Saturday, June 25, 2016

Britannia sanoi Brexit-äänestyksessä ei EU:lle - Tulos paljastaa EU:n ja länsieliitin haitallisia rooleja ja intressejä sekä länsiajattelun väestöjä sosiaalisesti pirstovan kriisin

Otan nyt laajasti kantaa Britannian Brexit-äänestyksen tuloksen tiimoilta; tulokseksi tuli eilen Juhannusaattona 24.6.2016 se, että britit haluavat EU:sta eron, mutta äänestyksessä väestö jakautui hyvin tarkasti keskeltä kahtia vastakkaisiin leireihin. 

Tämä kirjoitukseni koostaa yhteen ja analysoi ko. äänestyksessä ja sen oheistilanteissa entistä enemmän paljastuneita yhteiskunnallispoliittisia piirteitä ja sisältöjä mm. EU:n antidemokraattisesta ja antihumaanista haitallisuudesta-sisällöstä sekä länsimaiden kulttuurirappion ja ajattelutaantuman ominaisuuksista länsieliitin kourissa. 

Toisaalta näiden megaisojen ongelmien vastakkaisena prosessina ko. äänestys paljasti senkin, kuinka valveutuminen ja uusi kulttuurioptimismi etenee länsimaissa hienosti, ja kuinka sen ansiosta tämä äänestystulos on myös tällä vuosisadalla ensimmäinen todella merkittävä voitto ihmisyydelle ja edistykselle länsielitiin ja asiamiestensä huonoa ja tuhoisaa ihmis- ja yhteiskuntakuvaansa vastaan!

Ensimmäinen reaktioni ko. äänestystulokseen eilen olikin ylitsepursuavasti iloinen ja voimakas seuraavalla tavalla: Nyt on siis EU- ja euro-diktatuurille sekä umpimielisille länsieliitin imperialisteille sanottu LUJAA ja SUORAAN, että me väestöt emme enää suosi teidän idioottimaisia huijauksia ja pakkomielteisiä agendoja! Viesti on selvä >> Herääminen etenee ja vääjäämättä NWO tulee kaatumaan!

Laskeuduin kuitenkin pian maan pinnalle, koska mm. on toki mahdollista, ettei länsieliitti ota edes todesta ko. äänestystulosta, ja EU:n pelastamiseksi he tekevät kaiken mahdollisen uusien varasuunnitelmiensa kera...

Transatlanttinen status- ja rahatalouseliitti kätyreineen on silti jotenkin paniikissa ja yrittää keksiä myös uusia valehtelutapoja purkaa pettymystään ja osoittaakseen EU-agendan olevan muka "hieno ja demokraattinen", ja sitä vastaan olevat sisällöt olevan muka "vääriä ja huonoja viha- ja populistimissioita".

Heti eilen hesarissa tulikin mm. tällainen purkaus yhdessä otsikossa >> "Vihaiset näyttivät voimansa – Britannia valitsi EU-eron!" - hesarin kirjeenvaihtajan analyysi; hahhah, nyt demokraattinen äänestystulos on jo vihapuhetta ja ilmeisesti siis tavallaan muka rikos.

Tästä paljastuu siis heti sekin, että eliitti pyrkii nyt mitätöimään Brexit-tuloksen tavalla taikka toisella. Eipä peli ole toki vielä ohi; valitettavasti, ja pelin luonnekaan ei ole täysin selvä, kuten tulen tämän kirjoituksen lopussa spekuloimaan...

Vaikka iloa ja onnea on Brexitin takia, niin samalla on toki totta, että länsieliitin hulluuskin jatkuu vielä tavalla taikka toisella, ja se voi saada Brexitistä jopa lisää löylyä mm. projektiivisiin aggressioihinsa, mistä russofobiset sellaiset ovat vakavimmasta päästä > Katsokaapa vaikka tätä vaaran paikkaa, joka jo ennen Brexit-tilannettakin on ollut muhimassa pitkään, mutta voi nyt eskaloitua osana länsieliitin paniikkia ja pettymystä! ---> Two Systems Are Before the World.

Brexitin hintana on toki joka tapauksessa se, että epävakaistuminen ja vaara kasvaa varsinkin siis juuri transatlanttisessa piirissä, mutta se on maksettava ja väestöjen on nyt viimein 100% herättävä tajuamaan kokonaiskuvallisesti nämä geopoliittiset ja imperialistiset olosuhteet, joiden ikeessä länsimaat ovat olleet eskaloituneesti viimeiset pari vuosikymmentä. 

>> Meidän länsimaalaisten on itse ymmärrettävä löytää ja toimeen panemaan juuri oikeat lääkkeet tämän kriisin lopettamiseksi ja uuden renessanssin aloittamiseksi.

>> On vihdoin juuri NYT tajuttava se, mitkä ovat oikeita länsimaisia arvoja imperialististen, taloususkonnollisten ja ylipäätään virheellisellä tavalla pakkomielteisten sijaan!


---> Pörsseissä rytisee, turvasatamat liitävät – Taloussanomat seuraa markkinapaniikkia hetki hetkeltä: Lukijakommentti >> "Maa on saanut itseisyytensä takaisin ja täällä ollaan eniten huolissaan pörssikursseista.

Joskus itsenäisyyden eteen on tehty suurempiakin uhrauksia kuin menetetty roposia pörssissä.".

Oikein > Nyt taitaa Brexitin myötä status- ja rahatalouseliitti saada jo ainakin osaksi maksettavakseen sen hinnan, jonka he itse ovat jo useiden vuosikymmenien vastuuttoman, sairaan, moraalittoman ja heikkopäisen rahataloususkonnollisen toimintansa takia virittäneet ihan itse taloussysteemiin - Se ei ole ollenkaan Brexitin syy, vaan Brexit paljastaa moisen saastan vain esille nyt varsin hyvin!

Brexit itse on myös "vain" oire laajemmasta lännen rappioprosessista, koska se on vastareaktio länsieliitin EU-aikakauden puitteissa (Alkoi vuoden 1955 Bilderberg-kokoontumisessa - The EU Was A Contrivance Of A 1955 Bilderberg Meeting) heidän vuosikymmeniä kestäneen yhteiskunta-alasajon ja kansallisvaltioperiaatteiden tuhoamisen prosessiin.


Britannian Brexit-äänestystä edelsi EU-eroa kannattavien piirissä monia erinomaisia kampanjapuheita. Tässä niistä otan esille muutama päivä ennen äänestystä pidetyn Lontoon entisen pormestarin Boris Johnsonin puheen, josta poimin yhden oleellisen sisällön esille:

---> Boris Johnson gives vote leave EU speech (19Jun16):

Boris Johnson: "And we say our democracy is absolutely crucial, because we understand the link between democracy and a strong economy. Because democracy is at its core a continuous process of error correction. And if people can no longer correct the mistakes of the ruling elites, then you have catastrophes, like the euro. And that is why the only way to have a strong economy, is to have a strong democracy. And that is why we have to preserve it.".

Juuri näin sen pitää olla! - Myös Suomi ulos EU:sta ja hyvinvointivaltiomallit uudestaan kehitettäviksi koko Euroopassa yhteishyvän, teollisen hyvinvoinnin ja sen mahdollistajana olevan reaalitalouden - "strong economy" - , moraalin ja sosiaalisen parantamisen sekä status- ja rahatalouseliitin kuriin laittamisen vuoksi!

EU ja euro ovat olleet alusta saakka "hallitsevan eliitin" hullu maailmanvallan päähänpinttymä, jolla on juuret keskiajan feodaalisiniveristen huonoissa ihmis- ja yhteiskuntakäsityksissä > Juuri ne ovat tuoneet eliittihegemoniapyrkimysten ja rahataloususkonnon operatiivisina osina vakavaa sairautta ja hajoamista yhteiskuntiimme ja EU on sen sekä symbolinen että konkreettinen irvikuva.

Kaikkein selvimmin Brexit-äänestyksen EU-eroa on ajanut Britannian Itsenäisyyspuolueen johtohahmo Nigel Farage >> Esimerkki hänen aktivismistaan vuodelta 2010: Nigel Faragen kommentti EU-presidentti Herman van Rompuystä (FIN tekstitys)

Nigel Farage onkin ollut erinomainen EU- ja eliittikriitikko jo vuosikausia, ja tuossa yllä on häneltä suoria sanoja EU-himmelin ja sen johtajien antihumaanista ja antidemokraattisesta luonteesta, ja siinä eliitin taloususkonnollis-imperialistis-diktatuurillisista pakkomielteistä.

Niinpä Faragea on juhlittu nyt itse oikeutetusti Britannian Brexit-tuloksen sankarina, ja hyvä niin!


EU-ongelmaa laajemmassa katsannossa länsimaiden rappioprosessiin kuuluu nykyään myös se, että joka maassa on oma ajattelussaan taantuva väestönosa (eriasteisia versioita ilmenee), jolle totunnaisen ja harhaisen vaaliminen faktoja ja väistämättömiä prosesseja vastaan on pakkomielle, ja johtaa ajattelussa ja teoissa vakaviin ristiriitoihin reaalitodellisuuden kanssa - Ihmeen paljon siinä on havaintoni mukaan juurikin pitkälle oppineita akateemisia ja muita "älykköjä" - "kulttuurieliittiä", mutta toki myös välinpitämätöntä ja tyhmää rahvasta.

Näille on kuitenkin yhteistä se, että heidän yhteiskunnallispoliittinen ajattelunsa on ajanut kiville yli-individuaalista sokeudesta ja kartesiolaisen paradigman kieroon kasvamisesta aiheutuneen ajattelun hajoamisen takia - Näin ollen he eivät ole kykeneviä riittävästi hahmottamaan ryhmäpsykologisia, kokonaiskuvallisia, kulissien takaisia, pinnan alaisia ja syy-seuraussuhteellisia prosesseja yhteisöissä ja politiikassa.

Siksi heidän ajattelunsa on ollut taantunutta sellaisiin opillisiin, ismillisiin, tiukan ryhmäsidonnaisiin sekä kaventavan käsitekiinteisiin ja konformistisiin ajatus- ja sosiaalimuotoihin, joiden roolit ja sisällöt ovat joutuneet viime vuosien aikana yhtäältä länsirappion edetessä ja toisaalta valveutumisprosessin noustessa lisääntyvästi virheellistä maailmankuvaa aiheuttavien dogmaattisten informaatioiden kahleisiin:

Tästä tyypillisimpiä esimerkkejä ovat mm. valevasemmistolaisuus, viheroikeistolaisuus, monikultturismi, kolmannen aallon feminismi, viherfasismi, äärikansallismielisyys ja tietenkin eliitin parissa taloususkonto ja neofeodaalistava imperialismi. 

Nämä kaikki ovat keskenään tavallaan symbioottisessa vuorovaikutusmädätyksessä, kun kyse on ajattelun yleisestä taantumisesta > Koko kulttuuri taantuu, ja ko. ajatustaantuneiden oireet siinä aiheuttavat lähinnä vain reaktioita ja vastareaktioita vailla kykyä nousta luovasti tilanteesta neorenessanssillisiin ajattelu- ja sosiaalimuotoihin.

Toisenlaisia esimerkkejä tästä ajattelurappiosta koituu mm. siitä, kuinka se siis ruokkii sosiaalis-psykologista vastakkainasettelu- ja ryhmävahvistautumistaantumista pinnallisen ja käsitekiinteän opillisuuden kiistakentälle antivalveutuneessa moodissa - Siinä em. kapean dogmaattisten ja ismillisten informaatioiden mukaan tapahtuva ajattelu-toiminta ei suostu mm. tunnustamaan saati tunnistamaan tästä rappioajattelusta pelastautuneita valveutuneita paremman informaation lähteiksi.

Seuraus on se, että valveutuneiden osoittamia kyseenalaistuksia ja faktoja pyritään projisoimaan heidän taholtaan disinformaatioksi ja häiriötekijöiksi - Siinä tällainen ajatustaantunut väestö pyrkii etsimään heidän ajatteluaan kyseenalaistavista kunkin dogmansa ja isminsä mukaista vastakkainasetelmallista karikatyyrimuotoa mustamaalaukseen, jotta heidän ei itse tarvitse tarkistaa omaa ajatteluaan ja tunnustaa sitä ikävää seikkaa, että ko. ajattelussaan he ovat toimineet maailmanparantamisen sijaan jopa maailmantuhoajina ja / tai eliitin hyväuskoisina työkaluina taloususkonnon ja imperialismin hyväksi.

Niinpä valveutuneita kohtaan kaivetaan ajatustaantuneen väestön piiristä mustamaalaukseen kapean ja vääristyneen vastadogmaattisia ja vastaismillisiä haukkuma- ja alistamistermejä tyyliin > "rasisti", "natsi", "kommunisti", "putinisti", "impivaaralainen", "salaliittohörhö" ja "trolli".

Tämänlainen sokeus ja puute on erittäin otollista maaperää hallitsevan eliitin aivopesutoimille rahvasta ja keskiluokan oppineita kohtaan, jossa "hajota ja hallitse" -mekanismi on yksi keskeinen operaatiomuoto.

Tässä on ollut vaihtelua siinä, mikä taho aivopesun on keskeisimmin aiheuttanut > valtamedia on enemmänkin rahvaan aivopesulähde, mutta keskiluokan oppineitten parissa tietenkin myös koulu- ja yliopistosysteemiin pesiytynyt eliitin intressejä palveleva ideologinen sisältö toimii myös aivopesun operaationa em. ajatustaantuman prosesseissa.

Siksi nyt nähdään Britanniassa seuraavanlaista edestakaisin vatvovaa reaktiorappiota Brexit-tulosta kohtaan, jonka keskeisin lähde ovat juuri nuo em. kaltaiset ajatustaantuneet, jotka eivät enää edes osaa nähdä ko. rappiomuodoissa sitä, miten EU ei ole ollenkaan demokratiaa eikä länsimaisten arvojen keskeisiä periaatteita sisältävä rakenne.

Lisäksi tämänlainen vastareaktiotarve juuri osoittaa tuon em. ajatustaantuneiden psykologisen ja individuaalisesti sokean projektiotarpeensa, jotta he voisivat piilottaa oman vastuunsa ja tyhmyytensä yhtenä suurena osallisena tähän länsimaiden huonoon jamaan.

---> Britanniassa vaaditaan toista kansanäänestystä EU-erosta - jo miljoona allekirjoitusta.

(Päivitys sunnuntaina 26.6.2016 klo. 01:20: Janne Pohjalan julkaisu Vastavalkean FB-sivulla >> "Väite kahdesta miljoonasta britistä vaatimassa uutta äänestystä on roskaa. Minä näet kävin juuri ongelmitta äänestämässä uuden äänestyksen puolesta. Sen voi tehdä kuka hyvänsä. Koko systeemi on täydellinen vitsi.

Täytä lomake, väitä että olet britti, vahvista klikkaamalla linkkiä. Tämä ei varmista yhtään mitään muuta kuin että sähköpostiosoite on toimiva. Sillä aikaan kun äänestin ja dokumentoin tämän, niin alussa oli 340 ääntä Suomesta, kun sain äänestettyä 344.

Äänestäijä jotka ovat ilmoittaneet olevansa briteistä oli äsken 365483.".

>> Eli valtamedian erittäin vakava valehtelu EU-diktatuurin hyväksi pahenee!).


Älykköinä esiintyviä onkin myös Suomessa jo niin aivopestyssä ja vakavasti harhautetussa moodissa, että olikin vain hyvin yhteen ja hetkeen sopivaa juuri se, kuinka Brexit nyt paljastaa heidät esille hulluine ja sekopäisine ajatuksineen.

Kuten tämänkin pseudoälykön (Arno Kotro - Jotain iloa Brexitistäkin!), joka ei enää edes peitellysti tuo ilmi ilmeisen suoraa vihaansa demokratiaa kohtaan EU-fiiliydessään, russofobiassaan ja ilmeisessä ymmärtämättömyydessään siitä, mitä länsimaiset arvot ja periaatteet oikeasti tarkoittavat.

Ymmärtämättömyys ja aivopesu suomalaisen kulttuuri"eliitin" ja vihervasemmiston piirissä on hämmästyttävän vakaata ja suurta, ja juuri Kokoomuksen ja varsinaisen valtaeliitin sisällön kanssa olevine yhtenevine piirteineen se on minuakin jo vuosia ihmetyttänyt - Vaikka siis tiedän, että kyseessä on sosiaalisen manipulaation, valtamedian hegemonian ja koulutuksen parissa suoritettu vakava aivopesu mm. juuri EU:n "ihanuuteen".

Se osoittaa sen, kuinka helposti opillinen ja käsitekiinteä taantuneen yleisajattelun mukainen propaganda voi jopa kääntää monilla päälaelleen ymmärryksen mm. juuri demokratiasta - Yhä valtava määrä kirjaoppineita "älykköjä" luulee, että EU on ollut demokraattinen ja liberaali projekti, vaikka sen ydinprosessien mukainen ja siten oikeasti-konkreettisesti vaikuttava sisältö on AINA ollut kaikkea muuta eli diktatuurillinen, keskusvaltainen ja antidemokraattinen; siten siis aivan päinvastainen kansallisvaltioperiaatteisiin nähden > Nämä "älykkötyhmät" ja "kirjatyhmät" eivät ymmärrä, että se mitä he kokevat maailmanparantamisena onkin todellisuudessa juuri maailman tuhoamista.

Tämä on meidän vaihtoehtomedian ja valveutuneiden aktivistien toimesta tullut parhaalla tavalla esille ja osoitetuksi jo vuosikausien ajan, mutta silti ko. aivopesuun vihityt monet ihmiset eivät pysty näemmä hyväksymään ja näkemään sitä, että ovat tulleet totaalisesti huijatuksi mm. EU-asiassa - Se on ymmärrettävää, koska kukapa haluaisi tunnustaa olleensa mukana sairaissa ja tuhoisissa agendoissa.

Tilanne on nyt edelleen kuitenkin se, että länsieliitin taloususkonnollinen ja imperiaalinen ydin käyttää näitä hyväuskoisia aivopestyjä lisää hyväkseen jopa tässä pitkälle edenneessä länsirappion ja imperiaaliaggression sekä toisaalta nousevan valveutumisaallon kriittisen herkässä ja vaarallisessa kriisitilanteessa.


Brexit on nyt paljastanut myös sen, kuinka kahtiajakautunut Britanniankin väestö on, ja miten siinä sekä tuo ajatustaantumaprosessi että sen parissa ilmenevät psykologiset projektio-, mustamaalaamis- ja syntipukkimekanismit vastakkainasetteluineen ja harhoineen ilmenevät > Sosiaalisesti hyvin vaikeat ajat ovat edessä myös Britanniassa.

Samalla se on paljastanut ihan julkkistenkin piirissä myös sen, kuinka esim. aikaisemmin arvostamieni muusikkojen / poptähtien ajattelu onkin nyt pettymys; eräskin huusi heti äänetystuloksen selvittyä twitterissään seuraavaa ilmeisen aivopestyn projektiivista pelkoreaktiotaan brexit-tilanteeseen > "Fear is a powerful enemy and we've just welcomed it with open arms. Boris....Farage.....is Trump next? Heaven help us!---> midge ure on Twitter.

Esimerkkinä tässä on siis skotlantilainen pop- ja rockmuusikko Midge Ure, jonka monista musajutuista tykkään, mutta tämä reaktionsa on selvä pettymys hänen ajatteluunsa. Varsinkin, kun hänen 80-luvun tuotantonsa yhtyeessä Ultravox ja Band Aid -singlellä "Do They Know It's Christmas?" oli monin osin hyvinkin kivasti kantaa ottavaa ja valveutunutta. 

Nyttemmin hänkin monen muun lisäksi on ollut näemmä aivan aivopesty sekä EU-fiiliyteen että ajatustaantumaan projektioineen kaikkineen - Ure katsoo "pelon olevan vahva vihollinen", mutta itse ilmentää juuri omaa pelkoaan tuolla syntipukkiprojektiollaan > Länsimaissa pelko on yksi yleisimmistä ja rajuimmista tunnemoodeista parhaillaan, ja suuntautuu usein väärin...

Mutta tällainenkin on tyypillistä tässä vaiheessa läntistä maailmanmenoa, jossa valveutumis- vs. rappioprosessi on hyvin monitasoinen ja ihmisiä on niin monissa eri tietoisuuden ja ymmärryksen moodeissa samalla kertaa em. ajatustaantuneiden ja valveutuneiden välissä; on kulissien takaiset prosessit ja agendat jo vuosikausien opiskeluilla selville ottaneet vapautuneet sielut ja sitten heitä, jotka on pidetty edelleen tiukasti totunnaisen ja ehdollistetun sumun mukaisessa karsinassa, sekä kaikkea siltä väliltä.

Siirtymävaihe parempaan ihmisyyteen ja tietoisuuteen on siis nyt ja lähivuosina erittäin vaikea prosessi ja herkkä sosiaalisesti, kuten olen varoittanut jo vuosia sitten! - Ei ole edes varmaa se, että pystyykö Länsi enää tulemaan kulttuuritaantumastaan ylös, vai onko nyt kyseessä erittäin pitkäkestoisen sivilisaatioperikadon alku?...


---> Näin äänestävät David Beckham ja muut julkkikset – Lue kannanotot, joilla voi olla iso merkitys Brexit-äänestyksessä: Hyvä tietää lisää julkkiksista; ketkä ovat perillä asioista ja ketkä eivät.

Jotkut tuossa listauksessa eivät ole yllätyksiä, mutta joukossa on myös isoja pettymyksiä, kuten Matt Damon ja Franz Ferdinand -yhtye, joiden olen luullut välillä olevan tiedostavampia ja humaanempia ajattelijoita, mutta ei sitten olekaan niin ilmeisesti.

Sen sijaan aina minulle on ollut selvää, että David Beckhamin, Simon Cowellin ja Elton Johnin kaltaiset eliittihegemonian ajattelurappiossa syvällä uitetut wannabe-siniveriset kannattavat EU:n kaltaisia neofeodaalisia ja imperiaalisia rakenteita.

Bob Geldof ei ole myöskään mikään yllätys - Varsin vahvasti minulla on ollut sellainen fiilis jo vuosia, että Geldof on iso feikki.

Lukijakommentti >> "Pääsääntö on että rikkaat ja eliitti ja kaikkeen myöntyväinen ja sopeutuva nuoriso toivoo jäämistä. Helppoa, vaivatonta, kivaa, ei raskaita ajatuksia. 

Samahan se on meilläkin. Yes-miehiä maa täynnä samoilla perusteilla.".


---> Brexit-krapula iski britteihin – ”Silmämme ovat todella avautuneet”Länsieliitin ja ohjaamansa valtamedian mustamaalaamis- ja suostuttelupropaganda iskee nyt todella kovaa! > varokaa!

On aivan selvää, että nyt eliitin propagandatuutit etsivät kaikki mahdolliset keinot mitätöidä Brexit-tulos, ja tässä on siitä yksi esimerkki > Kirsikkapoiminta tuoda esille exit-äänen antajista keskeisesti niitä, jotka tavalla tai toisella katuvat EU-eroääntänsä. Voi olla jopa keksittyä lavastusta...

Samassa moodissa poimitaan esille korostetusti mm. sellaisia skenaarioita, joissa muka "Britannia googlettaa EU-termiä", jolla annetaan ymmärtää, että exit-äänen antaneet eivät muka edes tiedä EU:sta yhtään mitään, ja siis ovat muka tyhmää ja väärin äänestävää sakkia kaikki tyynni > Totta kai joka tapauksessa äänestyksen yhteydessä ja sen jälkeen tarkastellaan netistä kaikkea ko. aiheeseen liittyvää, eikä se tee kenestäkään automaattisesti tyystin valveutumatonta, vaikka seassa sellaisiakin on!

Moni on jo mennyt tähänkin halpaan.

Niinpä tuokin hesarin "journalismi" on alhaista ja sairasta propagandaa imperiaalisen rakenteen ja totaalisen demokratiavajaan keskushallinnon puolustamiseksi ihmisyyttä ja kansallisvaltioperiaatteita vastaan > EU:n periaatteellisessa rakenteessa ei todella ole MITÄÄN demokraattista.

Facebookista löytynyttä asiaa samasta aiheesta >> "Pia Lindqvist - Faragen kommentti "tämä on voitto tavallisille ihmisille" on ainoa kommentti joka olen kuullut joka oli kohdistettu tavalliselle ihmiselle, kaikki kommentit aamu tv:ssä sekä suomessa että Ruotsissa olivat vaan miten, pörssit, markkinat, pankit, rahamaailma ym eliitin organisoimat rahakytkennät reagoi tähän! Missä ihmiset on politiikkojen maailmassa?".

>> Niinpä, ja tämä paljastaa hyvin tarkkaan juuri sen, että koko EU, valtamedia ja muut eliittihegemonian aivopestyt toimijat on valjastettu ihmisyyden vastaiseen toimintaan!

Samassa katsannossa tietenkin Venäjä ja Putin otetaan myös mustamaalaavan projektion kohteeksi ja hyödyttämään länsieliitin aggressiivista imperiaalimissiota ---> Näkökulma: Britit haluavat ulos EU:sta – Vladimir Putin juhlii Kremlissä.


Suomalaisen vaihtoehtomedian ja aktivismin joitakin parhaimpia kirjoituksia aiheeseen liittyen >> 

-- SANDEN BLOGI: ELIITTI EI YMMÄRRÄ UUTTA LUOKKASOTAA

-- SANDEN BLOGI: BREXITIN SYY.

---> Sande Parkkosen FB-julkaisu >> "Sipilän mukaan on tärkeää olla EUssa koska siten työpaikat säilyvät. BUAHHAHHAHHAH! siltähän se näyttää, kuinkas monta tuhatta työpaikkaa katos keväänkin aikana?".


Janus Putkosen FB-julkaisu >> "No pakko se on myöntää, että vaikka suhtaudun skeptisesti lännen valtaliiton geopoliittisten pelien rehellisyyteen, eikä uskosta läntiseen demokratiaan ole jäljellä koetun, todistetun ja heräämisen jälkeen mitään, Britannian EU-eroa käsittelevistä valtamedian vuodatuksista tulee väkisinkin hyvä ja hilpeä mieli piintyneellekin patriootille. :)

"EU-vastustajana" suomalaisille härskisti myyty Soini vuodattaa krokotiilin kyyneleitään globalisti-illuusioiden romahtaessa, Stubbin typeryys loistaa taas ja aina oudosti vääntelehtivästä naamasta. Koko Suomen globalistihallinto näyttää liudalta kyvyttömiä lurjuksia, kuten he ovatkin, eikä kykyä ymmärrykseen riitä. Epävarmuus huokuu asiamiesten kasvoilla kun länsitalouden ja geopolitiikan keskus on yhtäkkiä ja varoittamatta jättämässä orjuutetut vasallinsa, he kaikki yhteen maailmanhallitukseen uskovaiset!

Puupää-valtamedia reagoi kirkuen kuin turpaansa ottanut tuhkimo, "eihän tämä voi olla totta!" Pelko ohjaa utopiaan langenneiden reaktioita kun lupaukset EU-keskusvallan pysyvästä kasvusta häipyvät aivan samaan pankkiirien lupausten viemäriin kuin aikanaan annetut lupaukset pysyvän talouskasvun tulevaisuudesta - minkä teittekään meille taas, voi perkeleet!

Lännen ylikansallisia intressejä kansoille pakottaneiden miehityshallintojen huoli omasta perseestä ja valheiden paljastumisista, barrikaadeille nousevasta kusetetusta kansasta totuuden vaatimuksiineen, vaikuttaa aidolta kautta Euroopan globalistipiirien.

Kenties muutama suuri poliittinen puolue, jopa mediatalo, vihdoin rohkaistuu ja valitsee avoimesti puolensa patriotismin, kansojen etujen puolesta? Voimme vain toivoa hallitsematonta eskalaatiota, joka karkaa eliitin käsistä - todellista kansanvaltojen dominoefektiä.

Mutta eipä nuolaista ennen kuin tipahtaa, nautitaan nyt hetken ilosta ja otetaan siitä voimaa ryhtymiseen kohti tuntuvia, todellisia voittoja, multipolaarista maailmaa ja itsenäisten kansantasavaltojen verkostoa!".


Arhi kuittisen FB-julkaisu >> "EU on perustettu pankkiirien uusliberalistista tulonsiirtoa varten, yksityiset ihmiset maksavat pankkiirien ottamia riskejä mutta kasinofasismi siirtää riisto- eli voittorahat kuitenkin rahaeliitin pankkitileille, kaikki velka siirtyy tosimaailmaan kun fiktiona luotu raha paisuttaa rahaeliitin veroparatiisipankkeja.".

---> Brexit - EU-terrorin todellinen luonne on salaliitto; mitkä ehdot Fixitin toteutumiselle tarvitaan.

---> Finnsanity blog: Journalismin syvä rappio: HS kieltää ihmisiä valittamasta, kieltää ongelmat >> Paljon oleellista asiaa, kuten >> "Suostuttelu ja vähättely ovat nyt pääkeinot sensuurin ohella oikeistolaisen kapitalismin ylistyksessä, eliitin kapitalismin epätoivoisessa puolustamisessa tosiasioita ja seuraamuksia sensuroiden.

Oikeisto on käyttänyt työllistämis-sanaa kammottavasti väärin ja valheellisesti ajaakseen suomalaisen teollisuuden alas ja kieltämälllä valtionyhtiöt ideologisesti.

Propagandan keinoja journalismin ja tiedottavan vaihtoehtojen tasapuolisuuden sijaan ideologisessa kontrollissa. Olemme nyt Orwellin kirjassa, jossa eliitti nostaa sotapuheita kieltääkseen talouden romahtamisen eliitin ahneuden kuristamana." .....

"Pohjoismainen malli nosti tehokkaasti enemmistön elintasoa. Maailmanennätys. Simple like that.

Tämä on todennettu maailman laajimmissa talousmallien ja yhteiskuntien vertailuissa.

Nyt pohjoismaisen mallin ja toimivan yhteiskunnan edellytykset on poistettu eliitin vaatimuksesta: veroprogressio poistetu ja kielletty julkisista keskusteluista, valtionyhtiö, oma markka ja keskuspankki kielletään ideologisesti pörssikeskusten käskystä, verotuksen tiukka valvonta kielletään, veronkierron estäminen varakkailta, vapaa ja laaja terveydenhuolto työkyvyn lisäämiseksi, ilmaiset mielenterveyspalvelut poistettu, tiukat rajat oman työllistämisen turvaamiseksi ym.

Elintason lasku on nyt ideologia, eliitin valitsema KIKY-ideologia, neokonservatiivinen, uusliberalistinen tuloerojen kasvattamiseksi eliitin hyväksi mutta massamedia julistaa kiljuen ettei kukaan ole vastuussa elintason laskemisesta ja pahoinvoinnista -- muuta kuin valittava kansa.

Törkeä propagandasota käynnissä sumentamaan ihmisten poliittista tiedostamista enemmistön vallasta ja keinoista." jne....

Arhi Kuittisen FB-julkaisu >> "EU, CIA, NSA, MI6 MI5 ja Nato ovat vapaamuurareiden ja vanhojen aatelissukujen aseita. Nämä kouluttavat nyt virkamiehiämme hybridisotaan kansaa vastaan.

Salaseurako vaaraton?

Rappareita eivät ohjaa korkeat periaatteet vaan viikottaisissa rituaaleissa uhkaillaan kuolemalla, kostolla ja suggestoidaan täydelliseen tottelemiseen ja kyselemättömyyteen, lahkoalistumiseen. Saat hyötyä kun jaksat toimia lahkoeliitin käskyjen mukaan.".

Arhi Kuittisen FB-julkaisu >> "Muistakaa että Englanti ja Lontoo on ollut eurovaluutan pakkovallan ulkopuolella omalla valuutalla ja Lontoon veronkiertoparatiisilla.

Jos miettii synkempiä tulkintoja, miksi brexit sallittiin yhteiskunnan pimeän manipulaation keinojen ja eurodiktatuurin alla niin syynä on brittiläisen eliitin tietoisuus Euroopan diktatoorisen ja dystopian kehityksen etenemisestä. Lontoon eliitti on ollut aktiivinen EU:n diktatuurin kehittämisessä ja nyt "Englanti" eli vallan keskus Lontoon veronkiertovaltio (Lontoo on erillinen valtio) pääsee ohjaamaan epädemokraattista äpäräänsä ulkopuolisena "näkymättömänä" EU-diktatuurin nato-eskalaation estotonta kasvattamista ja Euroopan maiden vapaata dystopiaa, taloudellista tuhoamista siirtomaiksi Wall streetille ja Lontoolle - ja vähentää samalla englannin kansalaisten vallankumouksen uhkaa Lontoon Crown-klaaneille. Jokainen älykäs ihminen on ymmärtänyt että veroparatiisien ja militarismin kasvattaminen EU:n avulla kertoo mikä valhe EU on ollut.

Suurin rotta siis vain jättää uppoavan laivan, jota London ciyt on käyttänyt valtavaan keinotteluun mm 120000 miljardin (!) LIBOR säätelyhuijaukseen.".


Mikko Elon FB-julkaisu >> "Vielä toinen päivitys eilisestä Britannian kansanäänestyksen tuloksen kommentoinnista.

Vihreät ovat ovat kovasti nousseet gallupeissa, ja Ville Niinistö on terhakasti arvostellut kaikkea liikkuvaa.

Venäjä näyttää olevan vihreille kuitenkin musta pilkku. Heidi Hautala tuli jo tunnetuksi "Venäjän syöjänä", ja Ville Niinistö jatkaa samalla linjalla.

Aivan käsittämätön oli Niinistön eilinen lausunto, että Venäjä on jotenkin "operoinut" Britannian kansanäänestyksessä. Tämä on kyllä maailman vanhimman demokratian, eli Britannian, kansalaisten arvostelukykyä aliarvioiva lausunto. Kyllä britit tekivät sen aivan itse. Miten edes käytännössä Venäjä olisi voinut "operoida" Britannian kansanäänestyksessä.

Sen sijaan kuuluisa TV-toimittaja Christiane Amanpour kysyi CNN-kanavalla aivan oikein, yrittikö presidentti Obama sekaantua kansanäänestykseen käydessään Lontoossa huhtikuussa. Obama ilmoitti, että Britannia joutuu kauppaneuvotteluissa jonon loppupäähän (the back of the queue), jos britit äänestävät Brexitin puolesta. Ei toiminut Obamankaan "operointi".

Näyttää muuten siltä, että YLE uutisten kommentoijiksi pääsevät ne, jotka varmasti haukkuvat Venäjää vaikka Brexitistä. Eilisiä esimerkkejä ovat Sixten Korkman ja Teija Tiilikainen. Vain UPIn Juha Jokela edes yritti olla objektiivinen.".


Kari Arvolan FB-julkaisu >> "Ulkopoliittisen instituutin johtaja Teija Tiilikainen arvioi YLE:n uutisille, että Iso-Britannian ero EU:sta tukee Venäjän geopoliittisia tavoitteita. Hänen mielestään Venäjä näkisi Euroopan mielellään hajanaisten ja heikkojen kansallisvaltioiden kokonaisuutena.

Tiilikainen on totaalisesti väärässä. Hänen näyttää olevan vaikeaa irrottautua euroatlanttisista maneereistaan. Venäjän hallitus ja presidentti Putin ovat johdonmukaisesti painottaneet Euroopan Unionin suurta merkitystä vakaana kumppanina sekä taloudellisen yhteistyön, että turvallisuuspolitiikan näkökulmasta. Tämä on perusvire Venäjän linjauksissa ja kannanotoissa.

Venäjälle Englannin EU-ero aiheuttaa ongelmia, joihin hallitus aikoo reagoida. Maiden suhteet eivät ole parhaat mm. taannoisen vakoojaskandaalin johdosta.

Venäjä näkisi mielellään kumppaninaan menestyvän ja rauhantahtoisen Euroopan Unionin. 

Se ei ole sinällään kaukainen utopia. EU:n piirissä pitää vain hyväksyä tosiasia, että Venäjä on suuri maa, jolla on valtiona legitiimit taloudelliset, poliittiset ja turvallisuusintressinsä valvottavanaan.

Ne pitää ottaa huomioon ja mahdolliset ristiriidat tulee ratkoa diplomaattisin menetelmin.".


Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä -blogin juttuja:

-- Pörssistä puhallettiin 2100 miljardia dollaria

-- Tilasiko Rothschildit valtionterrori-iskun Lontooseen ? Juoni Britannian pitämiseksi EU:ssa

-- Eliitin kriisipalaverissa päätettiin järjestää toinen Brexit äänestys ?

-- Juha Sipilä leikkii diktaattoria

-- Nyt alkoi Britannialla jopa 2 vuoden ero prosessi EU:sta.


Ulkomaisten vaihtoehtomedioiden juttuja >> 

Infowars-sivuston juttuja aiheesta: 

-- EU Leaders Tell Britain To ‘Urgently’ Trigger Formal Process To Leave Brussels

-- Guess Who Already Made Millions From Brexit…

-- Globalists Launch Economic False Flags After Brexit

-- Brexit! Britain Votes to Leave the EU – Globalists Defeated

-- Brexit: Dawn of a Populist Uprising

-- BREAKING: Brexit Vote Fraud Caught on Camera?

Alex Jones Channel -videoita:

-- Full Show - Brexit Succeeds! - 06/24/2016

-- UK Wins Independence!

-- German Leaders Crying Over Brexit

-- The World Reacts To Brexit

-- The NWO Is Wounded: Trump Will Deal It A Death Blow.

LaRouche PAC -sivuston juttuja aiheesta:

-- Friday Webcast: Obama's Brexit

-- LaRouche—The Future of Mankind Will be Determined by Putin's Creative Interventions Over the Coming Period.


Listauksena lisää aiheesta:

-- Lord Rothschild Demands Britain Stay In Europe.

-- WE DID IT!! But this is just the start - The David Icke Videocast/Podcast trailer

-- David Icke EU Referendum Interview

-- Brexit: Dawn of a Populist Uprising

-- Brexit: a brilliant revolt against the political class

-- Euroopan seuraava myllerrys edessä jo sunnuntaina? ”Pirstoutuminen vain yksien vaalien päässä”

-- Sateenkaaripolitiikka, demarit, Brexit ja Trump

-- Clinton Campaign “In Problems” After Soros Loses $2 Billion In Anti-Brexit Gambling


-- How do popstars feel about the EU referendum result?

-- Suomi tarvitsee oman EU-äänestyksen

-- Brexit SPREADS across Europe: Italy, France, Holland and Denmark ALL call for referendums.


Lopuksi on tuotava vielä erikseen esille mahdollisia länsieliitin varasuunnitelmia Brexitin varalle, joilla he voisivat mitätöidä Brexit-tuloksen tai ohjata sitä tai sen vaikutuksia sopivalla tavalla:

Yllähän oli jo puhetta siitä, kuinka osa väestöstä on ajatustaantumassa huolimatta jopa pitkälle suorittamistaan yliopisto-opinnoista; eli länsieliitin interventio kohdistuu juuri tällaisiin valveutumattomiin ihmisiin, joiden opillisia ja projektiivisia ajattelutaantuman ominaisuuksia he pyrkivät käyttämään hyväksi >> "Ongelma>reaktio>ratkaisu" sekä "hajota ja hallitse". 

Yllä aiheeseen sopivasti noissa muiden kirjoituksissa Arhi Kuittinen ja Havaintoja Uudesta Maailmanjärjestyksestä -blogi ovat ottaneet jo tämän eliitin vastainterventiovaaran skenaarioineen hyvin esille - Itse lisään vielä seuraavaa >>

Välillä mielessäni on ollut sekin, josko EU:n kyseenalaistukseen Britannian taholta olisi koira haudattuna siten, että Britannialle koko EU ei joka tapauksessa olisi niin iso asia, ja Lontoon Citystä ja Windsorin linnasta joka tapauksessa johdetaan läntistä maailmaa ilman Britannian EU-jäsenyyttäkin. 

Voisi siis myös olla niinkin, että tämä Brexit olisi ovela geopoliittinen juoni muulle Euroopalle, jonka varjolla ydineliitin "order out of chaos" -manipulointi saisi jotain jatkoa > Eli esim. mistä Britannia tällä Brexit-tuloksella saavuttaisi rauhallisemman manipulointiaseman pitääkseen Lontoon Cityn ja monarkiansa turvassa tulevissa länsirappion etenemisprosesseissa...

Kuningatar Elisabeth II:n on huhuttu jopa sanoneen jotain EU-eroa puoltavaa, mutta vahvistusta sille ei ole ollut >> Tässä katsannossa brittimonarkian mahdollinen käänne EU-eron puolelle ei siis olisi kansan hyväksi olevaa asennetta, vaan länsieliitin vaihtoehtoisen salajuonen toteuttamista itsensä hyväksi... 

-- Onko siinä Britannian EU-ero alueensa laittamista Euroopasta sivuun heidän tekeillä olevan Venäjän vastaisen maailmansodan tieltä, koska Lontoon City ja brittimonarkia on heillä säilytettävänä länsimaailman johdossa edelleenkin kulissien takaisena valtiaana?!... 

-- Samalla EU:a kovennetaan manner-Euroopassa ja valmistetaan sitä suureen sotaan, jossa kovennusta perustellaan julkisella eksoteerisella tasolla muka "tarpeellisena vastareaktiona brittien petturuutta kohtaan", ja esoteerisella tasolla on siis tuo em. salajuoni?! - Siten kaikki em. Brexitin kiroaminen länsieliitin taholta julkisuudessa olisi vain harhauttavaa showta ja peliä...

Lisäksi on ilmennyt tämäkin mahdollisuus >> Obama Gets Rejected! Queen Refuses To Meet Obama On His Forthcoming Trip To London For This Reason.

Onko tässä nyt käsillä se, että USA:n ja UK:n välit ovat katkeamassa?! > Onko länsieliitin piirissä ratkaisemattomia ja pahentuneita näkemyseroja siitä, kuinka heidän pitäisi nyt jatkaa NWO-missiotaan?... Vai onko Obama "vain" narsismissaan niin kestämätön ja vaikea persoona jopa kuningatar Elisabeth II:lle?.... Vai onko tämä osa tuota em. brittimonarkian ja Lontoon Cityn suojautumista kaavailemaansa laajaa eurooppalais-aasialaista sotaa varten?...

No comments: