Monday, February 17, 2014

Erkki Liikasen taloususkonnollinen propaganda - Rahatalouden rooli ja luonne ajatusvirheenä ja yhteiskuntavastaisuutena paljastaa diktatuurilliset hirviön kasvonsa

Tänään Erkki Liikanen lausui Ylen aamu-tv:ssä muutamia harvinaisen kiteyttäviä asioita taloususkonnosta (Propagandassaan tosin tragikoomisen tahattomasti paljastaen), jonka asiamiehenä hän toimii länsieliitin oligarkkisten periaatteiden ja neofeodaalistavien pankkiiri-intressien - tavoitteiden hyväksi. 

Sen tiimoilta kiteytän tässä taas kerran itse puolestani, kuinka toivottoman väärä, hyökkäävän moraaliton ja sekä sisällöllisesti että toiminnallisesti mahdoton sellaista edustava länsimaiden / EU:n talousjärjestelmä eli terminä monetarismi nykyään on.


Rahatalousparasiitti ja sitä edustava oligarkia sille kuulumattoman politiikan harjoittajana yhteiskuntajärjestystä irvikuvallistaen - Erkki Liikasen harhainen propaganda:

Liikanen sopeutuksesta: Talouden tosiasiat erotettava politiikasta >> Taloususkontohegemonian totalitaristinen ja erittäin härskisti moraaliton kiteytys rahatalousparasiitin ajatusvirheellisenä intressinä >> "Talouden faktat eivät kuulu politiikan piiriin." (Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen 17.2.2014).

"Talouden tosiasiat" eivät ole mitään luonnonvoiman kaltaista vakiota, vaan ihmisen luomaa järjestelmää, mitä voidaan muuttaa ja siinä "tosiasiat" voidaan todeta mm. räikeäksi valheeksi, petokseksi ja harhaksi, joiden kautta ei kannata ajatellakaan mitään "yhteistä pohjaa" millekään humaanille ja hyvälle asialle! Aivan, kuten on viimeisten 5 - 6 vuoden aikana jo monta kertaa osoitettu.

Sitä paitsi nykyinen ideologinen "taloustiede" varsinkaan uusliberalismina ei ole ensinkään tiedettä, vaan poliittista manipulointia - Politiikan harjoittamista sellaisen tahon toimesta, jolle politikointi ei kuulu ollenkaan saati sellaisena imperialismina ja totalitarismina, mitä se taloususkonnollisesti hegemonisoi.

Erkki Liikasen vaatimus politiikan / yhteiskunnan alistumiseksi "talouden faktojen" saneluun on siksi sekä moraaliton että käytännöllinen mahdottomuus eikä sille voi siksi antaa mitään tilaa järjellisen ja yhteiskuntakelpoisen toiminnan perusteeksi! 

Asia kuuluu olla niin päin, että yhteiskuntatoiminta ja järkevät ihmiset sanelevat rahan käytölle tiukat "talouden faktat" toimia yhteishyvän ja humaanin edistyksen hyväksi - Ei pankkiirien ja oligarkkien!


Rahatalousparasiitin sisällöllisen ja toiminnallisen olemuksen mahdottomuus konkreettisesti havainnollistettuna:

Derivatives - The Unregulated Global Casino for Banks >> Yhdeksän suurimman pankin johdannaisriskit kuvaavat konkreettisesti käytännössä taloususkonnollisen rahatalousparasiitin oman mahdottoman irrationaalisuutensa ja sen miksi juuri rahatalous on irronnut reaalitaloudesta autonomiseksi ja totalitaristiseksi mielisairaudeksi.

Tätä seinähulluutta Erkki Liikanen siis kuvailee "talouden tosiasioiksi", minkä saneluun muka politiikan ja kaiken muunkin pitäisi alistua "yhteisen pohjan" asettamiseksi. Se on länsimaat perikatoon johtavaa ajatusvirhettä, mikä näin helposti voidaan todeta.

Tämän mahdollisti täysipainoisesti Glass-Steagall -periaatteen purku. Se vapautti rahatalouden toimimaan yhteishyvän ja humaanin edistyksen sijasta eskaloituvaan tahtiin pankkiirien ja oligarkkien hyväksi hyvinvointivaltioperiaatteet haudaten ja humaanit arvot rahan magian sumuun tavarallistaen.


Poliitikot harhautuneena ja sokeutuneena tuonlaisen rahatalousparasiitin asiamiehiksi - Paholaisen asianajajiksi:

Obama voitti taistelun velkakatosta – Yhdysvalloissa pidetään kriiseistä välivuosi >> Rahatalous irtoaa yhä pahemmin irti reaalitaloudesta irrationaaliseksi ja autonomiseksi taloususkonnoksi. Tuleva omaan mahdottomuuteensa luhistuva romahdus kasvatti täten tuhomomenttiaan entisestään luomalla entisestään lisää tilaa rahatalousparasiitin autonomiselle irrationaalisuudelle.

SDP:n ykköstykillä ei hajuakaan valtion velan määrästä >> Valtapoliitikkojen piirissä machiavellinen ja ylikorostunut huolenpito omien ko. asiamiesrooliensa säilyttämisestä kumoaa ymmärryksen niin ekonomiasta kuin yhteiskunnasta kauhistuttaville ja tuhoisille harhapoluille - Tämä on aivopesun eräänlainen looginen päätepiste rahatalousparasiitin manipuloivalle hyväksikäytölle vailla toivoa humaanista ja rakentavasta asenteesta.

Olli Rehn ilmoittautuu EU-kriittiseksi >> Ja paskat Olli Rehn mikään EU-kriittinen on! Tässä vain valehdellaan äänten / suosion kalastamiseksi. Olli kuuluu pahimpiin länsieliitin asiamiehiin, jollaisella ei pitäisi olla mitään asiaa minkäänlaiseen yhteiskunnallispoliittiseen vaikuttamiseen. Hänen ja muiden vastaavien osalta täten on siis em. tapaisen rahatalousparasiitin asiamiehenä oleminen kriminalisoitava ja se tapahtuu Glass-Steagall -reformin avulla!

Villen tarina >> Näin toimii Kokoomus. Siinä havainnollistuu peruste sulkea Kokoomus pois seuraavista eduskuntavaaleista rahatalousparasiitin asiamiesroolinsa lisäksi rikollisjärjestönäkin!


Täydennykseksi ja syventämiseksi:

---> Olli Rehn on onnistunut tehtävässään (Jo vuoden vanha, mutta edelleen hyvin ajankohtainen ja tärkeä!).

---> ''EUvostoliiton kansantalous tutuksi'' - sähköinen kirja paljastaa rahan valheen.

---> Parempi kuin pankki.

---> Suomen talous lepää vainajien varassa.

---> The Principle of Natural Economy -- II.

---> The Takedown of Glass-SteagallGlass-Steagall Repeal Opened the Gates of Hell ja Explosion of Coverage and Calls for Glass-Steagall.

---> The Fusion Torch.

No comments: