Friday, March 02, 2012

Vesa Raiskilan kommenttipyyntö ulkoministeri Erkki Tuomiojalle koskien Syyrian tilannetta

Tärkeitä virstanpylväitä transatlanttisen eliitin taloususkonnollisten ja militaristisimperialististen toimien ja agendojen vastaisessa toiminnassa on myös kyseenalaistavien ja kovistelevienkin kommenttien - kirjeiden lähettäminen moisten epäkohtien ikeessä ja korruptioansoissa olevien valtioiden hallintoihin; ne ovat meidän maailmantilanteesta huolestuneiden kansalaisten tarpeellisia mielenilmauksia moisiin havaittuihin epäkohtiin!

Tässä on yksi hyvä esimerkki sellaisesta Verkkomedian toimittajalta Vesa Raiskilalta. Hän lähetti ulkoministerillemme Erkki Tuomiojalle seuraavan kommenttipyynnön, jonka lainaan alle kokonaan. Tässä linkki alkuperäiseen Verkkomedian juttuun. Tässä on aihepiiriin liittyvät hiljattaiset yhteenvetokirjoitukseni: Kolmannen maailmansodan provosoiminen länsi- ja Venäjä - Kiina -liittouman välille jatkuu kiivaana transatlanttisen eliitin toimesta! ja Iranin ja Syyrian kriisit Kolmannen maailmansodan sytyttäjinä transatlanttisen eliitin juonimana: Tilannekooste helmikuussa 2012.

Lainaukset Vesa Raiskilan jutusta:

"Toimittajan kommentti: Lähestyin muutama päivä sitten Erkki Tuomiojaa Syyrian tilanteesta. Ulkoministeri ei toistaiseksi ole vastannut viestiini. Päivitän hänen mahdollisen vastauksensa tähän blogikirjoitukseen. -Vesa Raiskila"

"KOMMENTTIPYYNTÖ:

Toivoitte äskettäin, että Syyrian oppositio kokoaisi rivinsä, jotta sille voisi antaa "varauksettoman tuen".

Täsmentäisittekö, mitä tarkoitatte "varauksettoman tuen" antamisella oppositiolle.

Valtamediassa sivuutetaan lähes täysin oppositiovoimien aseellinen toiminta ja annetaan kuva, että kaikki uhrit ovat Syyrian hallinnon tappamia – ja vieläpä siviilejä. Oletteko huolissanne siitä, että raportoinnista välittyy asenteellinen tai agendallinen vaikutelma?

Pitäisikö mielestänne Syyrian konfliktin kaikkia osapuolia vaatia yhtäläisesti lopettamaan taistelu?

Ottaisitteko vielä kantaa siihen, onko ulkomaiden hyväksyttävää aseistaa Syyrian oppositiovoimia sisällissodassa kansalaisten enemmistön tukemaa hallintoa vastaan.


Olisimme myös luonnollisesti kiinnostuneet näkemyksestänne siitä, tarjoaako enemmistön tuen saanut perustuslaki mahdollisuuksia rauhanomaiseen ratkaisuun.

Ystävällisin terveisin


Vesa Raiskila
Verkkomedia.org".

Mahdollinen tuleva vastaus Erkiltä tuohon kuvannee hallituksemme taantumisen astetta transatlanttisen eliitin ihmiskunnan vastaisiin hallusinaatiodoktriineihin... Vastaamatta jättäminen vieläkin enemmän!

No comments: