Wednesday, May 01, 2019

Vapun 2019 geopoliittinen ja kulttuurillinen tilannekatsaus - globalismin ajatusvirheet vs. "Silkkitie"-mission renessanssi maailmalla ja Suomessa...

Vappuna 2019 maailman ja Suomen yhteiskunnallispoliittinen tilanne on hyvin kiinnostava ja tietenkin äärikriittisellä tavalla jännittävä, joten päätin koostaa parin viime viikon aikaisista fb-julkaisuistani tähän oman "vappupuheeni" havainnollistamaan tätä strategisesti hyvin tärkeää geopolitiikan ja Suomen eduskuntavaalien jälkeistä tilannetta.

Tätä varten alla olen koostanut asiasisältöjä seuraavasti:

1. Ilmastoalarmismin kyseenalaistaminen globalistien petoksena.

2. Kansallisvaltioiden roolista globalismia vastaan ja paikallisen demokratian hyväksi.

3. Vaalivoittaja Antti Rinteen (SDP:n) hallituksen muodostamisessa ilmenevistä globalismin ajatusvirheistä.

4. Globalismin historiallisesta taustasta länsieliitin manipuloimana "tuhatvuotisjatkumona", ja virallisesta tiedosta piilotettuna harhautuksena.

5. Venezuelan Vapuksi entisestään kärjistyneestä tilanteesta osana globalistien imperialistista aggressiota.

6. LaRouche-liikkeen raportoimia sisältöjä lännen globalismia vastaan suunnitellun "Silkkitie"-mission kansainvälisestä huippukokouksesta Kiinassa viime viikolla.


Ilmastoalarmismin kyseenalaistamista fb-sivultani poimittujen pamflettitaulujeni ja aiheen pariin syventävien muiden tekemien sisältöjen avulla >>

Aina viime syksyn IPCC:n "raportista" lähtien ilmastoalarmismin kyseenalaistaminen ja osoittaminen äärimmäiseksi huijaukseksi on ollut minulle hyvin tärkeää, joten Facebookissa olen tuottanut siihen liittyvää materiaalia hyvin paljon viimeiset puoli vuotta.

Tässä on siis vain hyvin pieni pintaraapaisu aiheeseen, ja tulen palaamaan täällä blogissanikin tämän mielenmekanismeiltaan hyvin tyypillisen kultin osoittamiseen todella haitallisen vaaralliseksi ajatusvirheeksi.

Siinä tietenkin auttaa jo lapsesta saakka keräämäni ja prosessoimani tieto meteorologiasta, sään käyttäytymisestä ja ilmastostamme....

Tuossa alla ensimmäisessä fb-seinäni pamflettitaulussa otan tikun nokkaan vihreiden uudeksi puheenjohtajaksi melko varmasti valittavan Maria Ohisalon kommentin. 

Toisessa pamflettitaulussa osoitan ilmastoalarmismin ideologista hulluutta ja laitan sitä havaintoani tukemaan maaliskuun lopussa mm. Simo Ruohon ja Mauri Timosen järjestämästä ilmastoalarmismia kyseenalaistavasta ja aitoa tiedettä alarmismin sijalle promotoineesta luentosarjasta youtube-videoiden sarjan, sitten Kari Arvolan tutun blogikirjoituksen sekä viimeiseksi ilmastoalarmismin lapsipropagandistiksi laitettua Greta Thunbergia kyseenalaistavan englanninkielisen kirjoituksen.

Kolmannessa pamflettitaulussa osoitan ilmastoalarmismin kulttuurillisen ja älyllisen rappion roolia yhteiskuntaamme uhkaavana todellisena vaarana hiilidioksidimörön kuvittelemisen ollessa siis pseudovaara valtavana massapsykoosina ja globalistieliitin järjestämänä petoksena >>Ai typerin miksikö? - no ensinnäkin nuo kaksihan ovat totaalisessa ristiriidassa keskenään ja siten mahdottomia toteuttaa samalla kertaa: voitte muistella sanomisiani (esim. käy ilmi tässä kirjoituksessani) tästä miksi näin on, mutta tulen kyllä palaamaan asiaan monta kertaa tulevaisuudessa.... Lisäksi tietenkin "ilmastonmuutoksen" (poliittinen versio) sisältö on massapsykoottista hulluutta sinälläänkin.Miettimisen avuksi hyvää aineistoa mm. Simo Ruoholta ja Mauri Timoselta! >>

https://youtu.be/g6sGvlhYy5I
https://youtu.be/OcH6m3P9G3o
https://youtu.be/Rd7m81PItsg

https://youtu.be/D5YOKaU8MV4
https://youtu.be/5eXUMGcfLyY
https://youtu.be/vTCasc3TY3Q
https://youtu.be/kMBeChEz-Cg
https://youtu.be/7Wg9lBdkHP0
https://youtu.be/58mx6nahwo8
https://youtu.be/WF7RPupuMBw
https://youtu.be/7ZDbhg6PKv8.

Lisäksi:

Kari Arvola: Kasvihuoneilmiö ilman seiniä ja kattoa, ja

The cult of Greta Thunberg.Eräs hyvä kokonaisvaltainen havainnollistus ilmastoalarmismin petosluonteesta >> All Lies About Global Warming DEBUNKED in One Article.


Kansallisvaltioiden roolista globalismia vastaan ja paikallisen demokratian hyväksi Arhi Kuittisen ja Kari Arvolan analyysien / kommenttien kera >>

Arhuli Uttonen (Arhi Kuittinen): "Ilman paikallista solidaarisuutta, paikallista identiteettiä ja lojaalisuutta ei ole paikallista demokratiaa". - Arhi Kuittinen-lainaus löytyy kommenttina tuolta.

Juuri näin! - ja siksi globalistieliitti on tuhoamassa kaikin keinoin paikallisen solidaarisuuden, identiteetin ja lojaaliuden. Terveen paikallisen demokratian pohjalta nousee ymmärrys naapurien vastaavaa demokratiaa kohtaan ja sellainen on aitoa kansainvälistä kanssaveljeyttä. Moni ei ymmärrä, että kansallisvaltioiden alasajo "unioneita" ja "globalisaatiota" varten on nimen omaan hajoamis- ja pirstoutumisilmiö, kun sen sijaan paikallisen demokratian vahvistaminen ja parantaminen mahdollistaa hedelmällistä yhteenkoostamista.

Epäterve kansalliskiihko luo totalitaristista nationalismia, ja se ei tosiaan myöskään ole sitä, mitä nyt tarvitaan - globalismia puolustavat tahot kuitenkin yrittävät käyttää tätäkin "nationalismiuhkaa" keppihevosena mustamaalatakseen kaikki kansallisvaltioihin liittyvät sivistysperiaatteet "pahuudeksi". Tietenkin siinä heilutellaan natsikorttia uutterasti yms. Toisaalta on toki vaarana myös, että totalitaristisen nationalismin vaaraa syntyy puolivalveutuneissa mielissä epäterveenä vastareaktiona globalismille...

Globalistien hyväksi voi toimia oikeastaan minkälainen tahansa totalitarismi, kunhan se vain palvelee sopivasti heidän rahataloudellisia ja imperialistisia intressejään: myös nationalistisen totalitarismin vaihe sopinee kuvaan mukaan, jos se on ylimmän eliitin intresseissä optimaalinen skenaario maailmanvaltansa ajamisessa. Niin voi olla myös kommunismikin, ja viime vuosisadalla Neuvostoliiton muodostuminen oli yksi osoitus siitä, kun senkin taustalla vaikutti jopa samojakin rahatalouspiirejä kuin natsi-Saksan muodostumisessa - Nykyään mm. Ukrainan äärinationalismi on ollut kaiken totalitarismin "käyttökelpoisuudesta" yksi selvä osoitus viime vuosina länsieliitin Venäjän vastaisen aggression osana.

Tämänlaisen aiheen pohdintaan löytyikin sattuvasti mielenkiintoista analyysiä Kari Arvolalta >> Kansallissosialismin uhka.


Vaalivoittaja Antti Rinteen (SDP:n) hallituksen muodostamisessa ilmenevistä globalismin ajatusvirheistä Arhi Kuittisen ja Liisa Mariaporin kommenttien kera >>

Omassa fb-postauksessani >> Juuri noinhan se on - kuuntelin itsekin tuota moraalisaarnaa ja ajattelin, että onpa tosi tekopyhää muotoseikkoihin tarrautumista, kun odotettavissa on sisällöllisesi heiltä itseltään mm. aivan kauheaa ilmastoalarmismin petoksella höystettyä hallitusohjelmaa.

----> Arhi Kuittinen fb-postauksessaan >> "Tämä on taas todiste kirkkokulttuurista kuinka aatelisten terrorikulttuuria jatketaan eli tekopyhyydellä voidellaan varsinainen fasismi ja elitismi. Rinne puhuu täysin kuten kirkkoherra jotta lavasteet eliitin julmuuden ja ahneuden suojaamiseksi olisivat pystyssä. Porvarin statusmoralismi on samaa jatkumoa suhteellisuustajun sabotaasia.".

Omassa fb-postauksessani >> Yksi eniten suututtavista ja ikävimmistä asioista on ollut aktivistikaudellani se, miten vasemmistokin on pettänyt ihmiset niin monella tavalla eivätkä he edes tajua sitä - sen sijaan he elävät utopioissa ja massapsykooseissa juuri niin "hyvin" aivopestyinä kuin heidän osalleen on globalismissa suunniteltu.

----> Arhi Kuittinen fb-postauksessaan >> "Valevasemmisto antautuu nyt äärioikeistolaisen NATO EU:n militarismille ja eliitin veronkierrolle huutaessaan että EU on yhteinen projekti. Ei ole. EU perusti nyt armeijan ja 13 miljardia siirrettiin suoraan diktatuurin, eurofasismin turvaamiseen. "Vasemmisto" kirkuu pikku muruista mutta hyväksyy kapitalistisen eurofasismin vyöryn demokratian tuhoamisessa ja totaalikaaoksen tuovassa väestönsiirrossa. Suomalainen koulujärjestelmäkin on täysin tuhoutunut väestönsiirtoalueiden kouluissa kun lukutaidottomat saavat määrätä tahdin ja opettajan puheen tason.".

Omassa fb-postauksessani >> Presidentti Niinistö äsken tiivistetysti siteerattuna valtiopäivien avajaisten yhteydessä olleessa haastattelussa: "hyvää on uhkaamassa lännessä paha, ja siksi hyvänkin on alettava olemaan luja".

Niinistö globalistien "demokratia"-mission apurina eli siis eliitin imperialismin, ilmastoalarmismin ja taloususkonnon edesauttajana ei ole hyvä puhumaan hyvän ja pahan eroista ja luonteista, koska se varsinainen uhka lännelle nimen omaan tulee globalistien suunnalta ja heidän promotoimiensa kulttien, aggressioiden, vastakkainasettelujen ja aivopesusokeuttamisten kautta.

Voin hyvin arvata, että Niinistö tarkoitti "pahuudella" etenkin globalismia kyseenalaistavia voimia, eli meitä Niinistön itsensäkin toimia ja muita kansallisvaltioiden alasajoa ja neofeodaalistamista aiheuttavia agendoja kritisoivia aktivisteja, keiden joukossa on muka kauheasti "äärinationalismia", "rasismia", "ilmastodenialismia", "vihapuhetta" yms. virallisen tiedon valjastamaa syyllistämistä totalitarismin nousua varten. .....

>> Antti Rinteen hallituksen kasaamisprojekti on siis häkellyttävääkin seurattavaa, koska mm. lukekaapa Rinteen vappupuhetta: se on sanallistettu aika yllättävälläkin tavalla hyvin imeläksi "kivapuheeksi", jossa kyseenalaistetaan Sipilän hallituksen aikaansaannoksia vasemmistopopulistisesti ja luvataan kaikkea hyvää tilalle. Samalla kuitenkin kyseenalaistus ei ulotu ollenkaan EU:n eli globalistien imperialistiseen missioon eikä ilmastoalarmismiin, mikä on hyvin paljastavaa tässä vaiheessa ns. piiloon laitetuista varsinaisista agendoista!...

Katson tämänlaisen puheen luonteen olevan mm. taktillista väestön lamauttamista "hyvyyden" ja "toivon" näennäiseen sumuun niin, että sen varjossa voitaisiin tehdä ns. "minkälaista tahansa" hallitusohjelmaa globalismin ajatusvirheiden pakkomielteissä mm. juuri EU:n ja ilmastoalarmismin hyväksi - mikään ei siis muutu olennaisesti Sipilän hallituksen ohjelmista periaatteiltaan, vaan globalismin ideologinen läpivieminen vain esiintyy uusilla kuoseilla ja näennäisesti uusilla toimintakikoilla....

Antti Rinteen hallitus- ja pääministeriroolia on jo hyvin mielenkiintoisesti kommentoitu somessa monella taholla, ja niistä yksi pikanteimmista on tämä Liisa Mariaporin fb-postaus >> 

Lainaus: "On suorastaan ilo nähdä, että meillä tulee olemaan ennenaikaiset vaalit, kun Rinne (SDP) pääministerini sössii ihan kunnolla ja sammakko toisensa perään tulee hänen suustaan. Jättämällä perussuomalaiset oppositioon Rinne takaa sen, että seuraavissa perussuomalaiset on ehdottomasti Suomen suurin puolue ja pääministeripuolue. Rinteen ilmastohössötys ja verojen kiristäminen johtavat nopeasti umpikujaan, josta demarijohtoinen hallitus ei selviä. Suomen taloutta ei saada kuntoon muuta kuin siten, että irtisanotaan 200.000 virkamiestä ja pistetään laittomasti toimivat virkamiehet vastuuseen teoistaan ja tiilenpäitä lukemaan. Yrittäjien oikeusturva pitää saada kuntoon ja Suomeen pitää saada oikea oikeuslaitos, jonka päätökset perustuvat lainsäädäntöön, joka ei ole ristiriidassa perustuslain kanssa. Pitää ymmärtää kokonaisuuksia ja sitä SDP, Keskusta tai Kokoomus virheistä puhumattakaan ei ole koskaan osannut. Siksi olen jo etukäteen iloinen, kun tiedän, että tämä baletti on syntyessään tuhoon tuomittu.".

Voisiko olla siis mahdollista, että näemme Suomessa vielä yllättävänkin nopeasti ennenaikaiset uudet vaalit?... 

Mikä olisi niiden seuraus, jos esim. ajatellaan tuota em. Kari Arvolan analyysiäkin perussuomalaisten valeoppositiollisesta roolista, ja toisaalta tuota Liisa Mariaporin ennustusta persujen noususta uusissa vaaleissa ylivoimaiseksi ykköseksi tämän ns. valevasemmiston (SDP, vasemmisto ja vihreätkin) välillisellä avustuksella?!...

Tämän aihepiirin syventäväksi aineistoksi sopii Jukka Ojalan analyysi globalismin toimijoiden harjoittamasta infosota- ja hybridivaikuttamisen vyyhdistä suomalaistenkin aivopesussa ja väestönkontrollissa >> Suomalaiset hybridisodan keskellä.


Globalismin historiallisesta taustasta länsieliitin manipuloimana jatkumona ja virallisesta tiedosta piilotettuna harhautuksena Arhi Kuittisen kommentin kera >>

Omassa fb-postauksessani >> Länsimaailman virallisessa historiassa on valtavan suuri tabuinen ja pimeä aukko: todellisten hallitsijoidemme ja heidän tuhatvuotisten sukulinjojen, manipulaatiovyyhtien, "hajota ja hallitse" -metodien ja kaikista niistä aiheutuneiden historiallisten traumavyyhtien vaikutukset nykyaikaan ja niiden rehellinen ja avoin tarkastelu on hyvin tarkkaan ja tarkoituksella piilotettu nykyihmisiltä virallisesti.

Osaltaan siksi lännen viime vuosisadan demokratiakehityksestä huolimatta nyt olemme juuri demokratian ja sivistyksen menettämisen partaalla, ja tilalle on tunkemassa mm. ilmastoalarmismin kaltaisia keskiajan pimeyttä sisältäviä kultteja ja eliitin taloususkonnollis-imperialistisen aggression uudelleen nousua!

Onneksi kuitenkin aktivismissa tapahtuu valveutumista paljastamaan näitä seikkoja! :) - mutta riittääkö se jatkossa!!....

----> Arhi Kuittinen (Arhuli Uttonen) fb-postauksessaan >> "Temppeliritarit tulivat n v 1120 tai jopa aikaisemmin tappamaan Viroon suomenkielisiä heimoja, perustettiin ehkä 1000 tuhoamaan alkuperäiskulttuurin suomalaiset heimot. Aivan uskomatonta että tätä yhä sensuroidaan yleisestä historiasadusta. Ihmiset pidetään niin tyhmänä.

En yhtään tiedä onko ideologia sama enää, luultavasti Rooman saastainen imperialismi on ytimenä. Alku massamurhaajaritareille voi olla paljon aikaisemmin kuin tunnustetaan sillä suomalaisten alueelle "Ruotsiin" länsi-Rooma hyökkäsi aivan ensimmäisenä ristiretkenä jo v 400 monin lahjotuin mafiaruhtinaiden klaaneilla.

Suomalaisten heimojen tuima vastustus luultavasti loi länsi-rooman uuden vimmaisen organisoitumisen josta Vatikaanin valloittama Ruotsi ja sen hulluus hyökätä itään on todiste. Tätähän ette kuule massamediassa. 

kts. - Remains at a Swedish fort tell a story of bloody Iron Age warfare ja Temppeliritarit Ruotsissa." ...


Venezuelan Vapuksi entisestään kärjistyneestä tilanteesta osana globalistien imperialistista aggressiota Tauno O. Mehtälän kommentin kera >>

Venezuelassahan on ollut eskaloituvaa kriisiä jo pidempäänkin, mutta tämän vuoden alussa se kärjistyi vallankumousta yrittävän ja presidentiksi omavaltaisesti (luetaan: globalistien tuella) julistautuneen Juan Guaidón ja maan viime vuoden presidentinvaaleissa uudelleen valitun Nicolás Maduron hallinnon väliseksi kiistaksi.

Oikeastihan Juan Guaidó on siis ollut kypsytelty länsieliitin (globalistien) toimesta heidän imperialistista aggressiotaan varten, jossa Venezuelan kohtalo kiinnostaa heitä lähinnä maan öljyvarojen omaan rahatalouskeinotteluunsa kaappaamista varten, ja Guaidón on määrä auttaa siinä nukkehallitsijana, mikäli onnistuu "pääsemään" Maduron tilalle presidentiksi "virallisestikin" ja valtamedian "demokratia"-puheiden koristeeksi. 

Sinänsä siis ei ole kyse siitä onko sosialismi epäonnistunut Venezuelassa vai ei, vaan se ja siihen liittyvät "diktatuurisyytökset" ovat tekosyitä globalistien ahneuden ja maailmanvallan pakkomielteensä viemiseksi läpi Venezuelassakin tämän vuosikymmenen aikana ilmenneisiin Libyasta, Syyriasta ja Ukrainasta tuttuihin tapoihinsa. 

Tosin näissä kolmessa muussa maassahan globalistien ko. imperialistisen valtaamisen taktiikat ja intressit ovat olleet aika epäonnistuneita prosesseja, joten Venezuelakin valitettavasti seurannee samaa kaavaa länsieliitin harjoittamassa irvokkaassa näytelmässä historian mätäpaisetunkiolle...?

Omassa fb-postauksessani >> Niinpä niin - länsirappio on pitkälti mahdollistunut juuri tämänkin takia, kun valtamedian journalismi on taantunut pohjoiskorealaiselle agendallistamisen ja aivopesun tasolle.

----> Tauno O. Mehtälä fb-postauksessaan >> "Helsingin Sanomat rakentaa hyvin tietoisesti lukijoilleen valheellista maailmankuvaa. Se tapahtuu sekä sanomisillaan että sanomatta jättämisillään. Tämänhän me toki jo tiedämme, mutta silti on tarpeen välillä osoittaa se vastaansanomattomasti.

Olli Tammilehto on tässä artikkelissaan ottanut tehtäväkseen poimia ne valheelliset sanomiset sekä sanomatta jättämiset Helsingin Sanomien Venezuela-kirjoittelusta ajanjaksolla 23.1. - 3.3.2019. Kaikki tämä tapahtuu Ollilta äärimmäisen tarkkaan dokumentoidusti.

Kannattaako kenenkään ylipäätään maksaa Hesarille senttiäkään saadakseen tämän valheuutisoinnin "nautittavakseen"?" ...


LaRouche-liikkeen raportoimia sisältöjä lännen globalismia vastaan suunnitellun "Silkkitie"-mission kansainvälisestä huippukokouksesta Kiinassa viime viikolla >>

Lopuksi tässä LaRouche-liike havainnollistaa esille optimistista geopolitiikan kehitystä länsieliitin globalismin sijalle nousevan "Silkkitie"-mission osalta - se on uudenlaisen maailmankuvan nousua idästä, jonka suunnittelussa ja promotoimisessa LaRouche-liikkeellä ja varsinkin tämän vuoden helmikuussa kuolleella liikkeen johtohahmolla Lyndon LaRouchella on itse asiassa ollut keskeinen rooli jo ainakin 1980-luvulta alkaen.

Näissä alla olevissa neljässä artikkelissaan he selostavat tämän uuden maailmankuvan nousun eri piirteitä ko. huippukokouksen kautta nähtynä ja sitä, miten lännen globalistit ovat siitä kauhuissaan, koska ko. "uusi maailmankuva" osaltaan kyseenalaistaa heidän ns. yksinapaisen maailman imperialistista missiotaan, eli ns. "New World Order" -agendaa.

LaRouche-liike osoittaa, miten Donald Trumpin hallinto on keikkunut näiden kahden eri maailmankuvan vaiheilla Yhdysvalloissa, koska Trump ei ole onnistunut karistamaan globalistien (Deep State) vaikutusta pois hallinnostaan kunnolla. 

Tämä ns. "Deep State" -taho on sekä tuota "Silkkitie"-missiota vastaan että on parhaillaan osaltaan organisoimassa tuota em. Venezuelan "valevallankumousta" Maduron hallinnon kaatamiseksi.

Kuvaavaa tuon länsieliitin yhä enemmän epäonnistumiseen vievässä globalismimissiossaan on se, miten se on kontrolloimansa läntisen valtamedian piirissä pyrkinyt piilottamaan ja sensuroimaan tuon "Silkkitie"-mission merkittävyyden suorastaan kokonaan parhaillaankin: länsimedia ei ole tästä Kiinan huippukokouksesta juurikaan maininnut mitään, vaikka se oli yksi maailman historian suurimmista kansainvälisistä johtajien ja silmäätekevien kokoontumisista, yksi laajimmista kokouksista osallistuvien maiden väkimäärällä mitattuna ja asiasisällöiltään maailmankuvia paljonkin muuttava prosessi globaalisti...

Merkittävää on länsimaiden kannalta myös se, miten esim. globalismin vastaiseksi nyttemmin varsin paljon muuttunut Italia osallistui aivan huipputasolla tuohon "Silkkitie"-huippukokoukseen.

Tässä mielessä voidaankin hyvin pikantisti miettiä jatkossa myös sitä, miten em. Antti Rinteen tuleva uusi hallitus sijoittuu näiden kahden taistelevan maailmankuvan väliin: globalismi vs. "Silkkitie"-missio?!.... 

Yhtenä pointtina siinä havaitaan heti mm. se, miten "Silkkitie"-missio ei ota juurikaan huomioon ilmastoalarmismia, vaan sen kiintopisteenä on reaalitalouden kehittäminen ennen näkemättömän valtavilla ja uudenaikaisilla infra-, teollisuus- ja liikenneprojekteilla. 

Sen sijaan globalismissa on juurikin hyvin paljolti päin vastoin, kun reaalitaloutta uhataan alasajaa ilmastoalarmismin petosten avulla, missä esim. Yhdysvalloissa globalistidemokraatit ovat puuhaamassa sitä varten "Green New Deal" -lakipakettia, ja mitä ilmeisimmin Antti Rinteen hallitus tulee nojaamaan myös hyvin paljon ilmastoalarmismipetokseen...

Lisäksi "Silkkitie"-missio tähdentää harmonista yhteistyötä valtioiden kesken, kun puolestaan globalistien Venezuelastakin parhaillaan tuttu "ulkopolitiikka" on siinäkin paljon päinvastaista asennetta sisältävää rikkirepimistä.

Toisaalta "Silkkitie"-mission johtajaksi profiloitunut Kiina on sisäpolitiikaltaan edelleen totalitarismi, missä mm. omassa väestönkontrollissaan on nykyään ollut toimeenpantavana ns. "sosiaaliseen krediittiin" perustuva ihmisten kollektiivista käyttäytymistä säätelevä järjestelmä - itse en tietenkään pidä sellaisesta "isoveli"-prosessista!

Ilmiselvästi siis globaalissakin tilanteessa joudutaan elämään äärimmäisen vastakkainasettelun ja monien prosessien erittäin jännitteistä tilannetta jatkossa! Ja kun tuon Venezuelan tilanteen takia tapahtunee myös lännen ja Venäjän vastakkainasettelun koventumista yhä lisää, niin elämme todella "mielenkiintoisia" aikoja juuri NYT!...

--- The New Silk Road is Taking Over—But LaRouche's Ideas Can Make it Unstoppable: "Are more than 130 governments, nearly 40 heads of state, all major international financial institutions, and 5,000 businesses all at one conference, enough to convince you that a new economic order is coming into being?"... " "Developments of the last period make very clear that the dominating dynamic in the world today is the Belt and Road Initiative," noted Schiller Institute president Helga Zepp-LaRouche in a discussion with European colleagues Monday. She is, with her husband Lyndon LaRouche, an intellectual author of this dynamic from the 1980s onward." ....

--- Second Belt and Road Forum Launches World Economy Into New Dimension: "Declaring the just-completed Belt and Road forum in Beijing a "great success", Helga Zepp LaRouche reports on the global participation in the event, and the expanded scope of BRI agreements. She describes the active involvement of a number of European leaders as "very interesting." " ....

--- China Inspires World Leaders to Develop Global Economy, When Will the U.S. Join?: "It is precisely the sort of international cooperation, and cooperation on advanced scientific endeavors like space exploration and fusion research, that the British instigators of the attempted coup against President Trump wish to prevent.

To them, the BRI represents a mortal threat to the current world order; it is representative of a new paradigm of international relations, in which geopolitics is overcome and superseded.".

--- Through Lyndon LaRouche's Eyes: "The opening of the Belt and Road Forum in Beijing yesterday with participation of 37 heads of state and government among over 150 nations represented, should instantly refute every slander against that great initiative, for any rational person. More than that, the Belt and Road and this Forum provide the signature of a dawning new epoch of world history that Lyndon and Helga LaRouche long forecast and worked ceaselessly to bring about for decades. Who else could have forecast that a developing country—China—could have spearheaded such a seismic international transformation barely 40 forty years after it began to rise from its own ashes with Deng Xiaoping's reforms? The Belt and Road and China's miracle should be a source of inspiration to patriots in the United States and every other nation.".

Tähän lopuksi noihin LaRouche-sisältöihin osaltaan sopien Jarmo Ekman on laatinut fb-postauksessaan 28.4.2019 erittäin seikkaperäisen tilannekatsauksen Trumpin hallinnon vaiheista ko. "Deep State" -eliittiä eli LaRouche-termein "Brittiläisen imperiumin toimijoita" vastaan - onnistuuko vai epäonnistuuko?!....

No comments: