Saturday, January 29, 2011

Zeitgeist: Moving Forward -elokuva ilmestynyt internettiin

Lyhyenä omana mainintanaan ilmoitan tässä täten sen, että Zeitgeist -liikkeen kolmas dokumenttifilmi Zeitgeist: Moving Forward on ollut katsottavissa netissä virallisena versiona jo muutaman päivän ajan. Olen nyt merkinnyt ko. YouTube -videon linkiksi myös aikaisempiin kirjoituksiini ko. elokuvaa koskien. Tässä on Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogin myös Z -liikettä kyseenalaistava kirjoitus (Zeitgeistin salattu puoli), josta tuohon alle poimimani kolme vastakkaisia mielipiteitä sisältävää lukijakommenttia saavat saattaa teidät ko. dokumenttiin vielä tutustumattomat katselemaan sen ja arvioimaan sitten antamani materiaalin pohjalta omia havaintojanne sen sisällöstä.

Z -liikettä puolustavia lukijakommentteja: "Ei kait uskovaisuus tarvitse kirkkoja, voit uskoa mihin haluat. Itse arvostan enemmän henkilökohtaista uskoa, kuin muille "oikean näkökulman" tuputtamista. Zeitgeist ainakin minusta pyrkii parempaan maailmaan kuin nykyinen. Kysynkin, kumpi on pienempi paha?" ja "Zeitgeist opastaa ajattelemaan itse, ihan ensimmäisestä jaksosta 1 (joka ei ole Addendum) lähtien ja antaen ainoastaan välineet oivaltamiseen.".

Z -liikettä kyseenalaistava lukijakommentti: "Zeitgeist moving forward tuli katsottua eilen ja olihan se järkyttävää. Aivan suoraa nwo propagandaa kuinka maailma pelastuu kun sinä luovut oikeuksistasi ja annat eliitin tässä tapauksessa tieteen taikka tiedemiesten johdattaa ihmiskunta uuteen kukoistukseen. Mitään vastausta ei tähän tullut kuka tätä utopiaa johtaa ja mitenkä he ovat valittu sitä johtamaan ja mitenkä tämä uusi järjestelmä olisi sen enempää korruptio vapaa kuin nykyinen järjestelmä? Ajassa 1:29:41 sanotaan suoraan ettei ole mitään nwo:ta, uudestaan kohdassa 2:20:28 suorastaan painotetaan etteivät eliitti kokoonnu yhteen ja sitä uskovat ovat "uunoja". Kertoo mielestäni aika paljon ketkä tämän info pläjäyksen takana ovat.".

Omat viimeaikaiset aihetta käsittelevät / sivuavat kirjoitukseni ovat vielä lopuksi tässä (LaRouche -liikkeen havainnot ja varoitukset NWO:n vastaisen aktivismin huippua: Oikeista lääkkeistä monetarismipahuuteen ja Arvioita Zeitgeist: Moving Forward -elokuvasta ja Zeitgeist -liikkeestä: Haitat hyötyjä suuremmat aikamme kriisissä), mistä voitte mennä lukemaan omat näkemykseni leffasta ja Z -liikkeestä.

No comments: