Saturday, April 17, 2010

Lisää pohdintoja kristinuskosta ja NWO:n olemuksesta Markun ja minun ajatustenvaihdon esittelemänä

Tähän väliin tarjoan vielä lisää jatkoa lukijakommentoijani Markun esilletuomaan kristinuskon tärkeyteen vastavoimana NWO:lle ja Illuminatille. Kirjoituksessani "Pohdintoja kristinuskosta ja NWO -bloggaamiseni luonteesta Markun lukijakommenttien avulla - Osa 2" Markku on jälleen kommentoinut ja tuon ne tässä vielä erikseen esille oman vastaukseni kera. Tärkeää on tätäkin vuoropuhelua pitää yllä ja katsella maailman menoa tässäkin valossa. Täytyy huomauttaa tässä samalla, että vaikka Markku käyttää paljon henkilökohtaista "sinä" -pronominia, niin hän kyllä itse asiassa kohdistaa tekstinsä myös kaikille lukijoilleni. Se on vain tehokeino. Eli siis tämä blogi ei muutenkaan ole pelkästään vain "Mika - Markku" -blogi, vaikka tässä päättyneen talven mittaan se on kenties sellaiselta vähän vaikuttanutkin. Toisin sanoen Markun lisäksi te kaikki muutkin voitte edelleen kommentoida täällä! Seuraavaksi siis ko. kommenttikeskusteluketju --->

Markku said...

Kysymys ei ole uskosta Pyhään Henkeen. Kun saat Pyhän Hengen et enää vain usko vaan tunnet sen ja huomaat muuttuvasi. Jos vain kuuntelet Pyhän Hengen sanomaa ja teet sen mukaan niin elämäsi alkaa muuttumaan Jumalan tahtomaan suuntaan. Se vaatii yhä ihmisen teon, mutta haluat sitä itse ja tunnet sen johtavan hyvää. Siihen ei tarvita raamattua vaan luottamusta siihen, että sinua ohjaa hyvä.


Jeesus lupasi sinulle Pyhän Hengen ja se auttaa koko ajan ihmistä muuttumaan täysin hyväksi. Ihmiseksi joka ei tee mitään pahaa eikä välitä pahasta. Sellainen ihminen on täysin immuuni pahalle, joten paha ei saa sellaisesta ihmisestä mitään otetta. Tietenkin paha koko ajan yrittää suututtaa ihmisen tai tehdä mitä hyvänsä tälle, jotta hän kääntyisi taas pahaan. Mitenkä paha voisi toimia, jos yhä useampi ihminen olisi immuuni pahalle?

Sen takia Jeesus haluaa, että ihminen ei välitä tästä maailmasta. Itsehän täällä koko ajan saarnaat, että media valehtelee ja vie ihmisiä harhaan! Niin että miksiköhän Jeesus ohjaa ihmisiä olemaan välittämättä tästä maailmasta ja tekemään vain hyvää?

Vaikka paha ihminen tulisi ja löisi sinua niin sinä vain sanoisit hänelle, että teit väärin, mutta annan sinulle anteeksi. Anteeksiantaminen on yksi Jeesuksen tärkeimmistä opeista ihmisille, jotta viha ei saisi ihmisestä otetta.

Mitenkä sinä voit suojella ketään tai itseäsi jos ja kun pahan diktatuuri tulee NWO kautta esiin ja alistaa kaikki yhden maailman johtajan alle? Ostatko pyssyn kaupasta ja ammut kaikki vastaantulevat ihmiset? Saarnaatko, että tuolta se paha on tulossa nurkan takaa, varokaa! Jos ihmisiä pelottelee niin he alkavat vain pelkäämään yhä enemmän tai sitten he alkavat ostamaan aseita ja muuttuvat vain vihaisemmiksi. Tätä tapahtuu USA:ssa juuri nyt! Ja näyttääkö se sinun silmissä hyvältä vai pahalta? Tiedät hyvin mihin viha johtaa! Vihasta ei tule mitään hyvää!

Sinun on tietenkin mahdoton uskoa Jumalaan, koska siitä ei ole todisteita. Etkä niitä mistään löydä, paitsi silmiesi alta. "Jumalassa sinä elät, olet ja liikut". Ainoastaan uskomalla vähän voit löytää Jumalan ja sitten Pojan ja jos seuraat Pojan sanomaan niin saat Pyhän Hengen.

Aluksi tarvitset vain pienen hiukkasen uskoa. Sinulla ei tietenkään ole aikaa siihen, kun pahan suunnitelmat ovat mielenkiintoisemmat. Täysin hyvä elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen kuolema ei sinua peloita?

Tietenkin on helpompi uskoa siihen, että elämä alkoi tyhjästä ilman mitään järkiperäistä suunnittelua. Tai sitten on helppo uskoa siihen, että alienit loivat maailman.

Näitä helppoja ratkaisuja yritetään ihmisille koko ajan keksiä, ettei kukaan vain löytäisi elävää Jumalaa.

Tiedätkö mitä piinkova ateisti Richard Dawkings on sanonut siitä miten maailmankaikkeus sai alkunsa? Hän on sanonut, että ehkäpä alienit loivat sen. Sieltä alkaa paistamaan läpi se eliitin haluama alienusko. He tekevät aivan kaikkensa, että et löytäisi elävää Jumalaa. He haluavat, että palvot vaikka kiveä tai et palvo mitään.

Mitäs sitten teet jos alienit laskeutuu aluksellaan ja sanovat, että me tehtiin maailmankaikkeus. Uskotko vai väitätkö yhä, että sattumaa se vain oli? Sitten sinun pitäisi valita Jumalan/alienin/sattuman väliltä.

Jos vieläkin sinulta puuttuu se pieni hitunen uskoa niin tutkipa raamattua. Se koostuu 66 eri kirjasta (kirjoituksesta). Ihmiset ovat sen koostaneet yhteen kirjoituksista eri ajoilta. Vanhan testamentin kirjoitukset on tehty ennen Messiaan eli Jeesuksen tuloa.

Tiede on tutkinut ne kääröt, joissa Vanhan Testamentin kirjoitukset on, ja on todistettavasti pystytty ne ajoittamaan ennen ajanlaskun alkua eli ennen Jeesuksen tuloa.

Vanhan Testamentin kirjoituksissa on ainakin yli 100 viittausta Messiaaseen. Siihen että Messias syntyy ja mihin hän syntyy. Mitä hän tekee eläessään ja miten hän kuolee.

Ne kaikki toteutui! Kaivappa nyt todennäköisyyslaskelmat esiin ja mieti miten tuo on pystytty ennustamaan ja mikä on todennäköisyys. Sattumaa niin kuin evoluutioteoriakin väittää maailman ja elämän syntymästä?


Markku said...

Jos sinua Mika hermostuttaa nämä minun kristinuskoon kannustavat kommentit niin sano vain niin häippäsen kyllä täältä.


Haluan vain tuoda ihmisille hyvän sanomaa. Monen mielestä Jumala/Jeesus-jutut on hömppää. Sinun pitää vain rohkeasti alkaa tutkimaan sitä ja opiskella hyvyyttä. Ota se ensin siltä kannalta, että tässä opetetaan hyvyyttä. Älä välitä aluksi siitä uskonnollisesta tekstistä. Lue ja tutki ne neljä evankeliumia. Katso/ihmettele/mieti mihin se johtaisi sinun ja kaikkien muiden elämässä, jos he seuraisivat pelkästään niitä hyvän elämän opetuksia, joista siellä kirjoitetaan.

Mieti miksi Uudessa Testamentissa on hirveästi vertauksia koskien kasvien kasvatusta ja niihin liittyvää. Moni asia on siellä ilmaistu Jumalan näkökulmasta. Mieti hetki sitä, ehkäpä Jumala kasvattaa täällä sieluja, ja ne jotka haluavat kasvaa niin he pääsevät uudelle kasvatusmaalle ja siellä kasvatetaan lisää. Jumala haluaa hoivata ja kasvattaa sinun sielua. Jos koko ajan kiellät Jumalan, niin ehkäpä hän tulee ja kitkee sinut pois, koska sinusta ei tullut hyvää viljaa vaan rikkaruoho. Älä ota tätä pelotteluna helvetistä vaan avaraa mieltäsi ja ajattele, ehkäpä sinä voisit elää ikuisesti. Eikö olisi mukavaa olla aina ja jatkaa sitä hyväntekoa ja tarvetta mikä sinun sisällä on. Jos sinä olisit täysin paha niin sinä huutaisit täällä kommentteja "lataa ja varmista-tyyliin", koska pelkäisit pahaa ja sinulla ei olisi mitään luottamusta hyvään. Sinä haluat löytää hyvän ratkaisun tähän ongelmaan.

Jumala on nähnyt jo kaiken ennalta, että ihmiset menevät lankaan ja uskovat vain pahuuteen. Hän kehoittaa sinua silti olla uskomatta pahuuteen vaan sitkeästi jatkaa hyväntekoa olosuhteista huolimatta. Uskot hyvään ja pikku hiljaa pehmenet Jumalan sanomalle. Muut sanovat, että sinusta tulee tyhmä, mutta uskotko hyvän sanomaan vai kavereittesi haukkuja? Mitä sinun kaverit tekevät, jos ruoka loppuu, taudit uhkaa ja kaikki on kurjaa ja nälkäkuolema uhkaa? Saatana istuu NWO-paratiisissa ja päästää sisään kaikki, jotka vannovat valan hänelle. Ateistit eivät välitä siitä, koska uskovat kuolevansa kuitenkin kun kuolevat. Heille on ihan merkityksetöntä vannoa jokin vala ja ottaa merkki käteen (ei välttämättä siru vaan vaikka tatuointi, jolla "ostaa" tavaraa siellä NWO:n sisällä), koska pelkäävät kuolevansa ja he eivät usko elävänsä ikuisesti. Tähän saatana luottaa. Oletko ikinä ollut ruokaa ilman vaikka kuukauden? Voitko kuvitella mitä sellainen ihminen tekee, jos hänelle tarjotaan kaikki herkut pientä valaa ja tatuointia vastaan?

Suurin hankaluus onkin koko hommassa murtaa itsensä. Unohtaa ne ruumiin halut ja luottaa tähän hyvän sanomaan. Sinun sieluun paha on koko ikäsi takonut sanomaa, sen voittaminen on tuskan takana. Se on ollut sitä minulla. Saatana takoo sinun sieluun ajatuksia rahasta/vallasta/tavarasta/toisten ihmisten vihaamisesta jne. Tietenkin sinulla saa olla rahaa, mutta sinä et enää ole sen rahan orja vaan käytät rahaa niinkuin se alunperin on kehitetty. Vaihdonväline! Mitä sinä sitä rahaa itsellesi keräät? Mitä hyvää siinä on, että sinulla on rahaa paljon. Oletko silloin parempi ihminen kuin muut?

Jos pystyt auttamaan muita niin se on paljon parempi, kuin se että ahdehdit rahaa itsellesi. Käytä aikasi hyödyllisesti täällä maallisella vaelluksella. Täältä kun lähdet niin sinulla ei ole mitään muuta kuin sielusi esittää Herralle. Jos hän ei sinua tunne niin miksi hän sinua ottaisi sinne paikkaan mihin paha ei enää pääse?


Mika said... (Oma kommenttini)

OSA 1


Olet siis Markku sinäkin edelleen tervetullut kommentoimaan tänne ja saat toki tuoda ihmisille tätäkin kautta hyvän sanomaa; onko sinulla muuten omaa blogia vai onko tämä ainoa julkinen foorumi, jossa olet kirjoittanut?

Itselleni on välillä vain hankalaa sisäistää suurta määrää kerrallaan mitä tahansa vaikeaa / raskasta / sisältörikasta informaatiota, jolloin hylkimisreaktio on selvä ylikuormitustilanteessa ilman, että se liittyisi sinänsä ko. sisältöön. Muutenkin haluan rauhassa ja liikaa painostamatta tutkia asioita omalla tavallani. Riitti aika tai sitten ei.

Uskonasioiden käsittelyssä olen lisäksi ns. vasta-alkaja ja minulla on nähtävästi joitakin kristinuskosta eroavia maailmankatsomuksellisia näkemyksiä, joita toki voin jonkin verran tuoda tarkasteluun esim. nyt tässä vastauksessani. Eli vastaanpa nyt omalta osaltani lähinnä noihin kysymyksiisi sen verran kuin voin (Miten te muut lukijani vastaisitte niihin?!).

"Mitenkä paha voisi toimia, jos yhä useampi ihminen olisi immuuni pahalle?" ---> Tässä on kyllä hyvää pointtia; ihmiskunnan henkinen rappio todellakin perustuu etenkin täällä länsimaissa tällä hetkellä siihen, kun yhteiskunnan olosuhteita on sitä varten jopa tarkoituksella huononnettu Illuminatin toimesta. Ja sivussa on tullut oheistuoterappiota. Tämänhän olen itsekin jo tuonut esille monta kertaa. Haluan siis kyllä kehittyä henkisesti tässä mielessä yhä parempaan suuntaan pois Illuminatin vaikutuksesta. En halua kuitenkaan tekeytyä ns. ovimatoksi, jos te kaikki ymmärrätte mitä takoitan.

"Sen takia Jeesus haluaa, että ihminen ei välitä tästä maailmasta. Itsehän täällä koko ajan saarnaat, että media valehtelee ja vie ihmisiä harhaan! Niin että miksiköhän Jeesus ohjaa ihmisiä olemaan välittämättä tästä maailmasta ja tekemään vain hyvää?" ---> Voimme toki kehittyä yhä vastustuskykyisemmiksi pahuutta vastaan, mutta tarkoittaako se sitä, että unohtaa pahuuden kokonaan. Se ei varmaankaan ole tarkoitus, jotta suojakilpi kehittyisi pahuutta vastaan oikein kohdistetusti. Pahuushan yrittää löytää jatkuvasti niitä heikkoja kohtia ja on osattava väistellä ja luovia. Hyvyyden kasvaessa pahuuden vaikutusmahdollisuus heikkenee. Sen ymmärrän, mutta niin kauan kuin maailmassa on yksikin ns. paha ihminen, niin emme voi suhtautua välinpitämättömästi pahuuteen.

Se, että unohtaisin "tämän maailman" kokonaan on taas toisesta näkökulmasta tarkasteltuna fanaattisuutta eli lainatakseni taas Francesco Alberonia: "Emme voi vaatia täydellistä maan päällistä paratiisia, sillä se on kaikenlaisten fanaattisten kokemusten alkulähde". Olen samaa mieltä ja tässä mielessä on esim. uskonasioissakin oltava tarkkana! Haittaava fanaattisuus voi uhata yllättävän lähellä.

Lisäksi tähän totean myös sen, että huolimatta "tämän maailman" kaikista vioista, siinä on edelleen myös hyvää ja olen aivan liian utelias ja vilkas henkisesti (Jo vauvasta asti olleen luonteeni takia), jotta haluaisin luopua "tämän maailman" tutkimisesta. Se ei tule tapahtumaan!

Haluan niin monella tavalla olla osana osoittamassa "tässä maailmassa" hyvyyttä pahuudesta, jotta monet osaisivat yhä paremmin valita hyvyyden pahuuden sijaan! Välillä se on tietysti hyvin vaikeaa ja ei jaksa olla osallisena työssään parhaimmalla tavallaan; sekin on silti "vain" elämää.


Mika said... (Oma kommenttini)

OSA 2


"Mitenkä sinä voit suojella ketään tai itseäsi jos ja kun pahan diktatuuri tulee NWO kautta esiin ja alistaa kaikki yhden maailman johtajan alle? Ostatko pyssyn kaupasta ja ammut kaikki vastaantulevat ihmiset?" ---> Minä en ala pyssymieheksi ja ampumaan ketään! Armeijaakin olen tässä mielessä alkanut pohtimaan tarpeettomana itsellenikin... Jos ko. tyrannia tulee toivottoman totaalisesti, niin varmaankin jonkinlainen strategia täytyisi olla; jonkinasteinen yhteiskunnan jättäminen ainakin tilapäisesti yksin / ryhmässä....?

Toisaalta uskon siihen, että mikään Illuminatinkaan suunnitelma ei voi toteutua täydellisesti ja siksi siinä on aina löydettävissä lopulta porsaanreikiä, joiden avulla ko. tyrannia saataisiin kumoon! Kärsimystä ja tuhoa on varmaankin silti vielä paljon edessämme... Valitettavasti.

"Täysin hyvä elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen kuolema ei sinua peloita?" ---> Täysin hyvä elämä ja ns. ikuinen elämä ovat hyviä tavoitteita, joita kohti haluan tässä eläimen ruumiissa matkustaa. Tiedän jo nyt sen, että sieluni elää ikuisesti hyvyyttä tarkoittavasti mm. näissä kirjoituksissani ja valokuvissani ja kaikessa siinä, mitä haluan jälkipolville jättää.

Minulla on tässä käytännönläheinen näkemys; ihmiselämässä ei ole tärkeintä se, mitä tuottaa itselleen oman elämän aikansa puitteisiin, vaan se mitä tuottaa tulevaisuuteen kaikkien muiden hyötykäyttöön. Ja osoittaen hyvyyttä pahuudesta pahuus hyläten.

"Tiedätkö mitä piinkova ateisti Richard Dawkings on sanonut siitä miten maailmankaikkeus sai alkunsa? Hän on sanonut, että ehkäpä alienit loivat sen. Sieltä alkaa paistamaan läpi se eliitin haluama alienusko. He tekevät aivan kaikkensa, että et löytäisi elävää Jumalaa. He haluavat, että palvot vaikka kiveä tai et palvo mitään." ---> Hmmm., palvominen jo sanana on itselleni vähän vieras ja epäilyksiä herättävä ja se liittyy kyllä kristinuskoonkin jossain määrin juuri tuossa fanaattisuusmielessä.

Tässä vaiheessa mainitsenkin palvomiseen liittyen tämän länsimaiden henkisen tilan yhden ongelman monista: Monilla ihmisillä on tässä ns. sairastuneessa noosfäärin rakenteessa pahan olonsa oireina addiktioita, joissa mm. viina, huumeet ja seksi ovat sen käyttömateriaalia käytännössä.

Addiktioista ei silti parannuta vaihtamalla vain kohdetta ja tämä koskee mielestäni myös uskoontuloa; vaihdetaan muka paha addiktio hyvään uskoon, mutta joudutaankin tavallaan ojasta allikkoon ja fanaattisuus saattaa siksi helpostikin astua kuvaan mukaan, kun oman itsen kanssa ei osatakaan tehdä töitä, vaan luotetaan ns. ulkoaohjautuvaan hyvään sinisilmäisesti väärällä tavalla.

Tätä olen elämäni aikana myös havainnut ihmisissä ja toki uskoontulo tässä mielessä kanavoituukin silloin helposti niihin piilopahoihin lahkoihin, kuten jehovantodistajat, helluntalaisuus, lestadiolaisuus ja vaikkapa se uusi bahai-uskonto. Ko. lahkot suosivat fanaattista käyttäytymistä, jolloin paha addiktio on helppo vaihtaa toisenlaiseen yliampuvaan olemukseen. Tämä on sitä helppoon ratkaisuun sortumista oikean parannuksen sijaan.

Hmmmmm., ehkä olen liian ankara, mutta en vain ole 100% vakuuttunut siitä, että kristinuskossa ei olisi tuollainen yliampuvuus mahdollista kaikesta hyvästä huolimatta.


Mika said... (Oma kommenttini)

OSA 3


"Mitäs sitten teet jos alienit laskeutuu aluksellaan ja sanovat, että me tehtiin maailmankaikkeus. Uskotko vai väitätkö yhä, että sattumaa se vain oli? Sitten sinun pitäisi valita Jumalan/alienin/sattuman väliltä." ---> En ole tietääkseni väittänyt, että maailmankaikkeus on sattumalta syntynyt. Olen kyllä jonkinlaisen jumalallisen suunnitelmallisuuden kannalla, mikä ilmenee vaikkapa näin (Vastaten samalla lisää kysymykseen): Sanoisin aluksellaan laskeutuville alieneille, että paskat te olette mitään maailmankaikkeutta tehneet; mikään "alien" ei voi pystyä muodostamaan esim. esteettisesti niin rikasta entiteettiä kuin kasvit!

Varsinkaan pahuus ei kykene kunnolliseen luomiseen: Olemmehan jo nähneet sen, että "paha" haluaa mm. kopioida aitoa hyvyyttä teeskennelläkseen olevansa hyvä, mutta aito hyvyys on niin rikasta ja syvää, että sitä ei voi kukaan "alien" / "pahuus" koskaan tarkalleen ja onnistuneesti kopioida: Paljon tutkimani kasvillisuus on tästä erinomainen esimerkki, missä siis kasvit ovat nimenomaan "aidon hyvyyden" yksi selkeimpiä esimerkkejä. Nauraisin siis moisille "alieneille" pitkän räkäisen naurun, vaikka huitelisivat taivaalle jotain hologrammipaskaa :)

Joidenkin NWO -tutkijoiden mukaan "alieneitakin" olisi sekä hyviä että pahoja. Esim. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin Against NWO kirjoittaa välillä tästä; että "maailmassa on menossa valon ja pimeyden voimien kamppailu, missä on edustajina alieneita molemmilla puolilla". Mitäs mieltä olet tällaisesta hyvis vs. pahis alien-asetelmasta Markku?

"Muut sanovat, että sinusta tulee tyhmä, mutta uskotko hyvän sanomaan vai kavereittesi haukkuja? Mitä sinun kaverit tekevät, jos ruoka loppuu, taudit uhkaa ja kaikki on kurjaa ja nälkäkuolema uhkaa?" ---> Olen tässä parin vuoden aikana jo oppinut hieman katselemaan tilanteita suhteessa kavereihini, kun he tietävät näistä kirjoitteluistani. Kaikki haluavat pitää nämä asiat enimmäkseen poissa keskusteluista ja en itse ole niitä tuomassa esille aktiivisesti; vain Facebook -statuksissani tarjoan mahdollisuutta tutustua ko. tietoon.

Joitakin kommentteja heiltä kuitenkin on tullut harvoin tyyliin; "Olet varmaan jo SUPO:n tarkkailussa" tai "Ainahan nyt maailmassa on vikaa" tai "En halua, että tämä vaikuttaa meidän ystävyyteen ja en siksi halua keskustella näistä asioista" tai "Täytyyhän sun ymmärtää, että nämä asiat on niin todella radikaaleja".

Eli olen kyllä päässyt suhteellisen vähällä ja ymmärrän kyllä ja hyväksyn kaikkien noiden kommentoijien näkökantoja; nämä asiat todella ovat vaikeita! Ketään ei voi pakottaa ottamaan selvää NWO:n saastuttamasta maailmasta.

Toivon silti samalla omasta puolestani, että NWO:sta selvää ottaminen, sen kritisoiminen sekä sen vastustaminen katsotaan palveluksi ihmiskuntaa ja koko planeettaa kohtaan kenen tahansa tekemänä.

Jos totaalinen tyrannia kuvaamaasi tapaan sitten tulee, niin tiedän kyllä ainakin sen, että tietoa olen jo tarjonnut riittävästi ja sen perusteella jokaisella on ollut mahdollisuus tehdä sitten omat johtopäätöksensä selvitäkseen. Auttaa haluan niin hyvin kuin voin sitä, kuka haluaa ottaa tarjoamaani tietoa vastaan kasvotustenkin.

Optimi olisi, jos näistä asioista voitaisiin keskustella ihmisten kesken yhtä "arkisesti" kuin mistä tahansa poliittistaloudellisesta ja siis uskonnollisestakin ongelmasta. Puhuminen ja kuuntelu auttavat hahmottamaan mitä vain asioita entistäkin paremmin ja ryhmän kesken syntyy lisää ideoita mm. NWO:n selättämiseen!

Tässä Illuminati on oivaltanut valitettavan hyvin pelin juonen: Ns. vangitaan porukat virtuaalimaailman lumoihin niin, että fyysinen ja välitön läsnäoloon perustuva kanssakäyminen vähenee ja sitä kautta mm. vastavoimien muodostuminen NWO:a vastaan heikkenee. Tämän ansan pauloihin olen minäkin joutunut, kun jo lähtökohtaisesti en ole kovin ekstrovertti persoona sosiaalisesti.


Mika said... (Oma kommenttini)

OSA 4


"Oletko ikinä ollut ruokaa ilman vaikka kuukauden? Voitko kuvitella mitä sellainen ihminen tekee, jos hänelle tarjotaan kaikki herkut pientä valaa ja tatuointia vastaan?" ---> Selvän kyökkipsykologian puitteissa voin kyllä hyvin kuvitella, että olosuhteita kiristämällä voidaan ihmismieltä alistaa haluttuun tahtoon helpostikin tuolla tavalla ja siihenhän Illuminati on jo tottunut työstäessään piirinsä vauvoista heidän toiminta-agentteja.

Korruptiokin on viety yhä äärimmäisempään suuntaan länsimaissa, mikä on tämän kuvatun ehdollistamisen osa-alue ja se palvelee Illuminatin NWO -projektia yleiselläkin yhteiskunnallisella tasolla saastuttaen; politiikka, koulutussysteemit, kulttuuri-ilmiöt jne. Suomessa tästä korruptio-osasta ovat olleet esimerkkeinä Matti Vanhasen ja Maria Tiuran vaalirahasotkut.

Sielultaan heikot ja ko. noosfäärisairauden pauloihin juuttuneet ihmiset saadaan näemmä hyvin helpostikin tekemään jopa mitä vain, kunhan lahjotaan "kaikilla herkuilla" riittävästi ja varmasti voi olla uhkailujakin taustalla. Tätä voi tapahtua hyvin pienimuotoisestikin ja se voi saada alkunsa jopa ihan "viattomasta" koulukiusaamisestakin; pahuus on länsimaiden hengessä niin läpitunkevaa suorastaan joka asiassa. Tätä korruptiopiirrettä kaikki NWO:n tutkijat myös toitottavat ja havainnollistavat kaukaa historiasta saakka, kuten Lyndon LaRouche kertoessaan Brittiläisen imperiumin ja vuosisataisen oligarkian piirissä olevien ihmisten luonteista ja niiden vaikutuksista yhteiskunnalliseen rappioon ja tuhoon -->

Yhdessä mielessä me olemmekin tällä hetkellä jopa koko planeetta kuin yhtä suurta Rooman imperiumia hetkeä ennen sen romahtamista! Ja Illuminati hännystelijöineen haaveilee pystyttävänsä sen tilalle paljon "uljaamman" uuden imperiumin... Voi heitä raukkoja sieluttomia.

"Mitä sinä sitä rahaa itsellesi keräät? Mitä hyvää siinä on, että sinulla on rahaa paljon. Oletko silloin parempi ihminen kuin muut?" ---> Omasta puolestani voin paljastaa, että olen itse asiassa ollut hyvinkin köyhä jo pitkään ja missään mielessä en ole ollut taloudellisesti rikas koskaan. Olen jopa uhrautuvasti ja vapaaehtoisesti joutunut heikentämään elämäntilannettani tämän blogikirjoitteluni takia, koska se on vienyt niin paljon aikaa ja vaivaa muilta aktiviteeteilta.

Katson, että vaiva on mennyt hyvyyden piikkiin ja en siksi kadu yhtään! Jatkossa minulla on kuitenkin tavoitteita pitää yllä enemmän myös muutakin elämää tämän blogin lisäksi. On pidettävä myös itsestä ja elämästään huolta! Myös karmeimmissa olosuhteissa.

Rahaan ei minulla ole siis mitään ahneus- ja keräilytavoitteita. Vaihdon välineenä minäkin sen haluan korkeintaan pitää. On silti huomioitava riittävä yhteiskunnan panostus elämisen laadun ylläpitämiseksi niin korkealla jokaiselle, että ihmisyys voi elää ilman liiallista niukkuutta ja kulttuurillinen kehitys on kunnollisesti mahdollista maapallon kestävyyttä kunnioittavalla tavalla; balanssin löytäminen on vieläkin todella retuperällä ihmiskunnalla tässä asiassa.

Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Sitä juurikin pitää myös tutkia vaihtoehtona NWO -agendalle ja siinä ovat edelleen itselläni tarkastelun kohteena mm. talousdemokratia ja Lyndon LaRouchen teesit. Hitaasti kykenen varmasti luomaan myös omia ideoita tässä matkan varrella hyvyyteen perustuvan yhteiskunnan olemuksesta. Se lienee lopulta se paras anti, jota voisin mm. tämän blogin kautta tuoda esille. Matka jatkuu.....

9 comments:

Antti Arah said...

Pahoittelen sillä en millään jaksanut lukea koko postausta sillä se oli niin julmetun pitkä! Silti tulen tänne nokkineni heittämään juttua, joka omasta mielestäni pisti näin maallikkona silmään.

Markun kanssa samoilla linjoilla että pelko ei ole ikinä hyvästä! Ihmisellähän on vain kaksi tunnetta ja ne ovat pelko ja rakkaus. Aina kun pelkäät menet suojaukseen ja suojauksessa et voi kehittyä. Rakastamalla kaikkea kehityt, ensin kannattaa aloittaa siitä että rakastat itseäsi (siis ei egolla vaan sydämmellä). Rakasta myös kaikkia viittä kehoasi (kyllä oletan että ihmisellä on viisi kehoa joista fyysinen keho on yksi).

Mitä tullaan tuohon uskon asiaan on taas aika mielivaltaisia päätelmiä havaittavissa!

1. Vanha testamentti todella voi sisältää näitä ennustuksia ja ne voivat olla täysin totta en sitä kiistä, mutta mitä se todistaa? Uudessa testamentissa kerrotaan nämä asiat mitä Jesse on tehnyt yms. ja ne ovat nyt sitten jokin todiste ennustamisesta. Ensinnäkin koko Jeesus on hahmo mistä ei ole mitään faktuaalista todistetta, että häntä ikinä olisi edes ollut olemassa!

Välimeren alueella ajanlaskun alussa eläneistä historioitsijoista tunnetaan paljon, mutta miksi Jeeskuskesta ei ole mitään raamatun ukopuolista mainintaa? Hänhän kuitenkin paransi sairaita, käveli vetten päällä, ylösnousi sekä mm. muutti veden viiniksi. Eikö ole hassua että tämmösestä kaverista ei ole kirjoitettu mihinkään muuhun kuin raamattuun? Muista ihmisistä kuitenkin on eikä heidän tekonsa ole lähelläkään sitä mitä Jeesuksen väitetään tehneen!

2. Valtiot yrittävät syöttää ufo uskontoa. What the f*ck! Ensinnäkin suomessakin valtio ja kirkko tekevät yhteistyötä joten se satu mitä valtiot yrittävät meille syöttää on Jeesus! Valtiothan tekevät kaikkensa pitääkseen nämä ufo asiat salaisina, joten argumenttisi on täysin tyhjää löpinää! Tahdon myös muistuttaa, että on pajon paremmat todisteet siitä että jokin humanoidi rotu toiselta planeetalta olisi luonut ihmisen kuin että jumala. Lueppa raamatun eka sivu uudestaan tästä näkökulmasta niin ymmärrät paremmin. Raamatun alku löytyy myös sumerin teksteistä melkein identtisenä mutta ainoana erona on se että jumalat ovat annuakki humanoidi rotu. Raamatussa oleva alku ei todellakaan siis ole Mooseksen teksti vaan sumerin teksti joka on vain muokattu! On myös huomautettava että normaalisti kun tutkimme historiaa otamme painavimpana materiaaleina luonnollisesti tekstit jota ovat lähimpänä kyseistä aikaa. Mutta miksi tässä tapauksessa totuus kaivetaan raamatusta eikä sumerien teksteistä, jotka ovat ihmis historian vanhimpia tekstejä?

Kannustaisin tutustumaan aiheeseen nimeltä "yksyden laki". Tästä puhutaan vertauskuvina raamatussakin sekä teorian on osittain vahvistettu kvaqnttifysiikan puolelta. Olemme kaikki yhtä! Maailmankaikkeus on joka atomissa. Jos minulta kysytään mikä on jumala mielestni me olemme jumala. Me olemme yhdessä maailmankaikkeus ja maailmankaikkeus on jumala.

Jeesushan kehoitti kohtelemaan muita kuin itseään. Miksi? :)

Mielestäni on täysin järjetöntä uskoa johonkin sokeasti. Raamatussa on miljoonia juttuja joita voit käännellä ja väännellä haluamallasi tavalla. Löydät samat totuudet kääntelemällä ja vääntelemällä vaikka uusimmasta harry potterista!

Tahdon myös muistuttaa että raamatussa on VIRHEIRÄ! Tässä muutama: Ennen maailman luomista oli yö ja päivä. Valo oli ennen valon lähdettä. Maapallo luotiin ennen aurinkoa. Kuun valo on oma valonsa. 200 vai 245 laulajaa? Jehoiachin oli 18 vuotta vai 8 vuotta? 3000 vai 2000 kylpyä? Basha keksi Judahin 10 kuolemansa jälkeen. Nämä eivät kestä sekunttiakaan tieteellistä tarkastelua!

Raamatussa on yli 50 000 virhettä. Joten eiköhän se jo kerro jotain miten sokeasti sitä kirjaa kannattaa tuijottaa! Jos voit kumota tieteellistä metodia käyttäen nuo virheet, niin en siltikään pitäisi raamattua absoluuttisena totuutena!

Tällaista tuli tälläkertaa mieleen...

Anonymous said...

Jos kerran olet maallikko, etkä jaksa lukea mitään niin et varmaan ole tutkinut Uutta Testamenttia, koska et jaksa lukea sitä. Vanha kirja ja vanhoja löpimöitä. Ei se voi pitää paikkaansa. Kaikki uusi tieto on tietenkin parempaa.

Alienit ovat paljon mukavampia kuin kristinusko, koska kristinusko kieltää sinulta synnin teon? Alienit vapauttaa sinut vastuusta, ja voit jatkaa synnintekoa?

Mitenkä ikinä voit löytää yhteyden Jumalaan, jos et viitsi edes yrittää. Mitenkä ikinään voit saada vastauksen rukoukseen, jos et viitsi rukoilla. Mitenkä ikinä voit tajuta, että kirkko vie sinua harhaan, jos et viitsi lukea edes Uutta Testamenttia ja katsoa alkuperäistä ajatusta ja monen ihmisten todistusta Jumalasta ja Jeesuksesta. Tehdä niin kuten siellä neuvotaan sinua tekemään. Pyytämään Jeesusta elämääsi ja hän kastaa sinut Pyhällä Hengellä. Sitten seuraat Jeesusta koko elämäsi ajan. Hän vie sinut sinne mihin hän haluaa, koska hän tietää mitä sinä tarvitset.

Koska sinä olet Jumala niin sinun ei tarvitse. Sinähän tiedät kaikki maailman salaisuudet? Sinuahan ei silloin kukaan ihminen ohjaa?

Olet hyvin opiskellut kaikki New Age-harhaopit, ja kuljet vahvassa uskossa heidän perässään. Mihin se tie johtaa? Kaikki sinun viisaus tulee heidän opeistaan. Kiellät tehokkaasti hyvän sanoman ja otat tilalle ihmisten opit, joiden jutut ovat selvästi Luciferin palvojien opeista tehdyt.

Oletko hetkeäkään miettinyt, että jos maailma on pahan hallussa niin mitenkä mikään tästä maailmasta voisi viedä sinua mihinkään hyvään.

Oletko ikinä miettinyt, että voipi olla olemassa toisia ulottuvuuksia, kuten tiedemiehet pähkäilevät. Voisikohan siellä olla vaikka taivas?

Jos rakastat itseäsi niin rakastat sitä ihmistä, joka vie sinut väärälle tielle. Ihmisen sydän on korruptoitunut pahaa kohti. Se tekee sitä mikä ei ole Jumalan tahtoa vaan syntiä. Katso ympärillesi! Ihmiset juoksevat halujensa perässä aivan mielettömästi. Heillä ei ole mitään kontrollia elämäänsä. Kaikkia haluja vain toteutetaan. Lopun ajan ihmiset ovat siellä nousemassa. Jumalattomat ihmiset toteuttavat vain omia halujaan, eivätkä Jumalan tahtoa.

Ja koska ihmiset ovat näin "villejä" niin tarvitaan kohta täysi kontrollijärjestelmä heitä paimentamaan. Eiköstä niin? Oi kun sattui sopivasti. Tähänhän tarvitaan NWO. Eiköstä niin? Ja ihmiset ottavat sen vastaan ilomielin. Ollaanhan me niin levottomia, kyllähän tähän tarvitaan täysi kontrollijärjestelmä!

Ei Jeesus tullut sinua syyttämään vaan pelastamaan. Sinulla on vapaa tahto pyytää Jeesusta tai sitten kääntää hänelle selkänsä. Sinä kannat vastuun kuitenkin omista teostasi kuolemasi jälkeen.

Jos kerran olet Jumala niin ethän sinä voi silloin kuolla. Eihän Jumala voi tappaa itseään? Joten mihinkä sinun sielu sitten menee, kun maallinen ruumiisi kuolee?

Siirtyy toiselle ruumiille? Jolloin sinun tekosilla ei ole mitään merkitystä? Eli silloin voisit elää kuten saatananpalvojat opettavat: tee mitä lystäät!

Kyllä Jeesuksesta on kirjoitettu raamatun ulkopuoleltakin. Olet vain uskonut niiden New Age-höpöttäjien valheet, etkä ole etsinyt sitä tietoa.

Jos kerran Jumala olet sinä niin eikös maailmankaikkeus olisi silloin voitu luoda ihan missä järjestyksessä vain. Eihän luomisessa tarvita ensin valoa. Kukas ne Alienit sitten loi? Itsensä loivat?

Antti Arah said...

10. Olen miettinyt toisia ulottuvuuksia ja olen niistä melko varma. Niitä on olemassa. Kutsu sitä nyt sitten taivaaksi tai miksi haluat mutta itse näen sen vain eri värähtely taajuutena. Meidän aistimme havaitsevat tietyn alueen värähtelystä ja mitä emme havaitse on meille toinen ulottuvuus. Todella hyvä kirja henkimaailmoista ja jälleensyntymästä on sellainen kuin Michael Newton sielun matka. Hän on hypnbologi joka on kirjoittanut mitä asiakkaansa kertovat kuoleman ja syntymän välillä tapahtuneen.

11. Uskotko mihinkään muuhun ylösnousseeseen mestariin kuin Jeesukseen? Sillä vastaavia tarinoita on lukemattomia hämmästyttävän yhdenmukaisia vielä. Jeeskuksen tarina on vertauskuva. Ei ole mitään syytä olettaa, että Jeesus olisi edes elänyt! Miksi Jeesus miksi ei esim Horus?

12. En kannata itsemurhaa. Kuten jo sanoin sinun tulee rakastaa itseäsi jotta voit rakastaa muita. Ei ole mitään suurta rakkautta jos haluaa tappaa itsensä. Lisäksi elämä on oppikoulu. Olemme tulleet tänne oppimaan asioita. Itsemurhaa voisi verrata lintsaamiseksi, joka ei oppimisen kannalta ole mikään fiksuin veto.

Pliis saarnaamisen sijaan tahtoisin nähdä jotain aidosti raakaa dataa tämän asian tiimoilta. Faktat on ne, Jeesuksen olemassa olosta ei ole mitään päteviä todisteita. Sekä raamattu on täynnä virheitä, sekä tietty se että raamattu on todella paljon kopioinut muiden kirjoituksien tekstejä, kuten egyptin kuolleiden kirjasta kymmenen käskyä.

Onko maapallo litteä? Markku sinunhan pitäisi uskoa näin sillä raamatussa näin kerrotaan. Uskotko tieteen metodia vai raamattua tässä asiassa? Matteuksen evankeliumi 4:11 "Vielä Paholainen vei Jeesuksen hyvin korkealle vuorelle, näytti hänelle maailman kaikki valtakunnat ja niiden loiston" Jos menet vuorelle et voi nähdä koko maapalloa sillä maapallo on pyöreä. Tämähän on täysi mahdottomuus ellei maapallo olisi litteä. Tuossa aika selvästi viitataan siihen, että kirjaa kirjoittaessa on oletettu maapallon olevan litteä. Herää vain kysymys mitähän muita olettamuksia on tehty...

Antti Arah said...

Elä Markku provosoidu! Lähdetäänpäs purkamaan tuota vyyhtiä nyt sitten järestään.

1. Olenko jossain vaiheessa sanonut että en ole lukenut uutta testamenttia? En, joten voisitko lakata sanojen laittamista suuhuni.

2. En tarkoittanut suoraan, että minä olen jumala, vaan minä olen kaikkialla. Olen koko maailankaikkeus sillä koko maailmankaikkus on joka atomissa. Olen myös sinä ja sinä minä me olemme kaikki tätä maailmankaikkeutta. Ja maailmankaikkeus on mielestäni loistava määritelmä Jumalalle.

3. Olenko sanonut että en ole rukoillut? ks. kohta 1.

4. Missä ne mainitsemasi raamatun ulkopuoliset maininnat Jeesuksesta on?

5. Synti. Mikä on syntiä? Se pitäisi ensin määritellä. Se ei ole mielestäni kovin kaikkitietävän jumalan hommia kirjoitella sääntöjä joita ei saa rikkoa. Sitpaitsi jos noudatat täysin raamatun ohjeita ja elät "synnittömästi" et ole kristitty vaan pikemminkin budha!

6. Kyllä olen tutustunut New Age hömppään myös. Mielestäni on tärkeää tutustua aiheeseen mahdollisimman laajasti mikäli haluaa ymmärtää asian syvällisesti. Tietoni joita puhelin tuossa aikaisemminkin on pikemminkin omien meditaatoiden tulosta.

7. Alienitko helppo. Mielestäni kristityn tie on paljon helpompi. Sulje silmäsi ja mene muiden hihhuleiden kanssa hengaamaan niin ei paljon helpompaa enää olekkaan muuttaa maailmankuvaasi. Kukin saa tehdä niinkuin haluaa, enkä kritisoi yksilöitä vaan sitä, että raamattu ei kestä tarkempaa tarkastelua. Eikä tietenkään kristinuskokaan. Jauhat kovasti totuuksia mutta miten todistat ne? Et mitenkään joten ne pitäisi jättää omaan arvoonsa.

8. Sydän ei ole korruptoitunut vaan meidän egomme on. Ja vaikka olisikin niin miksi näin on, on kysymys. Siksi, että korruptoitunut käyttäytyminen rahatalousjärjestelmässä on palkitsevaa.

9.Vanha kirja vanhoja löpinöitä. Juurikin näin! Pitää muistaa, että raamattu on ihmisten kirjoittama ja ennen ihmiset eivät osanneet selittää asioita niin he keksivät jumalan, jolla he voivat selittää ilmiöitä joita he eivät muuten osanneet. Kuten ukonilma. Ennen kristinuskon saapumista meillä suomessa oli Ukko ylijumala, ehkä tästä syystä käytämme sanaa ukonilma. Jumala siellä suuttuu vain, kun salamat lyö.

Anonymous said...

En minä ala sinulle uskoani todistamaan. Se on aivan tarpeetonta. Kerron sinulle Jeesuksen opetuslapsena, että Jeesusta kannattaa seurata. Jos sinä näet, että Jeesuksen kautta ei pääse totuuden luokse niin kannat itse taakkasi. Teet oman tiesi ja kuolemasi jälkeen kohtaat Herrasi ja hän joko tuntee sinut tai ei tunne. Jos ei tunne niin hän ei sinua päästä Jumalan valtakuntaan. Asia on näin yksinkertainen ja Jumala on sen tehnyt ihmisille hyvin yksinkertaiseksi. Ei tarvitse kuin seurata Jeesusta ja oppia luottamaan häneen.

Jos sinulla ei ole luottamusta niin sitten voit mennä yksin elämäsi tietä. Ei ole mitään pakkoa, sinulla on vapaa tahto. Sen Jumala on sinulle antanut. Hänen hyvä tie tai sinun oma tie. Toinen tie vie elämään ja toinen kuolemaan, mutta sinähän uskot kuolevasi, kun kuolet niin silloinhan et pety kun olet ikuisessa kuoleman tilassa. :)

Ne sinun ylösnousseet mestarit tai alienit ovat minulle langenneita enkeleitä, jotka toimivat Saatanan alaisuudessa. Ilmestyskirjan lopussa taivaassa syttyy sota ja Saatana heitetään enkeleineen taivaasta pois ja Saatana laskeutuu enkeleineen maahan ihmisten luokse.

Kertoo paljon siitä että kuka sieltä on tulossa alienien näköisenä. Langenneet enkelit voivat ottaa minkä muodon tahansa, joten he tulevat meidän luoksemme näyttelemään hyvää, mutta ovatkin läpimätiä pahuuden palvojia.

Ei ole mitään raakaa dataa on vain usko ja siitä syntyy luottamus. Kuljet elämäsi uskon ja luottamuksen varassa. Ei Jumala ole meille antanut mitään raakaa dataa. Silloinhan ihmisellä ei olisi vapaata tahtoa valita. Vaan olisi täydet todisteet. Johonkin sinun pitää uskoa ja luottaa. Nyt luotat ihmisten ja Saatanan keksimiin valheisiin, koska ne menevät tarpeeksi lähelle totuutta. Ei raamattu ole totuus. Se on vain ihmisten kirjoittama kirja. Olivatko nuo ihmiset uskossa vai kirjoittivatko vain satuja? Olenko minä uskossa vai kirjoittelenko satuja. Sinä päätät sen. Voit sopia tilisi Jumalan kanssa ja kysyä häneltä mikä on totuus. Hän kyllä neuvoo, jos kuuntelet. Jumala ei tarvitse sinua, mutta sinä tarvitset Jumalaa!

Totuus on Jumala. Hän tietää kaiken. Hän on sinut muovannut ja asettanut sinun elämääsi kaiken. Ilman Jumalaa ei sinulla ole mitään. Tämän tajuat kun kuolet ja kohtaat herrasi. Sitten sitä häpeät tai otat hänet ilolla vastaan.

Asia on ihan yksinkertainen, ei tarvita mitään erikoista todistetta. Vain usko ja luottamus. Haluat vain uskoa ihmisten sanomiin. En minä halua, että seuraat minua. Minä vain neuvon sinulle tien ja itse sinne menet kokeilemaan tietä. Se on kova ja hankala tie. On suuria esteitä, mutta aina on keino päästä esteistä yli. Siihen tarvitset vain Jumalan apua. Hän antaa viisautta, jos vain osaat pyytää.

Jokainen Jeesuksen seuraaja on myös Jeesuksen todistaja. Jos todistetta kaipaat Jeesuksesta niin tässä on sinulla yksi. Hän tuli ja muutti minut ateistista tähän. Siinä sinulle miettimistä!

Tässä pitää voittaa itsensä ja mennä Herran tietä. Jokaikinen aamu on valittava Herran tie, ei omaa tietä.

Sinun elämäsi on Jumalan armoa. Ei armoa ole enää sitten, kun syntisi ja hyvät tekosi punnitaan. Synnin palkka on kuolema!

Jos seuraat Jeesusta niin et halua tehdä enää syntiä vaan haluat tehdä vain hyvää. Sinusta tulee uusi ihminen. Sinusta kasvaa ihminen, jolla on sydämessään Jumalan valtakunta. Syntisi annetaan anteeksi ja kun kuolet ja elämäsi punnitaan, niin sinun hyvät teot vain punnitaan ja niiden mukaan saat palkkasi.

Ei Jumala odota, että ihminen olisi heti täydellinen. Herran kanssa Jeesus-tiellä ihminen aina kompuroi välillä, mutta hän nousee ylöspäin ja kasvaa tiellä mennessään. Tien toisessa päässä on totuus eli Jumala. Moni lähtee tielle, mutta harhautuu ensimmäisessä tai toisessa risteyksessä. Todella harva jaksaa loppuun asti.

Kristittyjä vihataa ja haukutaan tässä pahan maailmassa. Miksi? Kohta syytetään varmaan harhauttamisesta. Tie vain kovenee kristityillä täällä. Moni tässä vaiheessa luopuu uskostaan, koska ei kestä syyttämistä. En minä voi vielä tietää jaksanko itse kulkea tietä loppuun asti.

Antti Arah said...

Pidän Markku sinusta siinä mielessä, että kanssasi saa aivan loistavia keskusteluja! Tahdon myös tuoda sellaisen asian esille, että kommenttini ovat siksi kärkkäät koska tahdon tuoda joitain pointteja esille.

Ajatukseni jumalasta on hieman erilainen kuin "normaalisti". Mielestäni kristittyjen Jumala on ihmisen keksimä primitiivisten tietojen valossa. Tämä ei tietenkään tarkoita, että Jumalaa ei ole. Tietenkin on jokin suuri tietoisuus on pakko olla kaiken takana. Olisi outoa jos tämä kaikki voisi olla sattumaa.

Kaikki rakastava Jumala, joka loi maailman kuudessa päivässä ja lepäsi seitsemännen. Joka loi miehen ja naisen elämään paratiisiin. Paratiisiin loi käärmeen houkuttelemaan pahuuteen. Kun he lopulta hairahtivat heidät häädettiin paratiisista. Jumala joka rakastaa kaikkia, mutta jos et noudata hänen ohjeitaan palat helvetissä ja joudut ikuiseen kadotukseen. Synnyt maailmaan sinulla on n.60 vuotta aikaa oppia Jumalan opetukset, jos et onnistu niin ikuinen kadotus. Minusta tuo ei kuullosta miltään kaikkitietävältä ja kaikkia rakastavalta olennolta vaan pikemminkin psykopaatilta. Tuo ei ole mitään muuta kuin ihmisen keksimä Jumala!

Itse en arvosta kristittyjä siksi, että he ovat sokeita. He eivät voi muuttaa maailmankuvaansa joka perustuu pelkkään uskoon. Tulee mieleen ajat jolloin ihmiset eivät hyväksyneet ihmisiä jotka kertoivat maailman olevan pyöreä ja kiertävän aurinkoa.

Aah noh siis lopettakaa se käärinliinojen etsiminen, sillä todisteet ovat löydetty. Markku muuttui ateistista kristityksi. Itse olen muuttunut kristitystä ateistiksi, mitäköhän se todistaa? Kukaan ei tarvitse mitään uskontoa mihinkään! Uskonnot vain erottelevat meitä toisistaan ja pistää meidät toisiamme vastaan. Myös syytä muistaa että uskonnoilla on monopoli asema. Jos perustaisit yrityksen joka toimisi kuten kristinusko suomessa olisit rikollinen. Jeesus myös kertoi koron perimisen olevan pahasta, mutta kristityt ei siitä välitä vaan ovat innolla mukana valtion kanssa korkorahalla pyörittämässä bisneksiään.

Kyllä en luota ikivanhaan kirjaan, joka on täynnä virheitä! Olisin lähinnä idiootti jos tiedostaisin nämä virheet ja silti luottaisin siihen.

"Asia on ihan yksinkertainen, ei tarvita mitään erikoista todistetta. Vain usko ja luottamus." Noh hyvä nyt voinkin perustaa uskonnon jonka messias on vampyyri twilight kirjasarjasta. Tuossa myös kiteytyy hyvin koko uskontojen perusta, jos kyseenalastat palat helvetissä, joten älä kyseenalaista!

Kannataa tutustua muihinkin oppaisiin, kuin raamattuun. Aukeaa ne raamatun tekstitkin paremmin. Esim "falung dafa" on todella mielenkiintoinen. Tuossa vielä siitä hyvä "kirja" mikäli kiinnostaa. http://www.falundafa.fi/kirjat/index.html

Miten muuten kristinusko eroaa mistään muusta uskosta? Ei mitenkään. Kaikkien uskontojen edustajat kuvittelevat olevansa oikeassa, jokin on väkisin väärässä! Kristin usko ei ole yhtään sen paremmin realistinen tai todistettavissa oleva kuin mikään muukaan. Voisin yhtälailla käydä tätä keskustelua skientologin kanssa. Usko ei ole, kuin mututuntumaa ja arvailua! Emmekä saa rakentaa yhteiskuntaamme arvailujen varaan, vaan tiedon. Pelkällä olettamisella olemme tähän nykyiseenkin liemeen joutuneet!

Anonymous said...

Niin se on vaikeaa selittää, kun et ole kokenut yhteyttä Jumalaan. Se syntyy, kun teet kuten Jeesus neuvoi. Jos siihen ei usko niin ei tule ikinä kokeilleeksi. Minä heitin kaikki vanhat kirkko-opetukset kristinuskosta romukoppaan ja luin Uuden Testamentin ilman mitään ihmisten minulle antamia ennakkokäsityksiä. Sieltä löytyi se keino, jolla yhteyden saa luojaansa. Hän rakastaa sinua, mutta jos käännät selkäsi niin silti hän odottaa sinua. Jos koko elämäsi käännät selkäsi niin mitä hän enää voi sinulle tehdä?

Jos nyt Jeesus ilmestyisi sinun olohuoneen sohvalle ja kertoisi sinulle samat asiat, kuin hän kertoi ihmisille, kun oli täällä maanpäällä. Niin sinulla olisi täysi todiste sinun silmiesi edessä. Sitten olisit ihmeissäsi. Uskoisitko sitten?

Jos hän kehoittaisi sinua seuraamaan häntä niin seuraisitko? Vai kiistäisitkö yhä ja väittäisit näkeväsi näkyjä? Jos uskoisit silmiisi niin uskaltaisitko kertoa siitä muille? Mitä ne muut sanoisivat?

Nauraisivat sinulle, vaikka sinä näit ihmeen sohvalla ja se oli täysin todellinen sinulle. Muut eivät uskoisi, koska eivät nähneet mitään. He vain luottaisivat sinun sanaan tai kiistäisivät sen.

Jeesus oli täällä kerran ja meillä on muiden ihmisten todistus. Jeesus yhä vaikuttaa ja muuttaa ihmisten elämiä. Sinä annoit muiden houkutusten käydä suuremmaksi ja hylkäsit kristinuskon.

Olitko kirkkokristitty vai Jeesuksen seuraaja?

Kirkko nimittäin kerää jäseniä kirkkoon, Jeesus kerää jäseniä taivaaseen. Siinä on suuri ero ja kirkoilla ei ole paljonkaan tekemistä kristinuskon kanssa. Se selviää, kun lukee Uuden Testamentin läpi ajatuksella. Huomaat sen kuinka kirkko vääristää suurimman osan Jeesuksen sanomista. Jeesus haluaa vai jäseniä seurakuntaansa. Ei hän halua, että rakennamme kirkkoja tai perustamme virkoja ihmisille (pappi, arkkipiispa jne.).

Hyvän sanoma kuuluu kaikille ilman mitään jäsenyyttä maalliseen organisaatioon tai ilman mitään jäsenmaksuja. Jos joku pyytää sinulta rahaa henkisistä asioista, juokse niin kovaa karkuun kun vain pystyt. Hän haluaa vain myydä sinulle omaa viisauttaan rahaa vastaan.

Katolilaisuus ja kaikki maailman uskonnot ovat harhautusta. Usko on eri asia kuin uskonto. Uskonto on tarukertomus, mutta usko on todellista. Minä en näe Jeesusta, mutta teen niin kuin hän minua käskee.

Minulle tuli ajatus jo ennen uskoon tuloa tv:n myymisestä pois. Se tuntui kivuliaalta. Onhan siinä sohvalla kiva istua "pää tyhjänä" viihtymässä. Seurasin silloin sitä ajatusta, vaikka olikin hankalaa luopua siitä "huumeesta". Sitten tuli tyhjää elämään, mutta tuli samalla lisää aikaa. Nyt sille ajalle on löytynyt huomattavan paljon parempaa tekemistä ja olen onnellisempi ja kiitän Herraa, että hän jo silloin halusi auttaa minua.

Ja kun kaduin syntejäni pyysin Jeesusta elämääni niin näitä muutoksia on tullut roppakaupalla. Aina olen seurannut sitä ajatusta ja kivun jälkeen onkin löytynyt ihan paljon parempaa. En olisi ikinä itse pystynyt muuttumaan niin paljon ilman apua. Elämä on rauhallista hetkessä elämistä. Pelot ovat melkein kaikki poistuneet. Pystyn antamaan helpommin ihmisille anteeksi, hallitsen vihan paremmin, enkä anna sen nousta. Tekemistä on kuitenkin vielä jäljellä, ja koko ajan vanhan Markun elämä yrittää nousta takaisin. Koko ajan kuitenkin pidä Jeesuksen ajatuksessa ja taistelen vanhaa Markkua vastaan. Ja kas vanha Markku pysyy poissa ja uuden Markun elämä muuttuu koko ajan parempaan suuntaan. Ihan kuin joku tietäisi juuri tismalleen mitä minä tarvitsen. Tajuan sen vasta sitten kun näen muutoksen hyvyyden.

Anonymous said...

Osa 2

Tekeehän kirkko myös hyväntekeväisyystyötä, joten siitä kunnia heille, mutta en minä kaipaa mitään pappia minun ja Jumalan väliin. Minä rukoilen ja Jumala toimittaa minulle vastauksen.

Välillä vastaus tulee minulle ajatuksena, välillä se tulee tyttöystävän suusta, välillä kohtaan vastauksen omassa elämässäni jonain tapahtumana. Jumala vaikuttaa koko minun elämään. Jumala on henki ja mitä voin lukea Johanneksen evankeliumin alusta niin voin oppia mikä on Jeesuksen rooli koko asiassa.

Siinä se kerrotaan ja sen jälkeen voit ymmärtää mitä tarkoitetaan Jumalan kuvalla.

Jumala ohjaa minun ajatuksia, jos vain kuuntelen hänen ajatuksia. Voin alkaa itse ratkomaan elämän salaisuuksia, mutta en pääse puusta pitkälle. Helposti silloin lähtisin kuuntelemaan pappia tai muuta ihmistä. Uskoisin tuon toisen ihmisen sanomaan enkä Jumalaan.

Ei sinun pidä luottaa tässä maailmassa mihinkään muuhun kuin Jumalaan. Kysyt häneltä keneen voit luottaa. Kaikki meistä valehtelee, koska emme tiedä koko totuutta. Ihminen tietää vain hippusia sieltä täältä ja monesti alamme itse yhdistämään omalla viisaudellamme niitä yhteen. Sitten syntyy totuus, joka näyttää hyvältä, mutta ei ole totuus. Minä teen sitä ja sinä teet sitä. Ei Jumala voi kertoa yhdelle kaikkea, koska yksi ihminen ei voi hallita kaikkea.

Minä olen vain pieni vesipisara Jumalan tietoisuuden meren edessä. Meri ei tarvitse vesipisaraa, mutta vesipisara tarvitsee merta, muuten vesipisara ei ole mitään.

Kaiken uskontomoskan alla on ihan oikea asia. Se on vain sinne piilotettu pahuuden voimien takia. Pahuus ei halua sinun sitä löytävän. Pahuus haluaa, että palvot ihmisten tekosia ja ihmisten sanomia. Silloin et löydä hyvyyttä. Saatana tietää mihin hän päätyy.

Saatana kuitenkin yrittää tehdä Jumalan suunnitelmat tyhjäksi harhauttamalla ihmisiä mahdollisimman pitkään. Siksi meille yritetään syöttää kaikkea moskaa. Saatana saa vielä olla taivaassa, mutta hänet joskus sieltä heitetään mäkeen. Silloin tulee se suuri harhautus, jolloin moni kääntyy Saatanan puoleen ja on valmis ottamaan merkin käteensä tai otsaansa.

Koska ihmiset eivät enää välitä Jeesuksen sanomasta ja varoituksista niin voi olla, että näemme jo sen Saatanan valtakunnan tulon oman elämämme aikana. Sen aika on kuitenkin lyhyt, koska Jumala asettaa rajat pahuudellekin.

Tässä on nyt sinun elämä sinun omissa käsissäsi. Sinä teet päätöksen ja kannat vastuun. Haluatko mennä suoraan totuuden äärelle vai otatko siihen väliin ihmisten tai avaruusolentojen totuuksia. Älä luota minun sanaan vai löydä oma tiesi luojasi luokse.

Oman itsensä ja omien halujensa kieltäminen on rankkaa, mutta sieltä alta löytyy se uusi ihminen. Sinusta kasvaa uusi ihminen jolloin sinulla on hallussa elämäsi ja Jumala auttaa sinua. Mikään tässä maailmassa ei enää orjuuta sinua, ei TV, alkoholi, tupakka, seksi, tavarat, omaisuus, raha, uutisten lukeminen, NWO:n tutkiminen, itsensä palvominen jne. Kasvat niiden asioiden yläpuolelle.

Taivaasta saat näkymätöntä lannoitetta juurellesi ja alat kasvamaan. Sinusta tulee hyvä puu, joka kantaa hyvää hedelmää. Huonot oksat Jeesus leikkaa kivuliaasti sinusta pois ja kannat yhä vain enemmän hedelmää. Sinusta tulee alueesi hienoin ja paras puu. Muut haluavat tulla sinun kaltaiseksi. Sinä kerrot mistä tuon lannoitteen saa ja he menevät lannoittajan luokse.

Kun olet lopulta täydellinen puu niin kaikki paha on sinusta poistettu. Pahan hedelmiä et enää tuota vaan joka oksalta tulee hyviä hedelmiä. Paha kuitenkin yrittää tulla luoksesi tautina tai joku tulee poraamaan reikiä sinuun. Silloin pyydät puutarhuria auttamaan sinua. Ja puutarhuri tulee ja auttaa. Puutarhurihan on se sama, joka myös lannoitti sinut.

Antti Arah said...

Elä pidä minua minään tiedeuskovaisena ja vain fyysisen maailman näkevänä ihmisenä. Olen pitkään ollut tekemisissä henkisten asioiden kanssa ja ymmärrän kyllä mistä puhut, mutta en pidä muutamasta asiasta mitä mainitsit.

En pidä Jumala sanasta. Käyttäisin mielummin sanoja kuten maailmankaikkeus tai alkulähde. Jumala on liian inhimillistetty sekä siinä on uskontojen ikävä tahra.

Mistä tiedät että olet jutellut juuri Jeesuksen kanssa etkä esim. jonkin mainitsemiesi langenneiden enkeleiden kanssa? Voi myös olla hyvin todennäköistä, että olet jutellut esim oman ali-/yli-tajuntasi kanssa joka on esiintynyt Jeesuksena, sillä on tiennyt, että näin saa parhaan tuloksen. Tietenkään sillä ei ole mitään väliä, mutta tämä ei anna oikeutta julistaa Jeesuksen olevan todellinen.

Tiedän, kun antautuu maailmankaikkeuden vietäväksi. Eli vaihtaa pelon rakkauteen. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään asiat vain järjestyvät. Näin on käynyt mm. itselläni. Mutta tähänkään ei tarvitse ottaa mitään raamattua tai Jeesusta mukaan. Vain pieni valinta pelon ja rakkauden välillä.

Kaikki maailmankaikkeuden tieto on joka ikisessä atomissa kehossasi. Tai tarkemmin joka ikisessä atomissa on maailmankaikkeus. Voit saada tietoja suoraan itseltäsi esim. meditoimalla. Tietysti rukous toimii myös tässä. Rukous on pikemminkin kysymistä kuin meditoiminen taas kuuntelemista.

Jos lukaset tuon falung dafa kirjasen minkä linkkasit näet miten selkeät ohjeet siellä on tuohon kuinka käyttäytyä "oikein". Oikeastaan kiteytyy yhteen lauseeseen. "Älä tee mitään mikä rikkoo yhteiskunnan normaalia toimintaa."

En vain tajua miksi pitää alkaa puhumaan kaikenmaailman saatanoista ja perkeleistä ja pahuuksista. Ne ovat vain synonyymejä eli eivät oikeastaan edes tarkoita mitään! Tuollaisista puhuminen saa ihmiselle suunnattoman oksennusreaktion käyntiin!

En usko vähimmissäkään määrin mihinkään helvettiin tai kadotukseen! Olen myös kuullut että raamatussa oli aikoinaan karman-laki sekä jälleen syntymä, mutta rooman-ortodoksit olisivat poistaneet ne muistaakseni 400 luvulla. Niiden tilalle heitettiin sitten kiirastuli ja helvetti jotta kansaa olisi helpompi hallita.

Synti on myös liian tuomitseva sana. Kukaan ei tuomitse sinua kun täältä lähdet vaan sinua pikemminkin opastettaisiin ja autettaisiin. Miksi ihmeessä kaikkirakastava jumala tuomitsisi sinut... haloo!

En myös ymmärtänyt logiikkaasi siitä, että jos taivaalta laskeutuisi jokin toisen sivilisaation edustama rotu miksi ihmeessä he automaattisesti olisivat "pahoja"? Tuo kuullostaa mielestäni enemmän pelolta kuin rakkaudelta!

Jos kuljet Jumalan viitoittamaa tietä miksi ylipäätänsä puhut mistään pahoista asioista sillä ne edustavat pelkoa (teidän lucifer) eikä rakkautta (teidän jumala)?

Vuoren huipulle menee rajaton määrä polkuja ei tietenkään ole yhtä oikeaa. Tämä on yksi syy miksi en hyväksy uskontoja enkä kovin arvosta raamattuakaan. Miksi ihmeessä raamatussa on jotain käskyjä? Miksi kaikkivaltias antaa meille vapaan tahdon ja sitten kymmenen KÄSKYÄ?

Uskonnoista olemme varmasti täysin samaa mieltä :)

Ei ole mitään hyvää eikä pahaa. Sillä me olemme kaikki yhtä! On vain enemmän ja vähemmän eksyksissä olevia. Haukkumalla pahoiksi et ainakaan auta heitä ollenkaan!

Meni nyt vähän off topic en kovin tykkää puhua näistä henkisistä asioista sillä niiden aika ei mielestäni ole vielä. Aivan esimmäiseksi tulisi korjata meidän viallinen rahatalous järjestelmämme ennenkuin voimme keskittyä näihin... Olen käyttänyt liikaa aikaani ja energiaani tähän keskusteluun joten vetäydyn muihin puuhiin.

Kiitos vielä Markku oli mukava rupatella! Toivottavasti sait yhtä paljon minulta kuin minä sain sinulta! :)