Tuesday, October 05, 2010

Markku Uusipaavalniemen talousdemokratiahaastattelu vaihtoehtomedian suursuosiossa ja valtavirtamedian totaalisensuurissa

Ville Iivarisen tekemä Markku Uusipaavalniemen haastatteluvideo (Juttuni aiheesta; Markku Uusipaavalniemi Ville Iivarisen haastattelussa: Rahan valhe ja talousdemokraattisia parannusvaatimuksia) on ollut netissä parisen viikkoa ja saanut siellä räjähtävän laajaa ja yhä kasvavaa suosiota. Facebookin raharyhmä ja talousdemokratian aktiivit ovat kuitenkin huomanneet sen paljon puhuvan seikan, että valtavirtamedia pyrkii äärimmäisen huolellisesti olemaan ko. haastattelusta ja sen sisällöstä vaiti totaalisensuurillaan ja eivät siten uutisoi mitään siitä. Niinpä Ville Iivarinen on tuon Facebookin raharyhmän seinäviestissä kirjoittanut seuraavan adressivetoomuksen, jonka lainaan tähän kokonaan asiaa kannattaen:

"Hei taas! Markku Uusipaavalniemen haastattelu on ollut Youtubessa valtaisa menestys. Haastattelu on katsottu vajaan kahden viikon aikana jo yli 25 000 kertaa ja määrä kasvaa koko ajan. Silti yksikään media ei ole maininnut asiasta sanaakaan. Tästä närkästynyt henkilö on alkanut keräämään nimiä adressiin "Markku Uusipaavalniemen skandaalihaastattelu on uutisoitava!". Adressin löydät tästä:http://www.adressit.com/uutisointi Pyytäisin teitä kaikki allekirjoittamaan ja ennen kaikkea postaamaan tämän adressin profiiliinne, mikä ei vaadi kuin yhden hiiren klikkauksen. Tämä olisi erittäin tehokas keino pitää asiaa esillä ja saattaa nämä maailman tärkeimmät asiat yhä useampien ihmisten tietoon. Kiitos sinulle!

Ville Iivarinen

P.S. Ja jos haluaisit, että näihin asioihin voisi jotenkin vaikuttaa äänestämällä, niin Talousdemokraattinen puolue tarvitsee vielä paljon lisää kannattajakortteja. Kortin pohjan ja ohjeet löydät vaikka täältä:http://www.talousdemokratia.fi/sivut/yhdistys".

Tämän kyytipojaksi laitan kokoelman Lars Ostermanin Suomen talousdemokraattinen puolue -blogista näitä talouskoukeroita avaavia viime aikojen kirjoituksiansa ja videokokoelmia, joissa mm. Michael Rowbotham, Mike Maloney, Damon Vrabel ja Max Keiser kertovat tästä lännen ekonomian toivottomasta tilanteesta huijaussysteeminä ja pakottavasta tarpeesta löytää sille korvaava ns. talousdemokraattinen systeemi ilman oligarkkieliitin monetarisimia --->

Samassa Veneessä:Talousdemokratia. Mitä Se On

Findance.com: Uusipaavalniemi rehellisin kansanedustaja?

Michael Rowbotham: The Grip of Debt (on video)

Mike Maloney puhuu pankkiireille

Talousdemokratian tavoitteena vapauttaa ihmiset finanssijärjestelmän kahleista.

Noiden linkkien parista lopuksi lainauksena Lars Ostermanin sanomaa ja koostamaa muiden ajatuksista; kannattaa kaydä lukemassa tekstit ja katselemassa videot kokonaan ko. linkeistä:

"Larsin lainauksesta SamassaVeneessä Akilta; "Nykysysteemissä yksityisten pankki-instituuttien tyhjästä luoma raha (eli velka) on kierrossa olevasta kokonaisrahamäärästä hulppeat 95-98%a (länsimaissa), paperia ja kolikoita loput. Tätähän ei rivikansalaisille ole opetettu.

TD'ssa rahan luontioikeus palautetaan valtiolle ja ennen kaikkea sen kontrolliin. Siis demokraattisesti ohjattavaksi, jolloin nykyinen klepto/plutokratia siirtyy historian kirjoihin.

Tänään uutisointia propagandaa, loan heittoa jne. on vaikka minkä asian puolesta ja vastaan, mutta lähes poikkeuksetta (pintaa raaputtamattakin) vastaan tulee kysymys rahasta. Tai oikeastaan sen puute.

Se selittyy yksinkertaisesti sillä, että pankit lainatessaan tyhjästä eivät luo korkoa. Kun velat tulevat maksuun korkoineen, niin lopputuloksena on aina tilanne, että osa velkaisista ei kykene maksamaan ja putoaa rattaiden väliin. He menettävät usein siis talonsa, firmansa - elämäntyönsä.

Jotta systeemi pysyy pystyssä, velkaa pitää ottaa koko ajan enemmän -itse asiassa kiihtyvään tahtiin- että aikaisemmat velat voitaisiin maksaa. Tämä on syy, jonka takia TVn puhuvat päät höpöttävät kasvusta loputtomiin. Se, että ikuinen kasvu (syöpä?) on jo maalaisjärjellä mahdoton, ei haittaa." "


"TÄRKEÄ HUOMAUTUS: Mikäli koet että Uusipaavalniemi puhuu asiaa ja että samanlaisista asioista puhuttaisiin myös Suomen eduskunnassa ensi vaalien jälkeen - miten voit vaikuttaa asiaan? Vanhat ja vakiintuneet puolueet ja niiden ehdokkaat ja edustajat ovat koko itsenäisyytemme ajan välttäneet tuomasta julki näitä asioita kansalle. Uskallan väittää että tähän tarvitaan uusia puolueita ja uusia kansanedustajia joilla ei ole kytkyjä finanssi- ja muun pankkimaailman lobbaajiin.

Tulostamalla ja allekirjoittamalla kannatuskorttimme varmistat että myös Suomen Talousdemokraattinen puolue on mukana ensi huhtikuun eduskuntavaaleissa.Lähetä kortti postissa ohjeiden mukaan.

Huomaa että samalla postimaksulla voit lähettää jopa kymmeniä kortteja oman lähipiirisi allekirjoittamina. Nouse siis sohvalta - ja toimi yhteisen hyvän puolesta.

Muutos On Mahdollinen.

Sinulla On Vaikutusvaltaa."

" ...Samalla sain sähköpostia eräältä Wallylta joka osallistuu Social Credit - Economic Democracy-nettikeskusteluun missä usein siteerataan talousdemokratian isää, C.H. Douglasia. Tässä esimerkki Douglasin näkemyksistä 1930-luvun lopulla:

Social Credit policy is to release mankind from bondage and restriction of a defective and dishonest system of financial accountancy which prevents human society from evolving freely in accordance with the hopes and aspirations of men and women constrained only by the actual physical and psychological limitations which may present actual, ratherthan artificial and unnecessary financial restraints on human activity.

Social Credit policy is to remove the restraints of financial legerdemain so that society can evolve naturally. (-) Douglas said that we want to release mankind from financial domination so that each individual can prepare his own personal "Utopia"

Olli käänsi ylläolevan ja kirjoitti:

"Meniskö se jotenkin näin.

Talousdemokratian tavoitteena on vapauttaa ihmiset viallisen ja epärehellisen finanssijärjestelmän kahleista, jotka estävät yhteisöjä kehittymästä vapaasti kohti ihmisten asettamia toiveita ja tavoitteita, rajoinaan vain fyysiset ja psyykkiset rajat, jotka voivat olla todellisia, päinvastoin kuin finanssijärjestelmän keinotekoiset rajat.

Talousdemokratian on poistettava finanssimaailman vippaskonstien tuomat rajat, jolloin yhteiskunta voi kehittyä vapaasti. ( ... ) Douglasin mukaan haluamme vapauttaa ihmiskunnan rahan vallasta, jotta jokainen voi järjestää asiansa omien haaveidensa mukaisesti."

Tästä voimme huomata että monet valistuneet ihmiset sadan vuoden aikana ovat katsoneet ratkaisun olevan "meidän" 2010-talousdemokratiamme mukainen.".

No comments: