Saturday, May 13, 2017

Entinen presidenttimme Mauno Koivisto on kuollut - Kommentti hänen roolistaan 1900-luvun lopun agenttina Suomen taivuttamiseksi länsi-imperialismin ja globalismin ikeeseen (Päivitetty!)

Jaahas, eräs Suomen 90-luvun laman pääarkkitehdeista tai pikemminkin niiden arkkitehtien pääsuojelijoista on sitten kuollut hetki sitten...

--- Tuolla tavalla reagoin eilen illalla entisen presidenttimme Mauno Koiviston kuolinuutiseen - Ihmisenä ihmiselle toivon normaalisti rauhaa hänen sielulleen "Lepää rauhassa" -toivotuksin!

Silti tähän tilanteeseen kuuluvan kannanottoni tarkoitus on nyt ravistella näkemään Koiviston historiassa tekemä politiikka oikeammissa suhteissa ja merkityksissä verrattuna tuon kuolinuutisen herättämään valtavaan ylistys- ja juhlapuhetulvaan niin valtamediassa kuin sosiaalisen median piirissäkin hänen roolistaan maassamme.

Tuollainen ruusuinen ja ylistävä muistojen ja kommenttien tulva Koivistosta kertoo ensinnäkin hyvin siitä, kuinka valtava merkitys ja ennen kaikkea teho (valta)median luomilla suggestioilla ja maailmankuvamuokkauksilla Suomessa(kin) oli juuri ennen Internettiä Koiviston merkittävimpinä työvuosina 1960-luvulta jopa aina 90-luvulle saakka. 

>> Ilman Internetin nykyistä vaihtoehtomedian nousun mahdollistumista ja sen piirissä tervetullutta valtaapitävien kyseenalaistusta maailmankuvamme oli tuolloin (lähi)menneisyydessämme vielä hyvin helposti ja totaalisesti vallanpitäjien ja silloisen ainoan median mieleisekseen ohjailtavissa - Varsinkin 1990-luvun laman syiden ja seurausten selittelyissä sen mukaan oli iso rooli mm. Koivisto-kuvankin luomiseksi "hyväksi johtajaksi".

Etenkin noina vuosikymmeninä lapsuuttaan / nuoruuttaan eläneille on siksi Koivistosta jäänyt muistoihin yliruusuinen ja suggestoitu "hienon johtajan" harhakuva! - Monille hän on siksi piirtynyt mieleen nyt kuolemansa siivittämänä "yhtenä parhaimmista Suomen presidenteistä".

Toki Koiviston oli havaittu huomauttaneen etenkin työuransa jälkeen eläkkeellä ihan hyviäkin huomioita maailmantilanteesta, kuten hän oli tuominnut Naton toimia jopa sotarikoksiksi 90-luvun Jugoslavian sodassa (Koivisto tuomitsee Naton pommitukset). 

>> Tämä on ollut viimeisten vuosikymmenten aikana tyypillistä valtaapitäneiden piirissä, jossa valtakautensa aikana heitä sitoo vahvasti agenda, ja siten heidän puheensa ovat tyystin suitsittuja ja muokattuja. Eläkkeellä ilman suoraa vaikutusroolia sitten voidaan hieman olla katumapäällä leikisti näön vuoksi tai ehkä joskus aidostikin, ja sanoa jotain pikkuosuvaa ja semihumaania...

Tilanne Koivistonkin suhteen oli siis mm. juuri presidenttikausillaan se, että hänet saatiin mukaan silloisistakin länsikabinettien ja -ajatushautomoiden (Bilderberg-ryhmä, Trilateraalinen komissio jne.) sisäisistä agendoista käsin toimimaan etenkin lännen pankkiiri- ja globalistieliitin intressien hyväksi, jossa tärkeä prosessi oli saada Suomea taivutettua tulevan EU-imperialismin toteuttamisen hyväksi. 

Koivistokin oli siis tärkeä globalistien agentti jo aikoinaan, vaikka siis silloinen (valta)media piti meidät kaikki tyystin pimennossa ja valheessa mm. juuri siitä, mitkä olivat 90-luvun kohtaloissa silloisten prosessien metafyysiset ja taustavaikuttaneet ominaisuudet geopolitiikassa ja taloudessa niiden julkisivuina toteutuneiden näennäisten ilmiasujen (mm. juuri laman vaikutukset ja piirteet) piilottamina.

Piilotettujen prosessien taktiikkana 90-luvulla oli siis muokata juuri lamakriisin kautta Suomi antautumaan tulossa olleiden euron ja EU:n imperialismiin transatlanttisen pankkiiri- ja globalistieliitin maailmanherruusmissiota varten > Kuten sellaisesta globalismista olen sanonut, niin se on fasismia uudessa salakavalassa nykymuodossaankin - Tavallaan voidaan siis sanoa, että myös Koivisto tuki aikoinaan sen mahdollistumista nykytilanteessamme!

Listaan lopuksi alle aineistoja havainnollistamaan tätä seikkaa:

>> Muistan: Mauno Koivisto | Ylioppilaslehti:

Lainaus: "Kyllä kai kaikkein tärkeintä elämässä on, ettei jouduta elämään jonkun pahan ja jatkuvan uhan alla. Ja että koko väestö kokee tuntevansa yhteiskunnan systeemit – ja kokee myös, että niihin on mahdollista vaikuttaa. Tämä antaa toivon siitä, että tulevaisuudessa asiat voivat olla paremmin."

>> Tekopyhyyden huipentuma, koska juuri tänään eletään Suomessa yhteiskunnallispoliittista tilaa, jossa paha jatkuva uhka globalistien imperialismin taholta monella tavalla on haittana, ja väestöä aivopestään jatkuvasti pois ymmärtämästä yhteiskunnan systeemeiden juuri niitä ominaisuuksia, jotka ovat Koivistonkin mahdollistamana viime vuosikymmeninä tuon em. tilanteen saanut aikaan, ja miten siksi ei asioihin enää voi oikeasti vaikuttaa!

>> Koiviston konklaavi | Jorma Jaakkolan kotisivut.

>> 770. Koiviston konklaavi - irvokas näytelmä oikeusvaltiossa.

>> Raju väite uutuuskirjassa: Koivisto oli KGB:n narussa.

Päivitys sunnuntaina 14.5.2017 klo. 16:20 >> Lisään tähän vielä Arhi Kuittisen samoja Koivisto-kriittisiä teemoja käsittelevän kirjoituksen: Mauno Koivisto CIA:n asialla itsenäisyyttä tuhoamassa.

No comments: