Sunday, December 12, 2010

Koulutusjärjestelmä ja NWO: Eliitin rahanvaltavisiot kulttuurin tuhoajina

Viime kuussa alkoi Britanniassa opiskelijoiden valtava mielenosoitusaalto sikäläisen hallituksen rajuja koulutuksen säästöleikkauksia ja opintomaksukorotuksia vastaan. Tällä viikolla tilanne kärjistyi Britannian hallituksen päätettyä jopa kolminkertaistettavista opintomaksuista! Tämän johdosta brittinuoret kiihdyttivät Lontoossa mielenosoituksia ja mellakointiahan siitä myös syntyi. Merkille pantavinta oli se, kuinka prinssi Charles vaimonsa Camillan kanssa joutui näiden mellakoijien keskelle ja seurauksena oli mm. heitä kuljettaneen auton tärveltyminen.

Tässä on aiheesta viimeisen kuukauden ajalta Hesarin juttuja; Opiskelijoiden mielenosoitus muuttui mellakaksi Lontoossa, Brittiopiskelijat osoittavat mieltään yliopistomaksuja vastaan, Britanniassa kohu poliisin toimista opiskelijamielenosoituksessa, Mellakoijat moukaroivat prinssi Charlesin autoa ja Poliisi tulilinjalla Charlesin jouduttua väkijoukon uhkaamaksi.

Tässä on BBC:n juttuja tämän viikon tapahtumista; Protesters: 'We continue to fight', Universities prepare for fee rise, How police keep the royals safe ja Theresa May admits 'contact' between Camilla and rioter.

Russia Todayn uutisjuttu aiheesta; Winter of Discontent: London fee riots not the end.

LaRouche PAC: videot; The Fall of the House of Windsor? ja World In Review sekä teksti; British Student Demonstrators Attack Prince Charles and Camilla in London. Kiinnittäkääpä tuossa ensimmäisessä videojutussa huomio mm. siihen, kuinka lordi Palmerstonin patsas oli sytytetty tuleen ja kuinka Winston Churchillin patsaalle kustiin; Hyvin vahvaa symboliikkaa Brittiläisen imperiumin historiallisia pääpukareita vastaan!

Tämä mielenosoitusten sarja on länsimaissa oire juuri siitä keskuspankkikartellin kaikkialle levittäytyvästä lonkeromaisesta pahuudesta, mikä tuhoaa rapautuneen kulttuurimme perustaa entisestään! Kansa mm. Britanniassa on alkanut todella turhautumaan tilanteeseen, kun se on alkanut ymmärtämään moisten kululeikkausten ja maksukorotusten juontuvan pelkästään vain yhteiskunnan pyörittämiseen epäsopivan keskuspankkikartellin monetarismin luonteesta kansaa alistavana ja eliittiä hyysäävänä radikaalina ja yhä pahenevana epäoikeudenmukaisuutena. Katsonkin tässä kirjoituksessa tätä pahuudenkierteen tuhoavaa vaikutusta yhteiskuntiemme sivistyksen ja kulttuurin kannalta, koska koulutusjärjestelmän tällainen tuhoaminen on koko kulttuurin pohjan tuhoamista!

Yhdessä noista Hesarin jutuista löytyi erinomaisia lukijakommentteja, jotka lainaan tähän kokonaan ja ne saavat alustuksena kirkkaasti valottaa tilanteen luonnetta: "Tämä tarkoittaa kyllä sitä, että paljon lahjakkuuksia jää taas koulutussyteemin ulkopuolelle. Näiden tilalle saadaan varakkaiden vanhempien kouluttamia keskinkertaisuuksia. Eliitti täydentää itseään sopivalla ihmistyypillä. Huonommista oloista lähtöisin olevat ovat potentiaalinen uhka. He eivät ole niin luotettavia yleisen stabiliteetin kannalta kuin taloudelliseen stabiliteettiin syntyneet henkilöt. Potentiaalisesti terävät kyseenalaistajat korvataan vaivihkaa taloudellisiin ja muihin instituutioihin sisäänkasvaneilla. Siis henkilöillä, jotka ovat jo todistaneet kelpoisuutensa (taustansa kautta) stabiilin koneiston ylläpitäjinä.

Toisaalta opiskelusta halutaan tehdä investointi (myös näin ohjataan potentiaalisesti kriittinen aines varmoille ja turvallisille urille). Eli jos opiskelu on kallista, ei ole muuta mahdollisuutta kuin suunnata opiskelunsa mahdollisimman tuottaviin kohteisiin. Joku, joka on kiinnostunut historiasta, ei varmaankaan valitse tätä alaa, jos tulevaisuudessa häämöttää vain suuret velat, mutta ei mitään mahdollisuutta harjoittaa tätä alaa. Hänellä ei ole muuta mahdollisuutta kuin liittyä ekonomien ja insinöörien alati kasvavaan armeijaan."

"Eliitti ei pysy pystyssä ilman yhteiskunnan kansalaisten tukea. Englannissa eliitti tarvitsee kansalaisten rahallista avustusta ja tukea kuten Suomessakin. Köyhä on valmistuttuaan suurissa veloissa, kun taas eliitti on valmistuttuaan "pappa betalar" tilanteen johdosta velaton (ellei sitten pidä pääomatulovähennyksiin tai muihin veroetuihin päästäkseen 'keinotekoista velkaa).

Köyhä siis saa suuret velat niskoilleen, rikas vähentää vero"taakkaansa" vähennyksin tai on täysin velaton valmistuttuaan. Tämä on tosi.

Suomessa eliitin hyysääminen ja raha-almujen otto tavalliselta kansalta pääomaeliitille v. 1993 pääomaverouudistuksesta lähtien. Tavallinen kansa on lapioinut lisärahaa n. 2-3 krt sotakorvausten määrän, kun raha on siirretty uusilla pääomaveroeduilla miljarditolkulla eliitille. Verolait tekevät tätä muutostyötä nyt joka päivä (siis lisärahan siirtoa eliitille). Me muut maksamme uusia terveyskeskusmaksuja, karkkiveroja, kulutusveroja yms., jotka kohdistuvat köyhään. Silti pääomaeliitti odottaa että yhteiskunta pysyy kasassa ja tukee heidän rahankeruutaan ja elämistään jopa poliisivoimin - kuka alkaisi hävetä? Viimeksi nuorilta leikattiin toimeentulotukea eilen.

Suomessakin pitäisi osata mellakoida, mutta hyvä että sentään Briteissä."

"Surullisinta koko tapahtumasarjassa on varmasti se, kuinka Liberaali-demokraatit pettävät ehkä suurimman vaalilupauksensa tämän myötä. Keväällä kaikki heidän ehdokkaansa allekirjoittivat lupauksen yliopisto-opiskelijoiden liitolle etteivät nostaisi lukukausimaksuja ja jopa pyrkisivät pääsemään niistä kokonaan eroon seuraavan kuuden vuoden aikana. Monet ihmiset ja varsinkin nuoret kannattivat ja äänestivät heitä juuri tästä syystä. Liberaali-demokraattien vaalilupauksten rikkominen ei pelkästään vähennä heidän kannatustaan vaan saattaa myös vähentää monien nuorten äänestysaktiivisuutta jatkossa, koska heille jää tunne ettei puolueisiin ja politiikkaan voi luottaa.

Mitä uudistus tarkoittaa opiskelijoille ja yliopistoille? Valtion tuki leikataan pois kaikilta taide- ja humanistisilta-aineilta, jonka vuoksi monet yliopistot joutuvat lopettamaan kyseisiä tiedekuntiansa. £6000 euroa on vähimmäismäärä, minkä yliopistot voivat laskuttaa opiskelijoilta vuodessa mutta realistinen ala-raja tulee olemaan vähintään £7200, koska sen verran maksaa rahoituksen pitäminen tämän hetkisellä tasolla. Monet 2012 vuodesta alkaen aloittavat opiskelijat tulevat maksamaan vuodessa yhtä paljon kuin nykyisellään suurinosa maksaa koko tutkinnostaan.

Sosiaalisen liikkuvuuden on väitetty olevan yksi suurimmista syistä tälle uudistukselle. Tämä on kuitenkin vähintäänkin kyseenalaista, koska työläiskodeista nuoret suuntaavat useimmiten pieniin yliopistoihin ja juuri pienet vähemmän varakkaat yliopistot tulevat kärsimään uudistuksesta eniten.".

Katsotaanpa sitten tarkemmin noiden lainausten valottamaa sisältöä kontekstissa keskuspankkikartellia pyörittävän eliitin NWO -projektiin:

Opintojen evääminen yhä suuremmalta määrältä lahjakkuuksia

--> Pääomaeliitille (Illuminati / Brittiläinen imperiumi / keskuspankkikartelli) on ollut aina tärkeää se, että sen valtaa ei uhkaa eikä kyseenalaista kukaan / mikään liikaa. Tässä mielessä eräs tärkeä suojautumiskeino ko. eliitin taholta on ollut aina muun kansan alistaminen niin intellektuellisti kuin kulttuurillisesti laajemmassakin katsannossa. Yksi keskeinen alistamisen keino tässä kategoriassa on koulutuksen evääminen tai heikentäminen sopivalla tavalla monilta ja sen rajaaminen vain harvoille valituille. Tämä tyrannian muoto on juuri tässä NWO -prosessissa voimistumassa kuvatuilla tavoilla! Näistä teemoista hyviä huomioita jakaa LaRouche PAC:n parin vuoden takainen pitkä dokumentti; The Harvard Yard. Siinä käydään seikkaperäisesti läpi ko. keskuspankkikartellin eli Brittiläisen imperiumin kulttuurin, tieteen ja koulutuksen tukahduttamiskeinot osana heidän uusfeodaalisia maailmanhallitusunelmiaan. Tässä tilanteessa erittäin ajankohtainen dokumentti!

Eliitti täydentää itseään sopivalla ihmistyypillä

--> Kuten on jo monesti tässä blogissa tullut esille, niin eliitille sopiva ihmistyyppi on luonnoltaan ns. behavioristinen ja Nietzscheläisen nihilistinen, joka ymmärtää pinnallisen ja lyhytnäköisen eläimellistä nautinto vs. kipu -dikotomiaa aivan liikaa enemmän kuin ihmisen sielun ja mielen syviä potentiaaleja kulttuurin pitkäntähtäimen renessanssiseksi ja yhteishyvälliseksi kehittämiseksi. Tämä väärä orientoituminen maailmaan rahanvaltamaailmankuvan sokaisemana on osaltaan myös itsestä lähtevää kulttuurin tuhontaa ja siksi parannus tilanteeseen lähtee myös juuri itsestä! On toki huomioitava tuo ns. ulkoakin ohjautuva kulttuurin tuhonta, joka lähtee eliitin kynästä mm. näinä seinähulluina lakiuudistuksina ja sitä kautta tukahdutettavina, sairastutettavina ja vääristyvinä toimintamuotoina.

Potentiaalisesti terävät kyseenalaistajat korvataan eliittiä miellyttävillä keskinkertaisuuksilla

--> Nämä terävät kyseenalaistajat ovat juuri sitä ihmistyyppiä, joka viittaa kintaalla tuolle behavioristisen ja Nietzscheläisen nihilistiselle rahanvaltamaailmankuvalle. He ovat eliitin vallalle uhka, koska he ovat ymmärtäneet ihmismielen potentiaalin paljon parempaan kuin mitä eliitin rahanvaltamaailmankuva antaa myöten. Siksi eliitti pyrkii nyt myös koulutusvaiheessa yhä totaalisemmin karsimaan tällaiset kyseenalaistajat virallisista ympyröistä pois tällaisten lakien avulla. Meille kyseenalaistajille jää siten enenevässä määrin lähinnä vain omatoimisen opiskelun epävirallinen tila.

Sitä ja monelaista muutakin "epävirallista" toiminta- ja ajattelutapaa onkin yhtäältä osattava käyttää jatkossa hyödyksi todella paljon, koska näillä seinähulluuden teillä jatkettaessa oman itsensä kehittäminen keskuspankkikartellin rahanvaltamaailmankuvan haastamiseksi tulee olemaan arvokasta hyvyyden vastavoimaa NWO -maailman pahuudessa. Lyndon LaRouchen porukka on näyttänyt tässä katsannossa hienosti omaa esimerkkiään, koska he ovat järjestäneet omaa ja omaehtoista tieteellistä ja taiteellista koulutusta sekä tutkimusta juuri tämä tavoite mielessä: Oppia ihmismielen ja sielun potentiaaleista mahdollisimman paljon ilman keskuspankkikartellin (Brittiläisen imperiumin) haittaavaa vaikutusta; tässä on heidän koulutus- ja tutkimustyönsä eli ns. kellariprojektinsa sisältöä; About the Basement Project ja Basement project.

Opiskelusta halutaan tehdä investointi

--> Keskuspankkikartellin rahanvaltamaailmakuva pyrkii kääntämään kaikista ja kaikesta rahan- ja voitontavoitelun objekteja lopulta jopa sisällöistä, moraalista, sielusta ja muista humaaneista arvoista piittaamatta. Niinpä myös itse opiskelu itsessään on tullut heidän monetaristisen rahamaailmansa voitontavoittelupelinappulaksi jo hyvin totaalisesti ja tällaisilla lakiuudistuksilla sitä toimintaa halutaan yhä tiukentaa.

Meidän täytyy muistaa, että viime aikojen organisaatiomuutokset ovat myös olleet alustan petaamista tätä monetarismin komponenttia varten, mistä Helsingin Aalto-yliopiston muodostaminen on ollut suurin esimerkki moisesta; yksityisen pääoman mukaan otto koulutusjärjestelmän toteuttamisessa ja kehittämisessä eli koulutusjärjestelmän kiinnittäminen osaksi keskuspankkikartellin pääomavirtoja ja siten NWO -projektia yhä kiinteämmin, mikä on myös väylä kulttuurin tuhontaan tässä tuhoutuvan ja epäeettisen talousjärjestelmän puitteissa.

Monetaristisen kapitalismin luonne rahan syntymekanisminsa kera (Ennen kuin euro voidaan kuluttaa se täytyy lainata korolla; tässä kirjoitukseni syventävään tietoon; Damon Vrabelin vakuuttava opetusvideosarja keskuspankkikartellin ja monetarismin haittaluonteesta: Pitkä analyysi-yhteenveto) johtaa siis joka tapauksessa kulttuurilliseen tuhoon, koska kuvatuilla tavoilla julkinen ja yksityinen velka kasvaa vääjäämättä ja se ruokkii yhä lisää mm. ahneutta ja epätoivoista lisärahan tavoittelua, joka johtaa noidankehämäisesti kaiken muun huomiotta jättämiseen paitsi lisärahan haalimisen ja ankarien säästöjen sekä leikkausten.

Tiede, taide ja kulttuuri siis rapautuvat entisestään sitä nopeammin mitä enemmän eliitti pyrkii muokkaamaan koulutusjärjestelmästäkin rahantuottamisvälinettä samalla kun se pyrkii eliminoimaan terävimpiä systeemin kyseenalaistajia pois tieltä rahanvaltamaailmankuvansa ihannoimisella ja tyrkyttämisellä. Karhunpalvelus muutenkin lahjakkuuksien tällaisessa tarpeettomassa siivoamisessa yhteiskunnasta syrjään on häkellyttävän raju kuoleman laukaus tulevaisuuden sukupolvia kohtaan; Koulutuksen alistaminen monetaristisen kapitalismin alttarille on samaa kuin koko yhteiskunnan henkisen ja tiedollisen perustan tuhoaminen!

Yhteiskunnan henkisen ja tiedollisen perustan tuhoutuminen ilmenee täten juuri myös näinä alla olevina lukijakommenttien osoittamina ilmentyminä keskuspankkikartellin rahanvaltamaailmakuvan mukaisessa sairaassa olemisen orientaatiossa. Niiden kiihdyttäminen vastoin parempaa tietoa johtaa vain yhteen; uuteen pimeään aikaan, jossa eliitti tulee epäonnistumaan ja viemään mukanaan alas valitettavan paljon... --->

Eliitin hyysääminen ja raha-almujen otto tavalliselta kansalta pääomaeliitille (Uusfeodaalinen ekonomiatyrannia)

Pääomaeliitti odottaa että yhteiskunta pysyy kasassa ja tukee heidän rahankeruutaan ja elämistään jopa poliisivoimin (Fasistinen poliisivaltio- ja isoveli valvoo -tyrannia)

Liberaali-demokraatit pettävät ehkä suurimman vaalilupauksensa (Moraalin ja ihmisyyden tuhontatyrannia)

Valtion tuki leikataan pois kaikilta taide- ja humanistisilta-aineilta, jonka vuoksi monet yliopistot joutuvat lopettamaan kyseisiä tiedekuntiansa (Tulevaisuuden tuhontatyrannia)

Juuri pienet vähemmän varakkaat yliopistot tulevat kärsimään uudistuksesta eniten (Kulttuurin tuhontatyrannia).

Uusfeodaalinen ekonomiatyrannia + Fasistinen poliisivaltio- ja isoveli valvoo -tyrannia + Moraalin ja ihmisyyden tuhontatyrannia + Tulevaisuuden tuhontatyrannia + Kulttuurin tuhontatyrannia = NWO.

Meidän tulee muistaa, että tämä kuvattu koulutussysteemin alasajo ja ihmisten karsinta eliitiin tahdon mukaan koulutettaviin "eliittikandidaatteihin" tapahtuu synkronoidusti globaalilla tasolla. Siksi sama huomio tulee kiinnittää Suomessakin juuri hyväksyttyyn lakiin: Hesarin juttu (Eduskunta hyväksyi toimeentuloturvan leikkauksen nuorilta) ja Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogista juttu; Eduskunta hyväksyi toimeentulotuen leikkauksen alle 25 vuotiailta nuorilta. Sisällöllisesti kyse on samasta tarpeettomasta tyranniasta kuin mitä Britanniassa juuri nyt toteutetaan!

Lopuksi täydentävänä sosiologisena ja yhteiskunnallisena ilmentymänä tähän kaikkeen liittyen on hyvä havaita tämäkin. Suora lainaus YLE:n tästä uutisesta (Doping hiipii työelämään): "Yhä useampi käyttää lääkkeitä selvitäkseen työn haasteista. Vuorokausia valveilla pitävien mielialalääkkeiden ja jopa dementialääkkeiden käyttö on varsinkin nuorten koulutettujen keino pärjätä. Asiantuntija sanoo, että kemiallinen doping on tullut työelämään.".

Tämä on yhdenlaista suoraa ilmentymää keskuspankkikartellin rahanvaltamaailmankuvan sairastuttavasta luonteesta! Hurjinta on juuri ajatella sitä, kun opintoputkea rukataan tuolla ym. vihollisella tavalla tuottamaan monetaristisen kapitalismin luonteen takia toivottomassa velkaorjan työssä tuhoutuvia ihmisen kuvia. He eivät lopulta ole enää ihmisiä, vaan Illuminatin häilyvää työkarjaa, joka hakee nautintonsa "elämäänsä" pahuudellisesta behaviorismin ja Nietzscheläisen nihilismin tukehduttamasta olemisen orientaatiosta. Tämä on todellakin äärimmäisen kaukana hyvästä yhteiskunnasta ja jos tämä meno jatkuu ja pahenee, niin minä en halua olla sellaisen yhteiskunnan piirissä tuollaisessa työelämässä enää koskaan! Kuten en tällä hetkellä onneksi olekaan :)

Olemiseni orientaatio tähtää jatkossa joka tapauksessa yhä enemmän ihmisen sielun ja mielen syviin potentiaaleihin kulttuurin pitkäntähtäimen renessanssiseksi ja yhteishyvälliseksi kehittämiseksi!

No comments: