Friday, August 12, 2011

Glass-Steagall -lain uudelleen pystyttämisen sponsoroijat ja tukijat Yhdysvalloissa: Elokuun 2011 tilanne

Globaali ekonomia on ollut viimeisten 3 vuoden aikana erittäin radikaalisti pankkiirioligarkismin ikeessä rapautumassa ihmiskunnan terveyden ja toiminnan kannalta katsottuna erittäin vaarallisesti, kuten olen tänäkin kesänä havainnollistanut (Globalistiekonomia umpikujassa!: Pankkiirioligarkian rikolliskeinotteleva idiotismi tiensä päässä EU:n ja USA:n vararikko-velkakatastrofissa, Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 1, Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 2, Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 3 ja Facebook -statuskoostetta: Globalistiekonomian pahuus ja kuolema - Osa 4).

LaRouche -liikkeen teeseissä näkyvin lääke tätä ei pelkästään ekonomista, vaan myös yhteiskunnallista, poliittista ja sosiaalista vaaraa ja pahuutta vastaan on ollut Glass-Steagall -lain uudelleen pystyttäminen. Glass-Steagall -laki oli 1930 -luvulla alunperin USA:n presidentti Franklin D. Rooseveltin hallinnon tärkeimpiä keinoja rajoittaa silloisen pankkiirioligarkismin tihutyövaltaa ja korjata jo tehtyjen tihutöiden (The Great Depression) vaikutuksia sekä saattaa uusi FYYSISEN ekonomian kehitys käyntiin Yhdysvaltain perustuslakia vastaavasti ilman Wall Streetin ja Lontoon Cityn liiallista puuttumista siihen.

Nyttemminhän tiedämme sen, kuinka Toisen maailmansodan jälkeen tämä FDR:n haave ja aie saattaa Brittiläinen imperiumi eli ko. pankkiiridiktatuuri lopullisesti hautaan epäonnistui. Tämä pankkiiri-imperiumi kätyreineen onkin viimeisen reilun 50 vuoden aikana kyennyt tuhoamaan mm. juuri Glass-Steagall -lain kokonaan NWO -agendojensa tieltä.

Tästä Glass-Steagall -lain kumoamisesta (Tapahtui viimein vuonna 1999) ja siihen johtaneista askelista globalistieliitin pankkiirioligarkkisten päämäärien hyväksi kertoo seikkaperäisesti tämä LaRouche -liikkeen pitkä dokumenttivideo (The Takedown of Glass-Steagall) --> Englanninkielinen dokumentin kuvaus: "If the Democratic Party wishes to survive, it must cease being the party of Barney Frank and Barack Obama. In order to restore its legacy as the party of Franklin Roosevelt, it must, immediately, boldly, and unequivocally, move for the reinstatement of the full and complete 1933 Glass-Steagall legislation, in direct opposition to Barack Obama. Only Barack Obama's immediate forced resignation from the Office of President, can insure the survival of the United States, and the restoration of Franklin Roosevelt's dream.".

Olen itsekin päätynyt kannattamaan tällaisen lain voimaan saattamista globaalisti, mikä olisi varsin oivallinen ensimmäinen askel mitätöidä pankkiirioligarkismin haittavaikutuksia ja siirtää siten sen aiheuttamaa painolastia pois humaanimman yhteiskuntakehityksen tieltä. Tämä vaatii riittävän näkemyksellistä fyysisen ekonomian ylläpitoa ja rakentamista. Siinä nimenomaan Glass-Steagall -laki on yksi perustavaa laatua oleva komponentti osana kokonaisuutta. LaRouche -liike on tähdentänyt, että se ei ole pelkästään laki, vaan oleellinen periaatteellinen alusta järjestää ihmiselämää oikein. Tätä onkin syytä käsitellä jatkossa enemmän mm. vertaamalla GS:n sisältöä juuri USA:n maanpetokselliseen "superkongressiin" aikeineen ja EU:n ns. pysyvän vakausmekanismin yhtälailla paha-aikeiseen luonteeseen ja sisältöön.

Jätän tämän sisältöruotimisen seuraavaan Glass-Steagall -aiheiseen kirjoitukseeni. Tällä kerralla keskityn tuomaan esille positiivisena prosessina Yhdysvaltain kongressissa alullelaitetun Glass-Steagall -lain uudelleen pystyttämisen, jossa aloitteen tekijöinä ovat viime kuukausina kunnostautuneet edustajat Marcy Kaptur ja Maurice Hinchey. Glass-Steagall -lain aloitteita onkin jopa kaksi ja ne kulkevat nimillä H.R. 1489 ja H.R. 2451. LaRouche -liike on ollut sekä eri medioissaan että kulisseissa ja kuuden demokraattisen puolueen riveissä vaikuttavien kongressiehdokkaidensa (Kesha Rogers, Rachel Brown, Summer Shields, Bill Roberts, Diane Sare ja Dave Christie) kautta erittäin aktiivinen ko. lain promotoija, mikä on alkanut jo vuosikausia sitten ja päätyen erityisen kiivaaksi parin viime vuoden aikana.

Paljolti heidän ja tietenkin Lyndon LaRouchen vuosikymmeniä pitkän aktivistiuransa ansioistaan ko. lain taakse on saatu nyt sekä kongressissa että sen ulkopuolisilla julkisilla, institutionaalisilla ja yksityisillä tahoilla varsin paljon ihmisiä sponsoroimaan ja tukemaan sen läpimenoa. Myös monet kansalaiset ovat alkaneet havaitsemaan tämän tärkeyttä ja myös huomattavaa kansainvälistä tukea LaRouche -liikkeen muillekin teeseille on alkanut ilmenemään, kuten tunnetun espanjalaisen vaihtoehtojournalistin Daniel Estulinin taholta (Prominent Spanish Website Circulates Emergency Trans-Atlantic Call).

Tämä Glass-Steagall -lain kannatus on mielestäni niin merkittävä ja ilostuttava käänne tässä vaiheessa geopoliittista ja ekonomista tilannetta, että sitä on syytä tarjota paremmin tarkasteltavaksi ja sopivasti sitä varten tänään LaRouche -liikkeen LPAC -sivustolla ilmestyi kirjoitus (Full List of Co-Sponsors for Glass-Steagall), jossa on koottu yhteen kaikki tähän mennessä lakia kannattavat henkilöt ja tahot Yhdysvalloissa. Lainaan jutun listauksen kokonaisuudessaan tuohon alle ja oma kontribuutioni listassa on kaikkien ko. kongressiedustajien wikipedia-esittelyiden poimiminen esille, jotta pääsette tutkimaan helpommin heidän taustoja ja tekoja.

Lisäksi nämä henkilölistaukset ovat oivallisia tulevaisuuden koitoksia ja muutoksia varten, jossa voimme hyvin palata tarkastamaan, ketkä itse asiassa alkujaan olivat minkäkin tukijoita ja mitäkin mieltä... Omina yleishuomioinani silmiini pistää tässä henkilölistauksessa mm. se, kuinka lähes kaikki ko. lakia tukevat kongressiedustajat ovat demokraattisesta puolueesta. Ikäjakauman suhteen lain tukijajoukko kallistuu melko vanhaan suuntaan ja myös afroamerikkalaisten osuus on varsin suuri, jos sillä nyt edes on jotain merkitystä.

Wikipedia-artikkelista (USA:n kongressi), voimme lukea seuraavaa: "Edustajainhuoneessa on kaikkiaan 435 äänivaltaista edustajaa ja senaatissa 100 senaattoria.". Vertaamalla näitä lukuja alle listattuihin GS -lain sponsoroija- ja tukijamääriin saamme havaita, että GS -lailla on jo melko paljon kannatusta eli tässähän voi alkaa jo lähes elättelemään toivoa sen läpimenosta sen tullessa äänestykseen (Mikäli nimittäin "superkongressi" ei mitätöi kohta puoliin sitä mahdollisuutta!!)...

Matka lain voimaan tuloon on siis vielä erittäin vaikea ja pankkiirioligarkian tyranniamenetelmistä emme ole varmastikaan nähneet vielä viimeistä sanaa saada heidän omat sairaat visionsa täytäntöön muut sitä haastavat ideat ja agendat poistuhoten. Näistä eliittiuhista juurikin ko. "superkongressi" on jo mm. vääristänyt tuota wikipedia-artikkeliakin; sen kertoma ei enää pidä täysin paikkaansa, kun USA on ajautumassa diktatuurin ikeeseen...

Seuraavaksi siis täydellinen listauslainaus LaRouche PAC:n jutusta Full List of Co-Sponsors for Glass-Steagall -->

"Current List of Congressional Co-Sponsors to Marcy Kaptur's HR1489.:

Bob Filner (D-CA)
Tammy Baldwin(D-WI)
Donna Christensen (D-VI)
Al Green (D-TX)
John F. Tierney (D-MA)
Daniel Lipinski (D-IL)
Raul Grijalva (D-AZ), the Co-Chair of the Progressive Caucus
Rodney Alexander (R-LA)
Rep.
Charles Rangel (D-NY), former Chairman of the United States House Committee on Ways and Means
John Garamendi (D-CA)
Louise McIntosh Slaughter (D-NY), ranking member House Committee on Rules
Edolphus Towns (D-NY), former Chairman of the House Oversight and Government Reform Committee
Jim McDermott (D-WASH)
Lynn Woolsey (D-CALIF), former Co-Chair Progressive Caucus
James Moran (D-VA)
John Conyers (D-MICH), former Chair, current ranking member House Judiciary Committee, dean of Black Caucus
Jesse Jackson Jr. (D-ILL)
Walter Jones (R-NC)
(init.)
Marcy Kaptur (D - Ohio)
Maxine Waters (D-CA), former Chair of the Congressional Black Caucus
Marcia Fudge (D-OH)
Kurt Schrader (D-OR)
Roscoe Bartlett (R-MD)
Danny Davis (D-IL)
Peter Visclosky (D-IN)
Dennis Kucinich (D-OH)
Jan Shakowsky (D-IL)
Barbara Lee (D-Ca), former Chair Congressional Black Caucus, former Co-Chair of the Progressive Caucus
Mike Coffman (R-CO)
George Miller (D-CA), former Chair, current ranking member Education and the Workforce Committee
Hansen Clarke (D-MI)
Fortney Pete Stark (D-Ca)
Michael Capuano (D-MA), ranking member U.S. House financial services Subcommittee on Oversight and Investigations


Current List of Congressional Co-Sponsors Rep. Maurice Hinchey's H.R. 2451:

(init.) Maurice Hinchey (D-NY)
John Conyers (D-MI)
Michael Capuano (D-MA)
Peter DeFazio (D-OR)
Jay Inslee (D-WA)
Lynn Woolsey (D-CA)


Institutional Support:

January 2011 --The Louisiana State Board of the National Association of Realtors passed a resolution calling for the reinstatement of Glass-Steagall, and demanded that the National Association of Realtors do the same.
March 2011 --
The National Farmers Union, at its March 13-15 National Convention in San Antonio, reaffirmed its spring 2010 call for the immediate reinstatement of Glass-Steagall.
May 2011 -- The
International Association of Machinists, one of the largest unions in America, put the reinstatement of Glass-Steagall, specifically H.R. 1489, as a priority for their legislative agenda.
May 9, 2011 -- The Columbia Pacific Building Trades Council unanimously endorsed LPAC's resolution for Glass-Steagall.
May 11, 2011 -- The Northwest Oregon Labor Council unanimously endorsed LPAC's resolution for Glass-Steagall.
May 12, 2011 -- The
Democratic Party of Multnomah County, Oregon--the country in which the state's largest city, Portland, is located--passed a resolution calling for the immediate reinstatement of Glass-Steagall.
June 14, 2011: The
New Jersey state AFL-CIO has endorsed. It passed a unanimous voice vote before the state AFL-CIO convention. The resolution states that the national AFL-CIO supports this legislation.
June 16, 2011: The
Greater Louisville, KY, Building And Construction Trades Council, AFL-CIO, passed a resolution of support for H.R. 1489.
June 16, 2011: The
Kentucky State I.B.E.W. Conference passed a resolution supporting the enactment of H.R. 1489 and calling on their Congressional delegations to cosponsor and vote for this bill.
June 22, 2011: The Rochester & Genesee Valley Area Labor Federation, AFL-CIO, endorsed the resolution in support of H.R. 1489 .
June 24, 2011: The
Pennsylvania State Council of Machinists, endorsed the AFL-CIO resolution in support of H.R. 1489
June 24, 2011: The
IBEW Local 575 of Portsmouth, Ohio endorsed the AFL-CIO resolution in support of H.R. 1489
June 28, 2011:
Fox Valley Area Labor Council AFL-CIO, out of Wisconsin, endorses H.R.1489.
June 29, 2011: Wisconsin Alliance for Retired Americans, an AFL-CIO affiliated organization endorses H.R. 1489
June 30, 2011:
King County Democratic Party Central Committee (Seattle, WA), endorses, along with H.R. 1489
June 30, 2011:
Shawnee District AFL-CIO Council, Portsmouth, OH, endorses H.R. 1489 with a resolution.
July 7, 2011:
The Executive Board of IBEW Local Union 715, located in Milwaukee, Wisconsin, pass a resolution for H.R. 1489.
July 7, 2011: The Washington State 30th Legislative District Democrat Committee passed a Glass Steagall resolution.
July 12, 2011: The
Executive Board of the Wisconsin State Council of Machinists, an organization representing 70,000 members in Wisconsin, passed a resolution calling for enactment of H.R. 1489.
July 12, 2011: The Washington State 32nd Legislative District Democratic Committee passed a resolution for the reinstatement of Glass-Steagall.
July 13, 2011:
Kentucky state AFL-CIO passed a resolution for H.R. 1489, becoming the second state AFL-CIO after New Jersey to do so.
July 18, 2011: The
33rd Legislative District of Washington State Democratic Committee passed a Glass-Steagall resolution for the H.R. 1489.
July 20, 2011: The
11th Legislative District of Washington State Democratic Committee passed a Glass Steagall resolution for H.R.1489.
July 20, 2011: The
Northwest Washington Central Labor Council (AFL-CIO) passed a resolution endorsing the Glass-Steagall legislation in Congress.
July 20, 2011: The
Washington State 5th Legislative District Democratic Committee passed a resolution for the reinstatement of Glass-Steagall.
July 21, 2011: The
California Federation of Labor passed a resolution for the reinstatement of Glass Steagall.
July 28, 2011: The Washington State 31st Legislative District Democrats endorsed the Glass-Steagall legislation, passing the
King County resolution.
July 28, 2011: The Wisconsin State AFL-CIO Executive Committee passed a resolution for Glass-Steagall.
August 2, 2011: The Washington State
2nd Legislative District Democrats endorsed the Glass-Steagall legislation.
August 3, 2011: IBEW Local 317, Huntington, West Virginia, passed an endorsement of HR 1489 to reinstate Glass Steagall.
August 4, 2011: The
Grays Harbor Democratic Party passed a resolution in support of Glass-Steagall.
August 8, 2011:
Iowa AFL-CIO's Hawkeye Labor Council passed a resolution in support of H.R. 1489 to reinstate Glass Steagall.[/item
August 10, 2011:
The National AFL-CIO Endorses H.R.1489 for the Immediate Renewal of Glass-Steagall.

Legislative Support:

June 2010: The Borough Council of Lansford, Pa. and the Council of Morgan Township both passed resolutions demanding their Congressmen re-enact Glass-Steagall.
September 2010: The Port Jervis, New York City Council passed LPAC's resolution for Glass-Steagall.
Fall 2010: Mansfield Township, New Jersey passed LPAC's resolution for Glass-Steagall.
May 24, 2011: The
city council of Irvington, NJ passed a Glass-Steagall resolution.
June 13, 2011: The city council of Newton, NJ passed a Glass-Steagall resolution.
June 14, 2011: The city council of Elizabeth, NJ passed a Glass-Steagall resolution.
June 20, 2011: The
City Council of the Boro of Ridgway, PA passed a resolution calling on Congress to pass H.R. 1489.
July 11, 2011: The
Council of the Home Rule Borough of Edinboro, Pennsylvania passed a resolution in support of H.R. 1489.
July 12, 2011: The
City Council of Harrisburg, Pennsylvania passed a resolution calling for Glass Steagall by a unanimous vote of 7 to 0.
July 14, 2011: The City Council of Conroe, Texas passed a resolution supporting Glass-Steagall.
July 18, 2011: The
Borough of Berwick, PA, a town of 10,000, passed the Glass-Steagall resolution.
July 19, 2011: The Boro of Ambler, Pennsylvania passed the Glass-Steagall resolution.
August 8, 2011:
Portsmouth, Ohio City Council passes Glass-Steagall resolution.
August 10, 2011:
The National AFLCIO Endorses H.R.1489.

Resolutions Introduced:

February 11, 2011 -- Kentucky State Senator Perry Clark (D) introduced a resolution calling on Congress to immediate reinstate Glass-Steagall.
March 17, 2011 --
Missouri State Rep. Bert Atkins (D-St. Louis County) introduced HCR 49, a concurrent resolution calling for Congress to reinstate Glass-Steagall.
March 24, 2011 -- Alabama Rep. Tom Jackson (D) introduced H.R. 190, a resolution urging Congress to reinstate Glass-Steagall.


Editorial Support:

The Fairbanks, Alaska Daily News Miner, in June 2010.
The Bangor, Maine Bangor Daily News in June 2010.
The Pittsburgh Tribune-Review, the flagship paper of Richard Mellon-Scaife, on November 22, 2010.
The Mitchell Daily Republic, in South Dakota, published an op-ed by Ron Wieczorek calling for Glass-Steagall, on July 2, 2011.


Special Letters of Endorsement:

July 17, 2011--Former U.S. Representative Merrill Cook, Republican of Utah, issued an open letter, supporting H.R. 1489.
July 25, 2011--Mayor Kevin Poole of Lewiston, Idaho has also issued an official proclamation endorsing HR 1489 and calling for the U.S. Senate to introduce and pass identically worded legislation.
August 2, 2011-- The presidents of the California Farmers Union and the California Dairy Campaign issued a letter Aug. 2 endorsing H.R. 1489.
August 8, 2011 --
Kentucky State Sen. Perry Clark issues open letter calling for resignation of Obama and for Congress to pass Glass-Steagall.
August 10, 2011 --
AFL-CIO Director of Government Affairs William Samuel issues legislative alert addressed to Rep. Marcy Kaptur expressing support for HR 1489 from the national AFL-CIO organization.".

Aivan lopuksi muutama geopolitiikan ja ekonomian katastrofaalista tilaa kuvaava video ja kirjoitus, jotka selkeästi näyttävät juuri sen, kuinka mm. Glass-Steagall- lain uudelleen voimaan saattaminen globaalisti on erityisen tärkeää niin pian kuin mahdollista! -->

Alan Greenspan: WE CAN ALWAYS PRINT MORE MONEY: Eli globalistieliitin pankkiirioligarkismin pääarkkitehteihin jo vuosikymmeniä kuulunut Alan Greenspan paljastaa tässä äskettäisessä haastattelussa muitta mutkitta kannattavansa dollarin arvon tuhoamista ja sitäkin kautta lännen ekonomioiden ja yhteiskuntien uusfeodalismiin ja fasistidiktatuuriin alistamista alkaen Yhdysvalloista.

Dylan Ratigan's Epic Rant On Political Corruption: Eli USA:n valtavirtamediassakin on alkanut tajuntaan menemään jo paikoitellen globalistien ko. ekonomisen sodan kaameat ja pahuudelliset aikeet ja jo suoritetut ihmiskunnan vastaiset tuhonnat seurauksineen, minkä johdosta TV -väittelyt ovat alkaneet menemään tämänkaltaisesti hurjiksi paniikkinäytöksiksi.

NM Rothschild & Sons Are Moving In For The Kill! Witness Their Work All Over The Globe! RIGHT NOW!!!: Eli tässä lännen pankkiirioligakkieliitin salatut kasvot pienimuotoisessa esittelyssä jo kaukaa historiasta saakka sekä tähdennyksenä heidän promotoimaa uusfeodalismi- ja fasistidiktatuurin kuvausta aiheuttamassa lännen perikatoa edelleen ja juuri nyt!

No comments: