Thursday, October 06, 2011

Globalistiekonomian systeemiromahdus ja kansannousu pankkiirioligarkiaa vastaan: Lokakuun 2011 alun tilannekatsaus

Transatlanttisen länsimaailman ekonomispoliittiset prosessit ja dynamiikka ovat edenneet erittäin kiivaasti ja voimakkaasti syyskuun lopun jälkeen ja olen dokumentoinut edelleen tätä Facebook -statuksissani. Tämän prosessin mahtava vaikutus meihin eri yhteiskuntien väestöihin kaikenkattavuudellisesti näkyykin jo osaltaan bloggaamisessani, kun mm. sääennusteeni ovat jääneet jalkoihin.

Jokainen meistä pankkiirioligarkiaa ja siitä juontuvia haittoja vastustava ymmärtää, että tänään ja ilmeisen pitkälle tulevaisuuteen elämme maailman historian merkittävimpiin kuuluvia vaiheita, jolloin tähän kaikkeen osallistuminen humaanin ja hyvän puolelle asettuen ja niitä puolustaen on suorastaan tärkeämpää kuin mikään muu! Se on tietenkin yhä myös vaikeaa ja siksi opeteltavaa riittää meille kaikille jo saavutetusta ymmärryksestä huolimatta vielä paljon lisää. Juuri siksi se on osaltaan myös ennen näkemätön mahdollisuus parempaan, jota EI PIDÄ HUKATA!

Tässä seuraavaksi tarjoan siis viimeisimpiä lännen perikadon ja sen seasta pyrkivän kansannousutoiveen käänteitä Facebook -statuksistani suoraan lainattuna. Aineiston järjestykseksi olen valinnut kahtiajaon pankkiirioligarkian haitallisuuksien havainnollistamisen ja ko. pankkiirioligarkiaa vastaan ilmenneiden kansannousujen piirteiden välillä.

Pankkiirioligarkian pahuudellinen luonne ja tihutyöt:

"Näistä vakuuksista ei ole hyötyä" ---> Joopa, tässäkin lukijakommenttitulvassa tuomitaan Jutta todella yksimielisesti. Tässäpä siis historian rajuimpia opetuksia siitä, kuinka mm. kasvojensa itsekäs pelastaminen kansan kustannuksella johtaa päinvastaiseen tulokseen eli entistä lokaantuneempaan maineeseen. Sovi ei toki unohtaa tässä systeemikriisissä Vanhasen, Kataisen, Kiviniemen ja kumppaneiden vastaavalla tavalla kovia tihutöitä!

Systeemikriisi ei todellakaan ole mikään tämän vuoden juttu, vaan se on jo monen vuoden takaa juurensa juontava. Siksi onkin hätkähdyttävää löytää tämäkin kolumni vuodelta 2009, missä Kalle Isokallio ihmettelee aivan samoja ekonomisia tihutöitä kuin mitä tänäänkin on pinnassa. EIKÄ 2009 JÄLKEENKÄÄN OLE VIELÄ MITÄÄN KORJAANTUMISTA TILANTEESEEN TAPAHTUNUT!!

Tässä siis Isokallion kolumni: Isokallio: Taskulaskin hukassa? Kalle Isokallio Iltalehti.fi.

Ja huomatkaa!! --> Islannissa hommia on ryhdytty tekemään aivan toisella tavalla, vaikkakin taistelu jatkuu: Islanti taistelee pankkikartellia vastaan - menestyy, ja valtamedia vaikenee. Luonnollisesti valtavirtamedia ei ole kertonut näistä Islannin käänteistä oikeastaan mitään täällä Suomessa.

Urpilainen: Ei pidä ajatella, että EU on uusi Kreml ---> Jutta on oikeassa, EU ei ole uusi Kreml, vaan PALJON PALJON PAHEMPAA!!!

Urpilainen: Suomi sai hyvät vakuudet Talous Iltalehti.fi ---> Voi vittu... :( Siis Kataisen hallitus on jo nyt kaikkien aikojen huonoin, mitä Suomi on joutunut kestämään ekonomian suhteen! En pysty muuta sanomaan nyt....

Euroministerit pääsivät sopuun Suomen vakuusvaatimuksista ---> Lainataanpa muutamia lukijakommentteja: "EI TUO OLE MIKÄÄN VAKUUS JOS ITSE JOUDUT ENSIN MAKSAMAAN.", "20 prosenttia joskus 30 vuoden päästä kuulostaa melko huonolta diililtä. Mitä hittoa ne Rehn ja Urpilainen oikein riemuitsevat? Tämä hommahan meni jälleen kerran ihan vihkoon.", " "vakuudet muodostetaan monimutkaisen järjestelyn kautta Kreikan valtion joukkovelkakirjalainoista, jotka lainataan kreikkalaisille pankeille."Johan on takuudet.", "Vakuudet saadakseen Suomi joutuu maksamaan 1,4 miljardin euron osuutensa kesällä 2013 aloittavassa Euroopan pysyvässä vakuusrahastossa (EVM) yhdessä erässä vuonna. Jne ...Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) oli tyytyväinen sovun löytymiseen. Blondia viilattiin linssiin todella pahasti. Taisi käydä niin, että Suomi joutuu tässä tukipakettiasiassa maksamaan enemmän kuin muut Euromaat. Näinhän siinä käy kun kasvatustieteiden maisteri on valtiovarainministerinä. Kyllä Suomelle nyt nauretaan maailmalla.Tiedän että maailmassa on vakiomäärä tyhmyyttä, mutta aina se hämmästyttää kun tyhmyys ilmenee vastuullisessa asemassa olevien ihmisten kohdalla." jne, jne, jne, jne....

"Mistä näitä niskalenkin tekijöitä oikein tulee???" ---> Edes Chuck Norris ei tiedä, mistä näitä "niskalenkin" tekijöitä oikein tulee....

Eli summa summarun: Nykyisessä systeemiromahdustodellisuudessa ei voi olla huonompaa vakuuspelleilyä, koska siitä joudutaan ITSE maksamaan ja EHKÄ siitä saadaan takaisin jopa 20% 30 vuoden päästä... Facepalm!!! .... Ja kun tiedetään moisen EVM -rahaston olevan pankkiirioligarkkisen velkapyramidiponzin säilytysyrityksen yksi osa, niin morjens. Moiset reaalitaloudesta irrallaan olevat rahatalouden kikkailut EIVÄT VAAN VOI OLLA KESTÄVIÄ!!

Ai niin, meidänhän on syytä muistaa, että Kreikan "pelastamisessa" on koko ajan ollut kyse nimenomaan pankkiirioligarkian finanssilaitosten (Muka pankkeja sellaiset olevinaan) pelastaminen, jossa Kreikkaa vain kuritetaan alistumaan ruotuun maksamaan velkasitoumuksensa mm. britannialaisille ko. pankeille. Kreikkaa pakotetaan tämän takia myös "säästämään", jotta se voisi "vaurastua" paremmin maksamaan velkansa. Hehhehheeee, ja sama on edessä tässä systeemiromahduksessa myös muiden maiden kohdalla!....

YKSI TOTUUS --> Mikään valtio ei ole koskaan vaurastunut säästämällä! Ei mikään! Ainoa tapa, jolla valtio voi vaurastua on sen järjestämään reaalitalouteen kohdistuvien investointien avulla, mikä luo fyysistä vaurautta. Rahatalouden avulla vaurastuminen on silmänlumetta, koskapa --> Se on monetaristisena velkaa KOROLLA velkaviljelyä eli vaatii muka kukoistaakseen allensa velkapyramidiponzihuijauksen ja sen takia irtoamisen reaalitaloudesta omaksi taloususkonnolliseksi rahatalouden virtuaalikasinoksi! Sellainen ei ole KOSKAAN kestävää ekonomiaa. Pankkiirioligarkia haluaa ko. todellisuutta vastoin niin uskotella muiden lisäksi myös itselleen, mutta se hakkaa samalla myös omaa jalkaansa poikki.

Urpilaisen mainiot takuudet ---> Jos kokoomuksen riveissäkin oleva poliitikko teilaa Urpilaisen "vakuudet" näin selkeästi 100 - 0, niin sekin jo kertoo kuinka äärimmäisen huonosta diilistä on kyse! Hyviä perusteluitakin tämä Henri Heikkinen lataa. Urpilaiselle "vakuudet" ovatkin vain haitallisen vaalilupauksen muka lunastamista täysin tyhjäpäisesti ja pakkomielteisesti kasvojen muka pelastamiseksi.

Meille suomalaisille nauretaan maailmalla kuin hölmöläisille ja Aku Ankoille: "Sopu Suomen vaatimista Kreikan tukipaketin vakuuksista saatiin viimein aikaan myöhään maanantaina. Euroryhmän puheenjohtaja Jean-Claude Juncker vitsaili Suomen kustannuksella lehdistötilaisuudessa Luxemburgissa myöhään maanantai-iltana.- Kaikki ministerit ymmärsivät esityksen sisällön, Juncker sanoi ja yleisö hörahteli.- Kun kysyin haluaako joku toinen maa vakuuksia, vastaus oli selkeä ei, Juncker piruili. YLE Uutiset--Takuudet - koska (vain) meillä on niihin varaa.".

Jyrki Katainen siitä huolimatta uskottelee meille Aku Ankoille, että vakuussopimus on hyvä Suomelle. Voiko olla mitään tyhmempää, kuin tämä?!. Kuka enää uskoo tällaiseen paskaan pätkääkään?! :( ....

IMF ei yllättynyt Dexiasta vielä tarvitaan jopa 200 miljardia lisää ---> Huomatkaa otsikko!! --> Dexia selvitti muka stressitestit kesällä ja on nyt vakavissa vaikeuksissa. Otsikosta voidaan päätellä, että mm. IMF tiesi tämänkin ongelman jo ennen stressitestejä. Meille kansalaisille toitotettiin tässäkin toista eli meille VALEHDELTIIIIIIIN!!!!

Valikoima lukijakommentteja ---->

"Pankillahan ei pitänyt olla hätäpäivää EU äskettäisten stressitestien mukaan.Tarkoittaako otsikko, että IMF tiesi noiden testien olevan silkkaa silmänlumetta?" ja vastaus: " "Borgesin mukaan Dexian vaikea tilanne ei ole yllätys.- Se on yksi haavoittuvimmista pankeista, hän sanoi."Oikeilla jäljillä olet "rene". Noi testit. Oli ne hyvin tai huonosti tehty. Peli on se, että totuutta ei kerrota. Ei saa keikuttaa venettä ennenkuin se keikahtaa. Toki sisäpiirillä on pikkusormen kokoinen mahdollisuus aina pelastaa itsensä ennen väistämätöntä. En siis yllättyisi etteikö esimerkiksi huomattava osa Monacon tai Vatikaanin kansalaisista ole saanut notitia fides heti testien valmistuttua.".

"Näitä poikia ei yllätä mikään sillä tehtyään "stressitestit " pankeille he huomasivat , että maailmassa ei ole niin paljoa rahaa jolla nämä konkurssipesät pelastettaisi.", "Katainen, Rehn, ja Urpilainen ovat valehdelleet Suomen kansalle, hehän sanoivat stressitestien jälkeen kaiken olevan kunnossa.", "Suomi on nyt näissä EU-kusetuksissa mukana jo 30 miljardilla ja summa vain kasvaa. Kiitos lankeaa suurelta osin yksin kokoomukselle ja samalla tulee todistettua, että äänestämällä voi vaikuttaa. Rahattomat wannabeporvarit ovat tämän mahdollistaneet.".

"Veronmaksajien velvollisuus ei ole rahoittaa yksityisiä yrityksiä. Verronkin, kun nuo yritykset pian antavat saamansa rahan monistettuna valtioille korollisina lainoina. Fasistista korporatismia pahimmillan! PELI ON VIHELLETTÄVÄ POIKKI. NYT!!! TÄLLÄ RYÖSTÄMISELLÄ EI OLE MITÄÄN LOPPUA!!!!!" --> Hmmm., mikähän sana on verronkin???

‎"Pankit ovat ottaneet kansallisvaltiot panttivangeikseen. Näin on käynyt myös Suomelle.Lisäksi politikolla on Tukholman syndrooma!" ja vastaus siihen: "Hyvin sanottu. Panttivankeus on nimenomaan oikea ilmaisu.Poliitikoilla on korruption synnyttämä joukkopsykoosi. Tai jos he panttivankeuden ymmärtävät, heillä on tukholman syndrooma.".

Ja Jutta on kuulemma kehdannut vielä väittää televisiossa, että "tienasi 880 miljoonaa Brysselissä ko. "vakuuksillaan" ". Ei saatana!!... Siis tämä on niin absurdia teatteria. NIIN suurta valehtelua, NIIN suurta korruptiota, NIIN totaalista talousUSKONTOA!

Suututtaa NIIIIIN paljon se, kuinka totaalisesti tällä tavalla tuhotaan ihmisten tulevaisuutta!!

---> Lisää Dexiasta:
Stressitestit kesällä läpäissyt belgialaispankki romahti - Talouselämä ---> Tässäkin on yksi erinomainen esimerkki siitä, kuinka meitä on kusetettu saatanallisesti silmään! Ja tämä on vasta alkua. Systeemiromahduksen ikeessä oikeat humaanimmat menetelmät odottavat koko ajan sivussa, mutta osaako kukaan vallassaolija lotkauttaakaan niille korviaan?!...

Yllätys: Suomen piikissä jo 30 miljardin kriisivastuut ---> Ai tämä oli yllätys! Nooo, ehkä se on yllätys, kuinka pienen pieneltä nuo vastuut vaikuttaa tällä erää, kun pelihän on vasta niin pikkiriikkisellä alullaan. Sitten vasta päästään kunnolla "geimeihin", kun mm. Lyndon LaRouchen varoittama "Uusi pimeä aika" iskee toden teolla. Ei varmaan tällä menolla kauaa tarvitse venailla...

Faktahan on se, että monilla Euroopankin suurpankeilla on suurempia haitallisia velkasotkuja kuin on eri maiden BKT -määrät. Se siitä....


Goldman Sachs hallitsee maailmaa? ---> Tässä myös Ville Iivariselta tärkeää ja ajankohtaista yhteenvetoa!

Mainittakoon lisänä, että Goldman Sachs on myös itse vain pelinappulana pankkiirioligarkkisen taloususkonnon imperiaalisessa
konstruktiossa, joka siis on parhaillaan omaan mahdottomuuteensa luhistuva systeemi, koska sen parasiittisen olemuksen käyttämää energiaa ei enää ole saatavilla tuhoamastaan reaalitaloudesta entiseen malliin: Velkapyramidiponzihuijaus on kyllästynyt niin paljon takaisinmaksukyvyttömällä velalla, että moiseen huijaukseen perustuneen rahatalouden toiminta reaalitalouden kustannuksellakaan ei enää tule onnistumaan.


Tämän viimeisen keinon yrittämistä "Kreikan pelastaminen" siis on ollut: Muka niukkuus-, yksityistämis- ja vakuus- ja bailout-kikoilla reaalitaloutta ryöväämällä voitaisiin muka pelastaa pankit, joiden velkasitoumussotkut ylittävät valtioiden BKT -määriä käsittämättömillä tavoilla! Ainoastaan taloususkontoon ja sen pankkiirioligarkkisten ajatusvirheiden saastuttamaan maailmankuvavankilaan taantuneet voivat enää kuvitella tällaisesta paskasta mitään toimivaa. Saatanan idiootit!!!


----> Glass-Steagall ja talousdemokratia!

Teknologiateollisuuteen ylityökielto ja lakkovaroitus Kotimaan uutiset Iltalehti.fi ---> Systeemiromahdus tuottaa myös näitä häiriöitä reaalitalouden toimivuuteen. Ei mikään yllätys ja valitettavasti tällä tiellä jatkettaessa paljon paheneva katastrofi... Ainoastaan ajattelun perinpohjainen muutos ekonomiassa auttaa: Hylätään hallitusti pankkiirioligarkkiset haitallisuudet ja luodaan pohja reaalitaloutta hyödyttävälle ja velattoman julkisen rahan käyttöön pohjautuvalle valtioiden suvereeniteettia kunnioittavalle talousjärjestelmälle!

Velkakriisi iski Deutsche Bankiin – tulosvaroitus ---> Euroopan yksi suurimmista pankeistakin on jo valmista kauraa... Nimittäin paholaisen viljapelloilla!! Taloususkontoon perustuneet vialliset maailmankuvahallusinaatiot alkavat realisoitumaan kiihtyvänä systeemiromahduksena!

Eurooppa on korvaamassa demokratiaa finanssioligarkialla ---> Hyvin tärkeää ja ajankohtaista analyysiä - yhteenvetoa Euroopan virumisesta pankkiirioligarkian pahuudellisessa ikeessä!

"Konkurssi tekee hyvää – sekä firmalle että Euroopalle" ---> Timo Rothovius on yksi pahimmin omaan pankkiirioligarkian sairastuttamaan maailmankuvavankilaansa käpertyneitä sokeita taloususkonnon idiootteja! Täten hän on valtansa takia mielipidevaikuttajana erittäin vaarallinen kansallisvaltioiden olemassaololle ja sitä kautta ihmisten elinolosuhteiden toimivuudelle!

" – Nythän ei ole noudatettu markkinatalouden lakeja, vaan puututtu valtioiden taholta markkinoiden toimintaan. Se on sosialismia." ---> Rothovius yrittää tässä meille selittää mustaa valkoiseksi niin, että pankkiirioligarkian hallitsema markkinatalous eli reaalitaloudesta irronnut rahatalous olisi muka sitä oikeaa ekonomiaa, vaikka itse asiassa ainoa oikea ekonomia on reaalitaloutta palveleva julkisen rahan käyttöön perustuva pankkiirioligarkkisten markkinavoimien haitallisuuksista vapaa fyysinen ekonomia!

"Samat markkinatalouden lainalaisuudet sitovat sekä yrityksiä että valtioita, Rothovius sanoo." ---> Täyttä hevonpaskaa!! Valtioiden taloudenhoidossa pätee tyystin erilaiset lainalaisuudet, koska valtioiden tehtävä EI OLE tehdä voittoa yksityisille sijoittajille ja pörssimaailman spekuloijille irrallaan reaalitaloudesta, vaan järjestää reaalitalous toimivaksi yhteiskuntajärjestelmiä ylläpitäväksi ja kehittäväksi kentäksi!

"Rothovius sanoo, että konkursseja ei pidä pelätä, vaan päinvastoin pitää toivoa, että niitä nähdään jatkossakin. Yrityksen konkurssi ei hänen mukaansa ole osoitus markkinatalouden toimimattomuudesta, vaan päinvastoin järjestelmän vahvuudesta. Yli varojensa elävä yritys asetetaan konkurssiin, ja sen tilalle syntyy uusia, toimivampia yrityksiä. Pidemmän päälle konkurssit tervehdyttävät markkinoita. – Se kuuluu markkinoiden luonteeseen. Koko homman idea on, että huonommat toimijat häipyvät." ---> Tämä ajatusmalli on puhtaasti pankkiirioligarkkinen ja se kiteytyy juuri sellaisen behaviorismin ja utilitarismin viljelynä, missä ihmisarvokin nähdään vain kontekstissa eliitti vs. alammaiset, mielihyvän subjektiivinen maksimointi muiden kustannuksella. Tällaisen maailmankuvan sisältä katsottuna ei tietenkään ole mahdollista nähdä kollektiivisen yhteishyvän ominaisuuksia, vaan kuvitellaan ainoastaan yksityisen edun maksimointi- ja säilyttämismenetelmiä. Siinä ekonomia on vain pelikenttä toteuttaa itsekkäitä mielihaluja, millaiseksi länsimaailma on tämän parasiittisen ekonomiataudin kautta monella tavalla saastunut kaikkeen ihmistoimintaan liittyen.

Greek Financial Herpes ---> Max Keiseriltä ja Stacy Herbertiltä aivan oikea ja ansaittu tuomio Suomen eduskunnasta: Typeriä rahatalouden herpeksen pahentajia ja "bailout-artisteja". Niinpä! Meillä on eduskunta, joka on erittäin maanpetoksellisesti, tyhmyyttä mega-korostavasti ja vaarallisesti pankkiirioligarkian talutusnuorassa!

---> Eduskunnan maanpetoksellinen ERVV-äänestystulos ja kansanedustajien pankkiirioligarkiamyötäilevyyden asteet sen pohjalta.


Kansannousu pankkiirioligarkiaa, sen kätyreitä ja sen haitallisuuksia vastaan:

Editorial: Occupy Wall Street ---> LaRouche -liikekin tulkitsee hyvin ajan hengen, kuten heiltä voi odottaa: Ajan henki on juuri se, että transatlanttinen järjestelmä on loppumassa perikatoon ja väestö reagoi siihen luonnollisesti voimistuvan vallankumouksellisesti --> Järjestelmätuhon aiheuttanut pankkiirioligarkia helvettiin ja humaanimpaan yhteiskuntakehitykseen pohjaava systeemi tilalle!

Diane Sare at Occupy Wall Street --> LaRouche -liikkeen Diane Sare on raportoimassa Wall Streetilla.

Kuten näistäkin viesteistä voimme oppia, niin tämä vallankumousaalto on leviämässä nyt globaalisti ja ihmiset ovat perustamassa eri kaupunkeihin "Occupy" -mielenosoituksia. Miten täällä Suomessa?! Suomen Pankin edusta?!...

Tässä Lyndon LaRouchen webcast, jolla on ollut ilmeisen positiivinen vaikutus aikaisempiin Lyndonin vastaaviin "addresseihin" verrattuna: Webcast 09.30.2011: Live National Address!

I support the #OccupyWallStreet Protesters ---> Dennis Kucinich ei petä!! Hyvä, kun löytyy tällaista ymmärrystä valtapoliitikkojen keskuudesta :) Voitteko kuvitella, että Suomessa löytyisi tällaista suoraselkäisyyttä ja ymmärrystä pankkiirioligarkian vastustamiselle ja humaanimman systeemin puolustamiselle esim. tämän hetken hallituksestamme? ... Aivan, eipä taida ollenkaan löytyä!

Alex Jones: Nightly News ---> Alex Jones on organisoimassa tästä viikosta alkaen mielenosoituksia ("Occupy The Fed") Yhdysvalloissa myös jokaiselle FEDin toimistolle. Tämän uutislähetyksen loppupuolella siitä asiaa. Video sisältää myös hyvin valveutuneen mielenosoittajan palopuheen Wall Streetilla n. kohdasta 34,30 min alkaen! Nomi Prins on myös haastattelussa.

Alex on siinä mielessä oikeassa, että Fed on alkuperäisempi pankkiirioligarkian tyyssija kuin Wall Street ja siten tähdellisempi paikka ns. vallata. Jos ajatellaan oikein loppuun saakka, niin myös "Occupy the City of London" ja "Occupy the House of Windsor" pitäisi tapahtua myös!

Russia Todayn uutinen Wall Street -mielenilmauksista: Wall Street Crackdown: Police beat back protesters, dozens arrested ---> Vallankumous pankkiirioligarkiaa vastaan on siis alkanut konkretisoitumaan myös näin eikä loppua ole näkyvissä!

LPAC Weekly Report ---> Kuuntelinpa tämän LaRouche PAC:n viimeisimmän viikkoraportin: Siinä oli sen verran lohduttavaa ja optimistista tietoa viimein, että päätin vielä saman tien jakaa sen tänne teille :) ---> Tyynenmeren orientaatio (Kuten viime kerralla (Globalistiekonomian systeemiromahdus ja kansannousu pankkiirioligarkiaa vastaan: Syyskuun 2011 lopun tilannekatsaus) oli puhetta: Venäjän ja Kiinan reaalitalouden yhteistyö lännen pankkiirioligarkian ulottumattomissa, mistä selvänä osoituksena mm. Venäjän valtiovarainministerin eli juuri ko. oligarkian kätyrin Alexei Kudrinin syrjäyttäminen!) on mitä ilmeisimmin alkamassa johtaa maailmaa kohti neorenessanssia ja kuulemma Lyndon LaRouche on saanut viimein vakuutettua monia transatlanttisen maailman johtavia ekonomisteja puolelleen. Myös Glass-Steagall on tullut puheeksi yhä laajemmin...

Turussa perustettiin valtakunnallinen kansanyhdistys Suomen puolesta ---> Hyvin mielenkiintoista ja lupaavaa! Suomenkin väestöstä löytyy aktiviteettia haastaa pankkiirioligarkkinen ja muutoinkin korruptoitunut eliitti! :)

"‎Sunnuntaina laadittiin perustamiskirja uudelle poliittisesti riippumattomalle kansanyhdistykselle, joka pyrkii toiminnallaan tukemaan mm. Suomen perustuslaillista itsemääräämisoikeutta, kansanvallan vahvistamista ja maamme sotilaallista liittoutumattomuutta. Suomen puolesta perustettu kansalaisliike uskoo Suomen kykyyn selvitä itsenäisenä kansakuntana myös tulevaisuuden maailmassa.".

Helsingin Narinkkatorillahan on tiedossa 15. tätä kuuta mielenilmauskokoontuminen! --> Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä: Torilla tavataan! 15.10.2011.

No comments: