Saturday, May 14, 2011

Suomen ekonomia ja politiikka sekavassa alasajossa globalistien NWO -projektin takia

Tällä viikolla Suomen politiikka ja ekonomia on ollut uskomattomassa härdellissä Portugalin tukipaketin hyväksymisneuvottelujen ja hallitusneuvottelujen takia. Erittäin selkeästi maailman tilanne monetarismin, NWO:n ja uusfeodalismivyörytyksen ikeessä on ollut siinä merkittävä vaikuttaja monella tavalla. Minulle se on ollut taas kerran puistattavaa seurattavaa, mutta toivoa on myös aikaisempaa selvästi enemmän. Nimittäin tämänkin viikon tapahtumat kertovat selkeää kieltään siitä, että globalistien pyörittämä huijaus- ja raiskauskartelli tulee vääjäämättä luhistumaan omaan mahdottomuuteensa ja niille raunioille on silloin pakko tuoda uusi humaanimpi systeemi. Tosin hyvin vaarallisesti ne raunioapajat jo ennakoiden ovat myös globalistit älyttömine suunnitelmineen liikkeellä kärkkymässä, kuten varoitin tässä kirjoituksessani; German Advisory Council on Global Change (WBGU) ja sen raportti: Satanistista kansanmurhaa ja tyranniaa globalisti-intressien hyväksi!

Kokoan tähän Facebook -sivuiltani tähän viikon myllerrykseen liittyvää aineistoa ja veitsenterävän ihmettelevää kritiikkiäni uusimmasta vanhimpaan ikään kuin käänteiskronologisena tarinana ilman lisääviä selittelyjä:

Suuri valiokunta hyväksyi Portugalin tukipaketin --> Voidaan täten todeta, että 15 äänestäjän mielestä on aivan oikein saattaa Suomikin juuri niitten kauhistuttavien bankstereiden armoille yhä pahemmin, jotka alunperinkin ovat olleet tämän tukipaketin "tarpeen" aiheuttajia! Ja diktaattorimaisesti päätetään moisesta vain virkamiesten kesken täydellisessä eristyksessä kansasta!

Nordean pääekonomisti: Työpäivät pidemmiksi Kauppalehti.fi --> Kestävyysvaje = rikollisesti spekuloimalla tyhjästä luodulla velkarahalla korkoaseen kera luotua ihmiskuntavihollisuutta. Kestävyysvajeen korjaaminen työaikaa lisäämällä = Ihmiskuntavihollisuuden taivuttaminen uusfeodalismiksi.

Vaalikonevastausten perusteella Portugalin tukipaketti kaatuisi - Uutiset KAMU --> Edustuksellinen demokratia tarkoittaa kansan alistamista eliitin kautta globalistien uusfeodalismiin.

Suomi saamassa euroliberaalin kaupunkilaisten hallituksen --> Euroliberaali = vapaus alistaa kansat ja hajottaa kansallisvaltiot uusfeodalismiin.

Katainen haluaa vahvan hallituksen, vihreille ratkaiseva rooli --> Katainen näkyy olevan valaistunut tuossa kuvassa: No, onhan hänellä ollut suoraviivainen pyrky Illuminatin sisäpiiriklaaniin ja nyt hän onkin kätevästi saamassa haluamansa hallituksen johdonmukaiselle dystooppiselle tielle kohti uusfeodalismia. Oi, kumartakaa suurta saatanaa te tyhmät alammaiset kautta maan!

Sasin takeltelu tv-ohjelmassa hämmästytti "Nautin kaksi lasia viiniä" Kotimaan uutiset Iltalehti --> Sasi alkaa olla kovissa paineissa jatkuvasta dystooppisesta valehtelemisesta ja pihalla olosta?...

Sauli Niinistön lääkkeet finanssikriisiin Kotimaan uutiset Iltalehti.fi --> Raju inflaatio lääkkeenä ei muuta rahajärjestelmää mitenkään; eli muutellaan vain vähän mädän ja visvan paikkoja keskenään sekä sekoitetaan joukkoon vähän syanidia. Aika tehokasta! Ei kuitenkaan siten kuin olisi kansalaisten kannalta parasta...

Kokoomus ja Sdp vaativat: Portugalin myytävä omaisuuttaan --> Ajatusleikki: "Isoille pojille" velkaisen "pikku-Anteron" on myytävä velan vastineeksi rajusti omaisuuttaan, jotta "isot pojat" voivat tarjota hänelle lisää tyhjästä luomaansa laina- ja korkosaatavaa. "Pikku-Antero" joutuu siitä velkakierteeseen ja silti "isot pojat" varastavat taas "pikku-Anterolle" antamiaan varoja omiin uhkapeleihinsä häviten kuitenkin taas raskaasti. Sen takia sekä "pikku-Antero" että "isot pojat" joutuvat kovenevaan ahdinkoon tahoillaan, mutta "isot pojat" vaativat silti taas pelin uusintakierrosta...

Läpimurto neuvotteluissa: Näin Suomen linja muuttuu - lue koko tiedote! --> SDP osallistuu naurettavan teatterin jälkeen Kokoomuksen kanssa tyrkyttämään avointa suomalaista persettä globalisti-pankkiiri-oligarkkien joukkoraiskausbileisiin. Siellä nainninläiskeen seasta kuuluu jatkuva ja tasaisen horteinen puhina: "velkaannutaan-yksityistetään-velkaannutaan-yksityistetään.....".

Onhan tätä valitettavaa teatteria jo sen verran tullut seurattua ja oli oikeastaan odotettavissa, että SDP taipuu lopulta. Ei ole heillä rohkeutta, ei näkemystä eikä tietoa rahasta asettua poikkiteloin pankkiiridiktatuuria vastaan parempien vaihtoehtojen toivossa. Valitettavasti, mutta lähivuodet pakottavat ennen pitkää katsomaan tilannetta silmiin OIKEASTI...

Eurotuhon ennustaja: Euron hajoaminen on lähes varmaa --> Juuri näin päin HEVON VITTUA on asiat tehty globalistien intressien maksimoimiseksi kansalaisten kustannuksella, kuten tässä lukijakommentissa sanotaan: "Miten niin voisi laukaista uuden pankkikriisin? Meillä on edelleen meneillään se sama pankkikriisi, mikä alkoi 2008. Vai luuleeko joku, että keskuspankit huvikseen printtaavat rahaa, kirjanpitosäännöksiä on löysätty mark-to-market -sääntöjen osalta jne. Mitään ongelmia ei ole korjattu, eikä pankit ole tehneet lähellekään riittäviä alaskirjauksia taseisiinsa. Valtavirtamedia ja poliitikot uskottelevat ihmisille, että kriisi on ohi, mutta alkanee pikkuhiljaa valjeta asioita vähemmänkin seuraaville, että mitään ongelmia ei ole korjattu vaan lisävelalla on yritetty peittää vanhat ongelmat ja samalla todellisuudessa tehty niistä entistä pahempia.".

Tällainen jääräpäisyys ja sokeus korkeimmalla ja alemmillakin päättivällä tasoilla on ollut mahdollista monta vuotta ainoastaan kahdella tavalla: On joko osallistuttu hommiin tahallisen sekä seinähullun ihmiskuntavihamielisen pahuuden kourissa tai uskomattoman typerän hyväuskoisen hölmöyden tyhmentämänä.

Ja työurien pidentäminen tuollaisen pahuuden ja sokeuden aiheuttamien ongelmien takia on vittuiluista pahimpia ja täysin väärin kansalaisia kohtaan!: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Hallitustunnustelut+Taloutta+paikattaisiin+pident%C3%A4m%C3%A4ll%C3%A4+ty%C3%B6uria/1135266009373

Kohta tulee onneksi väkisinkin aika, jolloin esim. talousdemokratian mukaisia teesejä suorastaan rukoillaan avuksi! Onhan yhtä niistä kokeiltukin jo Namibiassa; perustulo. Myös LaRouche -liikkeen promotoimasta Glass-Steagall -lain voimaansaattamisesta ei tulla pääsemään yli eikä ympäri! --> Namibian perustulokokeilun yllättävät tulokset: Mm. tällaisista versoista lähtee uuden renessanssin kasvu ja pankkiiri-oligarkismin syrjäyttäminen.

Spiegel: Kreikka eroamassa eurosta? Hurja huhumylly pyörii --> Kyllä se niin vain on, että rahanvallasta ja Illuminati-sisällöstä vääristynyt pankkiiri- ja oligarkkiego ei saa lopulta mitään kestävää ja hyödyllistä aikaan varsinkin maailmanherruuden sairauteen likaannuttuaan, vaan seurauksena on siinä aina lopulta perikato --> Sellaisten egojen pelikentäksi rakennettu EU on tästä yksi selkeä esimerkki.

Persujen Timo Soinin edesottamukset ovat olleet oma hurja lukunsa tällä viikolla ja tässä kokoan niistä aineistoa erikseen. Aluksihan Timo osasi kritisoida Portugalin tukipakettia ja ylipäätäänkin EU:ta ja nykyistä rahajärjestelmää varsin hyvin ja suoraselkäisesti jopa kansainvälisilläkin vesillä, mutta kohtasi dramaattisesti sensurointia ja lopulta jättäytyi puolueineen kotimaan kentällä vapaaehtoisesti pois hallituksesta oppositioon. Tämä laidasta toiseen vellonut käänteiden sarja on mielenkiintoinen ja paljonpuhuva, kunhan hetken sulattelun ja tarkastelun jälkeen asiat avautuvat paremmin... Seuraavana siis Timo Soini -showta:

Netti kuhisee: Sensuroitiinko Timo Soinin teksti? --> Kappas, Neuvostoliitosta tuttu sensurointi on silkkaa totta länsimaissa; no, toisaalta tämä paljastaa vedenpitävästi koko monetaristisen systeemin olevan täydellisesti tuhon oma. Sensurointi = sormella osoittaminen suureen ääneen huutaen ;)

Tässä on alkuperäinen teksti, jossa sensuroitu materiaali ilmenee punakynämerkinnöin: http://www.zerohedge.com/sites/default/files/WSJ%20Revisionism.pdf ja Market Ticker eli Karl Denninger samasta asiasta: http://www.market-ticker.org/akcs-www?post=185817 ja tässä aikaisempi Karlin hehkutus; The True Finns Find Their Voice. Tässä puolestaan minun aikaisempi Facebook -status: Soini tyrmää EU:n kriisitoimet Wall Street Journalissa --> Poikkeuksellisen rajusti kyseenalaistavaa kamaa Wall Street Journalissa; mites se on käynyt päinsä!? Mielenkiintoiset ajat ovat edessä... Hmmmm. Ja vielä: Ei enää tukipaketteja – No More Bailouts --> Tässä Timo Soinin puheenvuoro Uudessa Suomessa; suomennos siis WSJ:n jutusta.

Tätä ekonomispoliittista pahuuden sekamelskaa Suomessa voidaan verrata hyvin myös muihin maailman tapahtumiin, joissa niissäkin on yhä dramaattisesti nähtävissä globalistien NWO -huuman kädenjälkiä vaikka muille jakaa:

Hurja väite: Dianan kuoleman takana salaliitto Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi --> Murhaamiset yms. oman etunsa turvaavat häikäilemättömät pahuudet ovat olleet brittimonarkialle arkea jo vuosisatoja; siksi he ovat pärjänneetkin toistaiseksi niin hyvin globalistien ydinpääjohtajaklaanissa toteuttamassa Uutta maailmanjärjestystä, kunnes tie on nousemassa pystyyn omassa mahdottomuudessaan...

Euro-court outlaws criticism of EU --> Kyyti näkyy olevan todella kylmää ja kovaa kohti maailmanhallitusdiktatuuria!

Daniel Estulin exclusive: Bilderberg are terrified! --> Globalistien vuosittainen Bilderberg -ryhmäkokoontuminen on taas käsillä ja tässä vähän sen asialistan vilautusta ryhmän saloja ansiokkaasti monta vuotta tutkineelta Daniel Estulinilta; hän kuvaa osuvasti maailmanhallituksen luonnetta --> Se on oikeasti "World company limited", Maailmanhallitus Oy; Pankkiiri-oligarkkikartelli ilman valtioita!

Obama Justifies FEMA imprisonment of civilians! --> Suuri saatana puhuu orwellilaisen runouden kera pehmoisia eli paljastaa tulevan maailmanhallitustyrannian erään luonteen! --> Tulevaisuuden rikoksista tuomitseminen (Prolonged detention), kuten Minority Report -elokuva sen meille ensi kerran esitteli!

Obaman kannatus korkeimmillaan kahteen vuoteen --> On käyty kyselemässä valveutumattomilta zombeilta ja varmaan oikein etsitty heitä, jotta saadaan "oikea" tulos.

Sokea Hannah --> Lainaus tekstistä: "Neurobiologian opetus on siinä, että meidän on oltava tarkkana itsemme kanssa. Näkökenttämme on rajallinen ja siinä on sokeita pisteitä. Mielemme täyttää tyhjät kohdat nopeammin kuin ehdimme huomata ja kysyä perusteita. Silmämme eivät erota kangastuksia ja illuusioita todellisuudesta, vaikka meille kerrottaisiin, että ne eivät ole totta. Siksi meidän on syytä suhtautua varauksella poliitikkoihin, jotka sanovat "virheisiin ei nyt ole varaa" tai "tämä on ainoa mahdollinen vaihtoehto". Heidän retoriikkansa osoittaa, että he ovat eniten sokeita omille rajoituksilleen. Jos päättäjät ottaisivat huomioon, edes etäisenä mahdollisuutena, että he voivat olla väärässä, he pitäisivät ehkä mielensä avoimempana muille vaihtoehdoille – tai ainakaan edessä odottava mahalasku ei tulisi niin suurena yllätyksenä.".

Afrikan ja Lähi-Idän vallankumous-sotatapahtumat ja Osama bin Laden ovat myös edelleen erittäin merkittävä kohta tarkastella globalistien tihutöitä, propagandaa ja juonittelua:

Gaddafi - A Libyan Hero --> Tämä video on osoitus siitä, kuinka syvällä propagandan suossa me länsimaalaiset itse asiassa elämme; tietääkseen totuuden, on monesti osattava kääntää asioita jopa päälaelleen ja tarkasteltava maailmaa uudesta näkökulmasta. Sellainen on globalistien NWO -huumassaan meidän edessämme roikottamansa sumuverho luonteeltaan.

» 10 Facts That Prove The Bin Laden Fable Is a Contrived Hoax Alex Jones' Infowars: There's a war on --> Kymmenen faktakokonaisuuden listaus siitä, että Osama bin Ladenin ns. tappaminen oli globalistien intressejä palvelemaan tuotettu teatteriesitys. vs Tämä Iltalehden listaus on tuohon verrattuna tragikoomisen surkea ja huvittava, höhhöhhöööö.: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011050913684560_ul.shtml

USA:n senaattori haluaa perustaa junamatkailijoiden mustan listan Ulkomaan uutiset Iltalehti.fi --> Lainaus: "Olosuhteet vaativat, että nostamme raideturvallisuuden rahoitusta ja vahdimme tarkemmin sitä, ketkä pääsevät matkustamaan, sanoi senaattori Charles Schumer. Hän lisäisi myös asemien valvontaa ja junien tarkastuksia.". Eli päästiinhän sitä heti hyödyntämään tarkoituksella Osaman tappamisteatterin sisältöä; juuri niinkuin globalistien intresseihin sopii. Globalistithan pyrkivät muuttamaan "olosuhteita" juuri siten, että heidän NWO etenee.

Osama Bin Dead In 2007 Benazir Bhutto Exposed the story then was Murdered --> Benazir Bhutto puhui eläessään paljon asiaa; mm. paljasti tässä jo 2007 Osama bin Ladenin olleen murhattu. Tämä korkealle arvostamani nainen (ja vieläpä aika hottiskin) murhattiinkin sitten vain muutamia viikkoja tämän David Frostin haastattelun jälkeen.

No comments: