Wednesday, October 14, 2015

Joukkovoima-liikkeen ideologiasokean sensuuritoiminnan paljastama huono aktivismi oleellisena haittana valveutumiskehityksessä ja eliitin / NWO:n vastaisessa taistelussa

Edellinen kirjoitukseni monikultturismin tekopyhyydestä ja valheesta osana länsieliitin hyväksikäyttöalustaa imperiaalisia tuhoamis- ja alistamiskeinojaan varten on aiheuttanut kohdalleni voimakasta sensuuri- ja torjuntareaktiota sekä ideologista leimaamistoimintaa aktivistipiireissä(kin), kuten olen havainnollistanut jo ko. kirjoituksen lopussa päivityksissä ja omalla FB-seinälläni.

Nyt tarkastelen tämän reaktion ja toiminnan luonnetta-roolia aktivismissa sekä annan sen pohjalta suoraa ja ankaraa kritiikkiä siitä, miten ko. aktivismivääristymä on huonoa ja valveutumatonta sisältöä toimintaan!

Olen tämän käänteen takia hyvin suuresti pettynyt suomalaisen yhteiskunnallispoliittisen aktivismin luonteeseen ja laatuun aktivismin tuon heikon kohdan takia, ja pistänkin sen merkille pitkäksi aikaa vakavana haittana tavoitteessa laittaa eliitin ja rahatalousparasiitin valta ja aggressio aisoihin kaikkine oheisosineen, joista siis monikultturismikin on yksi ase väestöjä ja Eurooppaa vastaan. 

Ko. kirjoitukseni Joukkovoima-liikkeen (En enää linkkaa ko. sivustoille) Facebook-sivustoilla siis poistettiin ja kohtasin siellä myös hyvin yksisilmäistä projektiivisen torjunnan asennetta. Erosin siksi omatoimisesti Joukkovoima Pääkaupunkiseutu -ryhmästä ja nyttemminhän ko. sivustojen ylläpitäjät ovat poistaneet kaikki merkit minusta siellä muutenkin. 

Selostan nyt oman asenteeni ja päätökseni ko. käänteen takia, ennen kuin jatkan tilanteeseen liittyvää muuta analyysiä ja havainnollistusta >>

Koska ko. kirjoitukseni sai myös monissa muissa FB:n aktivistiryhmissä varsin heikkoa ja torjuvan tuntuista vastaanottoa (vaikkei joka kerta aivan sensuuria sentään), niin olen nyt päättänyt omasta boikotista kaikkia FB:n yhteiskunnallispoliittisia ryhmiä kohtaan huolimatta niiden valveutumisasteesta ja toimintamuodoista - Tämä boikottini jatkuu toistaiseksi (takarajaa sen loppumiselle en määritä tarkemmin) ja sisältää sen, etten julkaise niissä ryhmissä mitään kirjoituksiani ja lakkaan tykkäilemästä ko. ryhmissä olevia postauksia. Julkaisen kirjoituksiani siis vain omalla FB-seinälläni. 


Tämä protestini ei missään nimessä ole suunnattu teitä hyvällä tavalla valveutuneita aktivisteja kohtaan, joilla kuvatun kaltaisia antipatioita / ongelmia haastavia ja kyseenalaistavia kirjoituksiani kohtaan ei ole ollut - Teitä sen sijaan kiitän ja huomioin teidät jatkossakin mielihyvin mm. FB:n puolella henkilökohtaisilla seinillänne. 

Protestini tarkoitus on alkaa kiinnittämään blogilukijoideni huomiota siihen, kuinka aikamme valtavassa ja vakavassa kriisissä tarvitaan todella korkeatasoisesti valveutunutta aktivismia ja huonon aktivismin hylkäämistä sen tieltä pois! - Tämän sensuuritilanteen myötä siis osoitan, mitä on huono aktivismi! 

Itselleni ei ole tärkeää olla suosittu tai kerjätä poliittisen korrektiuden mukaisesti hyväksyntää, vaan tämä aktivistimissioni on tärkeimmin totuuden ja hyvyyden etsimistä prosessina sekä henkisenä ja persoonani kasvuna edistykselliseen ja kehittyvään ihmisyyteen! 

Niinpä asenteestani! > En tule jatkossakaan olemaan kiltti enkä poliittisesti korrekti, ja varsinkin kuvatun kaltaisen kapeakatseisen ja typerän aktivismin irvikuvan kohdalla olen ankarasti hyljeksivä ja sellaisen vikoja osoitteleva enkä nöyristele sellaisten puutteiden edessä yhtään > Ne viat ja puutteet on korjattava! Jos tätä vaatimusta ja asennetta ei kestä, niin sinä et ole aktivistiksi sopiva! 

Nythän eletään länsimaissa ja todellakin Suomessa hyvin vakavaa kriisiä eikä siinä ole varsinkaan aktivismissa sijaa minkään tapaisille ideologisille / ryhmäpsykoottisille pelleilyille eikä narsistisille ja emotionaalisille draamaqueen- / mielensä pahoittaja -kohtauksille! - Otan kuitenkin itse nyt tässä vapauden avautua todella kunnolla, koska tämä esille tullut vika-asia on hyvin vakava kollektiivisestikin. 

Tämä Joukkovoima-liikkeen sensuuritoiminta oli nimittäin juurikin kollektiivista aktivismitoimintaa haavoittanutta idiotismia myös symbolisen kokonaisvaltaisesti ja siksi he epäonnistuivat surkeasti! Tätä on ilmeisesti jatkunut muidenkin kohdalla säännöllisesti, mikä on merkittävin seikka! 

Tässä vaiheessa länsikriisiä pitäisi jo osata itse kunkin vakavasti otettavan aktivistin ajatella hyvinkin vaikeita, monimutkaisia ja maailmankuvaansa rajustikin kyseenalaistavia asioita kokonaisvaltaisesti ja uteliaasti eikä enää pitäisi olla mitään tarvetta tuollaisen aktivismihuonouden takia tulla kädestä pitäen opettamaan sekä isälliseen että äidilliseen sävyyn hyvin heikosti valveutuneita aktivistiparkoja aktivismin ihan perusperiaatteiden pariin >  

Yksi periaatehan on se, että sensuuri on aktivismissa vain haitallista typeryyttä ilman kunnollisia perusteita. Minähän en esim. ole rasisti, vaan yhtenä ominaisuutena monista myös maahanmuuttokriitikko, ja siinäkin erittäin selkein järkiperustein ja usean vuoden tutkimusmäärä ja kyseenalaistusprosessi taustallani. 

Onkin ollut tämän episodin takia suututtavaakin havaita, kuinka on vielä aktivistipiireissäkin ihmisiä, joilta on ns. läksyjä jäänyt edelleen pahasti lukematta eivätkä he näemmä osaa arvostaa pätkän vertaa valveutumisen eteen jo paljon töitä tehneitä, eli he eivät halua edes oppia lisää! Heillä on vakavia torjuntoja ideologisten ja psykologisten syiden takia olla oppimatta maailmankuvaansa kyseenalaistavia tietoja - Juuri siitäkin minunkin tällainen kohtelu kielii.

Tajusinkin viime yönä sängyssäni miettiessäni tähän aktivismihuonouteen liittyvän yhteisöllisen vakavuuden! >> Kyse on siitä, miten tuollainen hyvin itsekritiikitön, ideologiasokea, omahyväisyyden ansaan vaipunut ja projektiivisia torjuntamekanismeja traumojen, kyvyttömyyksien tai muiden syiden takia ylläpitävä ajattelun-toiminnan heikkous hajottaa ja tukahduttaa aktivismin tarkoituksen ja tavoitteen tässä maassa. 

Eilen kohtaamaani sensuuri ja leimaamistapa noissa ryhmissä osoittaa sen, ja se on siis sitä, minkälaista aktivismin ei missään tapauksessa pidä olla!

Sellaisella huonolla aktivismilla ei tee mitään hyvää!

On samalla syytä huomata, kuinka aktivismin polarisoituminen ja hajoaminen ko. mielipideristiriitoihin sekä typeriin ja vailla oikeaa merkitystä oleviin ideologiakiistoihin on juuri Eliitin Toivoma Tilanne! > Sille on hyväksi, ettemme pysty muodostamaan riittävän yhtenäistä rintamaa ja tietoisuutta eliitin harjoittamaa imperiaalista, taloususkonnollista ja neofeodaalistavaa kokonaismissiotaan vastaan!

Huomautankin täten, että ainakin Joukkovoima-liikkeen ja muiden vastaavalla tavalla ratkaisevasti mokanneiden aktivistiryhmien / tahojen kanssa ei kannata olla tekemisissä muidenkaan, koska siellä oleva kapeakatseisuus sekä ideologinen leimaaminen ja sokeus on hyvin selkeästi valveutumisen ja yhteishyvän toteutumisen vastaista!

Niissä ei siis näemmä ole kykyä eikä osaamista käsitellä vaikeita ja oleellisia asioita kokonaisvaltaisesti ja ennakkoluulottomasti, vaan toimintaa leimaa ko. moderaattorien kautta vahva ismillinen ja joukkopsykoottinen ajattelutapa.

Katson toki vielä, josko valveutumisen taso ja toiminta parantuisi näissä ko. ryhmissä. Eli jatkan tätä FB-ryhmissä postausboikottiani ainakin sen ajan, kunnes havaitsen jotain selkeää muutosta parempaan...

On syytä vielä lisäksi ymmärtää, että maassamme vaikuttava taipumus polarisoiviin vastakkainasetteluihin on hyvin vakava kollektiivisen traumahistoriamme takia (Lukekaa Seppo Oikkosen analyysejä siitä aiheesta). Sellaiseen dualistiseen hetteikköön ei siksikään sovi sellainen huono aktivismi, joka on sokean ideologista ja tunnustuksellista ryhmädynamiikkaa omaavaa umpimielisyyttä.

Niinpä koko asetelma "äärisuvaitsevat / monikultturistit vs. rasistit / äärioikeistolaiset" ja siinä pitäytyminen on mieletön ja haittaa valveutumista ja aktivismia oleellisesti! 

Kumpikin ääripää on saman akselin yhtä mätää ajatusvirhettä! > Siinä missä maahanmuuttokritiikin parissa esiintyvät natsi- ja fasismiaatteet ovat todella typeriä, niin vastaavasti monikultturismi / äärisuvaitsevaisuus on yhtä hullua ja onkin täysin verrattavissa kaltaisellaan tavalla ideologisesti sokeisiin menneisyyden ismimuotoihin, kuten taistolaisuuteen ja jopa natsi-Saksan ideologiakuvitelmiin > Ismiajattelu ei ole hyvää aktivismia! Piste! (tai huutomerkki, heh).

Lopuksi kaksi hienosti oivaltavaa lainausta FB:n puolelta Arhi Kuittiselta ja Sini-Kukka Ruoholta kuvaamaan valveutumisen ja hyvään aktivismiin oppimisen toki ymmärrettäviä hankaluuksia >>

Arhi Kuittinen: "Virallisesti rajattu todellisuus.
^ Ihmiset eivät halua uskoa että ovat harkitun muokkauksen ja aivopesun kohteena - ja kuinka päämäärätietoista eliitti on.".


Sini-Kukka Ruoho: "Ristiriidan ja konfliktin pelko saa monet tukeutumaan sokeaan ismiin tilanteessa jossa kaivataan terävää objektiivista havainnointia koko kaaoksen kentästä. Toisaalta voi myös olla niin, että he joilla havainnointikyky ei riitä hahmottamaan koko kuvaa tukeutuvat opittuun moraaliin silloinkin kun sitä ulkopuolelta johdetaan toimimaan väärän asian puolesta.".

No comments: