Friday, May 26, 2017

Brittiläisen imperiumin ikeessä syntynyttä popmusiikkia: Soundgarden - Burden In My Hand

Eilen haudattiin hyvin suureellisesti ja valtavan mediasuggestion vallitessa eräs eliittipankkiirien rikosten ja niihin kuuluvan imperialismin suojelija, mutta sen sijaan otan esille aivan toisen ja merkityksellisemmän kuolemantapauksen, joka sattui myös muutamia päiviä sitten.

>> Kyse on yhdysvaltalaisen Soundgarden-yhtyeen nokkamiehen Chris Cornellin kuolemasta, joka raporttien mukaan olisi ollut itsemurha...
 
Merkityksellistä on se, kuinka osuvan ja älykkään yhteiskunnallis-poliittinen ja kriittinen Chris oli eläessään monissa kirjoittamissaan kappaleissa, ja juuri Soundgarden-aikoinaan 1990-luvulla.
 
Hänen kuolinuutisen tultua olen kuunnellut niitä, ja olisin voinut siitä valikoimastaan valita montakin esimerkkiä tähän, kuten sen itsestään selvimmän / suosituimman, eli "Black Hole Sun" -kappaleen (video). Silti tämä valittu "Burden In My Hand" -kappale on itse asiassa myös tosi suoraa ja rankkaa kritiikkiä Yhdysvaltain (lännen) tilanteeseen ja sen eliittiin jo 90-luvulla! - siksi ennakkovaroituksenakin nykytilanteeseen!

Se on Chris Cornellin (Soundgardenin) hienoimpia biisejä, joka oli bändin vuoden 1996 "Down on the Upside" -albumin toinen singlelohkaisu - se saavutti Britannian singlelistalla sijan 33, mutta kotimaassaan Yhdysvaltain hittilistoilla single menestyi vain ns. "Alternative Rock"- ja "Mainstream Rock"-listoilla.

Biisin sekä musiikkivideo että lyriikat käsittelevät Yhdysvaltoja tietyn eliitin (globalistit - oligarkkieliitti) kaappaamana ja tuhoamana maana, missä asia tuodaan ilmi eri metaforien kautta >> Ei Chris Cornell tässä kappaleessa siis mistään "tappamastaan naisesta" konkreettisesti eikä kuvainnollisestikaan laula - On otettava biisin tulkinnassa heti alkuun oleellisesti huomioon se, kuinka Yhdysvaltoja itse asiassa kutsutaan myös naiseen viittaavalla persoonapronominilla "She" / "Her".

Siksi "I shot my love" - "her" on metafora sille, kuinka laulajan minähahmo on kappaleessa joku eliitin "pikkusika", joka on aivopesty vallan koneistossa tappamaan "She" eli Yhdysvallat & länsiarvot totalitarismiin ja militarismiin >> Kertosäkeessä tämä tehdään varsin selväksi otettaessa ko. konteksti huomioon.

-- Biisin ennuste sen mukaisesti onkin nyttemmin toteutunut yhä pahemmin ja pahemmin!


Laulussa oleva Yhdysvaltojen kaappaaminen ja tuhoaminen totalitarismiksi on esitetty keskeisesti "aavikko"-metaforan avulla > Heti ensimmäisessä säkeistössä peli tehdään selväksi: "aavikko" tarkoittaa siis diktatuuria, minne kappaleen em. minähahmo - eliitin "pikkusika" vaatii seuraamaan yhteisöä, vaikka se "olisi kuinka janoinen" tai "kuinka epätoivoinen"; eli siis vaikka se olisi jo valmiiksi kuinka tahansa paljon kärsimään laitettu ja näivetetty...

Totalitarismin luonteesta kertoo siinä sitten se, miten ko. seuraajaa (eli siis yhteisöä) käsketään teennäisesti hymyilemään ja hukuttautumaan alkoholiin, ja samalla sitä käsketään pitämään suunsa kiinni.

>> Tämä on metafora sille, miten ko. totalitaristinen valtio / imperialismi tahtoo klassista sensuuria suojakseen, mutta väestö huijataan samalla olemaan tiedostamatta sitä vellottamalla se hedonismin ja nautintojen / nautintoaineiden maailmaan sokeaksi ja rammaksi > Vertaa nykyinen "vihapuhe"vaino sensuurina, ja viihde sokeuttajana ja rampauttajana.

Sitten toisessa säkeistössä ko. totalitarismin luonne yksilötasolla eli em. minähahmon varassa tuodaan ilmi ko.
eliittisikahahmon huomionhakuisena narsismina ja psykopatiana > "haluan itselleni palvovaa ja sokeaa sympatiaa", vaikka olen tehnyt suuren rikoksen.


Ko. eliittitoimija kuvataan myös sellaisena, "jolla pelko ohjaa tekemistä", ja "jolle rakkaus on vain muita varten" > tyypillinen psykopaatti / narsisti kulttityyppisessä suossaan...

Toki myös kertosäkeistössä samaa korostetaan lisää: eliittikätyrin rikos on siinä "oman (isänmaan)rakkautensa tappaminen", ja sen avulla ko. totalitarismin toteuttaminen - Sitten tuo laulun eliittisikahahmo pyytää jopa tuntemaan siitä tapporituaalistaan "sääliä" itseään kohtaan ja "valehtelemaan" puolestaan siitä, ja hänelle se on vain "pikkutaakka" omallatunnolla, minkä voi jättää "hiekkaan lojumaan" kuin rätin!....

>> Siksikin juuri noin radikaalin moraalittomia ja sekaisin olevia nykypoliitikotkin hyvin paljon ovat palvoessaan globalismia ja taloususkontoa! - Biisin ennuste on siis nyttemmin toteutunut yhä pahemmin ja pahemmin senkin suhteen!


Toisessa säkeistössä käsitellään myös lisää ko. totalitarismin luonnetta >> Ko. diktatuurin tarkoitus on olla tappava koko kulttuurin leveydeltä > "tapa terveytesi ja kaikki mitä rakastat" > vertaa nykyiseen taloususkonnon, monikultturismin, ylimedikalisaation ja eri alarmismien tukahduttavan vähitellen kansallisvaltiot ja niiden sivistysperiaatteet tappavaan globalismin tautiin - Vertaa sitäkin, kuinka em. "viihde ja hedonismi" -kierre elitismitaktiikkana tappaa kulttuurin ja ihmisyyden eli sivilisaation myös osaltaan.

"Tapa jopa itsesi", eli metaforana myy sielusi tälle globalismin diktatuurille ja sitten olet siinä hajonneena rauniona valmis kärsimään eliitin narsististen ja psykopaattisten "haamujen" kanssa yhdessä ko. maailmanhallitussotkussa.

Kappaleessa tuodaan esille myös ko. totalitarismiin kuuluva salaliittoaspekti ja sen piirissä piilossa juonitteleva eliitti >> sen Chris oli kirjoittanut lyriikoihin kolmella tavalla: Ensinnäkin ensimmäisessä säkeistössä "totuus on tuolla jossain alla piilossa", ja joka virtaa "hänen" (her) eli siis Yhdysvaltojen / lännen alla "jokitörmän povessa" - Sitten yhteisön on "karaistuttava juomaan" sen harhauttavaa "vettä" juuttuakseen tuohon vaadittuun totalitarismiin.

>> Tämä on siis metafora sille, kuinka ko. länsieliitti toimii kulissien takana kabineteissa, ajatushautomoissa, suurpankkien johtoryhmissä ja Bilderberg-tyyppisissä ylikansallisissa konferensseissa, komissioissa sekä vastaavissa globalistiorganisaatioissa (EU, nato, YK...).

Toinen tapa Chrisiltä kirjoittaa lyriikoihin ko. salaliittoaspekti oli tehdä viittaus noista salaliittokabineteista tunnetuimpaan ja tavallaan merkityksellisimpään > Eli osoittaa ko. eliitin toimintapaikaksi vapaamuurariloosit.

Lyriikoissa se viittaus osoitetaan ko. loosien sisätilasymboleiden suhteen; vapaamuurariloosien seinillähän on taivaankappalesymboleita, mitkä puolestaan kertovat loosien taikauskoisista kulttimenoista, joissa pohjana on erilaisia historiallisia kultteja, kuten Aurinkokultti eli ns. Aton-kultti > Kappaleen lyriikoissa tämän suhteen viitataan siis "taivaan kuvaan liimattuun kuuhun".

>> Eliitin Esoteeriset Symbolit -blogissa näitä eliitin kultteja ja symbolileikkejä on tutkittu paljon ja erinomaisesti.

Lisäksi lyriikoiden ko. samassa kohdassa paljastetaan juuri sekin, miten näiden kulttiensa piirissä eliitillä eli "pikkusioilla" on jumala: "...And all the little pigs have God" > se on rahan- ja vallanjumala tietenkin yhdeltä merkittävältä osaltaan!

Kolmantena tapana lyriikoissa tätä salaliittoaspektia jatketaan suorana metaforana tuohon em. Aurinko- eli Aton-kulttiin liittyen > Lyriikoiden väliosassa puhutaan siitä, kuinka "She" eli siis Yhdysvallat on joutunut "auringonpaisteen valtaan", ja kuinka se laulun eliittitoimijana roolitettu minähahmo on se, jolla on ko. auringonvalta kulttiuskomuksissaan: "Aurinko on minun".

>> Tämä on metafora juuri sille, kuinka eliitti noista eri kabineteista, kulteistaan ja vapaamuurarilooseistaan käsin hallitsee ja toimii valtioiden ja väestöjen päänmenoksi toteuttaakseen uskomustensa mukaisia visioita maailmanhallituksesta ja globaalista diktatuurista >> taloususkonto, monikultturismi, agenda 21, "terrorismin vastainen" sota, muu militarismi, värivallankumoukset, false flagit, rahvaalle osoitetut kultit (mm. valevasemmistolaisuus) jne....

Itse kappaleen musiikkivideossa visuaalinen idea noudattaa hyvin tarkkaan ko. lyriikoiden koko sisältöä > Esim. ko. diktatuuria / totalitarismia symboloiva aavikkoteema on mukana koko videon ajan konkreettisesti. Sillä aavikolla nähdään sen mukaisesti joukko ko. totalitarismin näivettävään ja tuhoavaan luonteeseen kuuluvia elementtejä: sotakoneet lentää taivaalla, inferno roihuaa, luurangot lojuu, on aitoja kielletyille alueille, on hajotettuja rakenteita, on hyönteisparvia symboloimassa kontrolloituja väestömassoja jne....

 
Sosiaalinen tuho otetaan moisessa diktatuurissa myös esille, kun videon lopussa on selkeä sormella osoitus totalitarismin yhteisöllisestä lopputuloksesta tekstinä tuhoutuneen asunnon seinässä > "This is the land of broken dreams"!....

>> Aivan kuten nykyään on toteutunut kiihtyvästi! > ja mistä on "vain" eräänä esimerkkinä monista, eli tahallaan kiihdytetyn rappiojatkumon osoituksena parisen päivää sitten sattunut Manchesterin terrori-isku:


--- Manchester Attack: What They're NOT Telling You.

Videon lopussa on myös ko. bändi kuvattuna palvontaa muistuttavissa asetelmissa kirkkomaisen tai temppelimäisen rakennuksen äärellä > Se on metafora sille, kuinka väestöä on aivopesty mukaan ko. eliitin diktatuurin-kultin elementteihin salakavalaksi kanssatoteuttajaksi > se ilmenee nykyään väestön mm. monikultturismin ja taloususkonnon sisältöihin ujuttamisena.

Videon loppukuvana on sitten viimein ko. aavikkohiekkaan hautautunut naishahmo > tässä on tietenkin taas viittaus Yhdysvaltoihin valtiona, jota kutsutaan persoonapronominilla "She".

Loppukuvalla osoitetaan täten siis se, että Yhdysvallat on totaalisesti upotettu aavikko-metaforan mukaisesti totalitarismin ikeeseen, missä naishahmon ylevyys alleviivaa ko. diktatuuria puuhanneen eliitin katsannosta narsistista ja psykopaattista ylimielisyyttä ylivaltaan Yhdysvaltain roolissa.

Tämä laulu on siis NWO-eliitin sieluttomuuden ja pahuuden avaus välittömästi esille eliitin ko. "pikkusian" rooliin samaistumisen kautta!

--- Onko siis pikemminkin niin, että Chris Cornell on murhattu itsemurhan ollessa peitetarina?.... Toisaalta > Oikeille
taiteilijoille eli oikeastaan siten aidoille yhteiskuntakriitikoille länsi on nyt sairaan ja saastaisen paha paikka joka tapauksessa - 
Sellaisessa pinteessä herkkä taiteilija joutuu helposti mm. masennus- / itsetuhokierteeseen, ja lopputulos siitä voi olla esim. Chris Cornellin kohtalo.

 
Soundgarden: Burden In My Hand - Video
 
Lyriikat: "Follow me into the desert
As thirsty as you are
Crack a smile and cut your mouth
And drown in alcohol
'Cause down below the truth is lying
Beneath the riverbed
So quench yourself and drink the water
That flows below her head
 
Oh no there she goes
Out in the sunshine the sun is mine
 
I shot my love today would you cry for me
I lost my head again would you lie for me
 
Close your eyes and bow your head
I need a little sympathy
'Cause fear is strong and love's for everyone
Who isn't me
So kill your health and kill yourself
And kill everything you love
And if you live you can fall to pieces
And suffer with my ghost

I shot my love today would you cry for me
I lost my head again would you lie for me
I left her in the sand just a burden in my hand
I lost my head again would you cry for me


Just a burden in my hand
Just an anchor on my heart
Just a tumor in my head
And I'm in the dark
 
So follow me into the desert
As desperate as you are
Where the moon is glued to a picture of heaven
And all the little pigs have God
 
Oh no there she goes
Out in the sunshine the sun is mine
 
I shot my love today would you cry for me
I lost my head again would you lie for me
I left her in the sand just a burden in my hand
I lost my head again would you cry for me
".

No comments: