Tuesday, December 14, 2010

Laaja ilmasto ja sää NWO:n pelinappulana -yhteenveto: Oikean ja väärän orientoitumisen metodeja suhteessa elinympäristöömme

Sää ja ilmasto ovat olleet tänä vuonna voimakkaasti puheenaiheina niin maailmalla kuin täällä Suomessakin ensinnäkin monien erikoispiirteidensä vuoksi; myrskyt, ennätyshelteet, kovat pakkaset, lumimyrskyt, tulvat jne. Toisekseen valtavirtamediassa ja virallisissa poliittisissa piireissä ilmastonmuutos ja sen torjuntapropagandan syöttäminen on edelleen jatkanut rynnimistään. Tämän kuun Meksikon Cancunissa järjestetyssä ilmastokokouksessa (Iltasanomien juttu) onkin jälleen pyritty tekemään päätöksiä ko. ilmiön suhteen, vaikka viime joulukuun Kööpenhaminan ilmastokokous jätti jälkeensä sekä epäonnistuneen kokoustuloksen että paljon jälkiä tieteellisestä huijauksesta ja poliittisesta juonimisesta niiden pohjalta aikeena sisällyttää ilmastonmuutospäätökset monetaristisiksi talousjärjestelmäosiksi keskuspankkikartellin NWO -projektia varten ja sitä myötä kansallisvaltioiden suunniteltua tuhoa globaaliin neofeodalistiseen maailmanhallitukseen.

Juttujani viime Joulukuun Kööpenhaminan ilmastokokoukseen liittyen uudemmasta vanhempaan; Loppuyhteenvetoa Kööpenhaminan NWO -agendaa vyöryttäneestä ilmastokokouksesta, Tilannekatsaus Kööpenhaminan ilmastokokoukseen osana NWO -projektia: Saatanan yritys huipentaa kuristusotteensa, Ilmastonmuutoshypetys paljastunut länsieliitin NWO -projektia tukevaksi petokseksi! - Osa 2 ja Ilmastonmuutoshypetys paljastunut länsieliitin NWO -projektia tukevaksi petokseksi!.

Katsotaanpa seuraavaksi koosteena sään erikoisluonnetta tänä vuonna täällä Suomessa: Tämän vuoden säät ovatkin olleet vartaansa vailla tunnetun historian aikana. Viime talvi oli poikkeuksellisen runsasluminen etenkin eteläisimmässä Suomessa ja hyvin kylmä; yhtämittaista pakkasta jatkui jopa useita viikkoja koveten ajoittain paukkupakkasiksi. Viime tammikuuta sävytti myös tunnetun historian voimakkain ja pitkäaikaisin (Jopa monta päivää peräkkäin) puustohuurre Etelä-Suomessa. Toukokuussa puolestaan sattui lähes koko Suomeen ennätyksellisen pitkä ja voimakas helleaalto, joka päättyi Etelä-Suomessa monin paikoin kevätkylvöt tuhonneisiin ukkossateisiin.

Heinäkuussa viikkoja jatkunut ennätyshelle oli osa Venäjältä ulottunutta raamatullista ennätyshellettä ja merkille pantavaa oli koko sen ajan Pohjois-Lapin jääminen viileän ja ajoittain hyvinkin kolean sää pariin; yhdessä vaiheessa tuntureilla satoi hetken jopa lunta, kun samalla etelässä oli kovaa hellettä. Helteiden loppuvaiheessa heinä-elokuussa tuli tunnetun historian rajuin ukkosmyrskysuma; Asta-, Veera-, Lahja- ja Sylvi-myrskyinä tunnetut erityisen tuhoisat ukkospäivät, joista Asta oli koko Euroopan tunnetun historian ensimmäinen yöllinen ns. syöksyvirtausparvi- eli Derecho -ukkosmyrsky.

Erikoiset säät ovat jatkuneet marraskuun lopulta alkaen, kun poikkeuksellinen kylmyys ja etelärannikon ajankohtaan nähden suorastaan ennätysmäinen lumen kertyminen ovat olleet otsikoissa tälläkin hetkellä monine seurannaisvaikutuksineen; mm. Hesarin juttu (Runsas lumisade pakottaa Helsingin poikkeustoimiin). Laajalti Euroopassakin talvi on alkanut jopa ennätysmäisen ankarasti. Mm. Britanniassa marraskuun loppu ei ole koskaan ollut yhtä kylmä (Sisäosissa maata jopa -20 asteen pakkasia!) 1700 -luvulta alkaneen mittaushistorian aikana!

Näihin erikoisiin säätilanteisiin reagoimiseen liittyy myös paljastavaa yhteiskunnallista kehitystä NWO:n kourissa. Nimittäin tämä viimeaikainen suuri lumimäärä esim. juuri Helsingissä on paljastanut talvikunnossapidon kapasiteetin vajauksen, jollaista ei ole koettu aikaisemmin. Tämä kapasiteetin rapautuminen liittyy tietenkin kahteen seikkaan. Ensinnäkin on tuudittauduttu siihen, että ilmastonmuutos olisi jo muka alkanut tuomaan sen verran lämmennyttä säätä, että talvikunnossapitoon ei olisi tarvinnut panostaa enää yhtä paljon kuin aikaisemmin. Toisekseen yhteiskuntien kansantalous on alkanut rapautumaan tässä keskuspankkikartellin velkapyramidiponzihuijauksen tuhoavassa pelissä; ei ole enää edes varaa järjestää niin tehokasta talvikunnossapitoa kuin aikaisemmin. Lisäksi noista kesän ukkosmyrskyistä on sanottava seuraavaa; huolimatta niiden tekemästä poikkeuksellisesta tuhosta, oli nähtävissä ko. tuhojen korjaamisessa resurssien vajausta tuosta samasta kansantalousrapautumissyystä. Eräät alueet pysyivät jopa noin viikon ilman sähköä tuhojen korjaamisen viivyttyä. Toki osasyynä sähkötuhoille voidaan pitää myös infrastruktuurin vajaata laatua; liikaa myrskyherkkiä ilmalankoja.

Nuo todettuna voimme siirtyä seuraavaksi katsomaan miten valtavirtamedia ja vaihtoehtomedia ovat säähän ja ilmastoon liittyen tuoneet asioita ja tilanteita esille tänä vuonna. Tunnetusti erot ko. medioiden välillä ovat olleet hyvinkin suuret. Tyypillinen ilmastonmuutospropaganda lämpenemistä tähdentäen siis jatkui valtavirtamediassa, mutta tänä vuonna siihen on tullut mukaan lämpenemisen vaaraa pelottelevan komponentin lisäksi yhä enemmän myös kylmentymisestä varoittavaa tietoa; on puhuttu mm. Golfvirran heikkenemisestä ja sen seurauksena Euroopan rajustakin kylmenemisestä.

Erikoisin uutinen sattui, kun syksyllä varoitettiin alkavasta talvesta tulevan kylmimmän 1000 vuoteen! Sitä on pidetty uutisankkana, mutta alla selitän sellaisia seikkoja mm. BP -yhtiön öljykatastrofiin ja HAARP -teknologiaan liittyen, jotka saattavat puoltaakin asiaa. Aivan äskettäin täällä Suomessa Ilmatieteen laitoksen suunnasta on tullut tähän kylmyyteen liittyen hämmästyttävän ristiriitaista tietoa: Laitoksen pääjohtaja Petteri Taalas on maalaillut Suomen talvista tulevankin ilmastonmuutoksessa siperialaisen kylmiä (Iltalehden juttu; Suomen tulevaisuusuhka:
Pakkasta kuin Siperiassa!
), mutta hetikohta sen jälkeen Ilmatieteen laitos on tähdentänyt kylmien talvien jäävän muka pian historiaan (Iltasanomien juttu; Kylmät talvet katoamassa Suomesta). Eipä ole ainakaan uskottavuutta lisäävää tiedottamista tämä! Toisaalta se voi olla hyvinkin tahallisen sekoittavaa propagandaa...


Vaihtoehtomediassa riittää toki paljon tietoa etenkin ilmastonmuutokseen liittyen. Pääsääntöisesti valtavirtamedian ja virallisten poliittisten piirien ilmastonmuutospropaganda tuomitaan vaihtoehtomediassa huijauksena ja nimenomaan törkeänä liittymisenä eliitin NWO -projektiin, minkä takia huijausta juuri tehdäänkin. Mm. Alex Jones, lordi Monckton ja Lyndon LaRouchen porukat ovat tuominneet ilmastonmuutospropagandan epätieteellisenä huijauksena ja vaarallisena poliittisena pelinä edesauttaa keskuspankkikartellin etuja ja intressejä heidän NWO -prosessissaan kansoja vastaan ja tähän on liitetty myös eugeniikka- ja kansanhallintatyrannioiden eri muodot; ns. hiilijalanjälkiä tähdentämällä voidaan perustella jopa väestön pakkomuuttoja tietyiltä alueilta ja kansantalouksien alasajoja (Joka aiheuttaa välillisesti kuolemaa ja syntyvyyden laskua; eugeniikka), missä ilmastonmuutoksen torjuntaan liitettävillä pääoma-, vero- ja maksukorotusjuonilla on keskeinen operatiivinen luonne. Hiilijalanjälkiä muka paljon tuottavaa yhteiskuntatoimintaa alasajetaan muka hyvässä tarkoituksessa.

Uskomattomimmat ilmastonmuutokseen liittyvät vaihtoehtomediatiedot kertovat maapallon kohtaavan jopa ulkopuolista ja planetaarista uhkaa aivan parin vuodenkin sisällä. Mm. ns. napasiirtymän takia tulevia luonnonmullistuksia on tähdennetty, joista eliitti ja valtavirtamedia siis vaikenisivat täydellisesti ja jättäisivät kansalaiset täysin pimentoon tulevista tapahtumista ja seurauksista. Samanlaista luonnonmullistusvaaraa olisi kuulemma tulossa aivan lähitulevaisuudessa ns. Nibiru -planeetan tai Planeetta X:n liikkuessa aurinkokuntamme sisään. Myös muunlaisista kosmisista vaikutuksista on ollut puhetta esim. näissä Sorcha Faal -sivuston jutuissa; Mysterious ‘Vortex’ Warned Is Creating Global Weather Catastrophe, Leaked Cable Reveals Obama Sent To “2012 ALICE Bunker” Due To Norway “Spiral” ja Massive Earthquake Fears Rise After Mysterious Object Moves Nearer To Earth.

Näistä voidaan olla oikeastaan mitä mieltä tahansa, koska me kansalaiset emme voi niitä todistaa vedenpitävästi - Ennen kuin tilanne olisi visuaalisesti ja tuntuvasti päällä ja silloin olisi joka tapauksessa myöhäistä...

Varsin monet uskomattomimmista vaihtoehtomediatiedoista ilmastonmyllerrysvaroituksineen kertovat osaltaan mielestäni harhauttamisesta pois oikeista asioista. Mikä onkaan kätevämpää aivopesuohjelmointia, kuin sekoittaa uskomattomien mutta oikeiden asioiden sekaan toisenlaisia (Huomiotaherättävämpiä) uskomattomia mutta valheellisia tietoja; aletaankin pelkäämään valheellisia seikkoja ja havaintokyky oikeiden seikkojen suhteen hämärtyy. Eräänlaisesta tämän versiosta on tämän hetken näkemykseni mukaan mitä ilmeisemmin ollut kyse juuri WikiLeaksin paljastuksissa, joissa sopivan mietojen ja toisaalta rajujen oikeiden seikkojen muka sensaatiopaljastuksilla on allepiilotettu vaarallisempia ja tärkeämpiä oikeita seikkoja....

Tässä kohtaa on toki hyvä yleisestikin huomata se, että oikeista eli oleellisista asioista poisharhauttaminen on erittäin kätevää poliittista peliä juuri tänä aikana, kun eliitin NWO -prosessi muokkaa mm. ekonomiaa omilla uskomattomilla, mutta oikeaksi havaituilla tavoilla. Ja niistähän kansojen ei ole haluttu pääsevän liikaa selville. Siispä harhauttavia myllerryksiä on kuulunut sen piilottamisen toimenpiteisiin; mm. terrori-iskut, kuten uusin epäily false-flag -tyyppisenä juonena äskettäisestä Tukholman pommi-iskusta leviää; Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogista juttu (Ruotsin pommi-isku saattoi olla lavastettu).

Ilmaston suhteen uskomattomia, mutta nähdäkseni jotain totuutta sisältäviä seikkoja toki on ja näihin kuuluvat tänä vuonna erittäin paljon vaihtoehtomediassa esillä olleet BP -öljy-yhtiön Meksikonlahdella aiheuttamansa öljykatastrofin ilmastovaikutukset, ns. kemikaalivanat (Chemtrails) ja HAARP -teknologian käyttö ilmastonmuokkauksessa. Kerron seuraavaksi näistä kolmesta joitakin omia ajatuksiani mm. löytämieni lähteiden perusteella.

BP:n öljyvuodosta Meksikonlahdella koostin ajatuksiani ja linkkejä eri lähteisiin jo kesällä (Paluu kritisoimaan uusliberalismisyövän NWO -projektin muodossa tapahtuvaa pahuustuhontaa: British Petroleum ja öljykatastrofi) ja silloin eräs oma arvioni oli, että öljy tosiaan voisi vaikuttaa laajoina massoina merivedessä ollessaan jopa globaaliin ilmastoon; arvioin mm. meriveden lämpenemiskyvyn muuttuvan, mistä olisi ilmastovaikutuksia. Tässä on muita äskettäisiä juttuja vaihtoehtomedioista BP:n aiheuttamaan tilanteeseen liittyen --> Infowars; Conspiracy Theory With Jesse Ventura: BP Oil Spill ja Alex Jones Channel; Producer Michael Braverman: The BP Oil Spill and What Really Happened - Alex Jones Tv 1/2: A B.

Nyttemminhän valtavirtamedia on kokonaan vaientanut kuoliaaksi tämän koko episodin, vaikka se todellakaan ei ole vielä ohi sen raamatullisen suuren koon huomioon ottaen; mm. vuotoa ei todennäköisesti ole saatu kokonaan tukittua tähänkään päivään mennessä ja öljyn ns. hajottamiseen käytettyjen kemikaalien vaikutukset ovat oma vaarallinen yhä vaikuttava lukunsa kokonaisuudessa, mistä lisätietoja olisi hyvä saada. Öljyä on myös todennäköisesti paljon sanottua enemmän jäänyt vellomaan meriveteen pinnankin alle, jolla on suurta vaikutusta alueen ekosysteemeihin edelleenkin. Kuinka laajalle öljy lopulta levisi? Sekin on epäselvää, mutta voi olla paljon isompi vaara kuin meille on valtavirtamediassa uskoteltu...

Vaarallisena jo viime kesänä esillä olleena seikkana BP - katasrofissa oli se, että Meksikonlahden ns. silmukkavirta osana Golfvirtaa olisi vaarassa tuhoutua massiivisten öljylauttojen vaikutuksesta ja nyttemmin tästä vaaran toteutumisesta olisi selviä merkkejä (Youtube video; URGENT - BRITAIN TO FREEZE DUE TO DEATH OF THE GULF STREAM via Suomen talousdemokraattinen puolue -blogi; Pakkassään syy: Onko golfvirta hidastunut tai pysähtynyt ?). Ko. silmukan tuhoutuminen olisi heikentänyt tai jopa katkaissut Golfvirran, mistä olisi nyt seurauksena Euroopan ilmaston huomattava kylmeneminen ja nämä viime aikaiset huippukylmyydet johtuisivat jo osaltaan siitä! Kuinka kauan tällainen Golfvirran tuhoutuminen jatkuisi; voiko virta uusiutua ja korjata itseään? Onko edessä kylmää ilmastoa pari vuotta vai pari sukupolvea?... Haastavia kysymyksiä...

Kemikaalivanat ovat myös uskomaton ja vaikea vyyhti, mutta jotain totuutta sisältävää pahuuden agendaa, millä voi olla myös vaikutusta ilmastoon. Tämä kemikaalivanakokonaisuus on itse asiassa hyvin monipolvinen liikkuen ilmastonmuokkausteemoista aina väestönvähennysagendoihin; joka tapauksessa siis tahallisesta ja äärimmäisen pahuudellisesta manipuloinnista olisi siis kyse ja nimenomaan keskuspankkikartellin (Illuminatin) maailman- ja väestönhallintavisioiden taholta käynnistettynä.

En ole itse vielä ehtinyt kovin hyvin perehtyä tähän kokonaisuuteen, mutta esim. KissanKulmasta -blogissa on kuluneen syksyn aikana ollut monta mielenkiintoista kirjoitusta kemikaalivanoista (Kemikaalilentoja pysäytetty, Yleisön pyynnöstä: kemikaalivanat II ja Kemikaalivanat: osa III; patentit, YK ja TVO), joissa myös lukijakommenteissa on paljon hyvin tärkeiltä vaikuttavia havaintoja ja ajatuksia aiheesta. Taidan itse tehdä vielä myöhemmin oman kirjoituksensa tai pari tästä aiheesta, mutta sitä ennen voitte mennä lukemaan tästä linkistä (Pohdintaa vajaista tiedoista ja vainoharhoista NWO:n tutkimisessa: Esimerkkinä meteorologia ja chemtrail -agenda) viime talvena tekemäni aiheeseen liittyneen kirjoitukseni ja palan silloisista näkemyksistäni.

HAARP -teknologiasta olen myös jo kirjoittanut hieman aikaisemminkin eri yhteyksissä (Norjan viime joulukuinen valoilmiö kriittisessä ja valtavirtamedian propagandan kyseenalaistavassa syynissä ja Tietoa H.A.A.R.P. -teknologiasta osana NWO -suunnitelmia), mutta lisään tässä nyt joitakin viimeaikaisia ajatuksiani ilmastoon liittyvästä tilanteesta: On siis väitetty, että HAARP -teknologialla voisi muokata mm. säätä maapallolla. Aluksi Wikipedian kertomaa HAARP -teknologiasta: "HAARP (lyhenne sanoista High Frequency Active Auroral Research Program) on tutkimusprojekti, jonka tavoitteena on oppia ymmärtämään, simuloimaan ja kontrolloimaan ionosfäärissä tapahtuvia sähkömagneettisia prosesseja." ja "HAARP toimii ns. ionosfäärin lämmittimenä. Se lähettää suurella teholla korkeataajuista (HF) sähkömagneettista säteilyä ionosfäärin alaosan kerroksiin. Ionosfäärissä olevat sähköisesti varautuneet hiukkaset reagoivat säteilyyn absorboimalla sitä, josta seuraa lämpeneminen. Järjestelmällä voidaan kuumentaa hiukkasia n. 1600-asteisiksi, jolloin niiden ominaisuudet poikkeavat mm. sähkönjohtavuudeltaan normaalitilasta.".

Ko. säänmuokkaus tapahtuisi siten, että ko. laitteistolla tuotettu ionosfäärin lämmitys vaikuttaisi ylätroposfääriin, mistä käsin alemman troposfäärin sääilmiöiden ohjautuminen osaltaan aina tapahtuu. Vaikutus tapahtuisi siis nähdäkseni siten, että poikkeuttava vaikutus ilmenisi ensimmäisenä troposfäärin ylimmissä osissa suihkuvirtauksen ja ns. polaaripyörteiden (Etelä- ja Pohjoisnapojen ympärillä olevat "virtauskiekot") käyttäytymisessä. Sitä kautta vaikutus siirtyisi maanpintasääjärjestelmiin eli mm. korkea- ja matalapaineiden käyttäytymisiin. Tunnettua meteorologista tietouttahan on se, että sääilmiöiden maanpintaelementtejä ohjaavat paljon nimenomaan suihkuvirtaus ja polaaripyörteet. Olemme voineet lukea esim. Sääbriefing -blogista ammattimeteorologilta polaaripyörteen ja kylmien säiden välisestä yhteydestä (Juttu; Talven kylmyydestä ja polaaripyörteestä).

HAARP -teknologia ei siis olisi kovinkaan täsmällinen sääaseena käytettäessä; sillä ei ym. syystä pystyisi esim. ohjailemaan tai synnyttämään yksittäisiä matalapaineita ja niiden liikeratoja esim. tietyn yksittäisen saaren tai parinsadan kilometrin pituisen rannikon veroisella tarkkuudella. Niinpä puheet esim. sen kuuluisan Meksikonlahden vuoden 2005 Katrina -hirmumyrskyn kuulumisesta HAARP -asekäytön piiriin voitaneen kuitata huuhaapuheena.

Sen sijaan voisi aivan hyvin olla mahdollista vaikuttaa noihin suihkuvirtaus- ja polaaripyörrekuvioihin niin, että niitä sopivasti poikkeuttamalla saataisiin aikaiseksi esim. matalapaineiden summittaista liikeratamuutosta ja ns. sulkukorkeapaineiden sijainti- ja kokomuutoksia laaja-alaisesti. Näin saattoi ainakin osaksi olla kyse esim. Venäjän viime kesän ennätyshelteet aiheuttaneen sulkukorkeapaineen kohdalla, missä siis olisi aiheutettu pitkään kestänyt stabiili korkeapainetilanne ym. keinoin. Suomessa osaltaan sen takia tuli tuo ukkosmyrskysumakin heinä-elokuussa, mutta se olisi ollut tilanteessa vain ns. oheistuhoa (Collateral damage) eikä sinänsä mitään suunniteltua Suomea vastaan pääkohteen oltua Venäjä; helteen takia sen ruokatuotannon rapauttaminen ja sitä kautta vaikuttaminen kansantalouden ja yhteiskunnan heikentämiseen.

Toisaalta jos HAARP -teknologialla voisi suihkuvirtauksia manipuloimalla luoda tai edesauttaa tuollaisia sulkukorkeapainesysteemeitä, niin sitä kautta voitaisiin ohjailla matalapaineitakin tarkemmin; sulkukorkeapaineiden luonteeseenhan kuuluu nimittäin se, että niiden jollakin reunalla matalapaineet ottavat pidemmäksi ajaksi jonkun säännöllisen kulkureitin tai niiden esiintymisalue muodostuu keskitetymmin tietylle alueelle. Tässä mielessä HAARP -asekäyttö säänmuokkauksessa voisi olla melko tarkkaakin; tulvien muodostusta tietylle alueelle tms. matalapainevaikutusta ylenmääräisenä.

Näitä kovia pakkasjaksojakin voisi olla mahdollista ainakin edesauttaa ym. tavoin juuri sulkukorkeapaineiden ja tuon polaaripyörteen hajottamisen avulla. Se ei olisi kuitenkaan täsmällisen tarkkaa "aluepakastamista". Polaaripyörteen hajoaminen tiiviistä kiekkomuodosta tietää kuitenkin juuri maanpintasääilmiöissä arktisten ilmamassojen etelään valumisen tehostumista ja sulkukorkeapaineiden ohjaamina arktiset ilmamassat ovat silloin kuin valtavia pommimattoja epätavanomaisille alueille ulottuessaan; mm. puutarha- ja siten ruokaviljelynkin tuhot.

Mitä siis voimme tässä vaiheessa sanoa loppujohtopäätöksinä näistä kolmesta? Ensinnäkin moni asia vaikuttaa yhtaikaa ja kaikki vaikuttaa kaikkeen -tyylisesti maan ilmastossa ja piilottaa siten näiden kolmen mahdolliset vaikutukset varsin paljon sisäänsä. BP -katastrofilla voi toki olla jotain osittaista vaikutusta jopa Golfvirtaan ja HAARP -teknologia voi aiheuttaa myös ihan tahattomastikin satunnaisia sää- ja ilmastovaikutuksia. Kyse ei siis silloin olisi tahallisesta asekäytöstä, vaan ko. tutkimuslaitosten ns. normaali toiminta ilmakehää kohtaan saattaisi tuottaa ns. jätettä eli tahatonta seurannaisvaikutusta ym. tavoilla, mistä on osittaisvaikutusta säähän. Kemikaalivanojen vaikutukset voisivat liittyä esim. pilvimuodostukseen ja sitä kautta sadannan toteutumiseen. Myös maapallon säteilytasapainon muutokset ovat mahdollisia sellaisten pilvimuutoksien takia. Kaikkien näiden kolmen vaikutuksien erottaminen ns. normaalista sään ja ilmaston toteutumisesta on kuitenkin suorastaan mahdotonta, vaikka ne vaikuttaisivatkin. Ainakaan ei myönnettäisi mitään vaikutuksia ja onhan näistä asioista vaikeneminen ollutkin valtavirtamediassa hyvin tarkkaa ja totaalista.

Tähän kaikkeen ilmastokokonaisuuteen liittyy läheisesti LaRouche PAC -porukoiden NAWAPA -missio, joka sisältää erittäin mielenkiintoisen näkökulman mm. suhteessa ilmastonmuutokseen. Tässä konseptissa kaikkineen on aika paljon samaa sävyä kuin Zeitgeist -liikkeen yhteiskuntavisioissakin. Selvennänkin nyt viimein jonkin verran NAWAPA -asiaa: Nimittäin LaRouche PAC -porukat ovat tähdentäneet ihmisen roolia suhteessa maailmaan täysin erilailla vallitsevaan liikakansoitus- ja ilmastonmuutoskonsensukseen nähden. Heidän mukaansa ihmisen rooliin kuuluu maapallon elottoman ja elollisen hyödyntäminen, muuttaminen ja muokkaaminen korkeammille toteutumisen tasoille; siis eräänlainen evoluution uusi hyppy ylöspäin, jossa biosfääri ja geosfääri ovat pohjana noosfäärin kehitykselle ja noosfääri ottaa siten myös ko. alustojensa kehittämisen harteilleen.

Eli ihmisen kuuluu muuttaa bio- ja geosfääriä eli elinympäristöään paremmaksi kuin se ilmenee "luonnostaan" ilman ihmisen vaikutusta mm. järjestämällä tahdonalaisesti ja tulevaisuusorientoituneesti elintilaa ja -laatua uudella tavalla koko maapallolle; mm. aavikkoalueille tehdään valtavia kastelu- ym. infrasysteemeitä luovan ja innovatiivisen infrastruktuuri- ja ekonomia-ajattelun avulla ja siten luodaan noosfäärin eli ihmismielen tuottamaa uutta bio- ja geosfääriä ihmiskunnan ja muunkin luonnon hyväksi, missä kunnolla tehty uuden sukupolven tai pikemminkin uuden aikakauden infra luo ihmiselämän puitteet kestävämmälle ja korkeammalle tasolle aikaisempaan nähden.

Tämä LaRouche -missio tähdentää siis laajemmin sitä, että universumin luonteeseen kuuluu jatkuva evolutiivinen kehittyminen korkeammiksi ja kehittyneemmiksi objekteiksi ja toimintatavoiksi ja siinä ihmismieli ja ihmismielien kenttä eli noosfääri on eräs universaalin evoluution aikaansaama objekti ja alusta, jonka käyttö ja toteutuminen yhä paremmaksi on osa universumin luonnonmukaista evoluutiota. Sen vastustaminen ja tukahduttaminen keskuspankkikartellin NWO -projektin ilmentävin tavoin on sen sijaan luonnotonta ja epäevoluutiomaista, suorastaan sairautta. Oikean noosfääri-evoluution pitää toteutua tahdonalaisen ihmisluovuuden kehittämisenä --> Sen näkyvä osa tulee olemaan keskeisimmin kansantalouksien ekonomioiden ja infrastruktuurisysteemeiden evolutiiviset kehitysaskeleet korkeammille asteille; näillä on vaikutusta positiivisella tavalla geo- ja biosfäärin lisäksi myös ilmastoomme!

Tästä voimme siis havaita, että vallitseva konsensus tähtää tällä hetkellä päinvastaiseen suuntaan liikakansoitus- ja ilmastonmuutospropagandan takia, joka tähdentää ja vaatii kauttaan kansantalouksien ekonomioiden ja infrastruktuurisysteemeiden rapauttamista alemmille asteille ja jopa katastrofaalisille tuhonteille, mistä jountuu myös sattumanvaraista ja hallitsematonta saastetta ja jätteitä ympäristöongelmiksi. Kunnollisissa NAWAPA:n kaltaisissa inframissioissa saaste- ja jäteongelmat tulisivat paljon tehokkaammin huomioiduksi ja ongelmat vähenevät ko. ylemmän asteen kestävämmissä yhteiskuntastruktuureissa.

Eli väärän ilmastonmuutospropagandan mukaan esim. täytettäisiin aavikot suhteellisesti NAWAPA -mission tuomiin näkymiin verrattuna erittäin heikkotehoisilla aurinkovoimapaneeleilla, kun taas LaRouche -mission mukaan aavikot pitää nimenomaan täyttää uuden ajan infra-ajattelun luomilla viljelysmailla, metsillä, raideliikennepainotteisilla ratkaisuilla ja uusilla kaupungeilla ottaen ennen asumattomat alueet ihmisten käyttöön. Liikakansoitus- ja ilmastonmuutospropagandan mukaan ihmisille pitäisi sen sijaan varata muka entistä vähemmän elintilaa, kun taas LaRouche -mission mukaan ihmisten elintilaolosuhteita tulee entisestään parantaa ja laajentaa onnistuen siinä samalla jopa parantamaan maapallon oloja.

LaRouche -mission teesit tähdentävät, että nykyiset ympäristöongelmat johtuvat suurelta osin vain huonosta ja kehittymättä jääneestä infrastruktuurista, koska se on ollut kestämättömän ja lyhytjännitteisen kehityksen tulosta keskuspankkikartellin monetarismin lyhytnäköisen voitontavoittelun ja kansantalouksia rapauttavan ekonomiatyrannian takia. Oikea ja kunnollinen infrastruktuurisysteemi tähtää aikaisempaa kestävämmällä tavalla myös biosfäärin ja ilmaston parantumiseen ja se saadaan aikaan ainoastaan ilman keskuspankkikartellin kuvatuilla tavoilla rapauttavaa vaikutusta.

LaRouche -mission teesien mukaan esim. aavikoiden viherryttämisellä voidaan nimenomaan vaikuttaa jopa ilmastoon positiivisesti; metsät sitovat kosteutta, luovat lisää sateita, tasoittavat lämpötilojen äärevyyksiä, antavat uutta elintilaa myös muulle luonnolle ihmisten lisäksi jne. Tämä on paljon oikeampaa ns. ilmastonmuutokseen suhtautumista ja varmasti oletettu hiilidioksiditasapainonkin "vääristymä" paranee sen mukaisesti ja kaikkinainen "hiilijalanjälkikikkailu" on siten vain surkean degeneroitunutta, tarpeetonta ja haitallista puuhastelua sen rinnalla!

Ihmisen oikeanlaiseen rooliin siis kuuluu pikemminkin tämä LaRouche -näkökulma NAWAPA -mission edustamana ja tämä vallitseva liikakansoitus- ja ilmastonmuutospropaganda on siihen nähden vain epäinhimillistä ja siten tarpeetonta alasajoa. Ihmisen rooliin kuuluu siis maapallon muokkaaminen entistäkin paremmaksi noosfäärin avulla. Siten ei ole vielä ollenkaan näköpiirissä mitään liikakansoitus- tai ilmastonmuutosuhkaa; se on vain tahallisen degeneraation aiheuttamaa harhaa, kun muka ei tiedetä paremmasta.

Meidän täytyy muistaa, että paremmasta tietämisen esteet tulevat paljon juuri keskuspankkikartellin eri tyrannioiden muodoista ja sen vuosisataisen vaikutuksen aiheuttamasta kulttuurin rapautumisesta; ei ole enää ollut alustaa tarpeeksi luovan ajattelun synnylle ja siten meidät on voitu helposti taannuttaa liikakansoitus- ja ilmastonmuutospropagandan alle. Meidän on osattava ja opeteltava esim. juuri LaRouche -väen kaltaisten esimerkkien valottamana nousemaan näiden haitallisten konsensusvikojen ja -pahuuksien yläpuolelle ja käyttämään meissä piilevää luovaa voimaa yli tukahduttavien eliittiagendojen ja kulttuurimme rapautuneen alustan! Jo siitä lähtee lääkitsevää vaikutusta moneen suuntaan tuottaen aitoa renessanssia!

Itsekin olen alkanut nyt miettimään asiaa juuri siten, että tämä LaRouche -näkökulma on kyllä todella paljon positiivisempi kuin tämä vallitseva pessimismikonsensus! LaRouche -näkökulma on myös paljon älykkäämpi ja positiivisella tavalla paljon luovempi! Liikakansoitus- ja ilmastonmuutospropaganda muistuttaakin tässä katsannossa olemassaolollaan lähinnä vain juuri siitä degeneraatiosta ja pahuudesta, joka liittyy keskuspankkikartellin (Illuminatin / Brittiläisen imperiumin) suorastaan kaikkiin agendoihin meitä kansalaisia vastaan! Täysin tarpeettomasti ja epäoikeudenmukaisen vääryydellisesti paremmista tiedoista ja taidoista välittämättä!

Meidän täytyy myös lopulta muistaa, että maailmassamme on todellakin laajan havaintoaineiston todistamana sellaisia hulluja ihmisiä, jotka mielihyvin haluavat olla mukana manipuloimassa ihmisten ja kansojen lisäksi myös maapallon kaikkea olemassa olevaa tuohon degeneraation suohon. Lisäksi uuden maailmanjärjestyksen puitteissa tapahtuu edelleenkin niin paljon ihmeellisiä asioita, joista emme kokonaan pääse kenties koskaan selville, mutta meidän on jatkossakin varauduttava vastaanottamaan sellaistakin tietoa, jolla on potentiaalia muuttaa maailmankuvaamme ja orientoitumista olemiseemme erittäinkin radikaalisti, hyvässä ja pahassa.

Sen olen ainakin itse tähän mennessä oppinut, että maailma ei todellakaan ole yhtäpitävästi sellainen kuin mitä meille valtavirtamediassa (TV, radio, koulut, kirjat, lehdet jne. keskuspankkikartellin pääoman hallitsemina) siitä väitetään. Tämän kirjoitukseni anti on yksi selvä todiste siitä! Vasta viime aikoina olemme alkaneet saada ko. valtavirtahapatuksen tilalle kunnolla muunkinlaista kyseenalaistavaa ja virkistävääkin uutta tietoa ja näin ollen oppimisen tie maailman tilanteemme uudelleen hahmottamisessa on alussa ja se pätee myös meidän itsemme suhteen maailmaan orientoitumisen tavoissamme.

Missä siis olemme esim. 10 vuoden kuluttua? --> Vastaus siihen on aikaisempaa paljon vaikeampi esittää toistaiseksi... Kustakin meistä itsestämme kuitenkin riippuu hyvin paljon se, minkälainen tulevaisuudestamme tulee; Ihmisellä on tietoinen kyky ja halu muokata myös tulevaisuutta haluamakseen! Meitä on estetty näkemästä tätä ja nyt meidän on sisäistettävä se uuden hyvyyden aikakauden vaatimilla tavoilla!

No comments: