Saturday, April 10, 2010

Pohdintoja kristinuskosta ja NWO -bloggaamiseni luonteesta Markun lukijakommenttien avulla - Osa 2

Viime viikolla kävin lukijakommentoijani Markun kanssa ajatustenvaihtoa kristinuskosta liittyen Illuminatin NWO -projektiin otsikolla Pohdintoja kristinuskosta ja NWO -bloggaamiseni luonteesta Markun lukijakommenttien avulla - Osa 1 ja samalla pohdin omaa kirjoitteluani tämän maailman tilanteen hahmottamisessa. Markulla oli runsaasti kristinuskoa koskevaa kommentointia myös kirjoituksessani: Fasismi-kommunismi -tyrannian vyörytystä Obaman hallinnon terveydenhuoltouudistuksessa Illuminatin NWO -prosessin vaatimalla tavalla.

Lupailin jatkoa vielä tällä viikolla tämän otsikon alla, mutta minulla ei ole nyt paljoa mielenkiintoa ryhtyä sepittelemään aiheesta pitkästi lisää tällä kertaa eikä ole tarpeenkaan. Lisäksi maailmalla on taas tapahtunut yhtä ja toista Illuminatin sylttytehtaalle viittaavaa kriisiytymistä, joista on nyt laitettava muistiin asioita tähän blogiin. Tällä kertaa tuonkin vain lyhyesti esille erään tuttavani arvion NWO -bloggaamiseni luonteesta liittyen osaltaan juuri tähän kristinuskon asemaan kokonaisuudessa. Hän sanoo minusta ja NWO:sta näin:

" ...sinä olet ainakin oman tehtäväsi löytänyt ja se tehtävä tähtää muiden ihmisten auttamiseen tuomalla näitä asiota useampien tietoisuuteen. Joten näkisin sinun olevan oikean ryhmän asialla, oli Jeesus sydämessä tietoisesti tai ei.."

"Paljon toimintaamme tulevina aikoina vaikuttaa se, mitkä me itse asetamme tämän "pelin" henkilökohtaisiksi panoksiksi. Pidämmekö panoksena omaa taivaspaikkaamme, vai jälkeläistemme elämää orjuuttamattomina tms. Eli onko motivaatiomme lähde maallinen vai henkinen ja mikä on se asia mitä eniten pelkäämme menettävämme. Sehän säätelee sen, kuinka leveästä portista kuljemme ja olemmeko valmiit vaikka kuolemaan asiaa puolustaessamme."

"Tällä hetkellä suurin ongelma mielestäni on se. että lonkerot ovat vyyhdillä pitkät ja mustekala on suuri. Mustekala on myös verhoutunut niin hyvin ja informaatiotulva on valtava. Emme yksinkertaisesti kykene tunnistamaan sitä, mitkä teot auttavat mustekalaa ja mitkä haittaavat. Voimme tehdä mielestämme hyvää, mutta olemmekin ajaneet tietämättämme pahan asiaa...".

Itse tähdennän ym. liittyen vielä tätä: Tuo "pelin" panosten asettelu onkin tärkeä pointti ja itselleni on tärkeää juuri kauaskantoisten ja pitkäjänteisten ideoiden, arvioiden ja neuvojen paljastaminen, tutkiminen ja kaavaileminen maailmanparannusmateriaaliksi. Muutenkin yhteiskunnalliset asiat ovat tulleet joka tapauksessa jäädäkseen kirjoitteluni aiheiksi, vaikka lähiaikoina alkaisikin kaikkien aikojen paratiisillinen renessanssi (Taitaa olla vielä pitkän aikaa turha toivo valitettavasti...). Jos on olemassa se ns. taivaspaikka, niin sen tavoittelua ei pidä asettaa itseisarvoksi, vaan se tulee välillisesti elämisen ja tekojen kautta tiedostamattakin.

Tässä maailman vaiheessamme tarvitsemme hyvyyden runsastamiseksi ja viljelemiseksi nimenomaan erilaisia tekojakin eikä pelkästään vain ajattelua ja pohdintaa! Siinä mielessä motivaation täytyy olla myös maallinen, vaikka olisimme tavallaan ns. välikulkulinjalla elämässämme. Kaikki elämä on maapallolla niin tärkeää mielestäni, että on tarpeen ottaa huomioon todella monella tavalla sen kasvualustoina olevien olosuhteiden säilyttämistä ja parantamista. Siksi on jo lähtökohtaisesti itselleni tullut ilmi se, että sellainen katsantokanta olemiseemme on luonteeltaan koko elämän mittaista kutsumusta ja kiinteä osa jokapäiväistä arkea elämäntapana.

Tuo tuttavani viimeinen kappale on tärkeä: Olemme tosiaan vastakkain (Ja sotkeutuneetkin sekaan) niin valtavan informaatiomäärän ja hahmottamisongelman kanssa, että vyyhti ei ns. selviä ihan pelkällä Pyhällä Hengellä tai ajatellen vain kohteena taivaspaikkaansa. On vaara juuri edesauttaa pahuutta ihan tietämättäänkin ja hyväuskoisena ihmettelijänä. Omalta osaltani voin sanoa tähän lopuksi, että on viimekädessä todella luontevaa, toiveikasta ja ylevää olla osana tätä historiallista maailmanvaihetta ja osallistuminen siinä uraauurtavaan ajatteluun ja maailmanparantamiseen luo motivaatiota ja näköalaa jatkaa edelleen vaikka kuinka pitkälle!

6 comments:

Anonymous said...

Kysymys ei ole uskosta Pyhään Henkeen. Kun saat Pyhän Hengen et enää vain usko vaan tunnet sen ja huomaat muuttuvasi. Jos vain kuuntelet Pyhän Hengen sanomaa ja teet sen mukaan niin elämäsi alkaa muuttumaan Jumalan tahtomaan suuntaan. Se vaatii yhä ihmisen teon, mutta haluat sitä itse ja tunnet sen johtavan hyvää. Siihen ei tarvita raamattua vaan luottamusta siihen, että sinua ohjaa hyvä.

Jeesus lupasi sinulle Pyhän Hengen ja se auttaa koko ajan ihmistä muuttumaan täysin hyväksi. Ihmiseksi joka ei tee mitään pahaa eikä välitä pahasta. Sellainen ihminen on täysin immuuni pahalle, joten paha ei saa sellaisesta ihmisestä mitään otetta. Tietenkin paha koko ajan yrittää suututtaa ihmisen tai tehdä mitä hyvänsä tälle, jotta hän kääntyisi taas pahaan. Mitenkä paha voisi toimia, jos yhä useampi ihminen olisi immuuni pahalle?

Sen takia Jeesus haluaa, että ihminen ei välitä tästä maailmasta. Itsehän täällä koko ajan saarnaat, että media valehtelee ja vie ihmisiä harhaan! Niin että miksiköhän Jeesus ohjaa ihmisiä olemaan välittämättä tästä maailmasta ja tekemään vain hyvää?

Vaikka paha ihminen tulisi ja löisi sinua niin sinä vain sanoisit hänelle, että teit väärin, mutta annan sinulle anteeksi. Anteeksiantaminen on yksi Jeesuksen tärkeimmistä opeista ihmisille, jotta viha ei saisi ihmisestä otetta.

Mitenkä sinä voit suojella ketään tai itseäsi jos ja kun pahan diktatuuri tulee NWO kautta esiin ja alistaa kaikki yhden maailman johtajan alle? Ostatko pyssyn kaupasta ja ammut kaikki vastaantulevat ihmiset? Saarnaatko, että tuolta se paha on tulossa nurkan takaa, varokaa! Jos ihmisiä pelottelee niin he alkavat vain pelkäämään yhä enemmän tai sitten he alkavat ostamaan aseita ja muuttuvat vain vihaisemmiksi. Tätä tapahtuu USA:ssa juuri nyt! Ja näyttääkö se sinun silmissä hyvältä vai pahalta? Tiedät hyvin mihin viha johtaa! Vihasta ei tule mitään hyvää!

Sinun on tietenkin mahdoton uskoa Jumalaan, koska siitä ei ole todisteita. Etkä niitä mistään löydä, paitsi silmiesi alta. "Jumalassa sinä elät, olet ja liikut". Ainoastaan uskomalla vähän voit löytää Jumalan ja sitten Pojan ja jos seuraat Pojan sanomaan niin saat Pyhän Hengen.

Aluksi tarvitset vain pienen hiukkasen uskoa. Sinulla ei tietenkään ole aikaa siihen, kun pahan suunnitelmat ovat mielenkiintoisemmat. Täysin hyvä elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen kuolema ei sinua peloita?

Tietenkin on helpompi uskoa siihen, että elämä alkoi tyhjästä ilman mitään järkiperäistä suunnittelua. Tai sitten on helppo uskoa siihen, että alienit loivat maailman.

Näitä helppoja ratkaisuja yritetään ihmisille koko ajan keksiä, ettei kukaan vain löytäisi elävää Jumalaa.

Tiedätkö mitä piinkova ateisti Richard Dawkings on sanonut siitä miten maailmankaikkeus sai alkunsa? Hän on sanonut, että ehkäpä alienit loivat sen. Sieltä alkaa paistamaan läpi se eliitin haluama alienusko. He tekevät aivan kaikkensa, että et löytäisi elävää Jumalaa. He haluavat, että palvot vaikka kiveä tai et palvo mitään.

Mitäs sitten teet jos alienit laskeutuu aluksellaan ja sanovat, että me tehtiin maailmankaikkeus. Uskotko vai väitätkö yhä, että sattumaa se vain oli? Sitten sinun pitäisi valita Jumalan/alienin/sattuman väliltä.

Jos vieläkin sinulta puuttuu se pieni hitunen uskoa niin tutkipa raamattua. Se koostuu 66 eri kirjasta (kirjoituksesta). Ihmiset ovat sen koostaneet yhteen kirjoituksista eri ajoilta. Vanhan testamentin kirjoitukset on tehty ennen Messiaan eli Jeesuksen tuloa.

Tiede on tutkinut ne kääröt, joissa Vanhan Testamentin kirjoitukset on, ja on todistettavasti pystytty ne ajoittamaan ennen ajanlaskun alkua eli ennen Jeesuksen tuloa.

Vanhan Testamentin kirjoituksissa on ainakin yli 100 viittausta Messiaaseen. Siihen että Messias syntyy ja mihin hän syntyy. Mitä hän tekee eläessään ja miten hän kuolee.

Ne kaikki toteutui! Kaivappa nyt todennäköisyyslaskelmat esiin ja mieti miten tuo on pystytty ennustamaan ja mikä on todennäköisyys. Sattumaa niin kuin evoluutioteoriakin väittää maailman ja elämän syntymästä?

Anonymous said...

Jos sinua Mika hermostuttaa nämä minun kristinuskoon kannustavat kommentit niin sano vain niin häippäsen kyllä täältä.

Haluan vain tuoda ihmisille hyvän sanomaa. Monen mielestä Jumala/Jeesus-jutut on hömppää. Sinun pitää vain rohkeasti alkaa tutkimaan sitä ja opiskella hyvyyttä. Ota se ensin siltä kannalta, että tässä opetetaan hyvyyttä. Älä välitä aluksi siitä uskonnollisesta tekstistä. Lue ja tutki ne neljä evankeliumia. Katso/ihmettele/mieti mihin se johtaisi sinun ja kaikkien muiden elämässä, jos he seuraisivat pelkästään niitä hyvän elämän opetuksia, joista siellä kirjoitetaan.

Mieti miksi Uudessa Testamentissa on hirveästi vertauksia koskien kasvien kasvatusta ja niihin liittyvää. Moni asia on siellä ilmaistu Jumalan näkökulmasta. Mieti hetki sitä, ehkäpä Jumala kasvattaa täällä sieluja, ja ne jotka haluavat kasvaa niin he pääsevät uudelle kasvatusmaalle ja siellä kasvatetaan lisää. Jumala haluaa hoivata ja kasvattaa sinun sielua. Jos koko ajan kiellät Jumalan, niin ehkäpä hän tulee ja kitkee sinut pois, koska sinusta ei tullut hyvää viljaa vaan rikkaruoho. Älä ota tätä pelotteluna helvetistä vaan avaraa mieltäsi ja ajattele, ehkäpä sinä voisit elää ikuisesti. Eikö olisi mukavaa olla aina ja jatkaa sitä hyväntekoa ja tarvetta mikä sinun sisällä on. Jos sinä olisit täysin paha niin sinä huutaisit täällä kommentteja "lataa ja varmista-tyyliin", koska pelkäisit pahaa ja sinulla ei olisi mitään luottamusta hyvään. Sinä haluat löytää hyvän ratkaisun tähän ongelmaan.

Jumala on nähnyt jo kaiken ennalta, että ihmiset menevät lankaan ja uskovat vain pahuuteen. Hän kehoittaa sinua silti olla uskomatta pahuuteen vaan sitkeästi jatkaa hyväntekoa olosuhteista huolimatta. Uskot hyvään ja pikku hiljaa pehmenet Jumalan sanomalle. Muut sanovat, että sinusta tulee tyhmä, mutta uskotko hyvän sanomaan vai kavereittesi haukkuja? Mitä sinun kaverit tekevät, jos ruoka loppuu, taudit uhkaa ja kaikki on kurjaa ja nälkäkuolema uhkaa? Saatana istuu NWO-paratiisissa ja päästää sisään kaikki, jotka vannovat valan hänelle. Ateistit eivät välitä siitä, koska uskovat kuolevansa kuitenkin kun kuolevat. Heille on ihan merkityksetöntä vannoa jokin vala ja ottaa merkki käteen (ei välttämättä siru vaan vaikka tatuointi, jolla "ostaa" tavaraa siellä NWO:n sisällä), koska pelkäävät kuolevansa ja he eivät usko elävänsä ikuisesti. Tähän saatana luottaa. Oletko ikinä ollut ruokaa ilman vaikka kuukauden? Voitko kuvitella mitä sellainen ihminen tekee, jos hänelle tarjotaan kaikki herkut pientä valaa ja tatuointia vastaan?

Suurin hankaluus onkin koko hommassa murtaa itsensä. Unohtaa ne ruumiin halut ja luottaa tähän hyvän sanomaan. Sinun sieluun paha on koko ikäsi takonut sanomaa, sen voittaminen on tuskan takana. Se on ollut sitä minulla. Saatana takoo sinun sieluun ajatuksia rahasta/vallasta/tavarasta/toisten ihmisten vihaamisesta jne. Tietenkin sinulla saa olla rahaa, mutta sinä et enää ole sen rahan orja vaan käytät rahaa niinkuin se alunperin on kehitetty. Vaihdonväline! Mitä sinä sitä rahaa itsellesi keräät? Mitä hyvää siinä on, että sinulla on rahaa paljon. Oletko silloin parempi ihminen kuin muut?

Jos pystyt auttamaan muita niin se on paljon parempi, kuin se että ahdehdit rahaa itsellesi. Käytä aikasi hyödyllisesti täällä maallisella vaelluksella. Täältä kun lähdet niin sinulla ei ole mitään muuta kuin sielusi esittää Herralle. Jos hän ei sinua tunne niin miksi hän sinua ottaisi sinne paikkaan mihin paha ei enää pääse?

Mika said...

OSA 1

Olet siis Markku sinäkin edelleen tervetullut kommentoimaan tänne ja saat toki tuoda ihmisille tätäkin kautta hyvän sanomaa; onko sinulla muuten omaa blogia vai onko tämä ainoa julkinen foorumi, jossa olet kirjoittanut?

Itselleni on välillä vain hankalaa sisäistää suurta määrää kerrallaan mitä tahansa vaikeaa / raskasta / sisältörikasta informaatiota, jolloin hylkimisreaktio on selvä ylikuormitustilanteessa ilman, että se liittyisi sinänsä ko. sisältöön. Muutenkin haluan rauhassa ja liikaa painostamatta tutkia asioita omalla tavallani. Riitti aika tai sitten ei.

Uskonasioiden käsittelyssä olen lisäksi ns. vasta-alkaja ja minulla on nähtävästi joitakin kristinuskosta eroavia maailmankatsomuksellisia näkemyksiä, joita toki voin jonkin verran tuoda tarkasteluun esim. nyt tässä vastauksessani. Eli vastaanpa nyt omalta osaltani lähinnä noihin kysymyksiisi sen verran kuin voin (Miten te muut lukijani vastaisitte niihin?!).

Mitenkä paha voisi toimia, jos yhä useampi ihminen olisi immuuni pahalle? ---> Tässä on kyllä hyvää pointtia; ihmiskunnan henkinen rappio todellakin perustuu etenkin täällä länsimaissa tällä hetkellä siihen, kun yhteiskunnan olosuhteita on sitä varten jopa tarkoituksella huononnettu Illuminatin toimesta. Ja sivussa on tullut oheistuoterappiota. Tämänhän olen itsekin jo tuonut esille monta kertaa. Haluan siis kyllä kehittyä henkisesti tässä mielessä yhä parempaan suuntaan pois Illuminatin vaikutuksesta. En halua kuitenkaan tekeytyä ns. ovimatoksi, jos te kaikki ymmärrätte mitä takoitan.

Sen takia Jeesus haluaa, että ihminen ei välitä tästä maailmasta. Itsehän täällä koko ajan saarnaat, että media valehtelee ja vie ihmisiä harhaan! Niin että miksiköhän Jeesus ohjaa ihmisiä olemaan välittämättä tästä maailmasta ja tekemään vain hyvää? ---> Voimme toki kehittyä yhä vastustuskykyisemmiksi pahuutta vastaan, mutta tarkoittaako se sitä, että unohtaa pahuuden kokonaan. Se ei varmaankaan ole tarkoitus, jotta suojakilpi kehittyisi pahuutta vastaan oikein kohdistetusti. Pahuushan yrittää löytää jatkuvasti niitä heikkoja kohtia ja on osattava väistellä ja luovia. Hyvyyden kasvaessa pahuuden vaikutusmahdollisuus heikkenee. Sen ymmärrän, mutta niin kauan kuin maailmassa on yksikin ns. paha ihminen, niin emme voi suhtautua välinpitämättömästi pahuuteen.

Se, että unohtaisin "tämän maailman" kokonaan on taas toisesta näkökulmasta tarkasteltuna fanaattisuutta eli lainatakseni taas Francesco Alberonia: "Emme voi vaatia täydellistä maan päällistä paratiisia, sillä se on kaikenlaisten fanaattisten kokemusten alkulähde". Olen samaa mieltä ja tässä mielessä on esim. uskonasioissakin oltava tarkkana! Haittaava fanaattisuus voi uhata yllättävän lähellä.

Lisäksi tähän totean myös sen, että huolimatta "tämän maailman" kaikista vioista, siinä on edelleen myös hyvää ja olen aivan liian utelias ja vilkas henkisesti (Jo vauvasta asti olleen luonteeni takia), jotta haluaisin luopua "tämän maailman" tutkimisesta. Se ei tule tapahtumaan!

Haluan niin monella tavalla olla osana osoittamassa "tässä maailmassa" hyvyyttä pahuudesta, jotta monet osaisivat yhä paremmin valita hyvyyden pahuuden sijaan! Välillä se on tietysti hyvin vaikeaa ja ei jaksa olla osallisena työssään parhaimmalla tavallaan; sekin on silti "vain" elämää.

Mika said...

OSA 2

Mitenkä sinä voit suojella ketään tai itseäsi jos ja kun pahan diktatuuri tulee NWO kautta esiin ja alistaa kaikki yhden maailman johtajan alle? Ostatko pyssyn kaupasta ja ammut kaikki vastaantulevat ihmiset? ---> Minä en ala pyssymieheksi ja ampumaan ketään! Armeijaakin olen tässä mielessä alkanut pohtimaan tarpeettomana itsellenikin... Jos ko. tyrannia tulee toivottoman totaalisesti, niin varmaankin jonkinlainen strategia täytyisi olla; jonkinasteinen yhteiskunnan jättäminen ainakin tilapäisesti yksin / ryhmässä....?

Toisaalta uskon siihen, että mikään Illuminatinkaan suunnitelma ei voi toteutua täydellisesti ja siksi siinä on aina löydettävissä lopulta porsaanreikiä, joiden avulla ko. tyrannia saataisiin kumoon! Kärsimystä ja tuhoa on varmaankin silti vielä paljon edessämme... Valitettavasti.

Täysin hyvä elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen elämä kuulostaa tylsältä? Ikuinen kuolema ei sinua peloita? ---> Täysin hyvä elämä ja ns. ikuinen elämä ovat hyviä tavoitteita, joita kohti haluan tässä eläimen ruumiissa matkustaa. Tiedän jo nyt sen, että sieluni elää ikuisesti hyvyyttä tarkoittavasti mm. näissä kirjoituksissani ja valokuvissani ja kaikessa siinä, mitä haluan jälkipolville jättää.

Minulla on tässä käytännönläheinen näkemys; ihmiselämässä ei ole tärkeintä se, mitä tuottaa itselleen oman elämän aikansa puitteisiin, vaan se mitä tuottaa tulevaisuuteen kaikkien muiden hyötykäyttöön. Ja osoittaen hyvyyttä pahuudesta pahuus hyläten.

Tiedätkö mitä piinkova ateisti Richard Dawkings on sanonut siitä miten maailmankaikkeus sai alkunsa? Hän on sanonut, että ehkäpä alienit loivat sen. Sieltä alkaa paistamaan läpi se eliitin haluama alienusko. He tekevät aivan kaikkensa, että et löytäisi elävää Jumalaa. He haluavat, että palvot vaikka kiveä tai et palvo mitään. ---> Hmmm., palvominen jo sanana on itselleni vähän vieras ja epäilyksiä herättävä ja se liittyy kyllä kristinuskoonkin jossain määrin juuri tuossa fanaattisuusmielessä.

Tässä vaiheessa mainitsenkin palvomiseen liittyen tämän länsimaiden henkisen tilan yhden ongelman monista: Monilla ihmisillä on tässä ns. sairastuneessa noosfäärin rakenteessa pahan olonsa oireina addiktioita, joissa mm. viina, huumeet ja seksi ovat sen käyttömateriaalia käytännössä.

Addiktioista ei silti parannuta vaihtamalla vain kohdetta ja tämä koskee mielestäni myös uskoontuloa; vaihdetaan muka paha addiktio hyvään uskoon, mutta joudutaankin tavallaan ojasta allikkoon ja fanaattisuus saattaa siksi helpostikin astua kuvaan mukaan, kun oman itsen kanssa ei osatakaan tehdä töitä, vaan luotetaan ns. ulkoaohjautuvaan hyvään sinisilmäisesti väärällä tavalla.

Tätä olen elämäni aikana myös havainnut ihmisissä ja toki uskoontulo tässä mielessä kanavoituukin silloin helposti niihin piilopahoihin lahkoihin, kuten jehovantodistajat, helluntalaisuus, lestadiolaisuus ja vaikkapa se uusi bahai-uskonto. Ko. lahkot suosivat fanaattista käyttäytymistä, jolloin paha addiktio on helppo vaihtaa toisenlaiseen yliampuvaan olemukseen. Tämä on sitä helppoon ratkaisuun sortumista oikean parannuksen sijaan.

Hmmmmm., ehkä olen liian ankara, mutta en vain ole 100% vakuuttunut siitä, että kristinuskossa ei olisi tuollainen yliampuvuus mahdollista kaikesta hyvästä huolimatta.

Mika said...

OSA 3

Mitäs sitten teet jos alienit laskeutuu aluksellaan ja sanovat, että me tehtiin maailmankaikkeus. Uskotko vai väitätkö yhä, että sattumaa se vain oli? Sitten sinun pitäisi valita Jumalan/alienin/sattuman väliltä. ---> En ole tietääkseni väittänyt, että maailmankaikkeus on sattumalta syntynyt. Olen kyllä jonkinlaisen jumalallisen suunnitelmallisuuden kannalla, mikä ilmenee vaikkapa näin (Vastaten samalla lisää kysymykseen): Sanoisin aluksellaan laskeutuville alieneille, että paskat te olette mitään maailmankaikkeutta tehneet; mikään "alien" ei voi pystyä muodostamaan esim. esteettisesti niin rikasta entiteettiä kuin kasvit!

Varsinkaan pahuus: Olemmehan jo nähneet sen, että "paha" haluaa mm. kopioida aitoa hyvyyttä teeskennelläkseen olevansa hyvä, mutta aito hyvyys on niin rikasta ja syvää, että sitä ei voi kukaan "alien" / "pahuus" koskaan tarkalleen ja onnistuneesti kopioida: Paljon tutkimani kasvillisuus on tästä erinomainen esimerkki, missä siis kasvit ovat nimenomaan "aidon hyvyyden" yksi selkeimpiä esimerkkejä. Nauraisin siis moisille "alieneille" pitkän räkäisen naurun, vaikka huitelisivat taivaalle jotain hologrammipaskaa :)

Joidenkin NWO -tutkijoiden mukaan "alieneitakin" olisi sekä hyviä että pahoja. Esim. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin Against NWO kirjoittaa välillä tästä; että "maailmassa on menossa valon ja pimeyden voimien kamppailu, missä on edustajina alieneita molemmilla puolilla". Mitäs mieltä olet tällaisesta hyvis vs. pahis alien-asetelmasta Markku?

Muut sanovat, että sinusta tulee tyhmä, mutta uskotko hyvän sanomaan vai kavereittesi haukkuja? Mitä sinun kaverit tekevät, jos ruoka loppuu, taudit uhkaa ja kaikki on kurjaa ja nälkäkuolema uhkaa? ---> Olen tässä parin vuoden aikana jo oppinut hieman katselemaan tilanteita suhteessa kavereihini, kun he tietävät näistä kirjoitteluistani. Kaikki haluavat pitää nämä asiat enimmäkseen poissa keskusteluista ja en itse ole niitä tuomassa esille aktiivisesti; vain Facebook -statuksissani tarjoan mahdollisuutta tutustua ko. tietoon.

Joitakin kommentteja heiltä kuitenkin on tullut harvoin tyyliin; "Olet varmaan jo SUPO:n tarkkailussa" tai "Ainahan nyt maailmassa on vikaa" tai "En halua, että tämä vaikuttaa meidän ystävyyteen ja en siksi halua keskustella näistä asioista" tai "Täytyyhän sun ymmärtää, että nämä asiat on niin todella radikaaleja".

Eli olen kyllä päässyt suhteellisen vähällä ja ymmärrän kyllä ja hyväksyn kaikkien noiden kommentoijien näkökantoja; nämä asiat todella ovat vaikeita! Ketään ei voi pakottaa ottamaan selvää NWO:n saastuttamasta maailmasta.

Toivon silti samalla omasta puolestani, että NWO:sta selvää ottaminen, sen kritisoiminen sekä sen vastustaminen katsotaan palveluksi ihmiskuntaa ja koko planeettaa kohtaan kenen tahansa tekemänä.

Jos totaalinen tyrannia kuvaamaasi tapaan sitten tulee, niin tiedän kyllä ainakin sen, että tietoa olen jo tarjonnut riittävästi ja sen perusteella jokaisella on ollut mahdollisuus tehdä sitten omat johtopäätöksensä selvitäkseen. Auttaa haluan niin hyvin kuin voin sitä, kuka haluaa ottaa tarjoamaani tietoa vastaan kasvotustenkin.

Optimi olisi, jos näistä asioista voitaisiin keskustella ihmisten kesken yhtä "arkisesti" kuin mistä tahansa poliittistaloudellisesta ja siis uskonnollisestakin ongelmasta. Puhuminen ja kuuntelu auttavat hahmottamaan mitä vain asioita entistäkin paremmin ja ryhmän kesken syntyy lisää ideoita mm. NWO:n selättämiseen!

Tässä Illuminati on oivaltanut valitettavan hyvin pelin juonen: Ns. vangitaan porukat virtuaalimaailman lumoihin niin, että fyysinen ja välitön läsnäoloon perustuva kanssakäyminen vähenee ja sitä kautta mm. vastavoimien muodostuminen NWO:a vastaan heikkenee. Tämän ansan pauloihin olen minäkin joutunut, kun jo lähtökohtaisesti en ole kovin ekstrovertti persoona sosiaalisesti.

Mika said...

OSA 4

Oletko ikinä ollut ruokaa ilman vaikka kuukauden? Voitko kuvitella mitä sellainen ihminen tekee, jos hänelle tarjotaan kaikki herkut pientä valaa ja tatuointia vastaan? ---> Selvän kyökkipsykologian puitteissa voin kyllä hyvin kuvitella, että olosuhteita kiristämällä voidaan ihmismieltä alistaa haluttuun tahtoon helpostikin tuolla tavalla ja siihenhän Illuminati on jo tottunut työstäessään piirinsä vauvoista heidän toiminta-agentteja.

Korruptiokin on viety yhä äärimmäisempään suuntaan länsimaissa, mikä on tämän kuvatun ehdollistamisen osa-alue ja se palvelee Illuminatin NWO -projektia yleiselläkin yhteiskunnallisella tasolla saastuttaen; politiikka, koulutussysteemit, kulttuuri-ilmiöt jne. Suomessa tästä korruptio-osasta ovat olleet esimerkkeinä Matti Vanhasen ja Maria Tiuran vaalirahasotkut.

Sielultaan heikot ja ko. noosfäärisairauden pauloihin juuttuneet ihmiset saadaan näemmä hyvin helpostikin tekemään jopa mitä vain, kunhan lahjotaan "kaikilla herkuilla" riittävästi ja varmasti voi olla uhkailujakin taustalla. Tätä voi tapahtua hyvin pienimuotoisestikin ja se voi saada alkunsa jopa ihan "viattomasta" koulukiusaamisestakin; pahuus on länsimaiden hengessä niin läpitunkevaa suorastaan joka asiassa.

Tätä korruptiopiirrettä kaikki NWO:n tutkijat myös toitottavat ja havainnollistavat kaukaa historiasta saakka, kuten Lyndon LaRouche kertoessaan Brittiläisen imperiumin ja vuosisataisen oligarkian piirissä olevien ihmisten luonteista ja niiden vaikutuksista yhteiskunnalliseen rappioon ja tuhoon -->

Yhdessä mielessä me olemmekin tällä hetkellä jopa koko planeetta kuin yhtä suurta Rooman imperiumia hetkeä ennen sen romahtamista! Ja Illuminati hännystelijöineen haaveilee pystyttävänsä sen tilalle paljon "uljaamman" uuden imperiumin... Voi heitä raukkoja sieluttomia.

Mitä sinä sitä rahaa itsellesi keräät? Mitä hyvää siinä on, että sinulla on rahaa paljon. Oletko silloin parempi ihminen kuin muut? ---> Omasta puolestani voin paljastaa, että olen itse asiassa ollut hyvinkin köyhä jo pitkään ja missään mielessä en ole ollut taloudellisesti rikas koskaan. Olen jopa uhrautuvasti ja vapaaehtoisesti joutunut heikentämään elämäntilannettani tämän blogikirjoitteluni takia, koska se on vienyt niin paljon aikaa ja vaivaa muilta aktiviteeteilta.

Katson, että vaiva on mennyt hyvyyden piikkiin ja en siksi kadu yhtään! Jatkossa minulla on kuitenkin tavoitteita pitää yllä enemmän myös muutakin elämää tämän blogin lisäksi. On pidettävä myös itsestä ja elämästään huolta! Myös karmeimmissa olosuhteissa.

Rahaan ei minulla ole siis mitään ahneus- ja keräilytavoitteita. Vaihdon välineenä minäkin sen haluan korkeintaan pitää. On silti huomioitava riittävä yhteiskunnan panostus elämisen laadun ylläpitämiseksi niin korkealla jokaiselle, että ihmisyys voi elää ilman liiallista niukkuutta ja kulttuurillinen kehitys on kunnollisesti mahdollista maapallon kestävyyttä kunnioittavalla tavalla; balanssin löytäminen on vieläkin todella retuperällä ihmiskunnalla tässä asiassa.

Mitä se sitten käytännössä tarkoittaa? Sitä juurikin pitää myös tutkia vaihtoehtona NWO -agendalle ja siinä ovat edelleen itselläni tarkastelun kohteena mm. talousdemokratia ja Lyndon LaRouchen teesit. Hitaasti kykenen varmasti luomaan myös omia ideoita tässä matkan varrella hyvyyteen perustuvan yhteiskunnan olemuksesta. Se lienee lopulta se paras anti, jota voisin mm. tämän blogin kautta tuoda esille. Matka jatkuu.....