räjähdyksenomainen, kertakaikkinen kuolemaa ja tuhoa kylvävä, siis jokin maailmanloppu. Mistään sen kaltaisesta ei yhteiskunnan hajoamisessa kuitenkaan ole kyse, vaan melkeinpä jostain aivan päinvastaisesta.

Kun yhteiskuntamme katoaa, se vain lakkaa olemasta. Yhteiskunta ei lopultakaan ole muuta kuin joukko ajatuksia -- joukko jatkuvuuden ja luottamuksen tuntoja -- korviemme välissä. Kun nämä ajatukset ja tunnot hajoavat, yhteiskunta lakkaa olemasta. Maa autioituu ympäriltämme -- kansallinen sielunmaisema kasvaa enää henkistä rikkaruohoa."

"Suomi ei kuollut sodissa, eikä menettänyt itsenäisen valtion ominaisuuksiaan YYA-aikana. Päinvastoin. Mutta juuri silloin kun politiikkamme irtautui ja sai vapauden itänaapurin romahtaessa, meidän olisi pitänyt ottaa kansallinen kohtalomme omiin käsiimme. Kukaan ei sitä ottanut, vaan korkein päätösvalta annettiin taloudelle, rahalle, josta piankin kasvoi kasvoton kaikki ehdot saneleva totalitaristinen ajatuskoneisto.".

"Yhteiskunnan romahtaminen muutamassa vuosikymmenessä on lopulta seuraus siitä että talous syrjäytti politiikan. Talous sai vahvuutensa kansainvälisestä kehityksestä, rahaekspansiosta ja globalisaatiosta, eurooppalaisesta integraatiosta, kun taas politiikkamme sai heikkoutensa siitä että "kansallinen etumme" on kahtiajakautuvassa yhteiskuntatodellisuudessamme aina ollut vain yksien puoluepukareiden lyömä-ase toisia puoluepukareita vastaan.".

Tästä olen eri mieltä, tosin varauksella koskien vastalääkkeitä. Tilanneanalyysi on täysin oikea >> "Ja nyt siis ollaan tilanteessa, jossa kaikkialla järjettömäksi muuttunut talous kohtaa oman kansallisen politiikkamme sen hajoamispisteessä. Maailmantalous -- niin dollarin kuin euronkin talous -- on vain suunnatonta irrationaalista harhaa, jossa mikään ei enää ole kenenkään hallinnassa. Kasvottoman kaikkivoivan rahan totalitarismi on pitkän historiallisen kehityksen tulos, eikä sille tule löytymään mitään tehokasta vastalääkettä minkään nykyisen talousajattelun tai -järjestelyn piiristä." - Nimittäin Glass-Steagall -reformi on ensimmäinen tärkeä lääke pois tuosta irrationaalisesta harhasta ja on ymmärrettävä, että GS nimenomaan ei ole nykysysteemiä, vaan täysin eri paradigmaan perustuva ase taltuttaa ko. eliittihegemonia ja rahatalousparasiitti!

"Tässä älyllisesti sietämättömässä tilanteessa me vain panemme päämme pensaaseen ja jäsennämme asiat kuten ne olemme ennenkin jäsentäneet: että se-ja-se maa -- nyt siis Kreikka -- on "Euroopan sairas mies" -- vaikka tosiasiassa sairas on itse Eurooppa ja sen sairas idea, euroraha.

Tämä on taudin nimi. Kun emme halua tunnistaa ja tunnustaa tartuntalähdettä, tauti tulee väistämättä leviämään kaikkialle -- yksikään yhteiskunta ei tule siltä säästymään. Nyt jos koskaan tarvittaisiin vahvaa yhteiskuntapolitiikkaa, joka säilyttäisi ihmisten yhteisöt ehjinä ja työkykyisinä. Se olisi nyt kaikkein tärkeintä, vain se olisi tärkeää. Sellaista ei ole oikein missään. Mutta ei varsinkaan meillä.".

"Kysymys kuuluu: miksi itsepetos jatkuu?" - Niin, miksi!!!??

Minusta on jo 5 vuotta vaikuttanut vahvasti siltä, että vastaus tuohon kysymykseen on ollut tiedossa perintönä länsieliitin ydinhuipulla; yksi tavoite siinä heillä on väestön vähennys paljon yli puolella koko maapallolla ja toinen sen jälkeinen maailmandiktatuuri.

Eliitin asiamiehet ovat itsepetoksessa ja sumussa otettuna ko. imperiaaliohjaksiin, mutta ydineliitin huipulla ollaan kristallin kirkkain mielin.

"Politiikasta itsepetoksen tauti siirtyy yleisesti yhteiskuntaelämään, josta muodostuu puhumattomuuden kulttuurin uusi paljonpuhuva muoto. Se on lojaalisuutta yhteiselle valheelle, se on eliitin kiertoilmauksissa kehittyneiden väistöliikkeiden ja fraasien tunnustuksellista toistelua. Kaikki vaistoavat että kaikki valehtelevat, mutta kukaan ei uskalla myöntää tilannetta. Korviketodellisuus ja tyhjänpäiväiset merkityksettömät mutta mieltäkiihottavat kiistakysymykset valtaavat areenat.

Oma yhteiskuntamme on nyt tosiasiassa aivan samassa tilassa, jossa N-liitto oli ennen sortumistaan. Romahdus pinnan alla on jo tapahtunut. On enää ajan kysymys milloin koko konsensuspuheen pinta romahtaa. Suomi on kuollut. Suomi on kuollut.".

Zen ja itsenäisyyden kunnossapito >> Kiteytyksiä: "Kuvittelemme että yhteiskunnallisessa keskustelussa tapahtuu jotain vaikka todellisuudessa yhdenkään keskustelijan ajattelun pohjatasolla ei tapahdu mitään. Voi olla että keskustelijan koko kuva muuttuu aikojen myötä kokonaan toiseksi -- ja silti alustana on yhä sama pelilauta. 

Kiihkouskovaisesta voi tulla kiihkoateisti, taistolaiskommunistista fanaattinen kapitalisti, alkoholistista tulipalosaarnoja pitävä raittiusjulistaja, köyhästä kaikkein muotitietoisin nousukas, kulutuskeikarista vihreän herätyksen saanut elämäntapa-askeetti. -- Tapahtuu joka päivä. Sen sijaan todellista muutosta ei juuri tapahdu."

"Muodot ovat jotain yleistä, abstraktia, ja sisällölliset leikkeet muodostavat kuvaa -- eidosta, ideaa, kliseetä. Muodoista ei voi päätellä sisältöä, eikä päinvastoin. Muodolla ei voi perustella sisältöä -- vaikka juuri sitä yhteiskunnallinen keskustelumme yrittää väenväkisin tehdä. .... Muoto on eri kategoria kuin sisältö. Muoto voi määräytyä matemaattisesti, vaikkapa algoritmina. Sisältö on laadullisesti eri maailmaa."

"...Numeroiden houkutus on ollut liian suuri. Eurooppalainen uusi aika on päätynyt määrien idealisointiin niin, että mittayksiköistä on lopulta tullut todellisempia kuin todellisuus jota niillä mitataan. 

Harhaisinta on talousajattelu -- miksi "arvon" mitasta, "rahasta", on tullut taloudellisen toiminnan varsinainen sisältö? Taloudellisen toiminnan koko motivaatio on rahalla mitattava tulos -- ja raha ohjaa taloudellisen aktiivisuuden sinne missä numerot kasvavat parhaiten. Kuin numeerinen kasvu, määrä, todella olisi itsessään jotain joka luo vastaavan sisällön, laadun, maailmaan."

"Jos meitä yhteiskunnallisessa keskustelussa yhdistää lähinnä vain usko samoihin muotoihin ja sama tarve varmuuteen, olemme tyhjän päällä. Se on kansallinen tragedia, vaikka sillä on tietysti eurooppalaisen uuden ajan aikalaisrationaalisuuden tausta. He ovat tragedian päähenkilöitä, nuo yhteiskuntakeskustelumme näennäisen pätevät vaikuttajayksilöt, omien alojensa, omien aatteidensa auktoriteetit. 

En mahduta näitä turhaan samaan lauseeseen: omien alojensa ja aatteidensa auktoriteetit. 

"Objektivoivan" tositiedon kvantifioiva ominaislaatu ja "perusteleminen" mahdollistaa nimittäin tiedollisen ja aatteellisen pätevyyden yhteenlankeamisen. Sitähän yhteiskunnallinen keskustelu nimenomaan on. Näennäisen objektiivisen ja faktisen, kvantifioivan todisteluaineiston niputtamista ikioman aatteellisen todistelutarpeen yhteyteen. Määrän ja laadun, muotojen ja sisältöjen kytkemistä toisiinsa -- vaikka ne ovat tosiasiassa eri maailman asioita.".

Humanismista ja nimilappuhumanismista >> "...Tai ottakaa käsiinne kymmenen suurinta suomalaista sanomalehteä, selatkaa ne läpi. Aivan sama kuinka monen tahansa kuukauden tai vuoden ajalta -- montako sellaista sanaa kuten esimerkiksi "sosiaalinen sidonnaisuus", "lajityypillinen moraali", "ryhmävahvistautuminen", "yhteisöilmiö", "kollektiivinen tahtotoiminto", jne, voitte lehdistä lukea? Täsmälleen nolla kappaletta. 

Miksi tällaiset ihmisen lajityypillisimpiä ominaisuuksia kuvaavat kaikki sanat loistavat keskustelusta poissaolollaan? Siksikö että olemme niin suuria humanisteja kaikki tyynni? -- Voisiko ajatella toisenlaista vastausta. Siksi että olemme sietämättömiä pelkureita kaikki tyynni.".

Vaihtoehtoja ja lääkkeitä >>

LaRouche PAC - Glass-Steagall

LaRouche PAC - NAWAPA.

Islanti alkaa maksaa kansan asuntolainoja >> Islanti jatkaa sellaisten asioiden tekemistä, joita Suomen nykyhallitus ei edes näe olevan olemassa.

Janus Putkonen - Verkkomedia - Kyllä Itsenäisyydelle -kansanliike >> Uusi kansanliike vaatii eroa EU:sta - perustaja Janus Putkonen ei usko puolueiden mahdollisuuksiin ja Verkkomedian päätoimittaja eurovaalien ehdokkaaksi: Vaalilupaus Suomen puolesta.

Päivitys lauantaina 7.12.2013 klo. 00:05: Itsenäisyyspäivän juhlakonsertille täystyrmäys! >> Historiallisesti vieraan vallan alla tyrannisoitu ja eliitin yhä nykyäänkin kyykyttämä Suomi ei osaa juhlia etenkään Itsenäisyyspäiväänsä varsinkaan iloisesti; "maailman suurimmat hautajaiset" ovat sitä paitsi symbolisen merkityksensä lisäksi konkreettinen osoitus Suomen tilasta itsenäisyydeltään tuhottavana rahatalousparasiitin ja imperialismin tähden, mikä hegemonia on menossa systeemivikaromahdukseen...

No comments: