Friday, September 09, 2016

HAARP-järjestelmä ja säänmuokkaus - Ajatusvirheet ja väärät uskomukset salaliittoteorioiden vaarallisina kompastuskivinä aitoon tietoisuuden ja ymmärryksen kasvuun: Jatko-osa

Sain tänään perjantaina 9.9.2016 edelliseen kirjoitukseeni (HAARP-järjestelmä ja säänmuokkaus - Ajatusvirheet ja väärät uskomukset salaliittoteorioiden vaarallisina kompastuskivinä aitoon tietoisuuden ja ymmärryksen kasvuun (Päivitetty!)) yllättäen Seppo Raittilan kommentin, jossa yritettiin haastaa havainnollistamani näkemys ja kyseenalaistus näistä säänmuokkausasioista.

- Se ja muutama muukin vasta-argumentti innoitti tämän jatko-osan kirjoittamiseen, jonka julkaisen tässä erillisenä postauksena sen lisäksi, että laitoin sen myös tuohon edelliseen kirjoitukseeni päivitykseksi ja osittain Sepon kommenttiin kahtena vastauksena >>

Tässä lainaan tuon Sepon kommentin alustukseksi, josta sitten jatkan siihen vastaustani ja muiden aiheeseen kuuluvien seikkojen selittämistä - Seppo Raittila: "Bloggauksesi on kirjoitettu ikään kuin alunperin Teslan kehittämää Kuolemansäde-teknologiaa voisi tarkastella riittävästi miettimällä 320 poron tapausta.

Asia on monihaarainen ja Jesse Venturan Kuolemansäde-dokkarin myötä tuotu kuitenkin laajoihin piireihin Suomessakin, joten bloggauksesi on esim. HAARP:n suhteen merkityksetön.


Siis vaikka olisit oikeassa, että salamanisku tappoi ne porot.

Tyypillistä skeptikoiden toimintaa on ohittaa kaikki tärkeimmät todisteet...
". 


Sepon kommentissa on muutama ongelma > Ensinnäkin vaikuttaa siltä, että hän on se, joka on ohittanut tärkeimmät todisteet, joita olen tuossa kirjoituksessani havainnollistanut, ja nyt harrastaa mitätöintiä yrittävää projisointia minun suuntaani - Ei valitettavasti onnistu! :)

Aluksi: tuo Teslan "kuolemansäde" on mielestäni enemmän tieteisfantasiaa kuin todellisuutta > Uskottavasti todistettua sellaisen käyttöä ja / tai suunnittelua ei ole mistään suunnasta ilmaantunut tietooni, vaikka olen nettiäkin kahlannut läpi vuosikausia intensiivisesti; mainitsemansa kaltaiset lähteet eivät kelpaa.

Eli toisin sanoen katsoin tuon mainitsemansa Jesse Venturan ko. episodin (Conspiracy Theory with Jesse Ventura - Death Ray), ja kun muutenkin olen jonkin verran aikaisemminkin tutustunut näihin Venturan salaliitto-ohjelmiin, niin seuraavaa tuli nyt mieleeni:

Ko. dokumenttisarjahan on ollut varsin valtamedialevitteinen, joten jo se herättää epäilykset uskottavuudesta > Tuskin oikeaa tietoa esim. tuon "kuolemansäteen" kaltaisista aivan hurjista asioista haluttaisiin levittää laajoille massoille tässä valtamedioiden tiukassa tietoisuuskontrollissa, jos sellainen olisi muka totta. 

Lisäksi jos moinen olisi totta ja oikeasti kulisseissa salaa käytettynä / kehitettävänä, niin sellainenhan olisi visusti äärimmäinen valtio-sotasalaisuus, josta seuraisi heti maanpetossyytteet yms. paljastamisesta / vakoilusta / tonkimisesta - Sen sijaan saamme Venturan ko. ohjelman, josta hänelle ei ole seurannut mitään tuollaista.

Yleensäkin olen havainnut, kuinka Venturan dokkarit ovat enemmänkin puolivalveutuneille / väärin valveutuneille sekä ihan jo valmiiksi tyhmennetylle rahvaalle tarjottavaa disinformaatiopitoista harhautusta, jotta mm. pelolla ja taikauskolla tapahtuu väestönhallintaa toissijaiseen "ajatteluun" ja toimintaan pois tietoisuuden keskeisemmistä kehityksen raameista ja eliittiä vastaan olevasta oleellisemmasta kritiikistä.

Tuo kyseinen sarjan jakso on toki taitavasti näyteltyä ja dramatisoitua, mutta mm. tietyt yksityiskohdat ja tunteisiin kohdennetusti vetoavat sosiaalisten tilanteiden asetelmat paljastavat ohjelman disinfoa sisältäväksi yhdenlaiseksi eksoteeriseksi teatteriksi; mm. vedotaan haluttavan disinfon läpiviemiseksi uskottavuuteen liian ilmiselvästi ja osoittelevasti kuin vähän överisti hiotussa lavastuksessa.

Myös henkilöhamoissa on häikkää, kuten muka Teslan perintöä jatkava "itse oppinut tiedemies" on aivan epäuskottava habitukseltaan ja persoonaltaan ollakseen "maailman salaisinta ja edistyneintä teknologiaa kokeileva ja rakenteleva tyyppi"; suorastaan ylikoominen viritys oli ko. videossa esitelty hänen muka "skalaariaseensa" ajoneuvon katolla, ja eipä sen toimintaa edes demonstroitukaan.

Ja huoneensa oli täynnä irrationaalisesti kasattua laitetta ja sähköjohtosotkua, joka on aika paljastavaa siinä, ettei noin "tärkeää aseteknologiaa" kehittelevä ihminen voi olla niin epäorganisoitunut ja välinpitämättömän boheemi luonteeltaan jopa "intohimonsa" kohdetta kohtaan. Samalla yhtään kirjaa saati kirjahyllyä ei näkynyt, joka olisi tuon tason "maailman johtavalle tiedemiehelle" oleellinen tieteensä apuelementti > epäuskottavuuden huippu! Lisäksi ko. ohjelman demonstraatiot ko. "kuolemansäteen" toiminnasta ovat kömpelösti trikkikuvattua showta, kuten "taskukokoisen skalaariaseen näytös".

Venturan dokkareissa toki on aivan oleellisiakin aihepiirejä, joissa ilmeneviä asioita tuleekin tutkia virallista narratiivia vastaan olevaa aiheellista kritiikkiä varten, ja osoittaa sen perusteella asioita länsieliitin haitallisten agendojen ilmentymiksi.

Kuitenkin näissä ohjelmissa ja varsinkin tässä "kuolemansäde" -jaksossa sisältöjen ensisijaisempi tarkoitus oikeasti näyttää siis olevan yhtäältä juuri tuo ajatusten harhauttaminen väärille urille, ja toisaalta salaliittoteoretisoinnin mustamaalaaminen sen verran hulluksi, että monet puolivalveutuneet / skeptisesti suhtautuvat alkavat tuntea kaikkea - ja siis aiheellistakin - salaliittoteoretisointia vastaan mustavalkoisesti hylkimisreaktioita.

> Ja tällä on tietenkin väestön välinpitämättömänä ja virallisen narratiivin piiriin alistuvana pitämisen ominaisuutta katalasti kiertoteitse - Kyseessä onkin siis aika ovela ns. psyop (psykologinen operaatio - aivopesu) valveutumisen valekaapuun puettuna petoksena, jota onkin siksi alettu levittää varsin vapaasti ihan valtamediassa, koska kyseessä ei ole aidon valveutumisen promotointi eikä siten oleellinen uhka valtapiireille.

Tänään perjantaina 9.9.2016 minulle on tarjottu myös seuraavaa vasta-argumentointia tuohon kirjoitukseeni: Tämä olisi muka pitävä todiste ko. kirjoituksessani selittämääni vastaan > Undeniable! Weather Warfare & Weather Modification Taking Place!

Tuossa videossa esitetyt viralliset dokumentit toki osoittavat, että ilmastonmuokkaukseen on ollut vuosikymmeniä mielihaluja, kuten en ole kieltänytkään.

Silti: missä ovat uskottavat todisteet siitä, että kaikkea mainittua olisi kehitetty ja käytössä, jopa kaikkialla ja hurjasti "aseellistettuna säänä" isoimpien väitteiden mukaan? - En toki siis kiellä, etteikö jotain kokeiluja olisi jo tehty vuosikymmeniäkin sitten. Silti tuossakin videossa on se vika, että se jättää havainnollistamani meteorologiset premissit huomiotta aivan liikaa ja olettaa siksi virheellisiä johtopäätöksiä.

Eli mitään jo tuossa alustavassa kirjoituksessani esittämääni tuokaan ei kuitenkaan kumoa, koska videon sisältö on liian yksioikoisesti ja harhaisesti todistelun pauloissa "yhden asian" pakkomielteenä; katsotaanpa siksi tarkemmin, mikä siinä on vialla:

> Esim. nuo valokuvat lentokoneiden sisällä olevista tankeista / säiliöistä on selitetty seuraavissa artikkeleissa, ja ne kumoavat chemtreilaamisen väitetyn roolin ja mittakaavan: Debunked: Chemtrail Plane Interior (Ballast Barrels) ja Take a Peek Inside the 747-8 Test Plane.

Lisäksi chemtreilaamisen väitettyyn muka-todellisuuteen uskovat ovat huomautelleet mm. Facebookissa tänään perjantaina 9.9.2016 Etelä-Suomessa näkyneistä untuva-harsopilvistä, joiden seassa oli lentokoneiden tiivistysvanoja muka todisteena väitetyistä lentolevityksistä säänmuokkaukseen.

Nyt kyseenalaistan tämänkin! > Olen siis seurannut pilviä päivittäin ja säännöllisesti lapsuudestani alkaen (80-luvun alkupuolelta saakka ainakin) ja valokuvaaminen on ollut siinä tärkeä osa n. 10 viime vuotta. Meteorologian opettelu ja tutkiminen on samalla lapsuudestani saakka kuulunut asiaan.

Siksi hyvin harjaantuneen oman käsitykseni sekä laajan havainto- ja valokuva-aineistoni mukaan nämä muka "chemtrail-pilvet" eli siis oikeammin lentokoneiden tiivistysjuovat esiintyvät aina hyvin samankaltaisissa säätilanteissa ja muulloin eivät! >> eli ne ilmenevät, kun muutoinkin säätilanne tuottaa ko. vanojen ilmestymiskorkeudelle untuva- ja harsopilviä. Ko. juovatkin ilmestyvät samalla, koska sillä troposfäärin osalla (huom.: kyseessä ovat ns. yläpilvet) ko. pilville on otolliset tiivistymisolosuhteet. 

Kyse on siis siitä, että säätilanne tekee normaalit lentokonejuovat sellaisiksi runsaasti ilmeneviksi, eikä kyse ole siitä, että itse lentokonejuovat olisivat omituinen ja katala syy untuva-harsopilvilauttailulle.

>> Untuva- ja harsopilvien esiintymisestä ja luonteesta voitte opiskella asiaa vaikkapa tuosta > Säärintama; Lämmin rintama, Kylmä rintama ja Okluusiorintama.

Tämä on siis normaali luonnonilmiö yhdistettynä tahattomasti ihmistoimintaan, eikä sitä siksi kannata tarpeettomasti vainoharhaistaa ja salaliittoistaa! - Jossakin vaiheessa tulevaisuudessa pääsette katsomaan sääaiheista valokuvaussatoani eli etenkin siis pilvikuviani, joka sitten aikanaan selittää tätäkin asiaa lisää ja perinpohjaisemmin.... Kunhan ehdin.

-- Jotain lentolevityksiäkin säänmuokkaamiseksi on toki ainakin kokeiltu, mutta tuskin siinä on yleistä ja laajamittaista toimintaa, koska havainnollistamistani syistä johtuen on varmasti selvinnyt vuosikymmenienkin mittaisissa mielihaluissa ja satunnaisissakin kokeiluissa, ettei säänhallinta ja -muokkaus juurikaan kannata mitättömiä yksittäistapauksia lukuun ottamatta.

Sellainen on nimittäin liian vaikeaa, utopistisesti hallitsematonta, ja jos sitä tehtäisiin väitettyjen salaliittoteorioiden uskottelemissa älyttömän suuruisissa mittakaavoissa, niin se sisältäisi rajuja riskejä myös muokkaajille itselleen > Ihan aiheellisesti puhutaan "ihan vain" tuon julkistetun HAARP-käytönkin jo johtavan ionosfäärin vaurioitumiseen...

Niinpä jokaisen untuva-harsopilvitilanteen lentokonejuovineen ja aaltomaisia pilviä sisältävän taivaan katsominen läpi harhaisten säänmuokkausfantasioiden on merkki aivan muusta kuin valveutuneesta katsannosta asiaan - Pikemminkin kyseessä on silloin sellaisella havainnoitsijalla joko mielen sokea piste, tai pahempaa!...

8 comments:

Seppo Raittila said...

Jos jotakuta kiinnostavat julkiset patentit liittyen valtamedian pimennossa pitämistä huipputeknologioista (Venturan dokkarien julkaisemista lukuun ottamatta), niin tämän bloggaukseni keskusteluun olen niitä koonnut ja aion lisätä vielä tänä vuonna: http://sepporaittila.vapaavuoro.uusisuomi.fi/vapaa-aika/212275-rauni-leena-luukanen-kilde-murhattiin-monien-mielesta

Mika said...

Kiitos tiedosta! Tutustun ja mahdollisesti otan joskus kantaa niihin, kun jatkan tämän aihepiirin käsittelyä.

Mika said...

https://www.metabunk.org/debunked-chemtrail-plane-interior-ballast-barrels.t661/


Lukijakommenteista oleellinen poiminta >> "If a chemtrail believer or someone who know one comes here, they need to understand that the same sort of people who pass around faked or misattributed photos of ordinary things are a sign, a symptom of either gullibility, ignorance, or deliberate deception. These three things are all it has taken to advance a totally false hoax begun in 1997 by an obscure neo-nazi named Larry Wayne Harris to a worldwide movement based on absolutely nothing, wth no redeeming value and many many negative consequences."

Joten aloin hieman selvittämään tuota Larry Wayne Harrisin taustaa, ja infoa löytyikin, jonka laitan alle kommentteihin.

Joka tapauksessa chemtrail-huijauksen takaa löytyykin näemmä ihan aidosti hurahtanutta ääriliikeaineista ja muuta hyvin epäilyttävää, joten onkin syytä jatkaa tämän vyyhdin paljastamista!

Mika said...

http://www.waccobb.net/forums/content.php?162-The-Unsavory-Origins-of-Chemtrails

http://goodsky.homestead.com/files/evolution.html

Seppo Raittila said...

Mainitsemani osoitteen sisältämät neljä patenttia ovat Googlen löydettävissä.
Ja Googlehan on tunnetusti paljastettu NSA:n jne. kätyriksi...
Niinpä ne ovat järkyttäneet monia - niin vanhoja patentteja ja edelleen kansojen enemmistöt kuvittelevat että kyseinen teknologia olisi olemassa vain scifissä.
(Yksi patenttinumero muuten vilahtaa yhdessä Venturan dokkarissakin, taisi olla Kuolemansäde tai Mielen valtaajat - vaan ei voi enää katsoa: http://www.telkku.com/ohjelmat/jim-d-salaliittoteoriat-jesse-venturan-johdolla/6318/jim/1428753.)
Siis valtamedia, kuten tieteen populaarilehdet, ovat pitäneet (poliittisesti oleellisissa aiheissa) pitkälti salassa sen, missä aiheissa ja keksinnöissä huippu- ja varsinkin sotateknologian huipulla mennään.

Minusta vaikuttaa siltä, että viimeisen sadan vuoden aikana äänestäviltä piireiltä on ainakin Lännessä enenevästi kulloinkin kehittyneintä sotateknologiaa enenevästi.

Demokratian yms. kannalta suuri ongelma on sotateollisuuden jne. lisääntynyt valta mm. siksi, että valtamedia on vuodesta 1980 keskittynyt Lännessä USA-vetoisesti ja on nykyään Suomessakin äärikeskittynyttä.

Tuo tarkoittaa sitäkin, että ilman erityistä taitoa ja intohimoa kaivaa tietoa kuvamme tulee helposti vääristyneeksi siitäkin, mitä tiedemiehet oikeasti ajattelevat. (Ei ainoastaan siitä, mitä jotkut harvinaiset omaa tietään rohkeasti kulkevat keksijät ajattelevat.)

Rahoitushan on politisoitunutta yhä enemmän poliittisesti kuumilla, kuten korruptoituneilla, alueilla (sotateknologiaan liittyvä fysiikan perustutkimus, ilmastotutkimus, sairaus- ja terveystutkimus, ym.)

Ja tiedetoimittajille on kiireessä aivan liian houkuttelevaa esittää lyhyissä tiloissaan tiede yhtenäisenä, monoliittisena...

Kun saa tietoa siitä, mitä ja miten teknologiasta on viime vuosikymmeninä salattu, niin tulee uusia ajatuksia siitä, mikä on mahdollista vaikkapa kemikaalivanoissa... joihin liittyvien myrkkyjen mittauksia on suoritettu vähintään useita satoja.
Tunnen itsekin luotettavia ihmisiä, jotka ovat joutuneet sellaisen yhtäkkisen yököttävän päästön alle nopeasti ainutlaatuisten rumien yläpuolellaan olevien sääilmiöiden jälkeen. (Mutta eihän kemikaalivanoihin aina liity voimakasta haisevuutta.)

Kemikaalivanat ovat muuten tulleet jo monissa maissa korkea-asemaisten instituutioiden ja ihmisten vakavasti ottamiksi.
Koontiani täällä (toukokuussa 2016 lopetin päivittämisen): https://www.facebook.com/notes/seppo-raittila/kemikaalivanat-tulossa-valtavirtaan/1009884705739091

Mika said...

Olet kyllä oikeassa siinä, kuinka politiikka on militarisoitunut, mutta en silti osta kaikkea kemikaalivanoista puhuttua, vaan olen havainnut juurikin siinä aivan liikaa virhetietoa ja jopa vainoharhaista tulkintaa. Lisäksi patentin olemassaolo ei kerro suoraan siitä, että onko patentin mukainen laite tai toiminto parhaillaan käytössä tai ollut edes koskaan käytössä.

Seppo Raittila said...

En minäkään usko ollenkaan kaikkiin kemikaalivanateorioihin.
Toki osa salaliittoteoreetikoista vaikuttaa olevan myös neuroottisesti kiehtoutuneita etsimään salaliittoja ja muuta sirpale- ja epävarmempaa informaatiota. Siihen nähden mitä he kokonaisuudessaan elämässään ajattelevat ja miten vahvalle tieteelliselle tietotaidolle se perustuu... Osa salaliittoteoreetikoista ei myöskään omaa riittävää taustaa korkea-asteen koulutuksesta ja sellaiset eivät yleensä osaa tieteellistä ajattelua.

Suosittelen rauhallista suhtautumista salaliittoihin...
1) ... ettei tule etsiytyneeksi liikaa aina samojen tietyin tavoin skeptisten lopputulemien myötä vähitellen vääristävien lähteiden ääreen (ihan samoin kuin kaikista hyvistä pyrinnöistä huolimatta vaikkapa MV-lehden maailmankuva on vaarassa vääristyä koska sen linjana on julkaista niin valtavasti vain haittamaahanmuutosta)... Tunteitahan monesti liittyy.. ja ne ohjaavat mm. sitä, mitä ylipäätään tulee mieleen...;

2) ... ettei tarvitse lähteä hehkuttamaan pieniä epävarmoja oljenkorsia joitain salaliittoteorioita vastaan.
- Esimerkkinä artikkeli: http://www.tekniikkatalous.fi/tiede/nyt-se-on-tutkittu-massiivinen-salaliitto-on-toivoton-yritys-6248455
Olenkin kommentoinut sen keskustelussa pitkästi, mm. linkittämällä kuoliaaksi vaietun tiedemies Järvisen artikkelin ilmastonmuutoshuijauksesta.

3) ... ettei tarvitse lähteä perusteetta tavallisesta poikkeavaan, kuten etsimään matematiikan tasoisia eksakteja todistuksia vahvasti politisoituneissa aiheissa, pääomien keskittymisen, korruption, yms. lisääntyessä... tai leimailla ihmisryhmiä liian suurin leimoin.
- Esimerkki. Ei kukaan kemikaalivanoihin liittyvään salailuun uskova
ole joka asiassa teoreetikko (salailua todistetusti on, kuten on ilmennyt, kun Espanjan poliisi ym. institutionaalisemmat tahot ovat alkaneet tutkia asioita). Eikä usko läheskään kaikkiin kemikaalivanoihin liitettyihin oletuksiin ja teorioihin, joita on hyvin monia, hyvin erilaisia. (On siis tyhmää ottaa niistä tyhmimmät ja leimata sen perusteella kaikki.)

On kohtuutonta pitää esim. tuntemiani kemikaalivanateorioita huijauksina, koska
- kemikaalivana-salaliittoteorioihin liittyen ei ole näyttöä tarkoituksesta huijata eikä erityisemmin raha näytä liikkuvan...;
- on niin valtavasti virallisesti paljastuneita, myönnettyjä salaliittoja (itse olen uudempia kerännyt reilut 50) ja moniin niistä liittyy paljon enemmän tuhoisuutta ja pahantahtoisuutta kuin pahimpiinkaan kemikaalivanaoletteluihin, ja niitä on myös viime ajoilta (esim. tässä 911-salaliitosta Euroopan fyysikoiden näkemys: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10154442145833419&set=gm.606890392854225&type=3 ja tässä paras artikkeli suomeksi aloittelijalle, varustettuna hyvällä keskustelulla: https://vastavalkea.fi/2016/09/10/11-syyskuuta/).

(Pieni vihje omasta kannastani on se, ettei kemikaalivanoihin liity niin paljon pahantahtoisuutta kuin jotkin oletukset kemikaalivanauksien tarkoituksista väittävät.)

Mika said...

Ok., paljon järkeviä näkemyksiä sulla tuossa kyllä on, mutta palaan myöhemmin paremmin kommentoimaan niitä(kin), koska jätän tämän kyseisen aihepiirin nyt hautumaan joksikin aikaa saadakseni toimintaani vapautumaan tilaa mm. toisenlaisille blogikirjoituksille.

Katson kuitenkin aiheelliseksi joka tapauksessa jatkaa tässä säänmuokkaus- ja kemikaalivanauskonnossa (jollaisen kultin piirteitä on tietynlaisissa piireissä olemassa) ilmenevien harhaluulojen, ja toki myös mahdollisten mainitsemiesi väärinkäytösten kartoitusta ja ruotimista....

Hyvää syksyn jatkoa sinulle! :)