Monday, July 13, 2015

Aktivismini muutos ja länsimaiden kriisin eskaloituminen - Facebook-luonnostelusta takaisin analyyttisemmäksi blogikirjoittajaksi

Blogini on ollut yhä varsin hiljainen, kun olen aikomuksistani poiketen pitkittänyt edelleen Facebookissa harjoittamaani intensiivistä yhteiskunnallispoliittista aktiviteettia. Minulla on ollut tämä vaihe menossa viime huhtikuun eduskuntavaaleistamme alkaen. Sillä on ollut tarkoituksena muiden Fb-postauksista ja -linkeistä tutkia ja itse ajatuksiani luonnostelemalla kerätä mahdollisimman runsaasti tietoa ja esianalysoida ymmärrystäni Suomen ja laajemmin länsimaiden vs. BRICS-maiden yhteiskunnallispoliittisesta ja geopoliittisesta tilanteesta.

Aikamme erittäin vakava ja sairas yhteiskuntailmapiiri länsimaissa ja Suomessa on tähän vienyt, kun olen halunnut siinä saada mahdollisimman konkreettisen ja relevantin kokonaiskuvan meneillään olevista rappio- ja tuhoprosesseista sekä mahdollisuuksista pysäyttää ne ja saada aikaan jotain parantavaa >> Elämme hyvin kriittisiä ja jopa kaikkeen oleellisen vaarallisesti vaikuttavia historiallisia hetkiä! - Tämä kansainvälisen kriisin uusi eskalaatiovaihe on ollut hyvin tärkeää ruotia sisällöiltään paljaaksi ja toiminnoiltaan selväksi.

Nyt olen tehnyt kuitenkin seuraavanlaisia päätöksiä - Katson nyt viimeinkin tuon tiedonkeruun-esianalysoinnin päättyneeksi ja siksi vähennän Facebook-aktiviteettiani tästä lähtien paljon; suorastaan haluan toistaiseksi lopettaa sillä foorumilla aktiviteetin lähes kokonaan kaikkineen ja sen myötä pääsen vapauttamaan energiaani muuhun toimintaan, mikä onkin ollut tarpeellista monessakin mielessä. Yksi osa vapautuneista resursseista tulee kohdistumaan blogini uudelleen aktivoinnin pariin.

Tuosta yhteiskunnallispoliittisen ja geopoliittisen tilanteen Facebook-tutkinnastani voin yleisluonnehdintana todeta tässä seuraavaa >> Pääkohteet ja -asiat ovat siinä olleet mm.:

-- Kreikan ja EU:n velkakriisin jatkuva eskaloituminen ja sen sisältönä hyvinvointivaltioperiaatteita koko länsimaiden katsannossa tuhoava neofeodaalistava plutokratia- ja taloussotapahuus länsieliitin valtapyrkimyksissä.

-- Suomen eduskuntavaalien tyrmistyttävän huono vaalitulos, jossa hallitusneuvotteluiden kautta hallituksen kokoonpanoksi toteutui pahin mahdollinen länsi-imperialismin ja pankkiiridiktatuurin palvelemiseen muodostettu Suomen oma "troikka" - Keskusta-Kokoomus-Perussuomalaiset.

-- Suomessa ja muissakin Venäjän Euroopan puoleisissa naapurivaltioissa lietsottu Putin- ja russofobia sekä sen myötä eskaloitunut sodanlietsonnan ja harhaisen ideologia- ja joukkoliikeajattelun nousu länsieliitin "hajota ja hallitse" -metodien käyttövoimaksi.

-- Ilmastonmuutosalarmismin käyttäminen edelleen mm. paavi Franciscuksen julistusten kautta länsieliitin imperialististen ja taloususkonnollisten intressien läpiajamiseen ko. maailmanhallitustaan ja neofeodaalista epäyhteiskuntaansa varten.

-- Suomen ja länsimaiden sosiaalispsykologisen konstruktion tilan kartoittaminen, jossa analyysiosia ovat eliitin terrorin ja ylimielisyyden luonne ja eskalaatio sekä ns. alammaisten / rahvaan traumat, valveutumattomuus, välinpitämättömyys ja aivopesu osallisina kuvatuissa yhteiskuntarappion prosesseissa.

-- Ylipäätään länsieliitin maailmanhallitusprojektin tämän hetken tilan ja prosessin luonne ja suuntaviivat tulevaisuuteen sekä etenkin BRICS-maista ja länsimaiden NWO:n vastaisilta aktivisteilta moiselle tulevan vastavoiman ja parannusvaihtoehtojen tila.

Tämä kolmen-neljän kuukauden intensiivinen tutkintavaihe on nyt luonut minulle entistä parempaa kokonaiskuvaa siitä, mikä on länsimaisen yhteiskunnan ja Suomen tulevaisuus ja kohtalo toistaiseksi vääjäämättömällä tavalla... 

Valitettavasti ihmisarvoisten, yhteishyvällisten, edistyksellisten, moraalisten ja sanalla sanoen "parempaa huomista" luovien voimien kannalta se tilanne on siis erittäin huono ja uhkaava - Voidaan jopa sanoa, että parhaillaan meneillään oleva Kreikan / EU:n velkakriisieskalaatio symboloi sitä keskeisesti ja yleisesti juuri nyt länsieliitin terroriin ja harhaisiin pakkomielteisiin alistumisen piirteillään, kun sille oikeastaan ainoana kunnollisesti virallisena vastavoimana esiintynyt Kreikan Syriza-puolue ja pääministeri Alexis Tsipras ovat taipumassa kohtalokkaan petoksellisesti EU-eliitin (Lontoon Cityn ja Wall Streetin) hulluihin vaatimuksiin... Ja silti koko EU-projektia luonnehtii omaan mahdottomuuteensa tukehtuva pakkomielle ja ihmisyyden vastaisuus! >> LaRouche PAC: Finally Wake Up!

Tämän tilanteen valkeneminen toki kauhistuttaa, masentaa ja lannistaa, mutta jatkossa pyrin mm. noista em. aihepiireistä ja kuvatun Facebook-tutkimiseni pohjalta tuottamaan tänne blogiin yhteiskunnallispoliittisia analyysejä ja kriittisiä pamfletteja / koosteita. En aseta niille kirjoitusaikatauluja, koska kiire / hätä on poistunut nyt myös siksi, kun kohtalo tulee etenemään kaikesta huolimatta omaan valitettavaan tahtiinsa ja omiin "loogisiin" päätepisteisiinsä (Mitä ne sitten ovatkin...) - Kyllä, olen tullut tänä kesänä selvästi aikaisempaa pessimistisemmäksi, mutta jälkipolville on silti tehtävä vakaata dokumentointia.

Blogikirjoitteluni jatkosta mainitsen vielä lopuksi seuraavaa >> Kasvi- ja luontoaiheiden pariin minulla on tänäkin kasvukautena ilmestynyt kritiikin kohteita, joissa yksi keskeinen aihepiiri on niittyjen ja kadunvarsien niittohoito ja niissä virheet / huonot tavat. Tulen tekemään niistä ehkä jopa eri osiin jaettuja kritiikkejä ottamieni valokuvien kera. Kritiikin kohteet ovat Espoossa ja Hämeenlinnassa, mutta ko. kritiikki on samalla myös yleisesti suomalaista puisto- / luontokulttuuria ruotivaa sekä em. yhteiskunnallispoliittiseen tilanteeseen yhdistävää. 

Itse asiassa minulla olisi puistohoidon ja -suunnittelun kritiikkiaiheita muitakin jopa viime vuodelta saakka rästissä raportoitavaksi, mutta toki pyrin tekemään myös sellaisia kasvi- ja kuvakirjoituksia, missä korostuu hienosti tehdyt puistoesimerkit ja ylipäätään kasviestetiikan parhaimmat piirteet maisema-arkkitehtuurissa ja luonnossa.

Sääraporttieni muodonmuutos kuvalliseen esitystapaan on edelleen myös työn alla ja tässä heinäkuussa palaan tekemään myös keskeytyksissä olleen "Viikon kasvivalokuva" -sarjani osia....

Näillä uudistuksilla siis eteen päin, joten tervetuloa uudestaan nauttimaan paremmasta bloggaustahdistani maailmantilanteesta huolimatta! Tai juuri siksi...

No comments: