Sunday, May 07, 2017

Ranskan presidentinvaalien ratkaiseva toinen kierros - Valinnassa joko Rothschild-pankkiiri tai patriootti... (Päivitetty viimeisen kerran! - Ranska valitsi fasistisen globalistin)

Päätin, että nuhakuumeeni keskeltäkin on kuitenkin nyt jaksettava tuoda kriittinen maailmankohtalokohta esiin oleellisesti! >>

Nyt on ratkaiseva toinen kierros Ranskan (oikeastaan siis koko Euroopankin kohtalossa) presidentinvaaleissa, jossa valitaan presidentti joko Emmanuel Macronista tai Marine Le Penistä.

The Truth About Macron - Tässä videossa onkin oikeastaan kaikki oleellinen kiteytetty, eli miten Macron on se selkeä valinta elitismin, imperialismin, finanssityrannian, globalismin, monikultturismin > eli "pehmeän" globaalitotalitarismin hyväksi.

>> Vastakkainasetelma on hyvin rankka sekä selkein mahdollinen: Rothchild-pankkiiri vastaan patriootti! - globalismi vs. lokalismi - yksinapainen maailmandiktatuurin tyrannia vs. moninapainen kansallisvaltioiden vapaa maailma!

>> Valtamedian tapa vääntää vastakkainasetelma Macronin hyväksi on myös äärimmäisen selkeä sekä paljastava sen valikoidessa aina tragikoomisen irrallisesti ja harhauttavasti Le Penin mustamaalaamiseksi keskiaikaista käsiterealismia uhkuvan termin "äärioikeistolainen" > vertaa: "noita" tai "paholainen", kuten takapajuisessa mielentaantumuksessa / keskiaikaistyylisessä rappiossa hyvin kapeasta ja pinnallisen ismillistetystä maailmankuvatorsosta käsin tehdään.

>> Niinpä! - länsimaiden virallinen ja valtamedian edustama maailma on jo hyvin hyvin takapajuinen ja rappiollinen, eli aivan päinvastainen kuin se itse väittää muka olevansa! - valitettavasti sellainen totaalivirheellinen uhkuminen virallisten instituutioiden parissa tyypillisesti edeltää sivilisaatioiden romahdusta!....??

Tämä osoittaa totaalikirkkaasti senkin, kuinka valtamedia harjoittaa suoraa ja moraalitonta psykologista vaikuttamista Macronin taustalla olevan globalismin hyväksi ja Ranskankin sekä laajemmin koko länsimaista(kin) väestöä vastaan!
 
Le Penin aitoudesta ja lupauksiensa pitämisestä ei voi silti mennä takuuseen, kuten Trumpin kohdalla on jo ollut huonoon suuntaan havaittavissa, mutta Le Penin kampanjapuheissa on piirtynyt kuitenkin selvästi esille terveen patrioottisuuden piirteitä, joita oleellisesti tarvitaan globalismin tyranniaa vastaan!

Valtamedian itsepintainen ja osoittelevan jatkuva ko. "äärioikeisto"-termin käyttö Le Penin kohdalla kertoo joka tapauksessa siitä, kuinka se on valjastettu väestön kontrollin ja aivopesun toimeenpanijaksi hyvin tiiviisti ja hyvin suunnitellusti - Se pyrkii sen avulla mm. luomaan sensuurillista ja kontrolloivaa syyllistymisen ja häpeän leimaa Le Penin edustamien arvojen puoleen, missä se toimisi mekanismina väestöjen usuttamiseksi pois humaaneista ja terveistä kansallisvaltioperiaatteista ja virheellisesti hyväksymään globalismin totalitarismi "pehmeän" ja tuon leimaavan harhautuksen kautta.

Tuo "pehmeys" tarkoittaa sitäkin, kuinka Macron pyritään siinä esittelemään muka edistyksellisenä "vaihtoehtona", jossa Macron "hurmaa" Ranskan kuin aikoinaan "vaimonsakin" > Miten sairasta!...

>> Nykyinen totalitarismiprosessi on paljon salakavalampaa ja suunnitellumpaa kuin se oli esim. 1900-luvulla tai aikaisemminkin, ja koskee nyt kaikkia elämisen ja olemisen muotoja!!

Luodaan siis valtamediassa valtavan suuri suggestio harhautuksena siitä, kuinka Macron olisi muka länsimaisten arvojen puolella tyranniaa vastaan, vaikka tilanne on siis sekä periaatteessa että oikeasti kulisseihin ja ko. suggestion taakse piilotettuna täysin päinvastoin!

Väestön aivopesun laajuus ja syvyys paljastuu taas samalla ko. prosessissa hyvin, kun katselemme tänään illalla vaalitulokseen reagointeja > Samalla paljastuu se, miten esim. täällä Suomessakin puolueparlamentarismin ja virallisten instituutioiden parissa ilmenee Macronin edustaman NWO- / globalismimission puolella oleminen; illalla vaalitulosreaktiot paljastavat senkin todella suoraan ja tarkkaan jokaisessa kohdassa, kun sen analysoimme kunkin puheistaan esille > Vähäinenkin / piiloteltavakin globalismin promotointi tai puolustaminen on varmasti sitä itseään!

>> Elämme nyt globalistieliitin maailmanherruusmission yleisessä paljastumisessa oleellisia hetkiä! - Sekä oleellisia hetkiä myös siinä, että pystyykö länsimaiden väestöt nyt Ranskan vaalien ilmentämänä ymmärtämään tämän harhautuksen luonteen sittenkään vielä riittävästi osana kaikkia globalismin ja sen mukana etenevän länsirappion piirteitä > eli kuinka vahvasti valtamedian ko. aivopesu- ja kontrollitaktiikka edelleen vaikuttaa ihmisiin...

PS.: Palaan illalla / hieman myöhemmin kommentoimaan vaalitulosta...


Päivitys sunnuntaina 7.5.2017 klo. 21:00 >> Ennen vaalituloksien julkistamista listaan nämä aiheeseen liittyvät linkit, sekä kommentoin niidenkin tiimoilta lisää:

-- Arhi Kuittisen FB-päivitys >> "Olisi aika ymmärtää että natsit eivät olleet nationalisteja vaan eliitin EU-joukkoja." juttuun > 3rd Reich Was Financed By The Federal Reserve And The Bank Of England.

-- breaking macron emails lead to allegations of drug use homosexual adventurism and rothschild money.

-- Macron BUSTED – New documents prove he lied about Tax Evasion.

-- Is Marine Le Pen really far-right?

-- French Leftists Staying Home Could Lead To Le Pen Win.

Arhin kommentin kera selviää mm. se, miten nykyisen yhteiskunnallispoliittisen ymmärryksen on pahasti hämärtänyt väärennettyyn historiaan ja ismillisen maailmankuvan sekamelskaan perustuvat vakavat harhat - Eli Ranskan vaaleihin liittyen kyse on mm. siitä, miten Marine Le Penin mustamaalaus "äärioikeistolaiseksi" perustuu hyvin hataralle ja virheelliselle pohjalle, jossa ei tajuta nykyisen EU-projektin olevan oikeastaan aivan saman globalistimission juurta kuin oli natsi-Saksakin.

Samalla se sotkee ymmärryksen siitä, kuinka nationalismi ei välttämättä tarkoita samaa kuin "fasismi" tai "natsismi"; tarkennukset nationalismin luonteesta ovat siis tarpeen aina sen yhteydessä - Nykyisen ns. valevasemmistolaisen kultin ymmärrys nationalismista on ilmeisesti kaikkein pahimmin harhainen ja siksi siinä ei osata havaita aitoja äärinationalisteja patrioottisista nationalisteista - tavallaan siis oikeaa väärästä >> Nuo termithän ovat siis oikeasti keskenään aivan eri asioita.

Valtamedia käyttää valevasemmiston kera ja avulla tätä käsitesekaannusta hyväkseen mustamaalatakseen juurikin terveen patrioottisen nationalismin pois promotoimansa globalismin tieltä yhdistämällä sen virheellisesti ja yksioikoisen välinpitämättömästi äärinationalismiin ja "fasismiin" - useimmiten sellainen luonnehdinta menee siksi tyystin metsiin.

Ranskan vaaleissa kyse on siis myös siitä, kuinka pikemminkin Macron itse on se "uusnatsi", koska EU-projekti on pitkälti samaa kuin oli natsi-Saksan projektikin, mutta nyt siis "pehmeästi", jotta väestö nielisi saman vaivihkaa ja jopa siis vasemmiston valevasemmistolaisella nationalismin>fasismin pelkonsa avulla! > Kuten niin tuttua, niin asiat ovat valtamediassa tässäkin aivan päälaellaan oikeaan tilanteeseen verrattuna.

Valtamedian propagandataktiikasta vielä seuraava huomioni, kun katselin äsken ylen uutisia Ranskan vaaleista >> Nyt heillä on myös piilotetun globalismipromotoinnin versio luonnehtia vastakkainasettelua Macronin ja Le Penin välillä, kun toimittaja kertoi vaalien "jakavan Ranskan eurooppamielisiin ja kansallismielisiin".

Tämän propagandaversion tarkoitus on liittää termiin "eurooppamielinen" positiiviselta kuulostava sisältö, ja myöhemmin käytettävän "äärinationalisti"- / "äärioikeisto" -termin mukana aivopestylle assosioituu harhauttamistarkoituksessa myös "kansallismielinen"-termiin vastakkainasetelmallisesti negatiivinen sisältö > aivopesty mm. luulee, että kansallismielinen ja "fasistinen" tarkoittavat muka aivan samaa asiaa > Sen myötä hän alkaa panikoida väärin perustein esim. Le Penin edustamista arvoista; se onkin ollut tyypillistä valevasemmistolaista huonoa reaktiivisuutta muissakin yhteyksissä.

Siksi Ranskan vaaleissakin on jo havaittu valevasemmistolaisten äänestäjien parissa tosi virheellistä ehdokasvalintametodia > He haluavat äänestää Macronia vain, koska haluavat olla Le Peniä vastaan. Samalla he eivät tule ajatelleeksi, kuinka he tuossa aivopestyssä "fasismin/natsismin/nationalismin" pelossa itse asiassa äänestävätkin Macronin kautta totaaliharhaisesti juuri sitä pelkäämäänsä, eli globalistista "natsia" > alkuperäistä fasismia! - valevasemmistolaisen kultin yksi iso kirous onkin sen ylösalaisin olevissa käsitesotkuissa.

- Tämä on varmaankin yksi surkeimmista ja kohtalokkaimmista virheistä, mitä pystyy nykyään politiikassa tekemään > kuvitella olevansa muka oikeassa ko. paniikkiratkaisussaan, mutta onkin todellisuudessa aivan kujalla ja tyystin hyväksikäytettävissä globalistien maailmanherruuspeleissä...

Lisää kommentointia vielä vaalitulosten julkistamisen edistyttyä selvään suuntaan!....


Päivitys sunnuntaina 7.5.2017 klo. 23:55 >> Melkoisen pian onkin jo varmistunut Ranskan vaalilaskennassa ja jo ennusteissakin Macronin ylivoimainen voitto - Täytyy todella ihmetellä noin radikaalia voittoeroa!...

No, tämä merkitsee ainoastaan seuraavaa!: Ranska on nyt valinnut itsellensä johtajaksi puhtaan fasistin ja globalistin.

Kerrataanpa taas tässä välissä, mitä fasismi ja toisaalta globalismi tarkoittavat oikeasti! > Benito Mussolini sen jo alunperin kiteytti näin: fasismi on valtion ja yksityisen pääoman (korporaatioiden) liitto, jota tulisi paremmin kutsua korporatismiksi.

Nykyisessä fasismissa tuohon 1900-luvun alkupuolen fasismiin on erona se, miten silloin ennen sen viljelyä ryhdyttiin kokeilemaan äärinationalististen muotojen (mm. fasistinen Italia ja natsi-Saksa) kautta kohti imperialismia, ja siinä laajentamaan sellaista enemmänkin sotimalla ja muine fyysisin / valtiollisin keinoin - Tavallaan myös siksi valevasemmisto ei ole perillä nykyprosesseista, kun se virheellisesti edelleen luulee fasismin toteutuvan muka ensisijassa valtioiden kautta < em. aivopesun tulosta myös. 

>> Koska 1900-luvun fasismivyörytys meni silloin pieleen tai oli "vain" eräs astinlauta nykytilanteeseen ko. globalistien missiossa, niin nykyään sen viljelyä pyritään tekemään siis "pehmeästi" ja vaivihkaisen ylikansallisesti ns. globalisaation kautta hivuttamalla, eli valtiot hitaasti pois sulattaen enemmänkin ulkoisen mielenhallinnan ja kulttuurimanipulaation kautta.

>> Tuon "korporatismin" edistyminen ei siis tapahdu enää ensisijassa valtioiden kautta, vaan valtiot ja niiden edustamat demokratiat tuhotaan ylikansallisten kabinettien takaisista imperialistisista ja rahatalousdiktatuurillisista suunnitelmista käsin mm. virkamiesteitse valetieteen ja valepolitiikan keinoin > monikultturismi, talous"tiede", pelkoa ohjaavat sekä kansallisvaltioperiaatteita ja -identiteettejä kyseenalaistavat alarmismit, kuten fasismin, nationalismin, ilmastonmuutoksen ja muiden vastaavien pseudopelot.

Sitä tehostamaan vasemmisto on tuhottu valevasemmistolaiseen kulttitilaan eli ns. kulttuurimarxistiseen missioon em. alarmismipelkoineen globalistieliitin opittua väestönkontrollimetodit sen avulla ja sitä varten 1900-luvun kommunististen valtioiden parissa > Esim. Neuvostoliitto oli globalistien maailmanherruusmissiossa oleellinen astinlautakokeilu juuri nykytilannetta varten! > Huomatkaa, kuinka juuri Macroninkin edustama ja ihannoima EU muistuttaa hyvin paljon Neuvostoliittoa rakenteeltaan.

Siksi nykyvasemmistolle on aivopesty tuo em. ääriallerginen nationalismin pelko kaikkiin nationalismin muotoihin liittyen, jolloin sen "politiikka" toimii kansallisvaltioita poisjuurittavana oheistoimijana monikultturismin yms. valevasemmistolaisten rapauttamisprosessien kautta nykyisen varsinaisen fasismin hyväksi > Kuten olen sanonut: perinteinen oikeisto (fasismi) ja valevasemmisto toimivat tandemissa globalistisen "unelman" eli globaalin fasismin toteuttamiseksi!

Nyt Ranskaan on valittu koko missiota yhä karmeammaksi edesauttava nukkehallitsija, jonka tehtävänä on nopeuttaa finanssityrannian, monikultturismin, elitismin ja imperialismin prosesseja, eli mm. kiinteyttää ja totalitarisoida EU:a, kiihdyttää maahanmuuttoinvaasiota fasismia tukevana feodaalistamisprosessina ja väestönsekoittamisena jne...

Nyt on siis jatkossa entistäkin vaikeampaa vastustaa länsieliitin globalismi- / NWO-missiota! - Nyt eurooppalaiset saavat nähtäväkseen jatkossa yhä selkeämmän fasismin muodostumisen yllemme, mutta edelleen "sopivan" vaivihkaa ja perustellen sitä muka "edistyksenä". 

>> Valitettavan ilmeisesti sellaisen rappioprosessin on yhtäältä annettava vain tapahtua, koska näemmä vain sen "kunnollinen" hurjistuminen ja totalitarisoituminen voisi "sitten joskus" herättää unestaan mm. valevasemmistolaiset ko. tilanteen edesauttajat - Valitettavasti ajan kuluessa siitä tulee koko ajan maksettavaksi yhä suurempi ja suurempi hinta kansallisvaltioiden ja siten demokraattisen sivistyksen sulaessa vääjäämättä pois ko. fasistisen globalisaation ikeessä!....

Lopuksi tässä on ensin Sande Parkkosen erinomainen yhteenveto Ranskan vaalien koko tilanteesta ja hyvin ennakoimansa vaalituloksen kera >>

-- RANSKAN VAALIT - GLOBALISTIEN VOIMANNÄYTTÖ.

-- The stakes could not be higher for President Macron >> Viimeisenä tässä sky newsin jutussa paljastuu taas valtamedian propagandataktiikka > Se ennakoi Macronin valinnan varmistuttua globalismia vastustavien voimien kasvun mustamaalaamalla sellaisen tulevaisuudessa "yhä äärimmäiseksi erääksi" pikantin negatiivisessa katsannossa.

Samalla se uskottelee Macronin olevan muka se, joka "voisi pelastaa Ranskan" - Mistään sellaisestahan nyt ei ole kyse, vaan myös Ranska on nyt identiteetiltään ja rakenteeltaan poissulatettavana "globalisaatiounelman" eli fasismin tieltä pois!

No comments: