Wednesday, November 11, 2009

Sikainfluenssa ja H1N1 -rokote kansanhallinta-aseena: Informaatiota NWO -pahuutta vastaan - Osa 3 (Ukraina)

Tämä kirjoitus analysoi ja arvioi Ukrainan sikainfluenssan osuutta sikäläisen politiikan ja sitä kautta laajemmin Brittiläisen imperiumin NWO -tavoitteiden suhteen. Sitä varten laitan tähän alkuun ensin juttuja tuosta Ukrainan tautitilanteesta valtavirtamedian näkemänä:

Hesarin juttuja: Ukraina sulki koulut sikainfluenssan vuoksi ja Ukraina pyytää apua sikainfluenssan torjuntaan. BBC:n juttu; Panic in Ukraine over swine flu.

Vaihtoehtomedian jutut --->

Infowars: Martial Law, Forced Vaccinations May be Unfolding in Ukraine, Pneumonic Plague Drill Held in Illinois, Reported Cases of Mystery Flu in Ukraine Double in Two Days ja WHO Silence on Ukraine Sequences Raises Pandemic Concerns.

LaRouche PAC: It's Not Disease that's Destroying Ukraine—and the World—It's the British Empire. Siitä lainaus ---> "The rapid spread of a flu-like disease through Ukraine, whose population has already been decimated by the globalization policies of the British Empire through the IMF, since 1992, is the result of a deliberate London-directed genocide policy. While it is urgent that Ukraine receive help for improving its diagnosis and treatment of the illness, there is no hope for the reversal of the crisis—either in Ukraine or anywhere in the world—without taking on the political powers which are enforcing a genocide policy, especially in health care.

"We have to shut down the power of those who are destroying the health care system internationally," Lyndon LaRouche commented. "There is no solution to this international flu crisis without going directly at the British and U.S. governments—and their collaborators in the IMF—who are dictating mass-murderous policies to governments internationally." There is no way that we or anyone else can whip up a cure for the flu problem, LaRouche elaborated: you have to eliminate the political problem causing it. "Don't complain about the flu, unless you are working to knock out the Nazi health care policy of Obama and the British," LaRouche said.
"


Tässä on sivustolta puolestaan video; A Presentation by Natalia Vitrenko ---> Tämä video on tallennettu tämän vuoden lokakuun 18. päivänä, jolloin Lyndon LaRouche ja vaimonsa Helga Zepp-LaRouchen isännöivät Saksassa Ukrainan Progressiivisen sosialistipuolueen johtaja Natalia Vitrenkon esitelmää. Vitrenko on kauppatieteiden tohtori ja on kamppanjoinut jo aikaisemminkin Ukrainan presidentiksi apunaan Lyndon LaRouchen taloustietämys ja talouspoliittiset näkemykset. Esim. Lyndonin triple curve -kuvaaja (Tässä on oma tulkintani siitä viime elokuulta) on näytellyt suurta osaa Vitrenkon politiikassa ja hän on edelleen liikkeellä samoilla teemoilla ja on taas ehdokkaana Ukrainan tulevan tammikuun presidentinvaaleissa.

Tässä on Wikipediasta suora lainaus Natalia Vitrenkon poliittisesta näkemyksestä: "She has been described as a hard line, radical leftist. She speaks in support of union of Slavic countries of the former Soviet Union; Ukraine, Russia, and Belarus. Her election program is strongly critical of economic reforms of the previous and current presidents. She speaks against collaboration with the International Monetary Fund. She claims that she knows how to make Ukraine independent from foreign energy resources. If elected, she promises to cancel land trade operations, and to prevent Ukraine from entering NATO (see Crimean anti-NATO protests of 2006). She also promises to make the Ukrainian budget 6 times larger in 4 years. Vitrenko is a member of the Eurasian Youth Union.[2]

Vitrenko is known for her fervent pro-Russian views, and her anti-Western sentiment and anti-Americanism.[3] However, Andrew Madison, writing in SMI.ru, says that Vitrenko's ideological foundations are partially American in origin, because along with the Marxism she is also influenced by the ideas of Lyndon LaRouche.[4] According to the Schiller Institute, Vitrenko co-authored, along with Helga Zepp LaRouche, a letter endorsing LaRouche's proposal for a "New Bretton Woods" monetary system in 1997.[5] Vitrenko and the LaRouches were the featured speakers at a conference in Wiesbaden in October, 2009, held to discuss the global financial crisis. LaRouche and Vitrenko were both credited by Giga Mir with having correctly forecast the crisis.".

Huomaamme mm. sen, että häntä luonnehditaan "äärivasemmistolaiseksi". Kuten olemme jo oppineet tässä blogissa, niin nykyisiä länsimaisia valtavirtamedian poliittisen kannan luonnehdintoja ei pidä ottaa todesta tai ainakin pitää suhtautua niihin erittäin epäilllen. Ne ovat lännen oligarkkieliittiä palvelevaa propagandaa, jolla meidät rivikansalaiset pyritään pitämään keinotekoisissa poliittisissa karsinoissa, jotta eliitin NWO -projekti ei häiriytyisi rivikansalaisten parista nousevasta yhtenäisestä poliittiset rajat ylittävästä ja tuhoavasta kansannoususta. Sellaisesta on kuitenkin ollut jo merkkejä näkyvissä Yhdysvalloissa.

Monet teistä varmaan muistavat, kuinka viime talvena Ukrainan ja Venäjän välille muodostui vakava maakaasukiista, joka uhkasi Euroopan energiansaantia laajoilla alueilla ja vieläpä talven kylmimmän pakkasjakson aikana, joka Itä-Euroopassa oli meneillään; lämmitysongelmat energian puutteessa. Kyseessä oli Brittiläisen imperiumin orkestroima kriisi, jonka tarkoitus oli aiheuttaa kitkaa lännen ja Venäjän välille. Tässä on kriisistä oma merkintäni (Lisätietoja Ukrainan ja Venäjän kaasukriisistä sekä Israelin Gazan tuhoamisesta) tammikuun 9. päivältä tätä vuotta.

Merkittäviä huomioita Venäjän suunnasta: Tänä syksynä Venäjän pääministeri ja entinen presidentti Vladimir Putin on varoittanut uuden kaasukriisin mahdollisuudesta Ukrainan takia. Tässä siitä Hesarin juttu; Putin varoittaa EU:ta kaasutoimitusten ongelmista. Ukraina on tosin lokakuun maksujen verran ollut maksukykyinen tähän mennessä; Ukraina maksoi Venäjälle kaasusta Putinin varoituksen jälkeen.

Tässä yhteydessä on myös muistettava, että Ukrainan oranssivallankumous oli orkestroitu pitkälti juuri Brittiläisen imperiumin toimesta (Pääoperatiivina kulisseissa mm. George Soros), jotta Ukrainaan saatiin ko. imperiumille myötämielinen nukkehallinto. Ei pidä ihmetellä, miksi Venäjä oli moisesta käärmeissään. Venäjä on siis mitä ilmeisimmin Brittiläiselle imperiumille tässä vaiheessa liian saavuttamatonta maaperää ja siksi uhka ja haaste ko. oligarkkieliitille. Aina välillä olen epäröinyt ja miettinyt tätä Venäjä vs. länsimaat (Brittiläinen imperiumi) -ongelmaa ---> Kuinka paljon Venäjä on ottanut tai ollut ottamatta osaa länsieliitin peleihin tällä vuosikymmenellä...? Kuitenkin tässä Ukrainan nykyisessä tilanteessa on jälleen jotain hyvin selventävää. Katsotaanpa ja arvioidaan --->

Olen siis tuonut ilmi yllä kolme merkittävää elementtiä Ukrainan tilanteesta: 1. Ukrainan muuta maailmaa rajummin ilmenevä sikainfluenssatilanteen kayttö kansanhallinta-aseena ja mahdollinen uusi tauti, joka olisi jopa oikeasti todella vaarallinen ja jossa olisi tehokkaan bioaseen mahdollisuus olemassa. 2. Venäjän ja Ukrainan välisen kaasukiistan mahdollinen uusi kärjistyminen. 3. Lyndon LaRouchen oppeja suoraan ja kiivaasti presidenttivaalikamppanjassaan käyttävä Natalia Vitrenko. Häntä on muuten aikaisemmin yritetty murhata, mikä kuvaa sitä, kuinka hänen politiikkansa on todella epätoivottua. SE ON EPÄTOIVOTTUA JUURI BRITTILÄISEN IMPERIUMIN OLIGARKKIELIITIN NÄKÖKULMASTA!

Lyndon LaRouche ja nyt Vitrenko sitä kautta edustaa juuri sitä näkemystä, jossa Brittiläinen imperiumi pitää tuohota kansallisvaltio-idean ja luotottavan talousjärjestelmän laittamiseksi NWO -agendan tilalle amerikkalaisen systeemin mukaisella mallilla. Se havaitaan juuri tuossa Vitrenkon luennossa hyvin selkeästi. Lisäksi on havaittava, että Ukrainan nukkehallinto on käytännössä muodostettu Brittiläisen imperiumin "siirtomaaksi" ja Venäjän naapurissa tämä merkitsee vastakkainasettelua ja jännitteen lisäämistä "idän ja lännen" välillä. Venäjä näyttäisi haluavan olla tässä vaiheessa lähinnä omana "imperiuminaan" ja kuulostelee tilannetta siitä, mitä länsi oikeasti haluaa. Venäjä saa ristiriitaisia singnaaleita; virallinen lännen taho on Brittiläisen imperiumin vallassa, mutta ruohonjuuritasolla mm. Lyndon on tehnyt väyliä vaikuttaa Venäjään. Sekä Lyndon että toinen merkittävä NWO:n vastainen aktivisti Alex Jones ovat myös olleet esillä Venäjän valtavirtamediassa (Russia Today) viimeisen vuoden sisään.

Huomaamme tästä siis sen, että nuo kolme elementtiä liittyvät toisiinsa merkittävästi. Olemme oppineet tässä blogissa, että Brittiläinen imperiumi haluaa sellaisissa maissa jonkin sortin sekasortoa, joissa on olemassa poliittista uhkaa Brittiläiselle imperiumille. Natalia Vitrenkon näkemykset ovat nosteessa Ukrainassakin, koska taloustilanne on huono ja sen huonouden taustoja on alettu ymmärtämään näiden NWO -aktivistien (joihin Lyndonkin kuuluu) toimesta niin, että syyttävä sormi löytää yhä tiukemmin ja useammin Brittiläisen imperiumin eliitin pakeille.

Siksi on luontevaa, että Ukrainassa esim. sikainfluenssan avulla aiheutetaan häiriöitä mitä ilmeisimmin ko. hallinnonkin avulla (Lettipäinen pääministeri Yulia Tymoshenkokin oikein poseeraa hengityssuoja naamallaan mm, tässä Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä blogin jutussa), jotta "uhkaavia" poliittisia agendoja päästään painamaan alas / eliminoimaan; on jopa puhuttu vaalien lykkäämisestä muka tautitilanteen takia --> Sikainfluenssan pelko voi lykätä Ukrainan vaaleja. Tämä on niin läpinäkyvää taktikointia, kun ymmärtää maailman olemusta Brittiläisen imperiumin näkökulmasta ja sen tavoitteista käsin. Tässä kiteytyy tuo taudin käyttäminen kansanhallinta-aseena!

Sekasorron mahdollisuus Ukrainassa on myös vakava alusta kaasukriisin kärjistymiselle uudestaan Venäjän kanssa, kun samalla taloustilanteen lisärapautuminen ja lykkääntyvät presidentinvaalit tekevät hallaa yhteiskunnan toimivuudelle tautitilanteen aiheuttamien toimien edesauttamina. Niinpä välien kärjistyminen alkavan talven aikana Venäjän ja Ukrainan (sekä sitä kautta ehkä jopa koko Euroopan) välillä ovat suurena riskinä ja sekin toiminee Brittiläistä imperiumia auttavasti. Ko. imperiumi voi näin kiristää ja painostaa Venäjää Ukrainan ja Euroopankin (EU:n) avulla ja saada sekoitettua etenkin Itä-Euroopan olosuhteita kriisin partaalle, jolloin alueen valtiot ovat vielä enemmän alttiina ja heikentyneinä Brittiläisen imperiumin NWO -projektin alle laittamiselle. Kriisit myös nostavat sodan riskiä ja sekin on tässä pistettävä merkille, sillä kaikki maailman kaameimmat sodat ovat viimeisen 100 vuoden aikana olleet Brittiläisen imperiumin orkestroimia!

Maailmanhallitus on ko. eliitin haaveissa nimenomaan globaalisti ja Venäjäkin tulisi saattaa sen piiriin mm. erinomaisten luonnonvarojensa takia. Siksi eliitti haluaa pitää yllä painetta Venäjän suuntaan ja Ukraina on siinä hyvä työkalu. Tämä on tuttua Brittiläisen imperiumin geopoliittista peliä ja siksi se tulee sellaisena tunnistaa tässäkin tapauksessa ja siksi kirjasin sen tähän nyt ylös mahdollisia alkavan talven ym. kriisien mahdollisuutta silmälläpitäen. Jatkoa tälle aiheelle saattaa siis olla tiedossa...

No comments: