Saturday, June 18, 2011

Facebook -statuskoostetta: Suomen hallituksen muodostuminen kriisifarssin kautta globalistiagendoja toteuttavaksi kätyriteatteriksi...

Suomeen on viimeinkin saatu muodostettua hallitus Kokoomuksen Jyrki Kataisen johdolla ja olipa se melkoisen kriiseilyn ja farsseilun takana. Mutta mitäpä nyt on saatu aikaan?!... Aloitetaanpa sen hahmottaminen tämän Facebook -statuksiini perustuvan linkki- ja kommenttikoosteeni avulla.

Tausta-aineistoksi laitan nämä aikaisemmat kirjoitukseni: Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 1, Yhteenvetoa poispääsemiseksi hyvän ja pahan taistelussa globalistien pankkiirioligarkkisesta neofeodalismiuhasta neorenessanssiin, Mielenosoitus pankkitukia ja globalistien pankkiirioligarkiaa vastaan Eduskuntatalolla 5.6.2011 ja HÄLYTYS --> Lännen sivilisaation perikatouhka globalistien itsetuhoisten ekonomispoliittisten agendojen takia!.

Aluksi uusimmat uutiset hallituksen koostumuksesta ja luonteesta koskien ministerivalintoja --> Hesarin juttu; Kokoomus valitsi ministereiksi neljä miestä ja kaksi naista ja Iltasanomien juttu; SDP valitsi ministerinsä. Niistä huomaamme jo tuoreeltaan, kuinka valituksi tuli ensinnäkin paljon edellisenkin hallituksen ministeristöä ja joka tapauksessa jo pitkäaikaisia kansanedustajia.

Toisekseen valitettavasti tiedämme monista näistä henkilöistä sen, että he eivät ole tuoneet ilmi mitään sellaista, joka ilmentäisi heidän ymmärtävän kunnolla maailmamme tilanteen traagisuuden pankkiirioligarkismin ja monetarismin omaan mahdottomuuteensa hajoavassa ja ihmiskunnan vastaisessa ikeessä. Jotkut heistä ovat jo moneen kertaan havaittussa valossa jopa selkeitä ko. pahan globalistiporukan kätyreitä ja tämä porukka löytyy etenkin juuri Kokoomuksesta!

Alla seuraavaksi sommiteltuna tähän hallituksen muodostamisen farssiin liittyvää Facebook-materiaaliani. Sekaan ripottelen kiteyttäviä sloganeita punaisella fontilla -->

Alustavaa havainnointia Suomen uuden hallituksen osallisuudesta globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattiseen uusfeodalismiin:

Hallitusohjelman pääkohdat --> Tässäpä Hesarin yhteenvetoa hallitusohjelmasta; näyttää tosiaan valitettavasti menevän linjassa sen kanssa, että maailman uusfeodalisoituminen pääsee tarpeen vaatiessa toteutumaan Suomessakin tämän pohjalta. Eli huononnusta on tapahtumassa edelliseen hallitukseen verrattuna :( ... Tarkempaa analyysiä seuraa myöhemmin.

Tosi huono tämä hallitusohjelma on myöskin olettaessaan muka vedenpitävästi sen, että pankkiirioligarkismin sävyttämä talousjärjestelmä olisi muka pelastettavissa ja sen parissa olisi jopa muka mahdollista suorittaa talouskasvuakin. Tämä on juuri todellisuuspakoa ja globaalien prosessien ymmärtämisen hallusinaationomaista vajausta ja se todennäköisesti aiheuttaa vakavia yllätyksiä jo lähitulevaisuudessa eli maailman meno ajaa tällaisten viritysten ylitse kuin vettä vain...

Mutta eipä tämä ole yhtään ihme, kun "Ylikansallinen Kokoomus" on hallitusneuvottelujen vetäjänä ollut niin sinisilmäisesti ja sokeastikin kiinni pankkiirioligarkismin saastuttaman globalisaation pauloissa!

Hallitusohjelma kokonaisuudessaan PDF -tiedostona: http://www.valtioneuvosto.fi/tiedostot/julkinen/hallitusneuvottelut-2011/neuvottelutulos/fi.pdf --> Jaahas, tähän pitääkin sitten perehtyä ja toki vakavaa kritisoimisen aihetta varmasti löytyy...

Ja lisää hallituksen muodostumisesta; http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/Hallituksessa+19+ministeri%C3%A4+salkkujaossa+yll%C3%A4tyksi%C3%A4/1135266989838.

Kreikkakin vaipuu omaan globalistikätyriyteensä; http://www.hs.fi/talous/artikkeli/Kreikan+uusi+hallitus+lupaa+kivuliasta+ja+vaikeaa+s%C3%A4%C3%A4st%C3%B6kuuria/1135266988786.

Oikeisto - vasemmisto -kentän tuhoutuminen kalmanhajuiseen konsensukseen poliittisekonomisen toiminnan alistamiseksi globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattiseen uusfeodalismiin:

Yle: Vasemmistoliitto hyväksyy EU-tuet --> Tämä on kammottavassa tragikoomisuudessaan jo niin pöyristyttävää, että pystyykö tätä edes kommentoimaan... Kysehän ei ole edes ko. euromaiden tukemisesta, vaan globaalin eliitin pankkiirioligarkismin (Rikollisen neofeodaalisten liikepankkien, jotka velkojina ko. mailta kusessa) tukemisesta!

Siis vasemmisto tukemassa äärioikeistolaista menoa; ei hyvää päivää ja näkemiin!! Ja vielä vaalilupausten pettäminenkin... Huh, mitä paskaa maailma syytää :(

Juuri ennen hallitusneuvottelujen ratkaisua ilmennyttä vasemmistoliiton rakoilua: Vasen laita vuotaa - kolme neuvottelijaa jättänyt Säätytalon Kotimaan uutiset Iltalehti.fi --> Hallituskriisi jatkuu juuri odotetunlaisesti, koska Kokoomus ja etunenässään Katainen ja Stubb ovat niin totaalisen toivottomasti, rikollisesti, hallusinaationomaisesti ja vailla tuntoa yhteishyvästä rähmällään globalistien pankkiirioligarkkisten agendojen perään!

Lukijakommentti: "Kuntapuolella tullaan hakemaan mittavat säästöt sosiaali- ja terveydenhuollon piiristä, jotka ovat jo valmiiksi surkeimmassa jamassa. Vanhuksia ollaan siirtämässä kotihoitoon." --> Erittäin selkeää globalistien uusfeodaalista paskaa!

Lukijakommentti: ‎"Stubbille Nato edustaa parasta, mitä ihmiskunta voi tarjota. Viimeisessä luonnoksessa sitä luonnehditaan tärkeäksi eurooppalaiseksi turvallisuuspoliittiseksi foorumiksi, johon Suomen pitää säilyttää mahdollisuus hakea jäsenyyttä" --> Myös erittäin selkeää globalistien uusfeodaalista ja imperiaalista paskaa!


Globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattisen uusfeodalismin vastainen ainoa oppositiovoima Suomen uudessa Eduskunnassa ja sen kahtiajakautunut luonne ekonomisen näkemyksensä toiveikkuutena vs. äärinationalistisen epäilyttävyytensä uhka:

Timo Soini: Näytänkö mieheltä, joka ei pidä naisista --> Typerä valtamediaotsikko vie tarkoituksella huomion pois pääasiasta; persuilla on joitakin äärinationalismiongelmia, mutta pääasiana Soini tietää juuri hyvin mistä kenkä puristaa --> Pankkiirioligarkismi ja siihen saastunut EU matkalla kohti fasistista liittovaltiodiktatuuria.

Eli: Jos persut karistaisivat äärinationalismin pois ja keskittyisivät vaikkapa LaRouche -liikkeen kaltaisesti humanismin edistämiseen, niin oikein hyvä tulee; Soinin taloustietämys tukee sitä jo varsin hyvin!

Yllättävä esitys: ”Kodinturvajoukot Suomeen” --> Tässä on eräs persujen äärinationalismia mahdollistava idea, joka voi väärissä käsissä muodostua pohjaksi vaikka minkälaiselle totalitaariselle SS -joukolle... Lisäksi: Aamulehti Juuri nyt: Kristilliset runnoi hallitusohjelmaan aborttipykälän. Eli meidän on muistettava, että uskonnollinen fundamentalismikin on eräänlaista äärinationalismia ja Päivi Räsäsen edesottamuksia viimeisen reilun vuoden seuranneena havaitsen sitä uhkaa tältäkin suunnalta!

Ennen hallituksen muodostumista vallinnut hallituskriisi venkoiluineen merkkinä globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattisen uusfeodalismikierteen aiheuttamasta kasvavasta epäjärjestyksestä ja ideologisesta hajoamisesta yhteiskuntien toiminnan järjestämisessä:

Katainen hallitusohjelmasta: Keskiviikkona alkaa tulla valmista --> Toki tulee valmista nopeasti, kun pohjana on jo ennen vaaleja yhdysvaltalaisen konsultin tekemä hallitusohjelma. Vahinko vain, että se pohjaa globalistien ihmiskuntavihamielisiin suurpääoman hyysäämisagendoihin tavoitteena eliitille uusliberaalinen utopia ja kansallisvaltioille asukkaineen tuhoutuminen dystooppiseen uusfeodalismiin.

Merkittävin juttu on kuitenkin tilanteessa se, että teki globalistieliitti mitä tahansa, niin se hajoaa ennemmin tai myöhemmin omaan mahdottomuuteensa...

Lukijakommentteja, joista myös paistaa globalistien äärimmäisen virheellisen maailmankuvan seurauksia: "Ei ole enää kansan mielipiteellä väliä. Kulisseissa on ajettu raivokkaasti aivan muita asioita ja tarkoitusperiä jotka selviävät parin vuoden sisään ja silloin hymy hyytyy useimmilta." ja "Todennäköisesti hutiloiden tehty kompromissi, jota kuvitellaan toteutettavan seuraavat 4 vuotta, mutta eihän se onnistu, kun velkavetoinen länsimainen talousjärjestelmä romahtaa pian ja Suomen täytyy nopeasti reagoida muuttuneeseen tilanteeseen.".

Hallitusneuvotteluissa läpimurto: Taloussopu syntyi --> Taloussopu = Taivutaan globalistien uusfeodalismiteesien puoleen tekemällä "rakenteellisia uudistuksia ja säästöjä kestävyysvajeen hillitsemiseksi". Muistakaamme myös, että globalistien kätyrit ovat Suomessakin hanakasti toitottaneet EU:n muuttamiseksi liittovaltioksi! Ja tietenkin näiden tahallaan sitä varten luotujen kriisien varjolla ja avulla.

Vaan ei tule onnistumaan, koska moiset globalisti-ideologiat pohjaavat omaan mahdottomuuteensa luhistuviin epähumaaneihin baabelintornimaisiin dystopioihin. Olemme tilanteessa, missä ilman oikeaa lääkettä globalistien sekä onnistuminen että epäonnistuminen johtavat katastrofiin!

Mikä olikaan eräs niistä oikeista lääkkeistä!? No tietenkin Glass-Steagall --> Annetaanpa Jeff Steinbergin taas kertoa:
http://www.larouchepac.com/node/18426.

Katainen jatkaa sixpackin kanssa --> Katainen ja "sixpack" on resepti omaan mahdottomuuteensa kaatuvaan keitokseen taiteilla globalistien uusfeodaaliagendojen toteuttamisen ja ongelmien muka-ratkaisujen kanssa. Huh, voih ja huokaus...

Lisäksi tämä "sixpack" olisi hyvin paljon saman vanhan hallituspohjan toistoa ja ilmeisesti sen samojen teesienkin jatkamista. Eikös se Einsteinkin jo sanonut, että samojen huonoksi havaittujen menetelmien käyttäminen yhä uudelleen ongelmien ratkaisuissa on tie katastrofiin...

Urpilainen: Sdp ei keskustele hallitustunnustelijan vaihtamisesta --> SDP väittää, että se tähtää työllisyyden parantamiseen, eriarvoisuuden vähentämiseen ja tuloerojen kasvun pysäyttämiseen. Kokoomus ei ilmeisestikään vaivaudu oikeasti näitä pohtimaan uusfeodalismisokeudessaan, mutta onko edes SDP:lläkään mitään oikeita lääkkeitä tähän globalisti-ikeen ollessa niin radikaali ja pahuudellinen vaikutuksiltaan?!...

...Eipä taida olla, sillä SDP ei kuitenkaan tuo ilmi mitään koko itsetuhoisen systeemin korvaamiseen liittyvää kunnon vastausta eli mm. rahan syntymekanismin korjaamista velkaperusteisesta luotottavaan systeemiin ja pankkitoiminnan säätelyä Glass-Steagall -lailla pankkiiri-oligarkkisen uhkapelailun - rikollisuuden ja kansallisvaltioita sillä rapauttamisen ehkäisemiseksi.

Kataiselta tyly vastaus: Ovi kiinni Urpilaiselta --> Katainen tylyttää kammottavasti globalistien uusfeodalismiteeseistä sokeutuneena ja jääräpäistyneenä :( Se jos mikä on tuhon tie itsetuhoisen ja imperialistisen monetarismihegemonian kaatuessa omaan mahdottomuuteensa! Jotkut wannabe -"porvarit" eivät näytä ymmärtävän sitäkään, että kansalla tulee jossain vaiheessa raja vastaan ko. ekonomisen sodan vaikutuksista.

Havaintoja mahdollisesta Suomen puolustusvoimain ja hallinnon suhteiden huonontumisesta osana yhteiskuntatoimintojen rapautumista globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattisen uusfeodalismin tärvelevän luonteen aiheuttamana:

Kapina Suomen armeijan sisällä syvenee! --> Jaa-a, onko tässä Suomen hallinnon ja armeijan välit tosiaan tulehtuneet vaarallisesti liittyen poliittisen eliitin superkorruptioon globalistien agendojen perään ja siitä johtuviin alasajoprosesseihin?!...

Ja aivan lopuksi vielä muistutus tuon globaalin pankkiiri-oligarkki-monarkkieliitin neoaristokraattisen uusfeodalismin ekonomisen pahuuden luonteesta:

Pelleilyksi menee - Euroopan stressitestit ovat ”täydellistä ajanhukkaa” - Talouselämä --> Hyvä, että edes joku kritisoi nykyistä pankkiirimenoa. Oikea stressitesti onkin pikemminkin se, että koko systeemi romahtaa omaan mahdottomuuteensa. Kunnollisista lääkkeistä siihen kukaan vallankahvassa ei kuitenkaan puhu yhtään mitään --> Mm. Glass-Steagall -reformi!

Jos systeemi perustuu ultimaattisen ahneiden ja humaaneista prosesseista piittaamattomien liikepankkien pelastamiseen ja suurpääoman hyysäämiseen sitä kautta hinnalla millä hyvänsä (Eli kansallisvaltioiden alistamiseen uusfeodalismiin), niin eihän systeemi voi enää pidemmän päälle kestää mitenkään. Kreikkakin on juuri siksi jo lähtökohtaisesti mennyt umpisolmuun ko. systeemin mahdollistettua vapaan superkorruption. Muu maailma seuraa siinä tuhossa perässä, mutta systeemi ei ole ottanut lopulta kunnolla huomioon sitäkään, miten kansalaiset nousevat viimein radikaalisti ko. systeemiä vastaan --> http://www.youtube.com/watch?v=fAhW3e1yJsw, http://www.youtube.com/watch?v=JnigPNdj1ps ja Peaceful Spanish Protesters get beaten by Police outside Parlament.

Mellakointiin liittyvänä loppukevennyksenä laitettakoon tämä huikea tilannekuva -juttu Vancouverista: Vancouverin mellakoiden pusukuvasta nettihitti — suutelijat julki Facebookissa - MTV3.fi - Uutiset.

No comments: