Wednesday, October 01, 2008

Pelastavan äänen tämän päiväistä seminaaria odotellessa

Muistutuksena tässä: Suomen aikaa tänä iltana (klo. 13:00 Yhdysvaltain itärannikon aikaa) Lyndon LaRouche pitää sivustonsa kautta ja siten internetin välityksellä koko maailmassa nähtävän seminaarin tähän talous- ja maailman kriisiin liittyen. Kriisihän se ei enää ole, vaan jo alkanut katastrofi! Samaan aikaan Yhdysvalloissa äänestetään toistamiseen roskapankkilaista.

Näitä kahta odotellessamme tässä on viime yönä Suomen aikaa ilmestyneitä LaRouche PAC -sivuston kirjoituksia: A B C D. Viimeisenä ilmestyi pilaa tekevä humoristinen kommentti yhdestä näistä meidän tuhosatanisteistamme, Barney Frankistä (A B). Tuo A -linkin kautta avautuva teksti on erittäin pitkä ja en ole vielä itsekään ehtinyt kahlata sitä loppuun. Tähän mennessä se vaikuttaa kuitenkin täysin loogiselta ja hyvältä analyysiltä koko tästä maailman tilanteestamme. Kannattaa siis lukea, vaikka totunnaisesta poikkeavia seikkoja tulee ilmi!

Laitan tähän loppuun vielä linkkeinä kaikki tähän aiheeseen liittyvät kirjoitukseni syyskuun puolelta tätä ja viime viikkoa, jotta aikanaan ne on tästäkin helppo napsauttaa näkyviin, kun aika on kuljettanut tekstit piiloon blogin etusivulta: A B C D.

Päivitys klo. 12:55: Näihin viime päivien kirjoituksiini on reagoitu erään ystäväni puolelta kummeksuen ja huolestuneena: "Onko sinulla kaikki ok?", hän kysyi. No, selvennetään tässäkin teille lukijoille asiaa. Olen toki ollut ahdistunut asian tiimoilta, mutta olen aivan järjissäni. Tämän asian ennen näkemätön valtavuus on kuitenkin paljon ajatus- ja sulattelutyötä vaativaa ja siksi siihen suhtautuminen on hyvin vaikeaa minullekin.

Vastasin siis ystävälleni mm. näin: "Olen luonteeltani sellainen, että minulla on voimakas tunne-elämä ja laaja mielikuvitus. Osaksi sen takia otin blogissani käyttöön radikaalin linjan tämän asian analysoimisessa. Siihen kuuluu voimakkaat sanavalinnat uskonnollisesta traditiosta tuttuun saarnaamisen tyyliin. Haluan sellaisilla tehokeinoilla hätkähdyttää lukijoita havaitsemaan asioiden uloimpia horisontteja ja ytimessä olevia piilovaikutuksia mahdollisimman tehokkaasti ja osoittelevasti.

Hyvin paljon se on myös näiden asioiden työstämistä oman itseni kanssa ja omalle itselleni auki selittämistä. Tässä tapauksessa se tapahtuu sen verran julkisesti blogissa, että monet eivät tällaiseen työstöön liene tottuneet aikaisemmin. Voimakkaat sananvalinnat tuntuvat oudoilta jne. Minua on totuttu etenkin ensivaikutelman perusteella pitämään ns. kilttinä miehenä, mutta minussa on todellakin intohimoinenkin puoli, joka tässä tapauksessa ilmenee radikaalilla tavalla. Itse en kuitenkaan aio muuttua "saatanaksi" :)".


Ymmärrän tässä tilanteessa ajatella ja tehdä välillä muutakin kuin rypeä tässä asiassa, joten ehkäpä nyt on tämän päivän jälkeen pieni tauko paikallaan bloggaamisessa :)

No comments: