Sunday, March 15, 2015

Kreikan uusi oligarkia-, pankkiiridiktatuuri- ja länsieliittivastainen suunta Syrizan vallan alla - Valeoppositiollista petosta vai strategisesti etenevä hidas vallankumous?...

Jatkan yhteiskunnallis-poliittista kirjoittelua Kreikan tilanteen ja Syriza-puolueen viime tammikuisen vaalivoiton jälkeisten olosuhteiden kartoittamisella - Ensialkuun otan kuitenkin LaRouche PAC -sivuston uusimpien juttujen joukosta aikamme länsimaista rappiota oivallisesti ja toki pelottavasti kiteyttävän kirjoituksen >> Borrowing from Peter to Slay Paul | LaRouchePAC.

--- Kirjoituksen pääkohta havainnollistaa sen skitsofreenisen suhtautumistavan länsieliitin poliittisen toiminnan irvikuvassa, mikä hajottaa ajattelua ja ymmärrystä perustavaa laatua olevalla tavalla ja kääntää siinä asiat päälaelleen 


--- Käy nimittäin ilmi, kuinka totaalisesti vastakkaisia toimenpiteitä eri kohteille sisältävä länsieliitin agenda onkaan, ja se paljastaa täydellisesti siihen kuuluvan tekopyhyyden, harhaisuuden ja siis suoranaisen pahuuden - Ukraina on saanut kaiken tuen sotaeskalaationa ja Kiovan juntan promotoimisena, kun puolestaan Kreikan yhteishyvää turvaava ja länsieliitin pankkiiridiktatuuria hillitsevä-vastustava Syrizan johtama politiikka katsotaan vääräksi ja tuhottavaksi...

--- Mikään muu ei voisi
ollakaan selkeämpi merkki juuri siitä, kuinka länsieliitin agendaan kuuluu väkivaltainen imperialismi oman itsensä valuvikaperikadon ja taloususkontoytimen takia ja sitä juntataan tahallisen tarkkoina geopolitiikan täsmäiskuina niin, että syntyy tuo jyrkkä kahtiajako mustan ja valkoisen päikseen kääntämisenä.

--- Voidaan siis sanoa, että Kreikka vs. Ukraina -tarkastelupari on länsieliitin käsittelyssä totaalisesti ja symmetrisesti vastakkainasetelmallinen, missä nyt otan siis tarkasteluun osapuolista Kreikan.

Lainauksia ensin tuosta em. LaRouche-liikkeen jutusta: "The West makes no secret of the fact that their support of the Ukrainian military is directly aimed at Russia, and some have made the point that the U.S. sanctions against Russia will do nothing but unify the country in opposition, and give voice to the more radical elements of policy.".

"
Not only do governments of the West, notably the (catas)-Troika, expect Greece to pay a fraudulent debt, they refuse to offer Greece any help, while they bail out Ukraine, expecting much of Greece's near term debt payments to help pay for the Ukraine Bailout.

The origin of the apparent paradox between the west's handling of Ukraine, vs. their treatment of Greece lies in neither Greece or Ukraine, but has more to do with the bankruptcy of the London-Wall Street transatlantic system as a whole.
"

Lyndon LaRouche: "What we are seeing in the confrontation with Greece, as well as the confrontation with Russia, is a last, desperate effort to bluff. The danger is, that at the end of this bluff, is nuclear war. The challenge for most Americans, is that they cannot conceive of the insanity that is driving this policy of bluff and provocation. They cannot conceive, for the most part, that anyone is willing to risk the suicidal extermination of mankind. This is insanity beyond comprehension, yet this is what we are dealing with in the case of Obama, the British, and other desperate forces."
.

---> Nuclear Specter Returns: 'Threat of War Is Higher than in the Cold War'

---> Russia: We Are At Our Most Dangerous Time In History.


Kreikan tilanne ja Syrizan toimet sen piirissä on tavallaan siis kokonaiskertomus Euroopan / EU:n taloustilanteesta, koska Syriza on nyt kohdistanut painetta euroeliitin ja pankkiiridiktatuurin hillitsemiseen, ja se on samalla vastaisku oikeastaan koko länsieliitin hegemoniaa vastaan. 

Vielä on kuitenkin selkeästi näkemättä se, että Syriza laittaisi ne eliittitahot kokonaan vastuun ja lakkauttamisen tielle; heiltä ei ole kuulunut mm. selkeitä vaatimuksia koko eurosysteemin lakkauttamiseksi eikä mm. vaatimusta saada Glass Steagall -reformi voimaan... 

Tilanne onkin ollut vielä edelleen epäselvä sen suhteen, kuinka Syrizaan ja vaalivoittoonsa sekä heidän johdollaan jo lähes kaksi kuukautta toimineeseen hallitukseensa Kreikassa tulisi suhtautua - Onko Kreikan uusi tie petoksellisesti valeoppositiollista vai sittenkin vakaasti, joskin hyvin hitaasti etenevää hyvin tarpeellista vallankumousta, missä eri eliittiin kohdistuvat vastaiskuvaiheet vain tulevat vähitellen esille toinen toistensa varjoista seuraussarjana...?

Tarkempaa tutkimusta Kreikan tilanteesta Syrizan käsissä onkin tehtävä ottamalla esille parin viime kuukauden aikana tuon kysymyksen katsannossa ilmenneitä puolesta ja vastaan -tyyppisiä tilanteita. Sen lisäksi niitä on nivottava koherentiksi kokonaiskuvaksi osana koko transatlanttista taloussysteemirappiota, ja mitä koko Euroopassa(kin) ilmenee muutenkin. Eli taloudesta on taas kerrattava monia asioita seuraavasti >>

Man Who Predicted Collapse Of Euro Against Swiss Franc Makes Second Terrifying Prediction >> Tätähän LaRouche-liikekin koko ajan varoittaa: Lainaus tuosta jutusta >> "This is what all central banks have done — they’ve trapped themselves in a corner. They have zero or negative interest rates, they are printing more money, and they are buying more assets that they can’t sell and that are worth a lot less than they are paying for them. So every single central bank in the world is bankrupt because they will never, ever get the price for their assets that they paid for them. This is why the financial system will not survive, and a total global collapse is now in front of us.".

EU-eliitin ja Lontoon Cityn illuusio imperiaalirakenteesta Eurooppaa varten luhistuu edelleen, kuten jo vuosien ajan - Nyt yhä kiihtyvämmin! Kiitos osaksi Kreikan tammikuun vaalituloksen, kuten oli odotettavissa: Se on oire transatlanttisen talousjärjestelmän systeemiromahduksesta eikä aiheuttava pääsyy.

Toisaalta se on mitä todennäköisimmin edelleen myös länsieliitin ytimen ns. hajota ja hallits
e -pelin osa, missä luovan tuhon kautta ehdollistetaan ja pakotetaan vaiheittain "uutta uljasta maailmaa" taloususkonnollisen maailmankuvan sementoimiseksi eliittihegemonian maailmanherruushuipentumana - Uutena maailmanjärjestyksenä (NWO).

Se on kuitenkin aina ja kaikkialla mahdotonta lopullisesti saavuttaa ja siihen kuuluvan pakkomielletoiminnan takia se eskaloituu aina pahemmaksi yhteiskuntaperikadoksi, koska rahatalouden autonominen ja velkakuplien kera yhä dystooppisemmaksi kasvava totaali-intressi moninkertaisena ja irrationaalisena valheena ei voi koskaan olla reaalitodellisuuden kanssa harmoniassa.

Päin vastoin: siinä disharmonia lisääntyy jatkuvasti ja se on toki käytännössä nähty ympäri Eurooppaa jo monen vuoden ajan eri valtioiden ja eri kansantalouksien alas ajamisena ko. taloususkonnon numeerisen pakkopolitiikan ikeeseen.

Nimittäin aina rahatalous on yhä pahemmin irtoamassa tuhoavaksi parasiitiksi reaalitalouden ja teollisen hyvinvoinnin eli yhteishyvän päälle vaatimaan ihmisyyden ja planeetan alistumista näennäiseksaktin numeromagiansa tavarallistamis-, ohentamis- ja pinnallistamisvaatimustensa diktatuuriin. 


Transatlanttinen "talous" ilmenee siis pakkomielteenä eliittihegemoniassa ja se on yli-individuaalin sokeuden tuottamaa ahneuden eskalaatiota - Siinä irrationaalinen ja imaginaarinen korvaavat kasvavaan tahtiin olemassa olevaa reaalista ja yhteishyvällistä, ja sen "onnistumiseksi" lännen eliittihegemonian valheet ja totalitaristinen politiikka eskaloituvat saavuttaen jossain kohtaa loogisen päätepisteensä...

Länsieliitin rahatalous ja sen kautta pakotettu neofeodaalistava ja imperiaalinen politiikka transatlanttisine "vapaakauppa"sopimuksineen (TTIP), leikkauslistoineen, "rakennemuutospakkoineen" eli "sopeuttamis"-nimellä kulkevaan yhteiskunnan alasajoon jne. perustuu siis vain illuusiolle ja jo vuosia olemassa olleen vararikkonsa ja sen parissa tapahtuneiden ääririkosten peittelyyn! - Suomalaiset eliitin asiamiehet toimivat tämän parissa yhä erittäin aktiivisesti!

Tätä transatlanttista talouskriisiähän on jo käytetty juuri sellaiseen kiihtyvästi vuosien 2007-08 finanssikuplan puhkeamisesta saakka! - Sama jatkuu, mutta voi sisältää lopulta eliitin kannaltakin tuhoisasti myös omaan mahdottomuuteensa kaatuvan systeemiromahduskomponentin, kuten on ollut vaara jo monta vuotta: Sen em. loogisen päätepisteen irrationaalisuuden jatkuvassa kasvussa eliitin hegemoniapakkomielteen käytännön saavuttamisen mahdottomuutena.

Siksi olemme reilun viime vuoden aikana havainneet länsieliitiltä kiihkeää projektiivista imperiaalimissionsa hätää myös russo- ja Putin-fobian kautta ilmentyvänä vihana ja epätoivoisena hulluutena - Kyse on siinäkin maailmankuvallisesta umpikujasta em. tapaan länsieliitin ja asiamiestensä kabinettisyövereissä.

Onko eliitin ydin siis vailla ymmärrystä valmis tekemään laajennetun itsemurhan / viimeisen epätoivoisen toimintahuipennuksen lopullisen umpikujan tullen?! > Kolmas maailmansota > ydinsota!...


---> Davosin talouseliitti peloissaan: pakopaikkoja ja pommisuojia hankitaan - mitä he tietävät?

---> Janus Putkonen kiteyttää hienosti! >> "He (eliitti) tietävät siitä mistä me (kansalaismediat) kerromme. Ja kun me kerromme, heidän propagandakoneensa syyllistää meidät "trolleiksi".".

---> As inequality soars, the nervous super rich are already planning their escapes.


Suomessa Kataisen ja Stubbin hallitusten totaalinen epäonnistuminen Kreikka-politiikassaan juuri länsieliitin agenda-asiamiehinä toimimistensa takia! >>

---> Tulistunut Rinne heilutteli vakuuspapereita – katso video eduskunnan kiihkeästä Kreikka-väittelystä >> Vasta äskettäinhän ilmeni, että vakuuksia ei koskaan ole oikeasti ollutkaan! 

---> Urpilaisen "vakuusjärjestelyssä" ei puhuta vakuuksista mitään: Niinpä niin! - Olihan tämä jo varsin selvää aikanaan. Koko systeemi perustuu huijaukselle, manipuloinnille ja eliitin röyhkeälle pahuudelle kansalaisia vastaan.

---> Totuus ”pelastuspaketeista”: Alle 10 prosenttia mennyt kreikkalaisille.


Euro-alueen systeemiromahduksen vääjäämättömyys myös Kreikasta huolimatta >>

Petri Krohn Facebookissa: "EURO ROMAHTAA - HUORAMEDIA VAIKENEE! Euron kurssi saavutti torstaina 11.3 kahdentoista vuoden pohjalukeman 1,05 US dollaria. Vuosi sitten euron kurssi oli $1,39. Vuodessa se on tippunut 34 senttiä, kuukaudessa noin 8 ja viikossa 5 senttiä.

http://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=USD&view=1Y
Romadusta voi pitää yhtä merkittävänä kuin joulukuussa tapahtunutta Venäjän ruplan kurssiromahdusta. Muutokset ovat prosenteissa pienempiä, mutta suuremmassa taloudessa pienemmät muutokset ovat merkittäviä. 
 
Suomen media on lähes täysin vaiennut tästä romahduksesta. (Minun uutisvirtaani ei ole tullut mitään mainintaa.) Huoramedian mielenkiinnon kohteena onkin vain Venäjä, Venäjä ja NATO, NATO! Perjantain YLE:n TV-uutisissa kerrottiinkin vain Venäjän talouden romahtamisesta ja Putinin katoamisesta tai sairastumiseta tai kuolemasta.
Perjantain uutisten yhtenä uutisen oli Venäjän dollarimääräisen valuuttavarannon supistuiminen maaliskuun ensimmäisellä viikolla 6,3 miljardilla dollarilla.http://yle.fi/…/venajan_valtion_menot_ylittavat_tul…/7864134

Aiheesta kertoo myös Venäjän uutistoimisto TASS: "Russia’s international reserves declined by $6.3 billion or by 1.7% during the week from February 27 to March 6, 2015."http://tass.ru/en/economy/782337

Helmikuun 27. päivä Euron kurssi oli 1,1196 dollaria. Maaliskuun 6. päivä se oli 1,085 dollari. Pudotusta 3,46 senttiä. Pudotusta siis noin 3,2%. Jos Venäjän valuuttavarannoista olisi ollut puolet euroissa, olisi euron romahdus yksin selittänyt dollarivarannon laskun. Suomen huoramedia oli taas saanut Euroopan romahduksen näytämään Venäjän tappiolta!".


---> Why Is The Euro Falling? Here Are Four Factors Driving The Currency's Slide

---> The Euro Is Crashing, DXY Almost 100 | Zero Hedge

---> XE.com - EUR/USD Chart.

The Euro Was a Bad Idea From the Start >> Tietysti euro on ollut paha alusta saakka, koska sen pääasiallinen tarkoitus on ollut alusta saakka olla eliitin työkalu hegemoniaan ja siinä taloususkonnon sementoimiseksi imperialismiksi! - Väestöille se on tietänyt alusta saakka hyvinvointivaltion, kulttuurin ja ihmisyyden alasajoa eli sanalla sanoen neofeodalismia, jonka hirveys tosin on alkanut manifestoitumaan käytännössä selvästi vasta viime vuosina.

---> BRICS-maissa on toinen meno: India follows Russia, ratifies $100 bn BRICS Bank.


LaRouche-liikkeeltä lisää analyysiä transatlanttiseen kokonaiskuvaan sijoittamiseksi >>

Operation Zeus: Showdown | LaRouchePAC >> Lainaus: "Lyndon LaRouche stated today that the global pattern of British actions indicates that they are acting in a way which can only be attributed to a drive towards early thermonuclear war. The lightning-fast Watergating and resignation of Malcolm Rifkind, the Chairman of the Intelligence and Security Committee of Parliament and a heavyweight of the British Establishment, for his opposition to escalating confrontation with Russia, means that the British are readying for war, LaRouche said. They are getting rid of any and all impediments to that war—that is the conclusion to be drawn from the Rifkind ouster. 

That British war drive is also evident in developments around Ukraine and Greece—two strategic confrontations where temporary, uneasy ceasefires currently exist, but where the underlying issues have by no means been settled.
" .... 


"In conclusion to a discussion with associates Tuesday night, LaRouche said,

Obama is actually using terrorists, international terrorists, this is where the threat of war's coming from. Because the British don't have the capability, in and of themselves, to launch this kind of warfare. Virtually no one in Western Europe is in position to prepare for such warfare. The U.S. is capable of supplying weapons, of serious weapons, major weapons. But the United States does not want to be responsible for that process; they want to be the backup people.

Therefore, the way the United States would operate, under Obama in particular, would be to get other agencies to launch the war. Because all you have to have is an agency which will start the warfare, launch the kind of warfare that's involved, and this includes nuclear war, thermonuclear warfare. And thermonuclear warfare exists in other parts of the world, and the supply can be directed to other parts of the world. And therefore, they would go at Russia and China as the major targets for destruction. And they wouldn't care what happens to the rest of Europe. They would simply say, "we survived"; because anyone who's going to run this kind of war is going to say, if they have any capability whatsoever, they're going to calculate, and the calculation would be, can we start a piece of war, which would destroy most of Europe.
".


LaRouche: "Their Arrogance Will Lead to Their Demise" | LaRouchePAC >> Täytyy tosiaan ymmärtää, kuinka länsi on nyt heikko ja hauras, ja siinä länsieliitti toimii sen pohjalta sekaisena, paniikissa ja projektiivisen syntipukkisiirtämisensä ja ylimielisyytensä sokaisemana - Eli siitä toki koituu erittäin suurta vaaraa, mutta sisällöllisesti länsi ei enää juurikaan pysty tarjoamaan mitään edistyksellistä, moraalista tai inhimillistä, jos tätä luisua ei saada katkaistua ja käännettyä taas ihmisarvoisen politiikan toteuttamiseen. Muutoin rappio on oleva hyvin syvä ja totaalinen!...

---> Pelissä on siis paljon!! >> If You are Slaves of London and Wall Street, You Will Have Global War | LaRouchePAC.


Kreikan viime tammikuisen vaalituloksen jälkihuuman ilmiöitä em. kokonaiskuvan osina Syrizan murskavoiton jälkeen >>

LaRouche Hails Stunning Greek Electoral Repudiation of Troika | LaRouchePAC >>

Lainauksia: "Upon being informed of the Greek vote, Lyndon LaRouche called it a
"profound victory that can secure a shift in the entire European and trans-Atlantic situ
ation." ",

"LaRouche noted that the Greek vote will have a "big impact on Germany. Merkel and company are in a tough situation, pretending to control things in Europe, but in reality, they have no control and the Greek vote proves it. They will be shaken hard, and will not be able to pretend that the austerity policies are working. This is great, the enemy of humanity is being damaged and everyone should be happy." ".


---> Greek Syriza is not a political solution without anti-elitist actions.

Kreikan Patrasin kaupungin viranomaiset poistivat EU:n lipun kunnanhallituksen rakennuksesta >> Aivan mahtavan hienoa symboliikkaa ja vastarinnan ilmausta! :) - Lainaus: "Lippu poistettiin, kun virkaan astui nykyinen kaupungin hallinto. Tämä toimi on suunnattu EU:ta vastaan, reaktiona ylikansallista liittoa vastaan, jonka toiminta on vihamielistä kansaa kohtaan, - ilmoitettiin kaupungin hallinnon tiedotustoimistosta. Sen mukaan EU:ssa ei tapahdu muutosta, eikä se koskaan tule toimimaan yhdessä kansan kanssa.".

SANDEN BLOGI: SYRIZAN JA JYTKYN OPETUKSET >> Lainaus: "Syrizan murskavoiton suurin opetus on juuri tämä. Koko poliittinen kartta voidaan panna uusiksi. Äänestäjät voivat tehdä mitä haluavat. Vanhat puolueet voidaan kipata nurin, jos halutaan."!

Kolme kiperää kohtaa EKP:n päätöksessä >> Rahatalous on radikaalia diktatuuripolitiikkaa neofeodaalistamisen toteuttamiseksi > Glass Steagall -reformin tarve sen kuin kasvaa!

Kreikan reformipaperi EU-ekonomin käsialaa ? >> Jaahas, vesittyykö Syrizan vaalivoitto, kuten on uumoiltu?...

Syriza-puolue uhkaa murskata rahaeliitin Kreikassa >> Toivottavasti murskaa! Mutta toisaalta Syriza on antanut ymmärtää, ettei halua eurosta eroon - Sittenkin vain valeoppositiota?!.... Vai eteneekö Syriza vain strategisen suunnitelmallisesti hitaalla tavalla...?

---> Syriza pysäyttämässä TTIP-sopimuksen: ”Annamme lahjan koko Euroopalle.”.


Cameron: Kreikan vaalitulos lisää Euroopan talouden epävarmuutta >> Ei Syrizan voitto ole mikään syy siihen, että "talouden epävarmuus kasvaa". Syriza on vain indikaattori sille, kuinka pahasti transatlanttinen systeemi on vararikossa ja sen se vain paljastaa kaninkolojen alkupäästä käsin. Syrizasta johtaa eliitin pankkikaninkolojen syvimpiin onkaloihin vastuun kovistelu oligarkiaa, neofeodaalista pahuutta ja kelvottomia eliittipankkeja vastaan!...


Syrizan ja laajemmin länsieliitin rahatalousparasiitin luonteesta analyyttisemmin muiden kirjoituksia >>

Kreikka jahtaa superrikkaita >> Lainaus: "Tällaista on veroparatiisipolitiikka. Isänmaa ja yhteinen hyvä ei ole mitään. Kansat riutuvat ja luhistuvat kun rahan hallitsema tyhjä pintaliito täyttää elämän.

Metropoleissa henki muuttuu aineeksi ja kulttuuri massoittuu ajanvietteeksi. Elämän juoni on kadonnut. Hengetön tai henkisesti luhistunut ihminen miettii kivettyneessä ympäristössään, miten saisi aikansa kulumaan erilaisten lelujensa kanssa.

Todellisuutemme on pienimmän kvarkkihiukkasen tarkkuudella totta, mutta kokemuksellisesti siihen on yhä vaikeampi eläytyä. Tässä mielessä kulttuuriamme ei enää edes ole olemassa. Se on vain talouden kannattamaton elätti. Menossa on sen hidas kuolemantanssi, sivilisaation viimeinen taistelu.
"!....?!


For Greece And Many Others, Economic Reform Is Bad For Your Economic Health >> Monetaristiset rahatalousparasiitin ehtoja noudattavat "reformit" ovat vain pahaa ja moraalittomia tekeviä virheitä länsieliitin hegemoniapakkomielteessä - Oikea reformi lähteekin Glass Steagall -laista eliittihegemonian lakkauttaen.Lisää Kreikka-aiheista tilanneanalyysiä ja uutissatoa >>

---> Päivitys: Lisään Sami Parkkoselta aiheeseen liittyvän erinomaisen yhteenvedon; Euroopan unionin miehittäminen.

---> Avoin kapina? – Kreikka ei myykään sähköyhtiötään

---> Syriza-puolueen talousguru suomalaisille: "Olette jo maksaneet meille aivan liikaa"
---> Greek left-wing coalition Syriza believes that anti-Russian sanctions imposed by the EU are damaging peace and stability throughout Europe.

---> Showdown Looms on Greek Debt Bomb and NATO War on Russia | LaRouchePAC 

---> Greece Owes Nothing to Britain's Criminal Banking Syndicate | LaRouchePAC

---> The Fall of Zeus | LaRouchePAC

---> Nyt tuli varoitus: "Varautukaa Kreikan lähtöön eurosta"

---> To beat austerity Greece must break free from the euro | Costas Lapavitsas

---> Greece Says "No Way Back" In Bid To Rewrite Bailout Deal

---> Federal Reserve Insider Alan Greenspan Warns: There Will Be a “Significant Market Event… Something Big Is Going To Happen”

---> Kreikan pääministeri uhoaa: "Kreikka ei ota enää käskyjä vastaan eikä kuuntele luentoja"

---> Valtion budjeista 41 880 000 euroa Kreikan valtiolle – Stubb: Kreikkaan ei mene senttiäkään.


Valon pilkahdusta transatlanttisen talousdiktatuurin ja siihen kuuluvan väkivaltaisen imperialismin lopettamiseksi >>

LaRouche: O'Malley is Right about Glass-Steagall | LaRouchePAC >> Kappas, Yhdysvalloissa yrittää päästä presidenttikilpaan mukaan aivan hyviäkin kandidaatteja, kuten tässä Martin O'Malley - Hän on ymmärtänyt Glass Steagall -lain olevan yksi keskeinen askel Wall Streetin ja muiden rahatalouseliittikeinottelijoiden asettamisessa vararikkoon hallitusti ja suunnitelmallisesti luoda sillä tilaa oikealle humaanille talousjärjestelmälle yhteishyvän ja ihmiskunnan kehityksen hyväksi...

---> Three World Leaders Intervene Against War and Economic Disintegration.


Mutta Suomessa ollaan eliittihegemonian umpiossa toistaiseksi hyvin vakavasti! - Tuon em. valonpilkahduksen sijaan nämä rahatalousparasiitin palvelijat ovat tekemässä tuhoisaa ohentamis-, alistamis-, tavarallistamis-, rahatalousparasiitillistamis- ja antihumaanistamispolitiikkaa neofeodaalisen rappioluisun hyväksi: 

---> Wall Streetin ja Lontoon Cityn ydineliitin imperiaaliharhojen pakotteessa: EU-komissio: Suomella edessä suuret rakenteelliset uudistukset.


Loppuyhteenvetona voin todeta Kreikan uudesta suunnasta ja Syrizasta, että yhtäältä monet heidän muodostaman uuden hallituksensa toimet osoittavat selvää kiinnostusta yhteishyvän ja oligarkia- / eliittihegemoniavapaan politiikan palauttamiseksi sekä siinä samalla koko Euroopan haastamiseksi samanlaiseen vastarintaan. Toisaalta globaali ja länsieliitin ytimeen menevä ymmärrys on vielä ilmeisen vajaata siinä mielessä, kun Syrizan reformit näyttäisivät etenevän junnaten, hapuillen ja kovin hitaasti verrattuna siihen, kuinka suora, faktavoimallistettu ja täsmällinen ote pitäisi nyt olla ko. eliittihegemoniaa vastaan - On myös huomattava, kuinka euro-eliitti on kovana Syrizan politiikkaa vastaan...

Pidän kuitenkin tuollaista hidasta etenemistä myös strategisesti oivallisena menetelmänä, jos ja kun sen avulla voidaan ikään kuin "löysän hirren" tapaan hivuttaa transatlanttinen talousdiktatuuri antautumaan hallitusti ja mahdollisimman vaarattomasti... 

Käykö näin vai ei?! - Se on iso ongelma ja epäselvyys toistaiseksi.....

No comments: