Sunday, November 01, 2015

Diktatuuriin ajautumisen merkkejä Suomessa! - Koostehavainnollistus lokakuun 2015 aikaisista tapahtumista, prosesseista ja asenteista

Päättynyt lokakuu armottomuuden vuonna 2015 on tuonut yhä tiukempaa diktatuuri- ja totalitarismikehitystä Suomessa osana länsieliitin transatlanttista imperialismipakkomiellettä!

Koostan nyt tästä Suomen ja lännen rappioprosessin kauhistuttavasta etenemisestä kokonaiskuvallisen havainnollistuksen, johon olen poiminut vain n. viimeisen kuukauden ajalta FB-seinälleni kertyneestä seurantamateriaalista valtavan havainnollistusaineiston.

Vaikka aineisto on taas suuritöisesti ja psykologisesti hyvin vaikeasti omaksuttava, niin ihmisten on nyt ymmärrettävä tämä kokonaiskuva, jotta riittävän korkealaatuinen valveutuminen etenee vastavoimana kuvatulle rappioprosessille!

Aineiston sisältö kuvaa niitä viime aikaisia tapahtumia, prosesseja ja asenteita, jotka kertovat vahvoista eliitin mielihaluista saada kylpeä diktatuurin kahtiajakavassa, tuhoavassa ja alistavassa leikissä päällepäsmärinä ja nauttijana > Siitähän tässä on keskeisesti kyse!

Aikamme statuseliitin hekuma tavoittelee dystopiaansa näillä metodeilla tälläkin hetkellä täällä Suomessa hälyttävästi ja uhkaavasti! >>

---> Hajota ja hallitse!

---> Ongelma>Reaktio>Ratkaisu!

---> Eksoteerinen teatteri!

---> Projektiot oman pahuuden siirtämiseksi ulkopuolisiin viholliskuviin!

Jaan tämän havainnollistusaineiston seuraaviin osiin:

1. Pohjustukseksi Sami "Sande" Parkkoselta kuvaus Suomen ns. "Maan Tavasta".

2. Taloususkonnollinen pakkomielle eliitin rahatalousparasiitin neofeodaalistavana tyranniana sekä kansallisvaltioiden ja demokratian lakkauttajana.

3. Isovelivalvoo- ja muiden totalitarismisysteemeiden rakentaminen.

4. Puolustusvoimien natottaminen sekä sota- ja totalitarismi-ilmapiirin luominen lännen imperiaaliaggressioita varten.

5. Journalismin sekä hedelmällisen, kasvattavan ja valistavan tiedon kuolema massamediassa länsieliitin propagandakoneiston ja eksoteerisen teatterin alla.

6. Maahanmuutto- / pakolaiskriisin eskaloiminen, rasistileimojen käyttö sekä syyllistämis- ja tabuilmapiirin koventaminen imperiaalisena tuhontana ja alistamisena.

7. Luovuuden, lahjakkuuden ja herkkyyden tavarallinen kontrolli sekä suoranainen tuhoaminenkin.

8. Saara Jantusen Infosota-kirja ja russofobisen paniikin lietsominen länsi-imperialismin aggressiotyökaluina NWO:n vastustajien mustamaalaamiseksi ja oman agendapahuuden piilottamiseksi vihaprojektioina.

9. Juha Molarin poliisivaltiollinen kohtelu esimerkkinä länsieliitin agendoja vastustavia toisinajattelijoita kohtaan voimistuvasta poliittisesta vainosta Suomessa.

10. Sebastian Tynkkysen erottaminen Perussuomalaisista esimerkkinä länsieliitin agendoja vastustavia toisinajattelijoita kohtaan voimistuvasta poliittisesta vainosta Suomessa.

11. Suomen äärivaikea kollektiivinen traumahistoria herkästi manipuloitavana nykyalustana länsieliitin ja Suomessa olevien asiamiestensä hyväksikäytössä.

>>> On syytä ymmärtää korkealaatuisesti, että kaikki nämä 11 kohtaa eivät ole tapahtumassa toisistaan erillisesti tai sattumalta, vaan ne ovat olleet jo vuosikymmeniä jatkuneen ja keskusjohtoisesti organisoidun manipulaation tulosta koherenttisena agendana! 

Sitä on johdettu eksoteerisena teatterina länsieliitin valtapyramidin huipulta käsin ja kulissien takaa jo vuosisataisten hajoita- ja hallitse -periaatteiden mukaan päivitettynä ns. nykyaikaan. Nyt sitä toteuttavat länsi-imperialismin tietoiset asiamiehet ja umpimielisen hyväuskoiset hölmöt yhtä lailla, ja toki syvästi korruptoiduissa olosuhteissa (Suomessa "Maan Tapa").

Esim. >> No ilmankos -Matti Apunen Bilderbergin johtoryhmässä!

---> Länsieliitin tärkeimpiä asiamiehiä Suomesta - Suurennuslasin alle kuuluu siis tosiaan myös tämäkin mies.

Tästäkin ns. "Uutena maailmanjärjestyksenä" toteutettavasta lännen valtaliitosta ja vuosituhantisesta maailmanvallan pakkomielteestään on jo ollut paljon asiaa tässäkin blogissa vuosien mittaan, joten ei niistä nyt sen enempää ja pidemmittä esipuheitta tämän kertaiseen asiaan:


Pohjustuksena Sami "Sande" Parkkoselta kuvaus Suomen ns. "Maan Tavasta" >>>


SANDEN BLOGI: MAAN TAPA REVISITED >>

Lainaus: "Se, mistä vaalirahakohussa oli todella kyse, oli se, että se paljasti maamme poliittisen puoluekentän ja sen toimijat järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Politiikka, puolueet, poliitikot ja kansanedustajat muodostivat jo tuolloin Suomen mahtavimman rikollisverkoston, joka täytti Euroopan Unionin järjestäytyneen rikollisuuden määritelmän täydellisesti. Muistin virkistämiseksi nuo määritelmät ovat:

1. Useamman kuin kahden henkilön yhteistyö.

2.  Jäsenillä on määrätyt tehtävät.

3. Toimii pitkän tai määräämättömän ajan.

4. Käyttää sisäistä kuria.

5. Epäillään törkeistä rikoksista.

6. Toimii kansainvälisellä tasolla.

7. Käyttää väkivaltaa tai muita uhkailukeinoja.

8. Käyttää peiteyhtiöitä.

9. Harjoittaa rahanpesua.

10. Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedostusvälineisiin, oikeusviranomaisiin ja talouselämän edustajiin.

11. Toiminnassa taloudellisen hyödyn tai vallan tavoittelu on määräävä tekijä." .....

Lainaus: "Moni tätä lukevista on tyrmistynyt. Moni ei usko, että kyse on samanlaisesta järjestäytyneestä rikollisuudesta. Minullekin sanottiin ääneen, ettei vertaus toimi, koska toisin kuin Italian mafiajärjestöt, Maan Tapa ei tapa ihmisiä. Ikään kuin se olisikin se raja, jolla määritelmä tehdään. Kuten jo edellä osoitin, Maan Tapa kyllä täyttää kaikki Euroopan Unionin vaatimat järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit. Mutta ei sekään kaihda kovia otteita.

Todellisuudessa Maan Tapa, suomalainen järjestäytynyt rikollisuus, on aina tuhonnut ihmisiä. Se on aina ajanut ihmisiä itsemurhiin, kadulle, varattomiksi, pannut heitä vankilaan ja hullujenhuoneisiin, jyrännyt kilpailijoittensa liiketoimet ja yritykset verottajan voimalla tai muutoin, ja se on aina kyennyt siihen. Syy siihen miksi emme ole nähneet verisiä mafiasotia Suomessa on hyvin yksinkertainen. Meillä on vain tämä yksi mafia.

Sillä ei ole kilpailijaa. Kukaan eikä mikään uhkaa sen asemaa. Se pystyy nujertamaan kaikki vastustajansa jopa poliisin avulla. Se on niin olennainen osa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria, että valtaosa meistä ei edes näe sitä, vaikka sillä on nimi ja vaikka se tekisi rikoksiaan kaiken kansan silmien edessä. Me olemme hyväksyneet sen osaksi elämäämme. Se vain on.

Se on suomalainen mafia. Maan Tapa.".

---> Jarmo Korhonen kirjassaan: Kokoomus keplotteli Sauli Niinistön vaalirahoilla vuonna 2006 – Niinistö haluaa kokoomukselta selvityksen: Lukijakommentti valaisee >> "Uutinen on siis se että valta on Suomessa ostettavissa , onko se edes uutinen? Maailman vähiten korruptiota on ehkä toisinpäin ,yksi euroopan mädinmistä maista ja meno tänäpäivänä jo törkeän hulvatonta, SSS miehet jakelevat rahaa ja kurjuutta parhaan kykynsä mukaan..,köyhällistölle riittää napakka potku.".


Taloususkonnollinen pakkomielle eliitin rahatalousparasiitin neofeodaalistavana tyranniana sekä kansallisvaltioiden ja demokratian lakkauttajana >>>

Arhi Kuittisen FB-seinältään oleellinen kommentti tämän osion alustukseksi >> "Britti-, natsi- ja Washingtonin pankkieliitti, vanhojen sotahullujen aatelissukujen jälkeläiset, suunnittelivat EU:n ja euron. Tämä on vanhaa kauraa ja koulutettujen ihmisten on herättävä ymmärtämään vakavat johtopäätökset. Kuinka moni tietää edes trilateraalisesta komissiosta? Ihmisille vyörytetään valheita EU:n tarkoituksesta, ihmiset eivät suostu uskomaan että "todellisuus" eli massamedia on valheiden propagandaoperaatio. Yhä "media" pitää salassa 1974 salaista Brysselin kokousta jossa Euroopan valtioiden ja valuuttojen tuhoamisesta päätettiin kymmenien talous- ym ministerien allekirjoituksella, myös Suomen. Vallankaappaus, ei mitään muuta, talousterrorin kautta.".

LaRouche PAC >> Friday Webcast, October 30, 2015The British Are Totally Bankrupt: It's Time To Dump Obama, Schäuble, and Wall Street ja Russia, China Leadership Crucial As Obama & British Empire Coming Down.

US warns Britain: If you leave EU you face barriers to trading with America >> Ahaa, nyt alkaa valkenemaan se, miksi UK on yrittänyt uskotella meille muka lähtevänsä EU:sta >> No, tietenkin siksi, että se maalaa omalla ns. esimerkillään muille sen, kuinka Lontoon City ja Wall Street sekä monarkit ja muut oligarkit suhtautuvat eliitin agendasta irtiottoon.

Ei UK oikeasti mitään eliittiä tässä ole haastanut > Nyt on vain sovittu psykologisesta operaatiosta massoille eksoteerisena teatterina.

Meidän täytyy muistaa, että UK on länsieliitin keskuspaikka eikä USA! > Brittiläisen imperiumin nykymuoto on oivallettava transatlanttisen valtaliittosysteemin ytimeksi jo historiallisenakin prosessina.

Kulissien takana esoteerisessa maailmassa on osaltaan aivan eri systeemit, kuin mitä on uskoteltu eksoteerisessa maailmassa meille väestöille massamedian ja muun suggestoidun "tiedon" kautta.

Portugalin presidentti käveli yli parlamentin enemmistön | Kansan Uutiset | Verkkolehti >> Tämä on symbolisesti yhtä merkittävä tapahtuma kuin oli historiassa mm. demokratian ja hyvinvointivaltion kehittyminen - Nyt kyseessä on niiden mitätöinti eli toisin sanoen EU ja euro ovat heittämässä pois monta sataa vuotta kestänyttä edistyksellistä ja yhteishyvän kannalta oleellista yhteiskuntaprosessia! 

Kyse on siitä, kuinka eurooppalaisen uuden ajan kehitys pyyhitään pois ja taannutaan takaisin pimeään ja umpimieliseen keskiaikaan useita satoja vuosia taakse päin! >> Ja näin hyvin vaikeissa ja silloistenkin eliittivoimien puristuksessa n. 1500-luvulta alkaen aikaan saatu eurooppalainen sivistys on asetettu rikollisesti ja erittäin huonojen poliittisten valintojen takia perikatouhan alle!

Portugalin farssi >> Väestöt vastaan eliitin intressit - Sehän se on ollut EU:n ja euron koko sisältö jo kauan, ja vastakkainasettelu vain kovenee koko ajan taloususkonnollisten ja imperiaalisten pakkomielteiden ollessa totaalisia eliitillä ja asiamiehillään.

Suomen Ruma Tulevaisuus >> Euroopassa tehdään koko ajan yhä rumempaa historiaa - Eikä Suomen SSS-hallitus juurikaan itse asiassa eroa tästä hegemoniasta ja tuosta Portugalin "mallista"; Nevalaisen mainitsema "Tulevaisuus" onkin jo täällä!

Tyly avautuminen Suomen tilanteesta: ”Jatkamme samalla systeemillä kuin hölmöläiset” >> Sande Parkkoselta totaalisen oikeaan osuva kommentti FB-seinältään tuohon juttuun >> "Tässä "uutisessa" eräs asiantuntijatyttö paljastaa mikä on Suomen ongelma: se on juuri tällaiset asiantuntijatytöt. Tämä henkilö kuvittelee, että Suomi on hyvinvointivaltio ja että se tuhoaa taloutemme. Tämä tyttö ei tajua, että Suomessa on 900 000 köyhää ja 480 000 työtöntä. Tämä tytteli ei tajua, että Suomessa on tuhansia asunnottomia. Tämä tytteli ei tiedä, että valtion talouden on romuttanut euro ja EU-jäsenyys. Tai tietää, mutta koska hän on maailmankatsomukseltaan sisilisko, hän kieltäytyy tajuamasta todellisuutta. Sen sijaan hän toistelee kokoomuksen 80-luvulla EKlta saamia sloganeita "Saavutetuista eduista", joista pitää luopua. Jos eläkeläismummolle jää kuukaudessa käteen 68 senttiä, mikä on se mistä hänen pitää luopua? Asunnostaan, ilmeisesti. Minua hävettää tällaisten apinoiden puolesta. Tämä idiootti on juuri sellainen henkilö, joka on maamme tuhon tielle ajanut. Yksi niistä. Katsokaapa tyttelin titteliä. Siinä se on tiivistettynä.".

Ja tuon "tyttelin" titteli siis on > "strategiakonsultti ja hallitusammattilainen" > Kuulostaa orwellilaisesti juurikin niin aivopestyltä ihmiseltä tosiaan kuin mitä jo titteli antaa ymmärtää - Statuseliittihegemonian strategia-ammattilainen umpimielisesti agendallistettuna.

Suomessa ei ole korruptiota, Suomessa on maan tapa >> Eli olen tullut siis johtopäätökseen! - Viime kevään eduskuntavaalit jäivät kohdallani viimeiseksi, jossa äänestän. Lopetin äänestysoikeuteni.

En usko, että elinaikanani Suomeen palaavat olosuhteet, missä äänestämisen mahdollisuutta voi edes harkita uudestaan.... Pahin skenaario on koko ajan uhkaamassa!...

Ministeri Grahn-Laasosen paimenkirje on tietämättömyyttä ja välinpitämättömyyttä >> Tässäkin kiteytyy hyvin se, miten todella monet asiat ovat menossa Suomessa rajusti päin helvettiä länsieliitin agandajunttauksessa aivopestyjen asiamiesten ja -naisten takia.

Ja kuinka idiootteja nämä asiamiehet ja -naiset ovat, kun ajattelunsa ja tekonsa ovat moraalittomia ja hulluja ristiriitoja täynnä, kuten tässä >>

Lainaus ko. kirjoituksesta: "Opetusministeri osoittaa paimenkirjeellään, ettei hänen osaamattomuutensa rajoitu pelkästään peruskoulun ja varhaiskasvatuksen tasolle vaan hän kykenee olemaan täysin kohtuuton ja näköalaton myös korkeakoulutuksen suhteen. Missään muualla maailmassa tuskin opetusministeri kehtaisi täysin suhteettomien leikkausten jälkeen vaatia yliopistoja osoittamaan miten ne aikovat olla maailman huipulla. Samaan aikaan hän osoittaa huoltansa siitä, miten me saamme pidettyä täällä kansainvälisiä huippuosaajia. No ei saada. Se vaatisi rahaa perustutkimukseen ja resursseja monialaiseen ja monipuoliseen akateemiseen työhön. Se vaatisi juuri niitä asioita, jotka te olette ennen murahdustanne leikanneet pois yliopistoilta.".

---> Ministeri Grahn-Laasonen vastasi kritiikkiin – unohti jälleen mainita muutaman ”pikkuseikan” >> Eliitin keinot ruodinnassa > Tiedon pimittäminen, oman raportin käyttäminen lähteenä yms. "pikkuista". Tämä olikin SK:ltä kelpo kritiikkiä, ja alleviivaa em. entisestään.

Rahatalousparasiitti ja Uusi maailmanjärjestys >>

---> Professori Ylellä: Suomen itsenäisyydestä turha puhua - "80% laeista tulee Brysselistä".

---> Näkökulma: Talousrikollisten parhaat kaverit - nyt hallitus aikoo pelastaa veronkiertäjät >> Moraali, oikeudenmukaisuus, suoraselkäisyys, valtiomiestaito jne. on hakattu maan rakoon tässä maassa ja sen takia ilmassa leijuu vahva sekasorron ja perikadon uhka.

---> Suomen politiikka aiheuttaa kaiken muun haitan lisäksi myös sydänkohtauksia: Tanska kielsi tappavan ruoka-aineen – Suomessa sitä saa laittaa vaikka mihin.

---> Suomi on enää vain myös provinssi globaalin eliitin ja rahatalousparasiitin rakenteissa: Professori: Suomi on palannut provinssiksi – "Itsenäisyydestä puhuminen on turhaa".

---> Näkökulma: Talousrikolliset kiittävät Suomen hallitusta - Ajan henki: Rikosten ja antihumaanisuuden lisääminen taloususkonnon pyhyyden nimessä.

---> Kommentti: Outo ilmiö: Suomi sukeltaa, firmat porskuttavat - Vastaus >> NWO ja imperiaalinen taloususkonto rahatalousparasiitteineen! Tarvitseeko kertoa enempää?

---> Pian se alkaa – kaikkien aikojen puhallus.

---> Kaikki meidän rahamme menevät näille kymmenelle yritykselle.

---> How 37 Banks Became 4 In Just 2 Decades, All In One Astonishing Chart.

Ja Sipilän hallitus jatkaa valitsemallaan länsieliittiä palvovalla ja palvelevalla tiellään >>

---> Sipilä: Ansiosidonnainen lyhenee 100 päivällä >> Köyhien kyykyttäminen, koska on länsieliitin aivopesemä taloususkonnollinen ja neofeodalismia luova pakkomielle > Oikeaa idiotismia, josta käsin koetaan totaalivaihtoehdoton maailmankuva.

---> Sipilä: Valtion omaisuuden myynnistä suunnitelma alkuvuodesta >> Suomen tuhoajien asenne ei muutu. Länsieliitin rahatalousparasiitille pitää vaan myydä pakkomielteisesti ja ilmeisen pakotetustikin. Ei ole pelkästään ideologia taustalla, vaan radikaali maailmankuvavääristymä > Vakava maanpetosrikos tapahtumaisillaan!

---> Suomen Luonto - Salassa muokatusta metsähallituslaista ei haluta mielipiteitä.

---> Suomi lahjoittaa vesistöjään ulkomaisille firmoille.

---> Näin rosvotaan maapallon vesivarantoja: Milloinka Suomen vuoro?

---> Kansanedustajien "taloustalkoot" jäivät sanahelinäksi: kukaan ei luopunut viikon palkkiosta.

---> Oikeustieteilijät: Hallitus sivuuttaa menoleikkauksissa ihmisoikeudet >> Totta kai hallitus tekee niin, koska on aivopesty länsieliitin dystopiapakkomielteiden toteuttamiseen.

---> Maksuhäiriömerkintä voi viedä työpaikan >> Taloususkonto on valtauskonto maassamme koko transatlanttisen piirin mukana > Vain raha voi määritellä olemista ja vain rahan luokittelemana joko olet olemassa tai olet nolla.

Ei ole olemassa tekoa tai olemistapaa, jota raha ei määrittelisi. Universumissa vain tällä pienellä mitättömällä pisteellä nimeltä Maa se näemmä toteutuu.

<< Ei ole kaukaa oivallettu tuo kiteytys!

---> Tuore nobelisti onnellisuudesta – vertasi senttejä rahaan >> Taloususkonto luokittelee jo onnellisuudenkin kriteerit. Vain rahan luokittelemana olet olemassa.

---> Pankit alkavat tarkkailla, kuinka usein asiakkaat kehuvat Facebookissa olevansa kännissä >> NWO! - Tarvitseeko kertoa lisää?

---> Pohjoismaille suunnitteilla yhteiskansalaisuus >> NWO! - Tarvitseeko kertoa enempää?

---> Blogi: Eriarvoisuus helsinkiläisnuorten välillä kasvaa – ”Osa tottuu rumaan ja huonosti toimivaan”.

---> IL analyysi: Pankki rypee rahassa, suomalainen rämpii ravassa.

---> Bernie and the Big Banks (2/3).

Onko tämä seuraava yllätys em. valossa siksi liian hyvää ollakseen totta, eli onko tässäkin joku koira haudattuna?? >> Kela haluaa siivota kannustinloukut - Lännen Media: Suunnitelmissa 800 euron perustulo.

Tuossa byrokratia tietysti vähenee ja vähäosaisille tulisi varmempaa tukea ahdinkoon, mutta onko sillä vaikutusta noiden em. muiden agendaosien junttaamiseen? > Tulevatko edelleen silti lisääntymään mm. palkattoman orjatyön muodot yms. talousdiktatuurin menetelmät, ja tämä perustuloidea olisi vain näennäinen silmänlume yhteishyvän suuntaan?...... Tutkitaan.

Oma aiheeseen kuuluva kirjoitukseni >> Sipilän hallituksen talouspoliittinen diktatuuri hajottamassa Suomea länsieliitin imperialistisen hyväksikäytön syliin.


Isovelivalvoo- ja muiden totalitarismisysteemeiden rakentaminen >>>


Suomesta(kin) ollaan tekemässä niin monella tavalla totalitarismia! > Herätkää!! >>

---> Suomalaisia maanitellaan ilmiantajiksi – "Voi seurata vaikeuksia".

---> SANDEN BLOGI: HÄKÄMIES VALEHTELI PROPAGANDASSAAN.

---> Wikileaks paljasti pelätyn sopimuksen sisällön – EFF: pahimmat pelot toteutuivat

---> Wikileaks release of TPP deal text confirms 'freedom of expression' fears 

---> Ennätyksellisessä kansalaisaloitteessa yli kolme miljoonaa nimeä >> Hienoa! - Vaan onko vaikutusta....??

---> Wi-Fi signals can identify you through walls and even track your movements >> Big Brother kiittää.

---> Creepy: New Usher Video Watches YOU Via Webcam >> Tyranniasta, totalitarismista ja isoveljen pahuudesta tehdään "coolia", jotta väestöä voidaan taivuttaa sellaisen valtaan "huomaamatta".

---> Toiveet Nelan, 27, löytymisestä hiipuvat – poliisi: ”Uusia etsintöjä ei ole suunnitteilla” >> Tämä lukijakommentti ja sen melko iso tykkäysmäärä laittoivat taas hälytyskellot soimaan! >> "Tuskin nuuksiossa edes on. Pitäis ettiä koko suomesta ja naapuri maat kans. Jos jokaisella olis biosiru kropassa niin tääkin nainen olis löytynyt aikapäivää sit.".

---> Vastavalkea-sivusto: Globaali urkinta loukkaa yksityiselämän suojaa.

Oma aiheeseen kuuluva kirjoitukseni >> RFID-mikrosiruttamisen käytännön promotointi ihmisen sisään on nyt alkanut Suomessakin osana länsieliitin neofeodaalistavaa maailmanherruus- ja totalitarismipakkomiellettä!


Puolustusvoimien natottaminen sekä sota- ja totalitarismi-ilmapiirin luominen lännen imperiaaliaggressioita varten >>>


EU-komissio ampuu EU:ta jalkaan | Mikko Niskasaari >> Väestön kokonaan aseista riisuminen on aina totalitarismin pystyttämisen merkki. Niin nytkin. Olkoon tekosyyt kuinka "hyviltä" kuulostavia tahansa. Ne tekosyytkin ovat aina olleet samoja diktatuurin hyväksi.

Ja false flag -iskujen tai terrori- / ampumis-massamurhadraamojen hyväksi käyttö on ollut viime vuosina voimistunutta asiassa kokonaistotalitarismin aikaan saamiseksi, kuten äskettäin Ruotsissa ns. rasistisen ja kouluun suuntautuneen miekkamiesiskun tiimoilta voidaan myös havaita.

---> Tuo liittyy oleellisesti ko. alaotsikon aihepiiriin: Lännen Media: Puolustusvoimat kehottaa sotilaita välttämään virkapuvun käyttöä.

---> Sande Parkkonen havainnollistaa FB-seinällään skenaariota sen puitteissa >> "Mitä helvettiä? Kuka on uhkaillut ja ketä? Asia julkiseksi ja heti, vai onko kyseessä armeijan johdon projekti, jolla valmistellaan sitä TTIP-Suomea jossa valtio on ulkolaisten firmojen käsissä ja upseeristoa komentaa ulkolainen toimari?".

Jäsenistön NATO-kantoja kartoitetaan >> Sande Parkkosen oleellinen kommentti tähänkin >> "Elämme todella mielenkiintoisia aikoja. Suomen reserviläisliitto pyrkii kartoittamaan jäsenistönsä ulkopoliittisia kantoja. Miksi? Mitä liitto tällä tiedolla tekee? Välitetäänkö tieto viranomaisille? Lähteekö Nato-vastainen reserviläinen liitosta pihalle vai viedäänkö aseenkantoluvat? Onko Nato asia jo päätetty ja nyt kartoitetaan sitä porukkaa, joka olisi valmis sotimaan omaa kansaa vastaan Naton niin määrätessä? Kaikenkaikkiaan hyvin kummallista menoa kokoomuslandiassa. Unohtuiko talvisodan tärkein opetus? Isänmaata olivat valmiit puolustamaan myös kommunistit tosipaikan tullen ja Nato-vastustajat nytkin, vaikka ei olisikaan halua amerikkalaisten suuryritysten sotiin maailmalla.".

57 tavoitetta: Tätä Suomi lupaa Natolle >> Ilmoitan täten, että en kuuluu Natolle lupailijoihin ollenkaan, ja koskaan en toivota Natolle mitään hyvää ja haluan koko organisaation sotarikoksineen pois häiritsemästä Suomea!

Ja jälleen Nato-intoilijat pettyivät… >> Natointoilijoiden pettymys on niin nautinnollista. Aaaahhh!

Saa lennättää – Suomi vapautti lähes täysin näiden härveleiden käytön >> Obaman (Ja seuraavankin USA:n presidentin...) drone-sodallekin ja orwellilaisen valvontalaitteiston käytölle tulee samalla yhä laillisempaa ikkunaa.

Arhi Kuittinen >> Suomea ajetaan sotaan Jemenin sotaa vähättelemällä.


Journalismin sekä hedelmällisen, kasvattavan ja valistavan tiedon kuolema massamediassa länsieliitin propagandakoneiston ja eksoteerisen teatterin alla >>>


Vain yksi esimerkki valaisee asiaa hyvin pikantisti, mutta laajempikin hegemoniarappio on edennyt asiassa >>

Jari Hanskan FB-julkaisu: " ”Valitettavasti ministeriössämme ei ole luottamusta sinua kohtaan. Laitamme materiaalin tulemaan sinulle tilaisuuden päätyttyä.”

Sain oheisen viestin tänään valtiovarainministeriön viestintäjohtajalta Liinu Lehdolta.

Olin kuullut, että VM on järjestämässä huomenna toimittajille taustabriiffin paljon kritiikkiä saaneesta hallintarekisteröinnistä. Joku on saattanut huomata, että olen seurannut asiaa toimittajana jo pitkään ja kirjoittanut siitä mielelläni. Laitoin tilaisuutta järjestävälle VM:n virkamiehelle Tommi Tolkille viestin, että haluaisin osallistua tilaisuuteen.

Tolkin sijaan sain vastauksen viestintäjohtaja Lehdolta. En ollut tervetullut tilaisuuteen, koska ministeriö ei kokenut luottamusta minua kohtaan. Syynä ei siis ollut se, että olen freelance-toimittaja, vaan luottamus. Luottamus! Sipilän hallituksen tunnussana.

Kiinnostavaa on, että huomisessa tiedotustilaisuudessa on kuulemma ainakin haastattelukielto, siteerauskielto ja twiittauskielto, mutta taustatietoja saa käyttää.

Valitettavasti tämä ei ole ensimmäinen kerta tämän vuoden aikana, kun valtiovarainministeriö kieltäytyy yhteistyöstä. Eduskunta III -näytelmän käsikirjoitusta tehdessäni yritin saada haastattelua VM:n johdolta liittyen fipo-lakiin.

Silloin viestintäjohtaja Lehto linjasi sähköpostitse, että 
”valitettavasti valtiovarainministeriö ei anna näitä haastatteluja. Päätös perustuu siihen, että edellisellä kerralla haastatteluissa rikottiin mielestämme hyvää journalistista tapaa.”

Viesti oli hämmentävä, koska en tiennyt missä yhteydessä ja millä tavoin olisin journalistin ohjeita rikonut. Viestintäjohtaja Lehto tarkensi väitettä kertomalla, että Eduskunta I -näytelmässä käytetyt virkamiesten sitaatit oli tarkoitettu Voima-lehteen eikä dokumenttiteatteriesitykseen.

Korjasin viestintäjohtajalle, että toinen haastatteluista tehtiin nimenomaan näytelmää varten Ryhmäteatterin nimissä ja toinen haastattelu ilmestyi Voima-lehdessä ja on edelleen lehden verkkosivuilta luettavissa. Jälkimmäistä siteerasimme myös esityksessä, kuten siteeraamme monien muidenkin lehtien kirjoituksia.

Tämän jälkeen viestintäjohtaja ilmoitti, että ”VM:n virkamiehet päättävät itse antamistaan haastatteluista”. Yllättäen emme saaneet enää yhtäkään haastattelua koko ministeriöstä, ovet sulkeutuivat. Virkamiehet olivat ilmeisesti itsenäisesti näin päättäneet.

Miten tässä näin kävi? Mistä lähtien ministeriön on täytynyt kokea luottamusta yleisöä tai toimittajia kohtaan? Kuka ministeriössä voi edes päättää, ketä kohtaan luottamusta koetaan ja ketä kohtaan ei? Onko se ministerin, kansliapäällikön vai viestintäjohtajan asia? Voiko luottamuspulan perusteella evätä toimittajilta oikeuden saada tietoa ministeriöstä?

Valtionhallinnon viestintäsuosituksesta löytyy aiheeseen sopiva maininta:

”Mediaan suuntautuvan viestinnän tulee olla avointa, aktiivista, palvelevaa ja tasapuolista”.

Vaikka kyse on vain suosituksesta, niin se juontaa juurensa hallintolakiin ja sen kuudenteen pykälään.

”Viranomaisen on kohdeltava hallinnossa asioivia tasapuolisesti sekä käytettävä toimivaltaansa yksinomaan lain mukaan hyväksyttäviin tarkoituksiin. Viranomaisen toimien on oltava puolueettomia ja oikeassa suhteessa tavoiteltuun päämäärään nähden. Niiden on suojattava oikeusjärjestyksen perusteella oikeutettuja odotuksia.”

VM, miten meni noin niinku omasta mielestä?".


Maahanmuutto- / pakolaiskriisin eskaloiminen, rasistileimojen käyttö sekä syyllistämis- ja tabuilmapiirin koventaminen imperiaalisena tuhontana ja alistamisena >>>


DN: Nato epäilee järjestelmällistä muukalaisvihan lietsontaa Euroopassa | Elisa.net >> Sande Parkkoselta taas järkähtämättömän faktuaalinen yhteenveto valehtelun paljastumisesta ja asioiden oikeasta tilasta! >> "Tää on varmaan vitsi. Jokainen jolla on aivot osaa seurata loogisesti tapahtumaketjua ja päätyä siihen ainoaan lopputulokseen: joku aiheutti pakolaiskriisin toimillaan Lähi-idässä, joku varmisti että jihadistit saattoivat häärätä vapaasti Euroopassa kenenkään estelemättä ja rekrytä väkeä Syyriaan ja Irakiin, joku näytti vihreää valoa pakolaisaallolle puolisen vuotta sen jälkeen kun siihen oli alettu varautua Suomessa saakka (ja kuten pääministerikin ohimennen Brysselissä lausui taannoin: pakolaislinjaukset tehtiin jo keväällä (2015)), joku antoi pakolaisten tulla Kreikkaan Turkista ja esim. ilmaiseksi junilla läpi Ruotsin, joku loi koko tilanteen ja sitä varten, että saadaan aikaan koko Euroopan laajuinen kriisi, joka edellyttää yhteistä federatiivista ratkaisua alkuasukkaista piittaamatta, jotta saadaan aikaan yleiseurooppalainen poikkeustila, jonka turvin TTIP ja muut vastaavat viedään läpi. Kuten joku sanoi jo 1995: vihollismaat libanonisoidaan.".

---> 9/11 - U.S. Neocons Planned Middle East Destabilization Since 2000? >> Pakolaiskriisin alkusyy!

---> Länsieliitin promotoima tutkimus usean vuoden takaa Euroopan miehittämisestä vieraalla invaasiolla Uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen osana > www.statewatch.org.

SANDEN BLOGI: KUINKA ULKOMAALAISVIHA TEHDÄÄN >> Lainaus: "Koskapa maamme nerokkaimmatkaan ihmiset eivät tunnu käsittävän mistä ulkomaalaisvihamielisyys kumpuaan, kerron sen todella yksinkertaistettuna rautakankimallina niin että hekin tajuava asian. Ilmiöhän on täysin tekemällä tehty ja luotu, tietoisen politiikan seurausta.".

---> Huomasitteko muuten, kuinka hiljattaisessa eduskunnan rasismikeskustelussa moni edustaja painotti sitä, kuinka "me hyvät ihmiset", "me ollaan hyviä ihmisiä" jne.?

Eli jos he ovat "hyviä ihmisiä", niin vastaavasti täytyisi olla loogisesti "huonoja ihmisiä", jotta kategorinen väittämä olisi validi.

Pistää miettimään, vai mitä?!...

Rasismia torjumaan pyrkivä väittää olevansa parempi kuin muut. Hmmmmmm?

Hienosti oivaltava lukijakommentti iltiksen ko. rasismijutusta >> "Talouseliitti haluaa Suomeen halpatyövoimaa. On nykyaikaa, että orjat tulevat maahan omin kustannuksin. 'Suomi nousuun' tarkoittaa verotonta eleskelyä veroparatiiseissa bonusmiljonääreille, jotka tekevät rakennemuutosta sanomalla massoittain irti kallista Suomalaista työvoimaa ja viemällä maanpetturimaisesti teollisuutta täältä halvan työvoiman maihin. Vihapuhe on vain oire, kansakunnan kuumeilua sisäänpäässen taudinaiheuttajan vuoksi." >> Kansanedustaja jakoi koskettavan tarinan lapsuudestaan – ”Yritin oppia edes yhden sanan”.

---> Terroristit teeskentelevät olevansa pakolaisia päästäkseen Eurooppaan.

---> Vieraan vallan sotilaita Suomen maaperällä?

---> Sotien seuraukset ovat saapuneet Suomeen.

---> Wayne Madsen: Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa [pakolaiskriisillä].

---> Varoitus uudesta pakolaisaallosta: ”Tulee olemaan paljon suurempi”.

---> Kuoliaaksisuvaitsijat.

---> Infowars on ottanut tällaisen jutun näyttävästi esille: Finnish Police Banned From Identifying Migrants as Criminal Suspects.

Hirsipuu vs. Vasara! (Juha "Hämis" Hämäläinen) >> Lainaus: "Suomi on vaiheessa yksi. Saksa vaiheessa kaksi. Kreikan on jo vaiheessa kolme.
Olisiko aika puhua Suomen tulevaisuudesta vaiheessa kaksi, kolme ?".

Vaiheet etenevät länsieliitin hajota ja hallitse -pelissä taloususkontoaan ja imperialismiaan varten, ja ilmeisesti vieläkään riittävä määrä väestöjä ei herää oikeasti ymmärtämään ja oikeaan maailmanparantamiseen etenkään pakolaiskriisin ja maahanmuuton asioissa, vaan lilluu idioottimaisuudessaan ja päällensä suggestoiduissa vastakkainasetteluissa.

Tuossa jutussa kuvan / videon keskisormea näyttävä "siideripissis"-blondi kiteyttääkin tämän tilanteen täydellisen symbolisesti.

Arhi Kuittinen FB-seinällään >> "Eliitti ei ole tuonut maahantulijoita sopeutumaan vaan hajottamaan suomalaista yhteiskuntaa ja luomaan ylimääräistä rasitetta ilman veroprogression korjaavaa liikettä, jolla sitten röyhkeästi "perustellaan" pohjoismaisen mallin purkamista, sen pitäisi olla aivan selvää kaikille. Eliitti puhuu avoimesti feodaaliyhteiskunnan "arvoista", eliitin rikastumisesta ja kansan köyhdyttämisestä. Kaikki yhteiskuntapolitiikka tähtää nyt taannuttamiseen ja konfliktien tahalliseen tuottamiseen. Maahantulijat Suomessa maksavat veronmaksajille yli 3000 milj e vuosittain sekä tuottaa työttömyyttä ja asunnottomuutta natiiveille koska poliitikot eivät lisää asuntotuotantoa eikä valtionyhtiöitä vientiteollisuuden työllistämiseen. Poliitikkojen valinnat selkeää selkemmin korostavat sitä että he eivät halua maahantulijoiden sopeutuvan, toimivan lakien, ei naisten tasa-arvon, ei millään tavoin humanistisen ihmiskuvan mukaan edes kielen oppimisessa. Huomattavan suurelle osalle pakolaisista opetetaan ruotsin kieltä mikä sekoittaa heidät lopullisesti ja saa torjumaan Suomen oppimista. 

Moni ystäväni on yrittänyt saada poliisia toimimaan kun maahanmuuttajat ovat käyneet päälle tai varastaneet kännykän, poliisi on selkeästi kieltäytynyt koska poliisijohto on kieltänyt poliittisesti ottamasta kiinni maahanmuuttajia. Laki on hajoamassa pahemman kerran koska perustuslakia ja yhteiskuntaa hajotetaan. Ryhmäraiskaus junassa oli esimerkki jossa ohitettiin tavallinen lain tulkinta todella törkeästi. Ja vihreät feministit facebookissa kiljuivat että tyttöön työnnettiin vain sormia, ei se ollut oikea raiskaus. Uskomatonta, ihmiset, herätkää nyt vähitellen. Oikeisto rakentaa nyt omaa uuden ajan fasismiaan enemmistöä terrorisoimaan. Hajota ja hallitse.".

Atte Blom FB-seinällään >> "Atte Blom
Radio-Jerevan Suomi-Kakkonen

"MAAHANMUUTTAJIEN asutusongelmat Euroopassa ja SSS-hallitus Suomessa ovat kuin luojan lahja TTIP-suunnitelman toteuttajille. Taustalle on unohtunut, että TTIP merkitsisi pidemmällä aikavälillä niin mittavaa heikennystä tavallisten eurooppalaisten ihmisten elämisen tasoon, että siihen verrattuna tämän hetkisen oikeistolaisen politiikan seuraukset ovat vähäisiä.

Talouspoliittinen eliitti käyttää sumeilematta hyväkseen maahanmuutosta käytävää keskustelua. Sille on eduksi, että pienet rasistiryhmät näyttäytyvät toreilla. Tässä syy, että oikeistomedia uutisoi niistä näkyvästi. Jopa yksi Ku-Klux-Klan-poikanen nousee viikon uutiseksi. Eliitti on mielissään myös ja etenkin rasistien vastaisista mielenilmauksista, koska ne kuluttavat sille potentiaalisesti hankalimmalta TTIP-vastaiselta porukalta toimintavoimia. Suuren pääoman kamareissa naureskellaan. Siellä on saattanut jopa syntyä miete, miten helppoa massojen liikuttelu onkaan.

Rasismi-keskustelun tiimellyksessä on hyvä muistaa myös tämä puoli asiasta." ".

---> Finnsanity blog: Hajota ja hallitse valtapuolueiden politiikkana >> Erittäin hyvä maahanmuuttokritiikki! - Siinä tunnistetaan koherentisti ja tarkasti taustat ja olosuhteet.

Monet ihmiset eivät yleensä näytä ollenkaan ymmärtävän, että suvaitsevaisuuden ideaalia ei voida toteuttaa ilman kulttuurierojen ja moraalierojen sekä yhteiskuntaolosuhteiden huomioimista sekä sen tiedostamista, kuinka totaalista ja kaiken kattavaa on länsieliitin pahantahtoisuus ja tarkoituksellisuus heidän imperiaali- ja taloususkontopakkomielteissään tähänkin liittyen!

Lisäksi taas Seppo Oikkoselta aiheeseen liittyvää erinomaista asiaa

---> Läpiä päähän, eduskunta | Alkon kassalla.

---> Moraalisen agentin paikka | Alkon kassalla.

Hyvä kannanotto! >> IPU – Ihmisyyden puolesta – Pakolaiskriisin ratkaiseminen kaipaa itsenäistä Suomea.

Hyvä! - Eliitin asiamiehille tiukkaa vastarintaa >> Poliitikko teki rikosilmoituksen Migristä ja SPR:stä.

Oma aiheeseen kuuluva hiljattainen kirjoitukseni >> Monikultturismi ja suvaitsevaisuus ismillisinä ajatustaantuma-aseina länsieliitin imperiaalisen mission toteuttamisessa ja siinä länsiväestöjen alistamiseksi rasismijahdin varjolla.


Luovuuden, lahjakkuuden ja herkkyyden tavarallinen kontrolli sekä suoranainen tuhoaminenkin >>>


Käymälä: TAIDEALAN HENKINEN VÄKIVALTAISUUS >> Valitettava totuus tämäkin.

---> Øyvind Randers-Pehrsonin FB -kuva ("If you want to make your dreams come true, the first thing you have to do is wake up").

Lainaus: "In his 1928 book, “Propaganda,” Edward Bernays wrote:

“If we understand the mechanisms and motives of the group mind, it is now possible to control and regiment the masses according to our will without their knowing it.


The conscious and intelligent manipulation of the organized habits and opinions of the masses is an important element in democratic society... Those who manipulate this unseen mechanism of society constitute an invisible government which is the true ruling power of our country...


In almost every act of our daily lives, whether in the sphere of politics or business, in our social conduct or our ethical thinking, we are dominated by the relatively small number of persons... who understand the mental processes and social patterns of the masses. It is they who pull the wires which control the public mind." ".

---> Olen noudattanut tuota FB-kuvan neuvoa jo 7 vuotta erinomaisesti - Miten te? 

Itse asiassa etenkin luovilta, taiteellisilta ja muutenkin edistyksellisiltä ihmisiltä on vaadittava korkealaatuista valveutumisen ja yhteiskunnallispoliittisen ymmärtämisen tasoa, koska demokraattisten ihanteiden sekä yhteishyvän ja teollisen hyvinvoinnin ylläpitämisessä ja luomisessa on tärkeää hyvä moraali, eli tietoisuus keinoista em. asiat mahdollistavien kansallisvaltioperiaatteiden välttämättömyydestä, ja oleellista siinä on myös niitä vastaan olevien uhkakuvien realistinen havaitseminen sekä sellaisessa torjuntapotentiaalin kasvattaminen.

--- Realismia on ymmärtää eliitin ja heidän salaliittojensa pahantahtoisuuden totaalisuus, suunnitelmallisuus, kaiken kattavuus ja psykologinen pakkomielteisyys.

--- Kieltäytyminen syystä taikka toisesta näkemästä tätä ns. NWO:n eli Uuden maailmanjärjestyksen prosessia on sekä tyhmää että vaarallista haihattelua ja satuihin uskomista.

Valitettava tilanne Suomessa(kin) on se, että henkinen ilmapiirimme ko. eliitin pakkomissionsa takia on juuri etenkin luovia, taiteellisia ja muutenkin edistyksellisiä ihmisiä vastaan erittäin vihamielinen eliitin taloususkonnon ja imperiaaliaggression määrätessä kaiken laisia tavarallistumisen, sisällöllisen ohentumisen ja suodattamisen sekä henkisen potentiaalin näivettämisen rappioluisuja, jotta yhä suoraviivaisempi rahatalousparasiitin ja imperialismin käytännön toiminta pääsisi päsmäröimään ilman kohdalleen tulevia "haittoja".

Luovat, taiteelliset ja muutenkin edistykselliset ihmiset ovatkin tavallaan pakkoraossa > Heille kehittyy koko ajan vankempaa realismia siitä, kuinka yhteiskunta muuttuu tuollaisessa länsieliitin missiossa koko ajan luotaan työntävämmäksi ja mahdottomammaksi juuri mm. "unelmien toteuttamisessa", ja toki siis käytännössä monenlaisten ambitioiden konkreettisessa luomisessa sekä yhteishyvää että omaa ihmisenä kehittymistään varten....

Siksi tarvitaan kollektiivinen herääminen eikä vain muutaman tuhannen aktivistin heräämistä muutoin syväunisessa apatian ja idiotismin suossa!


Saara Jantusen Infosota-kirja ja russofobisen paniikin lietsominen länsi-imperialismin aggressiotyökaluina NWO:n vastustajien mustamaalaamiseksi ja oman agendapahuuden piilottamiseksi vihaprojektioina >>>


Venäjän infosodan tutkija: Suomi pyritään eristämään maailmasta >> Lainaus: "– Rasismi, homofobia, salaliittoteoriat, länsivastaisuus jne. Kaikki tämä sopii erityisen hyvin Venäjän tapaan käydä informaatiosotaa.".

Sananvapaus, propaganda, trollit ja hybridisodankäynti | Helsingin kirjamessut 2015 >> Häkellyttävän kuvottavaa ja sairasta eksoteerista teatteria.

---> Me länsieliitin NWO-mission kaikkiin piirteisiin valveutuneet puolestaan pystymme kyseenalaistamaan joka kohdasta ja joka puolelta tällaisten "asiantuntijoiden" propagandan ja valheet, koska ne pohjaavat älyllisesti pinnallisen kapeakatseiseen ja moraalisesti epärehelliseen länsieliitin ja länsirappion ajatustaantumaan, kuten tässäkin blogissa on sellaisesta vuosien mittaan kuvattu ja havainnollistettu tuhansin esimerkein!

Toisaalta nyt kävikin niin, että Saara Jantusen paranoidinen russofobia ja länsieliitin agendojen pakkomielteinen promotointi paljasti suomalaisen valtamedian ja poliittisen elämän tyystin "alastomaksi keisariksi". He kuvittelevat joillain "kekkoslovakian" aikaisilla mielenkontrollikeinoilla ja epärehellisellä tietovaikuttamisella saamaan muka jotain oleellista aikaan.

Tämä Infosota-kirjahan oli siis tavallaan hieno uutinen! >> Nämä epätoivoiset ja jopa yllättävän läpinäkyvät länsieliittitrollaavat propagandaäärimmäisyydet tulevat moraalisen ja sisällöllisen katsannon mukaan sekä hajottamaan maamme virallisen propagandakoneiston että herättämään suurimman osan väestöstä näkemään ko. valheiden läpi ja valveutumaan monta kertaa nopeammin kuin tähän saakka...

Tämä on oikeasti käänteen tekevä kohta! - Ainakin pitäisi olla.... Tällaiset länsieliittisidonnaiset virkamiehet ja "asiantuntijat" tullaan päihittämään ylivoimaisesti silkalla moraalisella yliotteella ja tiedollisella suvereniteetilla.

--- Toisaalta jos näin ei tapahdu, niin se osoittaa sitten lopullisesti sen, kuinka idioottia ja narussa kuljetettavaa massaa suomalaiset ovat. Silloin mitään toivoa ei ole enää... Onhan sitä väestöstämme huomattu viime vuosien aikana, kuinka mm. juuri russofobiaa ja rasismitabuja lietsovilla vaikuttamiskeinoilla on ollut osaksi suurtakin tehoa.

Nyt nämä länsieliitin asiamiespropagandistit kuitenkin tosiaan paljastavat avoimesti, että he tekevät moista totalitarismeista tuttua aivopesua ihan itse, mutta kääntävät asian projektiivisesti ylösalaisin niin, että kyse on muka kansalaisten parhaaksi tehtävästä "torjuntatoiminnasta".

Siis se on sisällöltään silkkaa Pohjois-Koreaa, ei mitään muuta.

Uskon kuitenkin viime kädessä, että Muutos on vääjäämättä tulossa, eikä älyllisesti äärikierolla eliitin eksoteerisella teatterilla ole lopulta enää paljoa aikaa olla ylimpänä tietoisuuden muokkaajana...

---> Suomi varustautuu viralliseen totuuteen pakottamiseen – “suvaitse tai kärsi”.

---> Harvardin yliopisto kouluttaa 100 suomalaista infosotaan: ”Venäjä on aktiivinen tällä puolella”.

Janus Putkoselta FB-seinällään oleellista asiaa "infosotaan" ja kaiken maailman "Jantusiin" liittyen >>

"Moni on kysellyt ja odotellut kommenttiani valtamedian ja miehitetyn Suomen Nato-esikunnan lietsomaan "Venäjän infosotahyökkäys uhkaa" -operaatioon...

Noh, pakko siihen on kai jotain kommentoida koska käsittääkseni tämä aggressiivinen infosodan hyökkäystoimi on julistettu myös työtäni että minua henkilönäkin vastaan, useita kavereitani samalla leimaten, syytellen ja väittäen - ties mitä.


Kaikki tämä on tapahtunut omaamatta muuta väitteiden tueksi kuin, että "Saarasta nyt vaan tuntuu siltä, että"... Onkin kysyttävä, että milloin mutusta on tullut tutkivaa tiedettä, saati sotatiedettä? Riidan ja eripuran haastaminen on alhaista, eikä anna mitään motiivia kommentoida saatika keskustella.


Koko vihamielinen kansalaiskeskustelun tukahduttamiseksi masinoitu psykologinen länsimielinen agenda, jonka nokkamieheksi ovat ryhtyneet kaikki johtavat globalistit Suomessa aina presidenttiä myöten, lue: todelliset perustuslakimme rikkoneet maanpetturit, osoittaa valtamedian ja poliittisen johdon tärisevän peloissaan sanan- ja mielenvapauden edessä - siis meidän edessämme.


On fakta, ettei Verkkomediassa ole koskaan ollut venäläistä ruplaakaan, ei ainutta venäläistä tekijää mukana, vaikkei se mikään varsinainen tarkoitus ole koskaan ollutkaan. Perättömien syytösten ja väitteiden takana ei siis ole, eikä ole ollutkaan mitään väitettyä.


Lisäksi en tunne edelleenkään ainoatakaan Venäjältä palkkaa saavaa "trollia" ja koko keinotekoinen ilmiö onkin yksin vihamielisen mielikuvituksen tuotetta, osa psykologista russofobian lietsonnan kampanjaa. Tämä on fakta koko totuudesta.


Se, että valveutuneet kansalaiset osaavat kuunnella molemmilla korvillaan ja tuntevat valtamedian petollisen luonteen, Lännen informaatiosodan ohjelman, joka nykymuodossaan sai alkunsa USA:n puolustusmininisteriön vuonna 2003 viivoittamasta psykologisten operaatioiden ohjeistuksesta, ei tee meistä osoitetun "vihollisen" käskyläisiä.


Se, että tunnemme tarvetta kertoa ja keskustella siitä mistä intresseihinsä sitoutunut eliittimedia vaikenee, ei tee meistä kenenkään edun vaalijoita. Meillä on täysi oikeus luoda omat mielipiteemme ja jakaa niitä toisillemme, uskoa mihin haluamme, vaikkei suomalaisten perustuslaillisista ihmisoikeuksista olekaan enää viime vuosikymmeninä juurikaan piitattu.


Tyrannimeininki jatkuu, koska ilmeisen epätasapainoisen mielenlaadun omaava "sotatieteilijä" on ottanut oikeudekseen jopa nimetä mutunsa perusteella Nato-agendan haastajia, kansalaiskeskustelijoita - syyttömiä Suomen kansalaisia.


Suomen valtamedian kuranjuoksu jatkuu ja samaan liejuun ovat ryvettyneet fasistilaivan kaikki kerrokset. Valheenvartijat ovat psykoosissaan ja suunnan näyttäjät ovat psykiatrian ammattilaisten toimesta diagnosoitu psykopaateiksi.


Jos jollakin on edelleen halu pysytellä tämän globalistien kipparoiman laivan kyydissä, tehkää se aivan vapaasti, mutta antakaa niiden olla rauhassa, jotka etsivät sentään jotain kovaa jalkojensa alle - se kun löytyy ainoastaan totuutta etsimällä, mielipiteitä faktoihin tukemalla.


Lopuksi pahoitteluni kaikille heille, monille ystäville, joista on mielivaltaisesti tehty kuin kansakunnan vihollisia. Voimaa ja valoa aivan jokaiselle kaverille. Halveksuntani osoitan tuollaisille Jantusille ja Niinistöille - kaikille muille heidän kaltaisilleen, joilla ei ole ollut kaikkina näinä vuosina kertaakaan kanttia kutsua minua tasaiselle, mielipiteitä julkisesti mittasille.


Sen kun rääkytte, ahdasmielet ja pelkurit, mutta nämä vankkurit jatkaa eteenpäin kansan ylivoimalla, koska tämä taistelu päättyy vasta kun se on voitettu - Suomen ja suomalaisuuden puolesta.".

Arhi Kuittinen FB-seinällään >> "Saara Jantunen on nyt kahtena päivänä kirjamessuilla prime time aikaan leimaamassa Suomen kansalaisia vain perusteenaan Amerikan geopolitiikan vastustaminen. Ilman aitoja vastakeskustelijoita ja näitä messuja esitellään edistyksellisinä kulttuuritaphtumina. Kirjamessut ovat aina olleet hyvin oikeistolaisesti painottuneita monin säätelytavoin mutta vimma vain kiihtyy. Kulttuurieliitti, kustantajat ja - organisaatiot toden totta pönkittävät rahaeliittiä ja natottamista ilman mitään häpyä.".

Hannu Vesa: laittaa oleellisia huomioita FB-seinällään >> "YLE ja Saara Jantunen jatkavat käynnistämäänsä informaatiosotaa. Nyt Nyberg ottaa avuksi myös tasavallan päämiehen, joka Nybergin mukaan olisi todennut informatiosotahyökkäyksen uhkaavan Eurooppaa ja Suomea. Siksi nämä ovatkin yhteistuumin tiivistämässä puolustustaan. Ja jos kuulin oikein sotatieteitten tohtori Sirpa Jantusen (34 v.) sanovan, että joskus hyökkäys on parasta puolustusta!

Mistä käsin hyökkäys uhkaa? Jantusen mukaan Ukrainan tapahtumien perusteella tietenkin Venäjältä: Ukraina on jotakuinkin yhtä lähellä kuin Pohjois-Suomen kaupungit!
Minusta sotilaallisesti liittoutumatonta Suomea ei uhkaa hyökkäys Venäjältä. Ei edes informaatiohyökkäys, sillä edelleenkin pääosa Venäjän tiedotusvälineistä asennoituu Suomeen ystävällishenkisesti. Mitä ei enää parhaalla tahdollakaan voi sanoa Suomen valtamedian suhtautumisesta Venäjään. Onneksi Venäjällä jaetaan presidentti Mauno Koiviston viisaus, jonka mukaan ei pidä provosoitua kun provosoidaan!
Eikä minusta pidä antaa kellekään ulkopuoliselle lupaa julistaa Suomen puolesta sotaa. Ei edes informaatiosotaa!

Joutuu kysymään, mikä on tohtori Jantusen asema puolustushallinnossamme? Ja pitääkö hänen julkisiin esiintymisiinsä suhtautua yhtä vakavasti kuin puolustusvoimien ylipäällikön tai puolustusministerin? Ja onko ulkoministeri Soini tietoinen siitä, että olemme (informaatio)sodassa Venäjän kanssa?"

ja

"Kovin oikeistolaistunut YLE on jo aikapäiviä sitten ylittänyt hyvän maun rajat ristiretkellään Venäjän nykyhallintoa vastaan. Sen suhteen alkaa jo olla turtunut olo. Ja sitä tajuaa, että maassa ei itseasiassa ole valtakunnallista valtamediaa, joka muodostaisi vastapainon "länsimissiotaan" toteuttavalle Sanoma-konsernille.

Siitä huolimatta on todettava, että jälleen tuli yksi raja rikottua: Sotatieteitten tohtori (!) Saara Jantunen nostaa tämänaamuisessa infosotaohjelmassa nimeltä mainiten esiin joukon tiedotusvälineitä, jotka kuulemma ovat Venäjän harjoittaman hybridisodankäynnin välineitä. Tulee mieleen kysymys: Miksi tämä Maanpuolustuskorkeakoulun kasvatti ei syytä Venäjälle enempi tai vähempi myötämielisiä kansalaismedioita maanpetoksellisesta toiminnasta? Näinhän tehtiin viime sotiemme alla silloisille naapiriystävyyden kannattajille!

Kun ym. tohtorisrouva manaa unholaan myös sodanjälkeiset valtiomiespresidenttimme Paasikiven ja Kekkosen, ei voi välttyä kysymästä, kaipaako hän takaisin ko. presidenttejä edeltäneitä aikoja?".

---> Juha Molari Юха Молaри: Sotatohtori Saara Jantunen, Infosota (Otava 2015), pommittaa siviilejä: Lainaus: "Sittemmin olen lukenut Saara Jantusen kirjan myös toistamiseen. Kirja on varsin kevyt ja nopeasti luettava, lähinnä pamfletti. Kirjan takakannessa esitellään, että Saara Jantunen työskentelee puolustusvoimien palveluksessa informaatiosodankäynnin asiantuntijana. Näistä taustoista käsin olisi ollut perusteelliset syyt odottaa, että asiantuntijuus näkyisi myös kansanomaisessa pamfletissa, mutta kirjassa ei todellakaan näy asiantuntijuus, vaan asiantuntemattomuus. Tämä antaa huonoa mainosta Suomen puolustusvoimien osaamiselle ylipäätänsä.".

---> SANDEN BLOGI: PATEETTINEN PIKKUTOHTORI PROPAGOI

---> Informaatiosota kovenee, miten käy kansalaiskeskustelun?

---> Trollijahti sananvapauden tyrehdyttäjänä

---> Onko ”sotatieteiden tohtori” oikea tohtori vai taruolento?

---> Eliitin Esoteeriset Symbolit: Saara Jantusen InfosotaEliitin Esoteeriset Symbolit: Saara Jantusen Infosota.

---> Finnsanity blog: Uuden rasismin luoma tyypittely - Eliitin kätketty rasismi ja valtapeli.

---> Infosotarintamalta ei mitään uutta.

---> SANDEN BLOGI: KUINKA ISÄNMAALLISUUDESTA TULI RYSSÄN PEESAILUA.

---> YLE-uutisten ja ajankohtaisohjelmien sotapropaganda vaarantaa suomalaisten mielenterveyden

---> Suomi on joutumassa sodan jalkoihin - Ja pääosin omasta syystään.

---> Niinistö Ylelle: Olemme infosodassa – Suomen puolustamiseen tarvitaan meitä kaikkia: Täytyy muistaa, että Niinistö katsoo asiaa sokeasti länsieliitin asiamiehen roolista ja näkökulmasta.


Juha Molarin poliisivaltiollinen kohtelu esimerkkinä länsieliitin agendoja vastustavia toisinajattelijoita kohtaan voimistuvasta poliittisesta vainosta Suomessa >>>


Poliittinen vaino Suomessa: tapaus Juha Molari >> Tästä vainosta ja kansalaisoikeuksien rikkomisesta pitää saattaa kyseessä olevat viranomaiset, toimeenpanijat ja muut osalliset rikosoikeudelliseen vastuuseen lujasti, ja tästä täytyy pitää todella suurta älämölöä!

Muuten kenet tahansa voidaan laittaa vankilaan tai pakkohoitoon poliittisen vainoamisen ja toisinajattelun perusteella ilman mitään sivistysvaltion ja oikeudenmukaisuuden periaatteita!

Tämä on otettava raskaasti ja vakavasti, jotta diktatuuri voidaan välttää Suomessa! 

Tähän ei pidä vaikuttaa yhtään se, mitä mieltä on Juha Molarin tai Johan Bäckmanin tai kenen tahansa muun ajatuksista!

---> Johan Bäckmanin blogi: Totuus Juha Molarin pidätyksestä ja kuulusteluista.

---> Juha Molari Юха Молaри: 25.10–28.10. TYRMÄSSÄ.

---> Poissuljettu ihminen. Olinko poliittisen vainon kohde, miksi ja millaisen?

---> Poliisin järjestämä psykiatrien operaatio ja sen kysymykset.

---> Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä -blogi: Suomalainen bloggari kidnapattiin kotoaan ja vietiin DDR tyylisiin kuulusteluihin.

Käymälä -blogi: JUHA MOLARIN PAHOINPITELY.

Vastavalkea -sivustolla Kari Arvola >> Poikkeustila ilman päätöksiä:

Lainaus: "Mielestäni Suomelle elintärkeissä kysymyksissä nykymenon kritisointi on kansalaisvelvollisuus. Sitä ei sovi eikä saa kriminalisoida eikä aktiivista ajattelua tule tukahduttaa julkisen vallan passiivisella tai aktiivisella tuella.

Mustien listojen laatiminen ja yksittäisten ihmisten leimaaminen julkisuudessa tulee laittomana lopettaa ja siihen syyllistyneet saattaa edesvastuuseen. Erityinen vastuu on julkisen sanan edustajilla, mutta myös viranomaisilla ja poliitikoilla.".


Sebastian Tynkkysen erottaminen Perussuomalaisista esimerkkinä länsieliitin agendoja vastustavia toisinajattelijoita kohtaan voimistuvasta poliittisesta vainosta Suomessa >>>


Se mitä Tynkkysen erottaminen oleellisesti myös kiteyttää on seuraava! >> Periaatteellinen ja puhtaan omatunnon mukainen toiminta ei sovi nykypolitiikkaan eikä siitä palkita, vaan se on nurinkäännetyn yhteiskunnan kannalta muka rikos ja pahuuden osoitus länsieliitin intressien ja NWO-missionsa hyväksi. 

Hyvät naiset ja herrat! - Tämä viimeistään osoittaa sen, että Suomen puolueparlametarismi on moraalisesti nolla ja toimii vain ulkoaohjattuna kuorena vailla oikeaa päämäärää kansan ja yhteishyvän eteen.

En osaa oikeastaan sanoiksi pukea, kuinka vääjäämätön ja vakava seurausten vyyhti tästä tulee tulevaisuudessa, kun kaikki oppositiosisältö on nyt isketty symbolisesti täysin maanrakoon.

En näe Suomelle enää hyvää tulevaisuutta....

Tynkkysen erottamisessa nimittäin oleellisia asioita ovat nämäkin Saku Timosen tapauksesta kirjoittamassaan jutussa olevat kohdat. Lainaan:

>> "Jos puoluehallitus epäilee Tynkkysen syyllistyneen kahteen eri rikokseen, niin asiasta olisi pitänyt tehdä esitutkintapyyntö poliisille. Näin ei kuitenkaan tehty, vaan puoluehallitus otti itselleen poliisin, syyttäjän ja tuomioistuimen roolin. Jos puoluehallitus olisi halunnut hoitaa asian vähemmän räikeästi, niin se olisi voinut erottaa Tynkkysen ihan puolueen omien sääntöjen perusteella." ....

"Kaikkihan me tiedämme, että Tynkkysen todellinen erottamisen syy oli majesteettirikos. Sitä ei löydy rikoslaista eikä Perussuomalaisten säännöistä, mutta se istuu puolueen ajattelussa suurimpana mahdollisena rikoksena. Puheenjohtajaa vastaan ei pullikoida.

Aika kammottava ajatus, että näin selkeästi demokraattisia arvoja vastustava ja lain omiin käsiinsä ottava puolue on hallituksessa ja sen puheenjohtaja istuu ulkoministerinä. Seuraavaksi puolue varmaan rupeaa tuomitsemaan myös puolueeseen kuulumattomia.":

-- Tämä pistää huolestumaan ja aprikoimaan kokonaisuuden kannaltakin taas, kuten minulla on tapana > Ehkä puolueiden puheenjohtajat tietävät jotain sellaista eliitin NWO-missioon liittyen, missä puoluekannatuksesta ja puolueiden omien reaktioista ei enää tarvitse liiemmin välittää, ja vaikka esim. tämä Tynkkys-kohu laittaa persut uusilla tavoilla kyseenalaiseen valoon, jopa kauhistuttavasti >> Eurooppa ajautuu jatkossa niin kaaokseen eliitin problem>reaction>solution -kaavan mukaan lähiaikoina, ettei seuraavista vaaleista tarvitse enää valittää!!??...

-- Seuraavia vaaleja ei enää ehkä tule, tai niiden merkitys jää ääripinnallisen seremonialliseksi vailla yhteyksiä demokratiaan, yhteishyvään ja kansallisvaltion periaatteisiin, kuten em. Portugalin tapaus osoittaa...!!??

-- Tynkkysen ongelma puolestaan taitaa olla ollut liian idealistinen ja ideologinen ajattelu- ja toimintatapa, jota vastassa on ollut puoluediktatuurin muuri ja sokeus. Soini puolestaan on jo imetty osaksi eliittiä, joiden käsissä ideologioilla ei ole muuta sisällöllistä merkitystä kuin vain sen verran, miten se sopii eliitin osaksi pakotettuun hajoita ja hallitse -peliin osana transatlanttista imperiaalimissiotaan.

Alla on aiheeseen liittyviä linkkejä: 

>> Sebastian Tynkkynen: Minut on erotettu perussuomalaisista – "Soinin giljotiini".

>> Majesteettirikos.

>> Sebastian Tynkkynen - Puoluekirja lähti, omatunto jäi.

>> Soini MTV:n Uutisekstrassa: En pelkää gallupeja, kannattajia enkä kansaa: Eliitin asiamiesten ja agenttien jämpti asenne > Valeopposition muuttuminen osaksi NWO-hegemoniaa.


Suomen äärivaikea kollektiivinen traumahistoria herkästi manipuloitavana alustana länsieliitin ja Suomessa olevien asiamiestensä nykyhyväksikäytössä >>>

Orjuus koetteli Suomea pahemmin kuin Afrikkaa - US: Historioitsijalta karu arvio >> Suomen traumahistoria on niin äärimmäinen koko maailman katsannossa, ettei sen käsittelemättä jättämistä voi ajatella, jos aiomme saada väestömme ja maamme parantumaan ja taistelemaan tässä nykykriisissä länsieliitin nykyhulluuksia vastaan.

Maailmanparantaminen on siis täällä myös sitä, että Suomi tarvitsee myös erittäin vahvaa menneisyytensä uudelleen käsittelyä kaikilta osin ja siinä väärennetyn historian, aivopesun ja harhaan johtamisen tunnistamista, tunnustamista ja sitten hylkäämistä jopa ihan seremoniallisella ja pöytä puhtaaksi toteuttavalla puhdistuksella.

On mm. ruodittava tuon Venäjän vaikutuksen lisäksi perusteellisesti Ruotsin vallan 1000-vuotinen historia Suomea tuhottavana alusmaana toteuttaneena tyranniana, ja koko Euroopan rappiomuodot ja pahuudet Brittiläisen imperiumin Suomeen saakka yltäneiden vaikutusten ilmiöissä viimeisten n. 500 vuoden aikana kuuluvat asiaan. 

Nykyinen dualistinen ja vastakkain asetelmallisiin vihaprojektioihin taipuvainen epäyhteisöllinen sotkumme juontaa juurensa hyvin suoraan tällaisesta traumahistoriastamme, ja se on nykyisessä länsieliitin käytössä hyvin helppoa hajoita ja hallitse -massaa, kuten olemme nähneet jo mm. russofobian ja rasismileimojen lietsonnassa viime vuosina.

Siksi onkin jopa tragikoomista, kuinka jotkut pienvaltiot eivät ole edes päässeet mihinkään itsenäisyyden hedelmälliseen vaiheeseen, vaan ovat yhä projisoimassa ulkopuolisiin viholliskuviin omaa kyvyttömyyttään olla olemassa kansallisvaltioperiaatteiden mukaan. 

---> Latvia rakentaa 90 km aidan Venäjän rajalle - Finnleaks: Sande Parkkonen havainnollistaa tuollaisen hulluuden erinomaisesti >> "Muistaaks joku kuinka nääkin pällit huusivat 90-luvun alussa kuinka kauheaa oli ku Neuvostoliitto ja kommunistit oli rakentanu aitoja ja muureja, eikä ihmiset saanu liikkua vapaasti ja kuinka muurit oli sairaita ja väärin? No, nyt ne bygaa itse muurejaan siellä onnessaan. Ilmeisesti nää orjakansat ei voi elää ilman ulkomaista isäntää ja muureja ympärillä.".

Seppo Oikkoselta aihetta käsitteleviä / sivuavia kirjoituksia sekä Kuinka Karl Marx tavataan -blogista että Alkon kassalla -blogista >

-- Mikä on kansanryhmä?

-- Historian ymmärtämisestä

-- Pakkoruotsi

-- Historiallisesta hallintokulttuurista

-- Alistettu vammainen kansa ja toivonkipinöiden hiipuminen

-- Alamaisasenteet ja massainvaasio

-- Kansallisen todellisuuden kieltäminen

-- Suomalaisen elokuvan ikuinen turhapuro.


PS.: Olen nyt päättänyt, että lopetan aikaisemmin lokakuussa aloittamani yhteiskunnallispoliittisten Facebook-ryhmien boikottini eli aloitan taas julkaisemaan niissä omia kirjoituksiani ja aloitan uudestaan tykkäilemään niissä muiden julkaisuja ja kommentteja.

Tämä ei tietenkään koske ryhmiä Joukkovoima-liikkeen puitteissa, missä kohtasin tämän kirjoitukseni (Monikultturismi ja suvaitsevaisuus ismillisinä ajatustaantuma-aseina länsieliitin imperiaalisen mission toteuttamisessa ja siinä länsiväestöjen alistamiseksi rasismijahdin varjolla) kohdalla tarpeetonta ja väärää sensuuri- ja mustamaalaamisasennetta, eikä ilmeisesti vieläkään läsnäoloni ole siellä toivottua. Tämä siis oli syy tuohon boikottimielialaani.

Tässä on sen tiimoilta tekemäni kaksi muuta kirjoitustani asiaa selventämään vielä siitä tietämättömille sekä korostamaan korkealaatuisen valveutumisen ja aktivismin rooleja >>

--- Joukkovoima-liikkeen ideologiasokean sensuuritoiminnan paljastama huono aktivismi oleellisena haittana valveutumiskehityksessä ja eliitin / NWO:n vastaisessa taistelussa.

--- Hyvän aktivismin ja valistamisen esteenä olevista psykologisista ja sosiologisista ongelmista sairaassa yhteiskunnassa.

Katson kuitenkin nyt, että tämä sensuuri- ja boikottiasia on loppuun mutusteltu omasta puolestani ja on syytä vain keskittyä aktivistitoimintaan täysipainoisesti ilman mitään hampaan koloon jääneitä roskia.

Toivonkin, että eliitin kuvattujen agendojen vastainen aktivistitoiminta jatkuu tästedes hyvässä yhteisymmärryksessä ja yhteisten tavoitteiden ollessa pääasia!

No comments: