Wednesday, September 23, 2009

Suomen vaalirahasotku osana NWO -agendaa

Viime päivinä Suomea on kuohuttanut rajusti vaalirahasotkut ja tässä siitä Hesarin uutisia: Urpilainen: Sdp saattaa vaatia uusia vaaleja, Julkisoikeuden professori: Vanhasen pitäisi erota, Soininvaara jätti eduskunnan vaalirahoitussotkun vuoksi, Soini lupautui jo ehdolle uusiin vaaleihin, Katainen: Uusille vaaleille ei tarvetta vaalirahakohun takia, Sdp:n Gustafsson vaatii Vanhasen eroa ja uusia vaaleja, Rkp:n Wideroos: Uusintavaaleista syytä keskustella, Vihreiden Kasvi: Peli vihellettävä nyt poikki, Sasi: Uudet vaalit, jos ryvettyneitä riittävästi, Valtio-opin asiantuntija: Tuskin ennenaikaisia vaaleja, Oikeustieteen professori: Säätiöltä saadut tuet palautettava, Vaalituen vaikutus Nuorisosäätiön vuokriin tutkitaan, Kokoomukselle jättituet TT-säätiöltä presidentinvaalivuonna, Niinistön presidentinvaalikampanjasta löytyi lisää Nova-rahaa, Kanerva sopi Nova kiinteistökehityksen kanssa, keskusta jatkaa vääntöä, Nova Groupin konkurssipesä vaatii keskustalta takaisin 74 000 euroa ja Kokoomuksen ilmoitus vuosien 2005–2006 rahoituksestaan Verkkouutisten sivuilla. Iltasanomien uutisia: IS:n lukijat: Eduskunta hajotettava vaalirahasotkujen vuoksi, Urpilainen: Uudet vaalit eivät ole poissuljetut, Keskustalta peritään oikeudessa vaalitukia, Korhonen: Keskusta päätyy tuskin oikeuteen Nova-rahoista, Perussuomalaiset ja vasemmistoliitto: Hallitus kumoon! ja Vanhasen mielestä uudet eduskuntavaalit eivät tarpeen. Taloussanomien uutisia: Oppositio suunnittelemaan uusia vaaleja, Yle: Sasi ei tyrmää uusia vaaleja, Vanhanen: Eduskunnan hajottamiseen ei syytä ja Jo toinen ero tänään vaalirahakohun vuoksi.

Nyt kun tiedämme selkeästi sen, kuinka korruptoitunutta ja oligarkkidiktatuurista hallituksemme ja eduskuntamme toiminta on, meidän on ajateltava tätä myös globaalissa kontekstissa. Juuri siinä Brittiläisen imperiumin ja NWO -agendan ilmentämässä kokonaisuudessa, jonka osa myös Suomi on mitä selkeimmin. Sitä varten laitan tähän aluksi tuon yllä olevan sisällön kontrastiksi nämä hyvin kuvaavat sisällöt: David Icke puhuu tällä MP3 -raidalla mm. EU:sta ja sen ihan kohta 2. päivä lokakuuta Irlannissa tapahtuvasta perustuslain ratifiointiäänestyksestä (Eli diktatuurin sinetöimisestä). Tämä tietenkin koskee Suomeakin erittäin polttavasti heti ensi viikolla! David puhuu ko. haastattelussa myös paljon muutakin asiaa tästä oligarkki-intressin ilmenemisestä ja kannattaa siksikin ehdottomasti kuunnella huolellisesti tämä haastattelu. David on sitäpaitsi hyvin maanläheisellä asenteella liikenteessä tässä haastattelussa, joten hänen tyypilliset "avaruusolentoutopiat" ovat poissa tieltä ja siten haastattelun annista saa erinomaisesti jokapäiväiseen elämäämme liittyvää kriittistä tietoa meidän ihmisten tasolta kerrottuna. Näemme siitä hyvin myös Suomen aseman mm. osana EU -salajuonta ja ymmärrämme osaltaan sen vuoksi tämän vaalirahasotkunkin taustoja paremmin. Lukea kannattaa myös kirjoittamani selitys EU:sta NWO -sanastoselitykseni ensimmäisestä osasta.

Olen pohtinut NWO -agendan roolia tietenkin myös Suomen osalta tässä viimeisen reilun vuoden aikana ja selvästihän siinä on ollut havaittavissa etenkin juuri oikeistopuolueiden parissa vaikutteiden hakemista lännen oligarkkieliitin pakeilta. Mutta hampaaton vasemmisto ja mm. David Icken ja Lyndon LaRouchen huomiot oikeisto - vasemmisto asetelman harhasta puhuvat itse asiassa koko systeemin korruptiosta tai lamaannuksesta, koska se on käytännössä joka länsimaassa ostettuna lähes tyystin ko. oligarkkieliitin ja sen vaikutuspiirin ohjailtavaksi ja hyväksikäytettäväksi ja Suomen kohdalla totaalisella tavalla EU:n suhteen. Ja onhan moni suomalainenkin vaikuttaja osallistunut David Rockefellerin ja kumppaneiden perustamien salakerhojen toimintaan, kuten Bilderberg-ryhmän osallistujalista osoittaa. Olenkin hyvin vakuuttunut siitä, että länsimaiden oligarkkieliitti vaikuttaa Suomen toimintaan paljon enemmän kuin moni osaa edes villeimmillään kuvitella. Ja vaikuttaa saatanallisella tavalla! Huomautan kuitenkin, että kyseessä ei ole kaikilta osin suora vaikuttaminen, vaan välillinenkin - Ja mitäkö tarkoitan sillä? Tähän vaalirahasotkuun liittyen tarkoittamani on aivan ymmärrettävää.

Olen nimittäin tuonut jo tässä merkinnässäni (Silent Weapons for Quiet Wars -manuaali: Miten saatana toimii käytännössä länsimaissa) ilmi tämän oligarkkieliitin käytännön manipulointikeinoja kulttuurillisella ja henkiselläkin tasolla. Havaitsemme siis sen, että länsimaista kulttuuria on kohdannut tahallisilla manipulaatiokeinoilla aikaansaatu kulttuurillinen ja sielullinen rapautuminen (Aina muistan mainita, että tätä seikkaa Lyndon LaRouche osaa analysoida erinomaisesti). Se taas on johtanut mm. moraalittomuuden lisääntymiseen ja siitä johtuu puolestaan herkkyys esim. juuri Suomen hallintoon pesiytyneen korruption ja väärinkäytösten runsastumiseen. Kynnys tehdä moraalittomia tekoja on alentunut monilla yhteiskunnan tasoilla sekä paikoilla ja niiden selittely jälkeenpäin normaalina toimintana Matti Vanhasen tyyliin on ilmentämässä saastan standardisoitumista osaksi tavanomaista yhteiskuntaelämää. Vaan toivottavasti ei enää pitkään, kun osaltamme me NWO:n vastaiset aktivistit vyörytämme saastaa saastana osoittavaa informaatiota päivästä päivään ja viikosta viikkoon ja tähdennämme parempia vaihtoehtoja!

Jatkopohdinnan ja yllättävänkin vaaran paikka Suomen tilanteessa on sitten se, mihin tämä vaalirahaepisodi johtaa lähiaikoina ja miksi juuri tässä vaiheessa valtavirtamedia on myllyttänyt tätä juttua auki ja esille?! Olemme nähneet ensinnäkin sen, kuinka tänä syksynä on huipentumassa monta vaarallista asiaa maailmalla; sikainfluenssan ja sen rokotuskamppanjan käyttäminen pelotteena, eugeniikka-aseena ja kansanhallintaa lisäävänä salajuonena. Lisäksi taloustilanne on kestämättömässä tilanteessa pörssinousuista huolimatta ja valmiina herkästi aiheuttamaan viime syksyäkin rajumman romahdusvaaran, kuten Lyndon LaRouche on varoittanut. Kansannousumenttaliteetin lisääntyminen on samalla yhtäältä hyvä asia ja toisaalta huono asia, jos se ei kykenekään kohdistumaan oikein, vaan edesauttaakin NWO -agendaa!

Tällaiseen saumaan tämä vaalirahasotkun tuominen valtavirtamedian toimesta on kyllä erinomainen harhautuskeino yrittää ohjata kansan huomiota pois noista muista vaaranpaikoista ja se voisi tukea NWO -agendan vyöryttämistä. Toisaalta juuri se, että nyt Suomen hallitus on vaarassa kaatua juuri kriittisillä metreillä maailman tilanteen ollessa näin hurja, voi se merkittävästi joka tapauksessa uhata Suomen toimintakykyä ylläpitää kansan ja yhteiskuntarakenteiden kannalta keskeisiä toimintoja käynnissä. Maailmalla tapahtuvat dramaattiset muutokset lähiaikoina voivat olla kohtalokkaalla tavalla vaikuttavia jo valmiiksi epävakaassa maassa (Suomi) ja siitä voi olla myös NWO -agendaa haittaavia vaikutuksia, mutta tässä tulee ilmi hyvin myös se Lyndon LaRouchen varoittama "New Dark Age", uusi pimeä aika, jossa ketjureaktiomaisesti huonojen ja epäpätevien taloudellispoliittisten ratkaisujen takia alkaa edetä korttitalon kokonaan sortuminen ja jäljelle jää kasa paskaa useaksi vuosikymmeneksi... Meidän nykyisten ihmisten koko elinajaksi!

Toisaalta Suomen hallituksen kaatuminen olisi tavallaan hyvä asia, sillä olen tähdentänyt vallankumouksellista muutosta poliittistaloudellisiin voimiin pois NWO:n vaikutuspiiristä. Vai onko asia näin yksinkertainen sittenkään? Katsotaanpa ensin Islannin esimerkkiä: Viime syksynä alkanut talouden romahdus vaikutti siellä dramaattisesti kaataen sikäläisen hallituksen ja tilalle saatiin uusi hallitus. Mitä se sitten tekikään? Laittoi Islannin pikapikaa nopeaan junaan EU:n jäseneksi! Toisin sanoen kyseessä oli lännen oligarkkieliitin tarkoituksella rakentama ansa, jossa viime syksyn talousromahduksen Islantiin kohdistaman erikoisvaikutuksen avulla aikaansaatu hallituksen vaihto aikaansai maan EU- jäsenyyden eli Islanti joutui "vapaudestaan" oligarkkieliitin satanismileirille yhä tiukemmin. Nyt Suomessa saattaa olla vastaavanlainen vaara: Hallituksen kaatuminen ja uudet vaalit saattavat aikaansaada yllättävän vaalituloksen, jonka varaan lännen oligarkkieliitti saattaa laskea ---> Esim. perussuomalaiset saattaisivat saada mielettömän protestiäänivoiton ja kokoomus saattaisi silti jatkaa vanhoista valtapuolueista suurimpana ja näin syntyisi NWO -agendaa tukeva megaoikeistolainen hallitus tavalla tai toisella... Fasismi tiukentaisi otettaan.

Vaalirahasotkun julkituominen saattaa siis olla tarkoituksellinen taktiikkaveto ja en ihmettelisi sitä yhtään. Olemmehan nähneet tämänlaisen skenarion jo natsi-Saksankin muodostumisen yhteydessä alkaen Weimarin hyperinflaatiotalousromahduksesta ja silloinkin tämä sama Brittiläisen imperiumin eliitti ohjaili tapahtumia kuin shakkilaudalla, missä vastapuolena he ohjailivat Neuvostoliittoa. Nyt olemme ko. eliitin toimista tietoisempia kuin koskaan aikaisemmin ja voimme alkaa ennakoimaan shakkisiirtoja ja estämään ne tarvittaessa! Tehtävä on äärimmäisen vaikea, kun tietämyksemme kaikuvat vieläkin liian harvoille korville ja liian paljon kuuroutta ja ymmärtämättömyyttä esiintyy. Loppuuko aika kesken?...

Nähtäväksi jää seuraamukset, sillä maailmalla elävät erittäin epävakaat tilanteet (Alkaen Yhdysvaltain kansannoususta ja talousromahdusvaarasta) tulevat tämän vuoden loppuun mennessä vaikuttamaan todennäköisesti hyvin radikaalisti olosuhteisiin ja tapahtumiin eikä yllätyksiltäkään vältytä... Meidän NWO:n vastaisten aktivistien panosta ei toki sovi unohtaa ja toivomme tietenkin, että monella tavalla positiivisten vaikutusten ja ratkaisujen esilletulo mahdollistuisi! Vallankumous on toivottavaa, mutta se pitäisi osata rakentaa oligarkkieliitin vaikutuksesta vapaana ja hallitusti niin, että se toisi uuden Renessanssin eikä uutta pimeää aikaa! Osaamista ei näyttäisi näillä näkymin valitettavasti olevan tuon Renessanssin rakentamiseen :( ...

No comments: