Saturday, May 08, 2010

Lyndon LaRouchen webcast -seminaari 8.5.2010: Antiikin jälkeisen historian suurin kriisi!

Aivan kohta alkaa Lyndon LaRouchen webcast-seminaari klo. 20:00 Suomen aikaa. Tässä on sitä varten linkki (The Greatest Crisis in Modern History), josta ko. seminaari on jälkeen päinkin löydettävissä arkistoituna. Tässä samalla tuon vielä lisää esille uusimpia tilanteita menossa olevasta talousromahduksesta ja arvioin siihen liittyviä seikkoja. Liitän tähän yhteyteen linkkeinä kaksi tällä viikolla aikaisemmin kirjoittamaani asiaan liittyvää tekstiäni: Kreikan taloustilanne yhtenä oireena koko globaalin monetarismin perverssin seinähullusta sairaudesta ja tuhosta ja Hyvän ja pahan rajaa selventävää taustamateriaalia Lyndon LaRouchen huomista webcast-seminaaria varten!.

LaRouche PAC -sivustolta havaitsemme nyt Yhdysvalloissa olevan tekeillä voimakasta tahtotoimintaa tuon kiireellisen Glass-Steagall -lain aikaansaamiseksi. Siinä ovat yllättäen kunnostautuneet senaattorit Maria Cantwell ja John McCain (Republikaanien presidenttiehdokas viime vaaleissa). Lyndon LaRouche sanoo mm. seuraavaa tästä ja ko. talousromahduksesta (Tekstit; LaRouche: Ram Glass-Steagall Amendment Through the Senate Now! ja European Blowout Makes Glass-Steagall Urgent, Now!) --->

" "This amendment (Ko. Glass-Steagall -laki) is the most serious threat to the British Empire running loose on this planet today," LaRouche said May 6. "The bill must be fully supported, without quibble. If you don't support this, it means you don't care about civilization." "

" "The question is not the bill itself; the question is the policy: It is the only access we have for actually winning a Glass-Steagall reform. And, without a Glass-Steagall reform, there is no hope for the survival of the United States. So anybody who's not supporting this Glass-Steagall expression, in this bill, is not a loyal citizen of the United States." "

"Lyndon LaRouche today linked this building energy around Glass-Steagall, particularly the Cantwell-McCain amendment to the Dodd bill, to the blowout of the European financial system. "One of the reasons there is so much energy around Glass-Steagall is that anyone with half a brain recognizes that the entire European system is in a breakdown. And unless there is immediate passage of Glass-Steagall, you cannot save the United States from a chain-reaction collapse. There is energy because there are people in the system with brains enough to realize that we are in an existential crisis."

"While the panic over the European contagion continued to grab headlines today, LaRouche focused on a deeper level of the collapse of the entire European Monetary Union, a level that must be comprehended to understand what must be done. "The center of the now-onrushing collapse of Europe must be traced back to the British policy that was set in motion from 1987-1992, through Margaret Thatcher, Francois Mitterrand and George H.W. Bush. Their Maastricht policy, combined with the Greenspan Fed policy of promoting derivatives as the response to the stock market crash of 1987, created a financial and monetary bomb that is now exploding. This is the biggest financial bomb in human history. The explosion is now centered in the Rothschild-linked Inter-Alpha Group, and in Britain, Brazil, Spain and the entire European Monetary Union zone. The bomb was ready to blow. But it was detonated by the stupid handling of the Greece. So, now, Europe has blown up, and the only sane option is for the United States to act immediately, to save itself from the contagion."

" "The United States must take action to protect itself from the disintegration of the British System, which has already happened. Who cares about the British System? No one in their right mind cares. But, to save the rest of Europe, the United States must act first, by immediately reinstating Glass Steagall; because, if the United States goes down, the rest of the world goes down."

LaRouche concluded, "So Glass Steagall—the Cantwell-McCain amendment to the Dodd bill—is now the patriotic litmus test, for every member of the U.S. Senate, for starters. We must save the United States from the European disease. Anyone who is not with us on that is either unpatriotic, or insane, or both."
".


Havaitsemme siis kyseessä olevan todella hurjan eksistentiaalisen kriisin, jonka syvyyden ja pahuuden seinähullulla tavalla suuren määrän tajuamiseen vaaditaan lopultakin todella paljon. Kukapa sitä uskoisi, että täällä Suomessakin valtavirtamediassa esiintyvät päättäjämme ovat niin kirkasotsaista näytellen mukana koko pahuuden suossa niin totaalisesti. Kerratkaamme siis vuodesta 2008 alkaen joitakin kriittisiä Jyrki Kataisen sanomisia: Syksyllä 2008 "Ei koske Suomea", on varmaankin se tunnetuin jyrkiboy-sammakko. Se kuvasti silloin sitä, kuinka meiltä haluttiin aluksi täydellisesti peittää tilanteen luonne. Sitä vastoin jo vuosi ennen sitä Lyndon LaRouche varoitti heinäkuun 2007 webcastissään seuraavasti: " ...the world monetary financial system is actually now currently in the process of disintegrating. There's nothing mysterious about this; I've talked about it for some time, it's been in progress, it's not abating. What's listed as stock values and market values in the financial markets internationally is bunk! These are purely fictitious beliefs. There's no truth to it; the fakery is enormous. There is no possibility of a non-collapse of the present financial system—none! It's finished, now! The present financial system can not continue to exist under any circumstances, under any Presidency, under any leadership, or any leadership of nations. Only a fundamental and sudden change in the world monetary financial system will prevent a general, immediate chain-reaction type of collapse. At what speed we don't know, but it will go on, and it will be unstoppable! And the longer it goes on before coming to an end, the worse things will get.".

Olemme tuon vuoden 2007 jälkeen nähneet, kuinka länsimaiden oligarkkieliitin käsikassaroiksi ostetut ja huijatut päättäjät ovat olleet haluttomia kohtaamaan sekä ongelman oikeaa luonnetta että sen ongelman oikeaa ratkaisua, jossa tämä Glass-Steagall -prosessi on nyt ensimmäisenä vaadittava pelastustoimi ja sitten systeemin muuttaminen Brittiläisen imperiumin poistavaksi. Sen sijaan lännen poliitikot ja ns. "asiantuntijat" ovat seinähulluuteen ja naurettavuuteen saakka pyrkineet vakuuttamaan tämän tuhoon tuomitun järjestelmän olevan muka pelastettavissa ja sitä varten on tehty järjestelmää lisää tuhoavia bailout -tekoja.

Nyt ymmärrämme, että se on ollut tarkoituskin, koska niin hulluja tekoja ei tehdä tahattomasti. Niitä tehdään kristallinkirkas suunnitelma mielessä! Ainakin osa tekee niin ja loput ovat tilanteesta pihalla olevia hyväuskoisia hölmöjä tekemässä tietämättäänkin pahaa hallaa, jotka vain eivät sisäistä sitä, mitä esim. Lyndon LaRouche tähdentää tästä tilanteesta. Heidän todellisuudentajunsa ja maailmankuvansa on niin virittynyt todellisuudesta irrallaan olevaan kapitalistiuskontofantasiaan, että sen kuplan läpi ei voi nähdä kokonaiskuvaa. Ko. suunniteltu itsetuhokierre uutta planeetan kokoista diktatuuria varten on ollut kuitenkin niin totaalinen, että sen tajuttuaan tuntee tavallaan ihan sääliäkin mm. Kataista kohtaan, kun tajuaa hänen sanojensa takana olevan tyhjyyden ja pahuuden. Tahtotila pitää siinä yhtäältä julkisivua yllä ja toisaalta pelastaa myös oma nahkansa on järjettömän suuri. Vai onko siinäkin kyse jostain itsetuhovietistä?....

Katsotaanpa niitä sanoja lisää: Tuon "Ei koske Suomea" -tokaisun jälkeen Katainen sitten viime vuonna viimein raotti "salaisuuden verkkoa" toteamalla, että silloin syksyllä 2008 itse asiassa "koko maailman talousjärjestelmä olikin hiuksenkarvan varassa romahtaa kokonaan". Oho, ei kai :) No, sitten kuulemma viime vuonna "elvytys" oli muka alkanut toimimaan ja uusi "talouskasvu" oli vähitellen pääsemässä käyntiin. Mutta hellanlettas mitä nyt onkaan päässyt käymään: Tulikin "Kreikkakriisi" ja koko EU:kin on ihan niinku kriisissä ja nyt uhkaisi muka ihan niinku "uusi finanssikriisi".

Tilanteen oikean laidan tajuavat tietävätkin edelleen sen, että kyseessä ei nyt ole mikään "uusi" kriisi, vaan saman vanhan jatkumista yhä pahempana, kun sitä on äärimmäisen suurella tahdonvoimalla lisää pahennettu vaivihkaa. Ns. elvytysrahaa on näiden kahden vuoden aikana tuhlattu kankkulan kaivoon jo niin paljon, että valtioiden budjetit ja reaalitalous ovat erittäin kuiviin puristetut ja sen verran valtavirtamediassa onkin paljastettu, että "nyt ei olisi enää varaa lisäelvytykseen". No, ylläripylläri!! Mitäs voimmekaan sitten loogisesti päätellä, kun yhdistämme Jyrki Kataisen sanomiset ja Lyndon LaRouchen luonnehdinnan oikeasta tilanteesta?: No, Jyrkihän on jo myöntänyt, että globaalin talouden tila olikin 2008 totaaliromahduksen tilassa. Siitä se ei ole muuttunut kuin pahempaan suuntaan ko. peitellyssä itsetuhokierteessä ja näin olemmekin nyt sen totaaliromahduksen partaalla käytännössä jopa paljon konkreettisemmin kuin syksyllä 2008 olimme!!

Jyrki ja muut "huumoriveikot" kuvittelevat silti meidän muka nielevän sen, että tämä kaikki romahduksen takana oleva ultrahypersuper suuri velka ja arvopaperisotku pitäisi muka maksaa meidän kansalaisten selkänahasta: MINÄ AINAKAAN EN SUOSTU! Kukaan päättäjä ei ole ehdottanut (Poislukien nuo kaksi ym. Yhdysvalloissa), että tämä velkapyramidiponzin aikaansaama rikollinen sotku pitää selvittää juuri Glass-Steagall -tyyppisesti, jossa systeemiä haittaava laiton roska pitää siivota pois ja sen säilyttämistä eli pelastamista EI PIDÄ MAKSATTAA MEILLÄ KANSALAISILLA!! Sen jälkeen systeemi pitää uudistaa poistamalla mahdollisuus ko. oligarkkien kasinospekuloinnille, joka on vain virtuaalia rahan arvoon perustuvaa satuilua: On myyty ja spekuloitu "tuotteilla", joita ei ole oikeasti olemassa ja joilla ei ole hyötyä reaalitalouden kehittämisessä ja ylläpitämisessä. Nyt syntynyt pilaantunut velkapaskasysteemi haittaa kaikkea reaalitaloutta yhä kuristavammin. Pitää ymmärtää se, että se on juuri reaalitalous, fyysinen ekonomia, joka pitää kansat vauraina ja kulttuurillisesti kehittyneinä. Nyt kansat ja kulttuurit ovat tuhon tiellä moisen satanismin takia!

Siispä tiivistettynä: Se Lyndon LaRouchen jo pitkään varoittama lopullinen systeemin repeämisen kohta on nyt todennäköisesti saavutettu, kun on myönnetty, että lisäelvytykseenkään ei ole enää varaa ja koko systeemi on vielä paljon enemmän vararikossa kuin syksyllä 2008! EU:n valtiovarainministerit ovat huomenna su hätäkokouksessa aikaansaamassa muka jotain "vakautusmekanismia" tilanteen helpottamiseksi, mutta se on vain hyödytöntä pallien siirtelyä tuhoutuvalla alustalla niin kauan, kun siihen ei liity Lyndonin vaatimaa Glass-Steagall -lain ja proseduurin täytäntöönpanemista. Koska se olisi kansan parhaaksi ja eliitin tuhoksi, niin eliitti on vaatimassa aivan muuta suunnitelmansa turvaamiseksi ja se tulee johtamaan meidät kansat perikatoon! Alkaakin siis olemaan sitä myöten yhä selvempää, että se "uusi pimeä aika" on ottamassa kunnon kuristusotteen. Valitettavasti :( ... Ellei Yhdysvalloissa sitten saada aikaan tuota Glass-Steagall -lakia....

Loppuun vielä Käymälä -blogista tätä tilannetta omalla ronskin lennokkaalla tavallaan hyvin kuvaava kirjoitus (KOVAPALKKAINEN JOHTAJA) kokonaan lainattuna: "Kapitalismin ja järkevän taloudenpidon ero on se, että järkevä taloudenpito ei voi olla hillittömän masennustarkoituksellisen egoismin vaan tarpeen sanelema. Vastaavasti yhteiskunnan suojaverkko on tarkoitettu tarpeita täyttävälle taloudenpidolle, eikä sille hillittömälle egoistiselle sikailulle ja mielettömän typerille riskeille, joita olemme pelkästään nähneet talouden puolelta viimevuosien kuluessa.

Kapitalisti, kun se on nousussa, se vittuilee ja saa masennuksesta energiaa. Mutta kun se putoaa, alle ei pidä heittäytyä trampoliiniksi.

Siksi ennen kuin kapitalismi tulee sortumaan tapahtuu vielä kummia. Voitonjuhliin ja perunkirjoitukseen ei kapitalismin osalta ole vielä syytä. Kapitalismi tulee osoittamaan samanlaisen täysin irrallisen syntipukin kuin juutalaiset olivat natseille. Kapitalismin kriisin ja yleisen pahoinvoinnin todelliset syyllisethän ovat työväenluokan tiedossa ja osoitettu Marxin toimesta.

Kapitalistien ongelma on nyt se, miten mobilisoida SAFE-mode eli fasismi kapitalismin suojamuodoksi. Rasismikorttia on nyt vaikeampi heiluttaa kuin 30-luvulla. Fasismin kova ammattitaito on sen manipulaatiotekniikan luominen, jolla kansan enemmistön syyttävä sormi käännetään todellisista syyllisistä ja rosvoista, keinotekoiseen mutta selkeärajaiseen syntipukkiin, joka voidaan nostaa kansan yhtenäisyyden kristallisoivaksi ulkoiseksi energiakeskipisteeksi. Helpoin tapa on tietysti valita jokin kansallisvaltio hyökkäyssodan kohteeksi.

Kapitalistit eivät kaihda mitään väkivaltaa, mitään keinoja, mitään epäoikeudenmukaisuutta, kunhan vain keksivät muunnoskaavan, jolla kansa itse saadaan omasta halustaan äärimmäisen väkivallan toteuttajaksi. Täytyy muistaa, että psykologisessa analyysissä kapitalisti on aina tiedostamattomasti itsemurhaaja, eikä omalla, toisten tai planeetan elämällä ole kapitalistille mitään pohjimmaista merkitystä. Siksi keino, jonka he voivat keksiä, voi olla erittäin hankalasti paljastettavissa ymmärrettäväksi ns. tavalliselle ihmiselle, joka ei pysty mitenkään orientoitumaan ja seuraamaan niin läpikotaisin sairasta sadistista ja perverssiä psykolgista logiikkaa, joka kapitalistien mieltä ja henkeä ohjaa. Tämähän oli se syy miksi Hitler, tuo Wienin poikapordellien kovaksi keitetty prostituoitu, pääsi visioimaan ja luomaan uskomattoman yleiseurooppalaisen perversionsa: ihmiset eivät pysty ymmärtämään kapitalistin kokemuksia ja henkeä, joka kypsyy vuosikymmeniä bordellien pimeydessä. Sellaisen miehen, niin komeilunhaluisen ensimmäisen maailmansodan liejuhaudoissa koirien yöt päivät raiskaamaan hurtin jermun mielessä voivat kypsyä erikoisemmatkin ajatukset. Kun uusi Hitler, oikeistolaisen luovuuden nero löydetään, hän tulee olemaan universuminen kovapalkkaisin johtaja, joka ei päivällisellään syö mitään muuta kuin keitettyä syntymättömän ihmislapsen lihaa.".

3 comments:

Anonymous said...

On se surullista katsoa Vanhasta ja Kataista. Suurimmat maanpetturit, joita Suomen hallinnossa on ikinä varmaan ollut. En tiedä tietävätkö he mitä he ovat tekemässä. Ei sillä ole väliä. Tuhoa he kuitenkin tekevät, ja suunnittelijana tälle on itse saatana.

Nykyinen järjestelmä täytyy kuitenkin tuhota, jotta saadaan tilalle uusi diktatuurijärjestelmä (valeNWO). Siihen pitää sitten tuoda pelastus oikeasta NWO:sta. Yksi rauhanmaailmanhallitus, yksi rauhanuskonto, yksi rauhanvaluutta.

Jossain vaiheessa "hyvät alienit tulee". Tämän jälkeen pitää vielä väärentää Messiaan tulo. Tämän jälkeen pitää vielä väittää, että "pahat alienit tulee". Mutta kuka sitten onkaan tulossa lopussa?

Jotain melkein täydellistä harhautusta nämä kaverit ovat rakentamassa.

Mitä raamattu sanoo tulevasta ahdinkosta?

21. Sillä silloin on oleva suuri ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut maailman alusta hamaan tähän asti eikä milloinkaan tule.

Siis todella kovia aikoja tulossa...

"Hyvät alienit" tulee:
12. Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

"Pahat alienit" tulee:

http://www.youtube.com/watch?v=QfQximJ-6yo

19. Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.

Kuka se eliitin väittämä paha alienien joukko on?

Mika said...

Niin, Katainen ja Vanhanen ovat molemmat varmasti pahan palveluksessa. Itse kuitenkin olen tullut yhä enemmän siihen johtopäätökseen, että se on heillä enemmän tietoista kuin tahatonta hyväuskoista hölmöyttä, sillä näinä kahtena vuonna heidän toimintansa on sisältänyt niin paljon suunnitelmallisuutta pahuuden palveluksessa.

Toisaalta eliitti on voinut myös tähdentää / antaa ymmärtää heille, että "hyvä ei heilu" ellette tee niinkuin me halutaan; itsesuojeluvaisto pakottaa heidät jo lähtökohtaisesti tekemään eliitin mieliksi. Kävihän ilmi tässä euron "pelastuksessakin", että Angela Merkeliä painostettiin ruotuun viikonlopun hätäkokouksessa.

No, onneksi tässä vanhan systeemin romuttamisvaiheessa on nyt esittää vertailuun Glass-Steagall -laki tätä kaikkea NWO -juonittelua vastaan, missä voimme erottaa jyvät akanoista yllättävän helposti monessa eri tilanteessa :) Lähiviikkoina blogikirjoitteluni tulee tätä havainnollistamaan... --> Hähhähää satanistit ja heidän sokeat hännystelijät; te kaivatte nyt kätevästi omaa kuoppaanne ja osoitatte ihan itse olevanne ihmiskunnan vihollisia historian väärällä puolella!!

Ja kyllä nuo raamattulainauksesikin taas kuvastavat hyvin tilannetta. Täytyy myöntää, että siellä on erittäin tarkkanäköistä havainnointia löydettävissä sovellettuna myös tämän hetken tilanteeseemme.

Mutta paljon on ajassamme vielä epäselvää ja tilanteet tulevat varmasti hämmästyttämään vielä minuakin, vaikka jo paljon olenkin asioista ottanut selvää. Hyvä onkin siis edelleen jatkaa tilanteiden kirjaamista muistiin pahuuden koukeroiden paljastamiseksi käytännössä!

Emme voi vielä esim. täsmällisesti vastata tuohon kysymykseesi; "Kuka se eliitin väittämä paha alienien joukko on"?
Varmasti osa on kristittyjä, mutta myös muitakin voi tulla kyseeseen ja sen joukon tarkka koostumus ei välttämättä ole itsestään selvää... Etenkin, kun Illuminati todennäköisesti joutuu muuttamaan / tarkentamaan suunnitelmiaan jatkossakin tämän menossa olevan ihmisten valveutumisaallon takia.

Onhan nimittäin tunnettua, että Illuminati voi myös uhrata omiaan ja aikaisemmin arvostamiaan henkilöitä; JFK oli osa Illuminatin perhedynastioita, mutta nappi tuli kuuppaan silti. Omien agendojensa puitteissa on myös uumoiltu, että Illuminati tulisi näin uhraamaan myös Obaman, jos se toimii siten osana USA:n kaatamista huolimatta Obaman kyvykkyydestä olla heidän nukkenaan.

Anonymous said...

Jokainen voi ihmetellä näitä uusimpia profetioita. Tehköön niillä tiedoilla mitä haluaa. Minä tiedän mitä tehdä, kun Jumala käskee.

http://www.kolumbus.fi/jouko.piho/sivu38.htm

Jos Mika haluat lainata jotain kirjaa minikirjastostani niin siellä on s-postiosoite:

http://minikirjasto.blogspot.com/

Kirjoja on tulossa lisää, kun ehdin niitä hankkimaan.