Monday, May 01, 2017

Vappu 2017 sekä yhteiskuntakriisi länsimaissa ja Suomessa - Poliittista tilannekoostettaVaikka Vappua onkin pidetty täällä Suomessa yleensä korostetusti työväen ja opiskelijoiden hauskanpitojuhlana, niin enpä tälläkään kertaa päästä teitä ohi sen tosiasian, kuinka yhtäältä Vappu on hyvin poliittinen merkkipäivä, ja toisaalta sen, kuinka tällä kertaa länsimaiden ja Suomen poliittinen-yhteiskunnallinen tilanne on edelleen huonontunut yhä pahemmaksi kriisiksi! > Siksi vaaditaan erittäin tilannetajuisia poliittisia vappupuheita ja -analyysejä!

Valitsin tuohon ylle valokuvaksi tänään alkuiltapäivällä kuvaamani Hämeenlinnan keskustorin tilannehavainnollistuksen vappuhumusta - Mielestäni tuossa lapsille tarkoitetussa pomppulinnassa kiteytyy juurikin hyvin tuo tarkoittamani poliittinen ja yhteiskunnallinen kriisimme >> Yhteiskuntatilamme on täyttänyt maahamme täysin epäsopiva ja teennäinen globalismin ideologia, joka hegemonisella ja tukahduttavalla tilantarpeellaan pilaa aidot ja oleelliset sekä länsimaiset että suomalaiset arvot ja tavat. Linnamuoto lisäksi tähdentää sitä, kuinka se on eliitin neofeodaalista ja tyrannista haittaa kaikille ja kaikelle muulle. Samalla pomppulinnan hauskanpitoluonne on kuin metafora myös sille, miten ko. hegemonia sisältää poliittisista analyyseistä ja tilannetajusta erkaannuttavaa ja sumentavaa viihdemössöä ko. hegemonian taktiikkana.

Tuon kuvan lisäksi tuohon alle koostin lähinnä muiden arvostamieni valveutuneiden aktivistien tekstejä ja tilanneanalyysejä kuvaamaan ko. kriisin luonnetta; itse tulen jatkamaan omia pidempiä analyysejäni täällä blogissa mahdollisimman pian, mutta niitä odotellessanne tuossa on seuraavaksi muita sisältöjä pohdittavaksi >>


--- Tuula Komsin kirjoitus >> Missä vaiheessa vasemmisto vinksahti?

Lainaus: "Lähestyvän vapun kunniaksi pohdin vasemmistoa ja työväenliikettä. Missä vaiheessa se hukkasi käsityksen vihollisestaan ja rupesi pelaamaan sen pussiin? Nimittäin se aiempi vihollinen, kovan talousoikeiston kultapossukerho, on edelleen entisellään ja vaikutusvaltaisempi kuin koskaan. Mutta mitä tapahtui vasemmistolle ja työväenliikkeelle? Missä vaiheessa se lakkasi vastustamasta ylikansallisia megakapitalisteja ja siirtyi vastustamaan suomalaista duunaria ymmärtävää kansallismielistä ajatusmaailmaa? Ja ennen kaikkea, miksi? Nielikö työväenliike/vasemmisto tosiaan propagandan "äärioikeistosta" ja siirtyi sen myötä vastustamaan erilaisia "fobioita" (islamo-, homo- ), jotka joku taho kätevästi lanseerasi viholliskuvan korvikkeeksi, kun "riistäjäporvareita" ei enää sovi vastustaa, etenkään, jos he esim. Aleksander Stubbin tavoin hurskastelevat "suvaitsevaisuudesta" ja "monikulttuurisuudesta"?".

--- Janus Putkosen FB-päivitys >> "Suomessa on ollut juhlaviikonloppu, siis vappuaatto... Perinteisesti olemme lukeneet talteen otettujen humalaisten lukumääristä ja poliisin lausuntoja yleisestä tilanteesta: "Vapun vietto on sujunut melko rauhallisesti" - lienee ollut se perinteisin otsikko viime vuosikymmenellä?

Nyt on jotain kuitenkin suuresti toisin: Yleisötilaisuuksien sisääntuloteitä tukitaan raskaalla kalustolla, ilmestyy videoita joukkopahoinpitelyistä ja poliisi on lopulta joutunut tyhjentämään sekä julistamaan ulkonaliikkumiskiellon perinteiselle vappujuhlapaikalle Kaivariin... siis mitä helvettiä on tapahtunut?

- Tarvitseeko minun osoittaa kohti ongelmaa sinun jo sitä tietämättä?

Vakava sosiaalisen hajautuksen eskalaatio on tosiasia ja suomalaiset ovat nopeasti menettämässä otettaan omasta kulttuuristaan, maastaan ja myös elämästään. Viimeisten tietojen mukaan globalistivalta Brysselissä vaatinee Suomen alueelle vuosittain vastaanotettavaksi keskisuuren suomalaiskaupungin verran (n. 30 000) lisää uhan, vaaran ja taakan aiheuttajia lännen tukemien terroristien keskuudesta, heidän hallitsemiltaan alueilta. Siis vuosittain!

Ei, minusta ei saa rasistia tekemälläkään, koska olen monikulttuurisen kasvatuksen saanut patriootti ja olen ollut täällä Donbassissakin jo parisen vuotta valmiina kuolemaan torjuessamme aitojen rasistien, lännen tukemien fasistien ja heidän NATO-tuettujen natsijoukkojen hyökkäystä alueen venäläisväestöä vastaan... Rasismi on kansanryhmää kohti suunnattua vihaa, eikä minulla ole vihaa sydämmessäni.

Suomen vakavaksi käyvä tilanne huolestuttaa ja mietityttää. Tilannetta eskaloidaan nopeasti kestämättömäksi ja kasvualustaa luodaan ylikansallisten fasistien toimesta selkeästi Suomen natsijoukkojen perustamiseksi... Ne jotka vaativat uhkatilan kasvattamista, valmistautuvat toisaalta mobilisoimaan hallintaansa luomiensa uhkien torjuntajoukot.

Vappuna 2017 Suomen työläisarmeijasta provosoidaan fasistien käsikassaraa pahentamalla tilannetta ja luomalla vastakkainasettelua kansan keskuuteen.

Kovin onkin synkkä Suomen skenaario ilman interventiota. Toivoton ilman vallankumousta ja vaadittavia kansan yleisen edun takaavia vastatoimia. Liberaalit globalistit ja heidän imperialistinen unelmansa hajoitetusta ja hallitusta - rajattomasta Suur-Suomesta - natsijoukkoineen, vievät tuntemamme suomalaisuuden auttamatta perikatoon.

Vaihtoehtoja toki olisi, ihan todellisia sellaisia. Ei Suomen olisi mikään pakko tuhoutua ensin sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurillisesti, jonka jälkeisessä militarisaatiossa syötetään koko kasvatettu tykinruoka idän karhun kynsittäväksi, koska se on myös kansallinen valintakysymys. Mutta ikävä kyllä tätä kysymystä vaan ei vaaleissa valita, koska puoluejärjestelmä ja sen takaava valtamedia on yksin eliitti-globalistien käsissä.

- Että sellaisia vapputerveisiä täältä eurooppalaisen patriotismin pääkaupungista Donetskista.

Vain tarttumalla ja ryhtymällä voimme saavuttaa tuloksia, torjuntavoittoja ja luoda jopa uusia, itsenäisiä ja vapaita kansantasavaltoja --- mutta vain rakkaudella ja rakastamalla toisiamme sekä kiistämällä valta-aseman heiltä, jotka eivät ole sitä käyttäneet yleisen edun nimessä: pankkiireilta, oligarkeilta ja heidän poliittisilta asiamiehiltään.

Ongelman aiheuttaja on siis ensin tunnistettava ja eliminoitava, vasta sitten tulee aika hoitaa ja parantaa ongelmien seuraukset. Suomella nykyisellään on vain kaksi vaihtoehtoa: itsenäistyä edes osittain separatistien toimesta tai lopulta tuhoutua kokonaan suurvaltojen geopoliittisessa kamppailussa, pitkän kansallisen kurjistamisen tuloksena.

Tänään jokaisen työläisen vastuulla on tehdä päätöksensä, koska eskalaation kiihtyessä aika on käymässä vähiin - Suomen, suomalaisen ja alueellisen tulevaisuuden puolesta.".

--- Janus Putkosen FB-päivitys >> "On tämä järjetöntä... Nyt tukitaan katuja kun rajat olisi pitänyt sulkea ja turvata heti matu-operaation alkaessa kesällä 2015, kun näitä lännen tukemia teroja alettiin massoittain siirtämään turvaan Venäjän tukeman todellisen terrorismin vastaisen intervention alkaessa.

Paikalle olisi pitänyt välittömästi kutsua Iranin, Syyrian, Irakin ja muiden terroristeja vastaan taistelevien maiden tiedustelu-upseereja selvittelemään kuka kukin on, kenen toimesta ja miksi maahan pyritään... mutta ei.

Tiedettyjä ongelman luojia ei ole edes haluttu torjua ja suomalaisilta on vaadittu järjetöntä suvaitsemista.

Kun on ollut kaikki syy pelätä, viranomaiset onkin määrätty pakenemaan torjuntatehtävistään ja nyt sitten tukitaan nosturiautoilla kansallisia uhkia - ei siis jeesusteippikään riitä... Haloo, Suomi!". ---> Valtamediajuttuun: Poliisi varautui Tampereella terrori-iskuun: Kadut tukittu raskailla ajoneuvoilla - Aamulehti.

--- Lauri Hernesniemen FB-päivitys >> "Silminnäkijä: He hyökkäsivät kaikkien kimppuun, ei heille kukaan edes huudellu siellä mitään, tilanne oli todella uhkaava ja sekava, itsekkin pelkäsin tulevani pahoinpidellyksi. Poliisi tyytyi repimään riehujat uhreista irti, enkä nähnyt että kiinni ottoja olisi tehty, tämä aiheutti hämmennystä paikalla olleiden kesken." ---> Valtamediajuttuun: Ulkomaalaistaustaiset riehuivat Rautatientorilla - Tilanne oli kaaottinen (Video) - Nykysuomi.com.

--- Arhi Kuittisen FB-julkaisu >> "Juttelin eilen rautatientorin Suomi-mielenosoittajien kanssa. Äänestävät perussuomalaisia mutta eivät tienneet tarkkaan kuinka persujohtajat vastustavat muutoksia ja kannattavat moskeijaa mutta jotenkin samalla hyväksyivät sen luontevasti että tietysti ovat takinkääntäjiä. Kun Ei ole kansan äänelle poliittista kanavaa, puoluetta, siksi persut kelpaavat "toivona" "josko joskus". Nyt olisi tiukka tarve väestönsiirtovastaiselle vasemmistopuolueelle, joka ajattelee kuin työväki, joka ei julista eliitin kaaoskäsikirjoitusta eikä eurovalheita kuten kapitalistien ystävä vasemmistoliitto ja nato-Paavo Väyrynen.".

--- Valkeus paljastaa pimeyden työt - Vastavalkea.fi >> "Globaalin eliitin ex-työntekijä, finanssimaailman ex-suurhai ja valtapiirien ex-sisäpiiriläinen Ronald Bernard kertoo hollantilaisen vastamedian, De Vrije Median toimittajan, Irma Schiffersin, haastattelussa oman näkemyksensä: globaali valtaeliitti tarkoittaa tosiasiassa alle kymmentätuhatta ihmistä, joiden käsiin on kasautunut valta hallita kaikkea taivaan ja maan välissä, manipuloida maailman menoa mielensä mukaan.

Bernardin tunteman eliitin valta ylittää kirkkaasti jopa kansallisten hallitusten kyvyn puuttua asioiden kulkuun. Haastattelun luoma kuva tämän valtaeliitin motiiveista ja päämääristä on karu: vallan päämäärä on pysyä vallassa – siinä kaikki. Tätä pyrkimystä edistetään sodilla, kansan jakamisella keskenään riiteleviin lahkoihin ja valtamedian syöttämällä valheella.".

--- Sande parkkonen: SUOMEN ITSENÄISYYS 1917 JA NYT.

--- Elena Uusitalo: Palkkakorvaavan työn teettäminen on nyt virallistettu.

--- Kalle kataja: Suomalainen helvetinkone.

--- Ylin laillisuusvalvoja vai eliitin valkopesijä? - Vastavalkea.fi.

--- Puolalla on rohkeutta olla selkärankainen omiaan kohtaan. >> Puola kieltäytyy ottamasta lainkaan pakolaisia Brysselin iskujen jälkeen.

--- Tiesitkö, että Kanadakin osallistuu tiiviisti ja yhä voimakkaammin globalistielitiin rikolliseen imperiaaliaggressioon Ukrainassa ja siten Donbassin alueen siviiliväestön kansanmurhaamiseen? >> Canada extending military mission in Ukraine to 2019.

--- Central Banks Are Now Printing $200 Billion Per Month... Without a Crisis | Zero Hedge.

--- Melkoinen idiootti! >> Itävallan presidentti: Päähuivi kaikille naisille.....


Ranskan presidentinvaaleista >>

Alla oleva aiheen juttulistaus havainnollistaa sitä, kuinka huhtikuun ensimmäiseltä kierrokselta kaksintaistelupariksi Ranskan presidentinvaalien toiselle ja ratkaisevalle kierrokselle pääsivät tavallaan kahden ääripään edustajat, eli Emmanuel Macron ja Marine Le Pen - Toisin kuin valtamedia jatkuvasti väittää Macronin puolelle jatkuvasti asettuen, niin kyseessä ei ole niinkään vastakkainasettelu oikeiston ja vasemmiston kesken. 

-- Ja kyse ei ole myöskään siitä, kuinka Le Penin patriotismi olisi muka vain ja ainoastaan "äärioikeistolaisuutta"; tämä valtamedian harhautus on sitä, että globalismin vastaista humanismia mustamaalataan ääriliikkeeksi.

Tilanne on pikemminkin se, että Macron on ns. Rothschild-pankkiirina globalistieliitin totaalinen palvelija kansanvaltaa ja humaaneja arvoja vastaan, mutta ovelasti "hyväntekijän" valekaavussa, kuten viime vuosikymmeninä nämä globalistisen oikeiston ja fasismin promotoijat aina ovat olleet. Samalla Le Pen on kansallisvaltioperiaatteita tähdentävä patriootti, jonka poliittinen ohjelma vastustaa tuota globalismia! - Alla olevan listauksen sisältö valaisee asiaa lisää. 

Myöhemmin toukokuussa näemme sitten voittajan valinnan, joka tulee olemaan Euroopan tulevaisuudelle poikkeuksellisen tärkeä ja kauaskantoinen tapahtuma!...

--- Synnyinkaupunkinsa tehtaalla vieraillut Macron sai äkäisen vastaanoton – väkijoukko huusi Le Penia kannattavia iskulauseita.

--- French presidential front-runner Macron urges military intervention in Syria.

--- RANSKAN VAALIT: GLOBALISMI VASTAAN LOKALISMI.

--- MACRON - EUROFASISTI.

--- Meet The Real Emmanuel Macron: Consummate Banker Puppet, Bizarre Elitist Creation.

--- Macron Exposed As Former Rothschild Banker, Groomed By Pedophile.

--- Emmanuel Macron Is A Rothschild Agent!!

--- 'Euro Is Dead': Marine Le Pen Calls for Return to French National Currency.

--- Macron uhkailee rangaistuksilla, jos Puola ei ota vastaan siirtolaisia.

--- Arhi Kuittisen FB-julkaisusta >> "Olin aavistellut tätä, mutta tässä massamedian artikkelissahan asia ilmoitetaan harvinaisen selkeästi;

Presidenttiehdokas Macronin vaimo Brigitte on samalla hänen handlerinsa, joka ohjaa kaikkea tekemistä. Ja kuten EU:n traditioon kuuluu, molemmat ovat jesuiittakoulujen kasvatteja. Kuten myös komission puheenjohtaja Juncker, Eurooppaneuvoston pj Tusk ja EKP:n pääjohtaja Draghi. Adolfo Nicholas, jesuiittakenraali, johtaa koko EU:ta näiden kautta. "In private, Brigitte Macron, 64, a French literature and Latin teacher who has always worked at exclusive Jesuit schools, would rather the media stopped obsessing about the 25-year age gap between her and her husband, roughly the same as that between Donald Trump and his wife, Melania, with the genders reversed.".


USA:n presidentti Donald Trumpin tilanteesta >>

--- Ivanka Pushes Open Borders Globalism, ja Soros Rips ‘Would-Be Dictator’ Trump, Lends Money to His In-Laws, the Kushners.

Donald Trump on joutumassa jopa sukulaisten ja lapsiensa taholta globalistien puristukseen!

>> No, kuten toin jokin aika sitten samasta aiheesta kyseen ollen esille (FB-seinälläni), niin jo historiassakin mm. Brittiläisen imperiumin 200 vuotta kestäneessä rakentamisessa silloiset "globalistit" käyttivät hyväkseen ihan sukulaissuhteitakin (juurikin mm. kuninkaallisten ja muiden aristokraattien väleillä pitkin Eurooppaa ja erityisesti Lontoossa, josta silloiset eliitit kaavailivat "uuden Rooman" keskusta) tiettyjen avainhenkilöiden korruptoimiseksi ja pakottamiseksi ko. agendan toimeenpanijoiksi - LaRouche-liikkeellä on tällaisesta hyvin seikkaperäistä historiatutkimusta, josta etsin alle linkkimateriaalia.

Nyt siis näemme juuri tuollaisen samanlaisen taktiikankin kera Trumpin presidenttiyden sabotoinnin olevan aivan kaikilta suunnilta toteutuvaa, mistä jo heti Donald Trumpin vaalivoiton jälkeen viime marraskuussa varoitin vakavana vastaiskuprosessina globalistien taholta! 

Selvästi nyt on Trumpin ensimmäisten 100 presidenttipäivän aikana tullut esille se, kuinka globalistien NWO-mission jatkototeuttamiseksi Trumpin pakottaminen ja manipuloiminen keinolla millä hyvänsä on ollut jo vahvasti agendalla, ja oli Trump oikeasti tai leikisti mitä muuta mieltä tahansa, niin sellaisen vaikutus tulee näkymään Trumpin petturuutena...

Hieman taustaa LaRouche-liikkeen historiantutkimuksista >>

--- The Venetian takeover of England: a 200-year project, ja videoversio > Palmerstons Zoo: Venetian Takeover Of England by Jerry Rose.

--- Bertrand Russell: The Golem of Venice << Tämä liittyy myös tieteen sabotointiin globalistien maailmanhallintamissiossa, josta äskettäin itsekin bloggasin tieteen nykytilan kriisin katsannosta: Länsimaisen tieteen kriisi sisäisen taantumuksensa ja ulkoisten globalismi- / NWO-vaikutusten ikeessä - Analyysiä kartesiolaisen paradigman kannalta tarkasteltuna.

Huomatkaa siis, kuinka nykyisen globalistieliitin yksi merkittävä alkukoti oli keskiajan Venetsia ja sen oligarkkinen ylimystö > Brittiläinen imperiumi pohjasi hyvin suoraan mm. sen ylimystön Euroopan valloitukseen, ja se on myös osaltaan suoraan yhteydessä siksi myös nykyisen globalistieliitin maailmanherruustavoitteisiin, joita em. Emmanuel Macron myös ajaa.


Lopuksi tavallaan koko tilanteen surkean koomista absurdiutta alleviivaamaan laitan ajankohtaan liittyen hyvin arkkityyppisesti teekkarityylisen huumoripläjäyksen, joka tähdentää myös sitä, kuinka näinä kriisin aikoina oikeastaan kukaan poliittinen toimija / aktivisti ei voi enää selvitä järjissään huumoritta tilanteiden ja sisältöjen käsittelyistä >>

--- Sananmuunnoksia.

Hooohhoohoohoooo!! :D

No comments: