Saturday, February 20, 2010

Helvetti vai Renessanssi?! - Päätössarja; termejä ja käsitteitä O - R

Pitkästä aikaa päätin jatkaa tätä NWO -sanastoselitystäni, jonka varjolla voin tuoda tietämystäni esille ja antaa aihetta ajatteluun sekä sytyttää lukijassa halua tutkia itse lisää näitä ja muitakin asioita, jotka liittyvät NWO -agendaan. Tuossa alla on myös vanhat tekemäni osat. Niissä saattaa jo olla korjattavaa / täydennettävää tutkímukseni edettyä ja tietämykseni lisäännyttyä, mutta käyn nyt ensin kaikki aakkoset loppuun ja aloitan vasta sitten mahdollisen korjaus- ja täydennyskierroksen aakkosten alusta. Toki erittäin pätevää asiaa nuo vanhatkin osat sisältävät joka tapauksessa. Pidemmittä puheitta itse asiaan, koska asiaa on taas paljon --->

Vanhemmat osat: Helvetti vai Renessanssi?! - Päätössarja; termejä ja käsitteitä A - E, Helvetti vai Renessanssi?! - Päätössarja; termejä ja käsitteitä F - I ja Helvetti vai Renessanssi?! - Päätössarja; termejä ja käsitteitä J - N.


NWO -agendan termejä ja käsitteitä O - R


Oikeisto ja vasemmisto / Oikeisto vs. vasemmisto: Länsimaissa poliittisessa kentässä perinteisesti 1900- ja 2000 -luvun alussa käytössä ollut jako, joka kulisseissa vaikuttavan oligarkkieliitin takia on kuitenkin silmänlumetta; valheellinen kahtiajako ja vastakkainasettelu. Oikeistoa on pidetty julkisivulla porvariston etuja ajavana ja vasemmistoa työläisten etua ajavana. Tuo silmänlume perustuu siihen, että kulisseissa oleva oligarkkieliitti ohjaa kumpaakin leiriä ja näin ollen vasemmisto on kuin naamioitunut oikeisto. Oligarkkieliitin tahto, suunnitelmat ja käytännöt ovat nimittäin oikeistolaisia kokonaisluonteeltaan ja siksi rivikansalaisten kannalta arvioituna tilanne on nimenomaan eliitti vs. alammaiset eikä kansan parissa ole oikeasti oikeisto vs. vasemmisto -vastakkainasettelua.

Oligarkkieliitin NWO -suunnitelma edellyttää kuitenkin oikeisto vs. vasemmisto -illuusion ylläpitämistä kansan parissa harhautus- ja sumentamismielessä ja siinä näyttelee tärkeää osaa eliitin toimia kritisoivien ja vastustavien "ääriryhmien" leimaaminen joko äärivasemmistolaisiksi tai äärioikeistolaisiksi, jotta ne saadaan valtavirtamediassa näyttämään jopa "rikollisilta". Operaatiota tehostetaan oikeasti rikollisten ainesten sekoittamisella mukaan soppaan tarpeen mukaan. Samalla NWO -suunnitelmassa pyritään alistamaan työläiset ja suuri osa porvaristostakin yhä syvemmälle eliitin alaisuuteen ja joistakin "ääriryhmistä" pyritään etsimään - muodostamaan tarpeen mukaan kontrolloituja oppositioita eliitin hyväksikäyttöä varten.

Joka tapauksessa keskiluokan tulee siis romahtaa huomattavasti lisää ja siksi sitä varten tarkoituksella suunniteltu talousromahdus etenee yhä ja vaikuttaa nyt mm. Euroopassa EU -maiden rapautumiseen erittäin rajusti; jutut aiheeseen liittyen Suomen Talousdemokraattinen Puolue -blogista --> Goldman Sachs häärinyt Kreikassakin ja Euromaiden piilovelat julki. Ja vaikka hyvää tahtoa löytyisi esim. vasemmistosta, niin silti se hukkuu tässä tilanteessa toivottomana eliitin suunnitelmien sekaan, koska pääomat ja rahavirtojen ohjaaminen - luominen ovat niin totaalisesti Illuminatin eli oligarkkieliitin käsissä ja niin monet poliitikot ja päättäjät on huipputasolla ostettu eliitin suunnitelmien apulaisiksi; tunnetuimpana esimerkkinä Yhdysvaltain presidentti Barack Obama.

Oligarkkieliitti: Länsimaiden rahavirrat, pääomat sekä poliittisen kentän suunnitelmia ja rahanluomista käsissään pitävistä maailman rikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista ihmisistä - suvuista (Pääasiassa miehiä) käytetty eräs nimitys. Tämä porukka on se, joka haluaa ns. uuden maailmanjärjestyksen (NWO - New World Order) avulla luoda olemassaololleen ikuisesti jatkuvat maailmanvaltiasolosuhteet ja se alistaa siksi kaikki kansat sen tyrannian alle tarkan, huolellisen ja ovelan suunnitelman avulla, joka on jatkunut jopa satoja vuosia eräiltä osin.

Synonyymejä löytyy ko. porukoille paljon; Illuminati, eliittimafia, globalistit, vapaamuurarit jne. Eri termeillä voidaan kuvata ko. porukoiden sisällä hieman erilaisia koostumuksia ja tarkoitusperiä. Tässä tapauksessa nyanssierona muihin termeihin verrattuna "oligarkkieliitti" tähdentää ekonomista ja talousjärjestelmiin liittyvää entiteettiä ko. porukoiden keskellä. Tässä mielessä oligarkkieliitin keskuspaikkana on vanhaan Brittiläisen imperiumin tyyliin Lontoossa Lontoon City ja heidän ylimpänä "esimiehenä" on brittimonarkia. Tärkeinä lisähaaroina tälle porukalle ovat Yhdysvalloissa Wall Street ja osaltaan myös Vatikaanin jesuiitat ja Saudieliitti. Myös muut Euroopan monarkiat (Etenkin Alankomaiden) on liitetty tähän porukkaan mukaan.

Spekulaatioita on ilmassa myös siitä, kuinka paljon esim. Venäjän ja Kiinan eliitit ovat mukana juonessa, mutta toistaiseksi esim. Venäjän voidaan katsoa olevan lännen oligarkkieliitille vielä liian saavuttamaton haaste; Mm. siksi on ollut käynnissä Venäjän mustamaalaamisprovokaatioita sen naapurivaltioissa (Blogit; Suomen Antifasistinen Komitea, Juha Molari, Johan Bäckman ja Käymälä osaavat hyvin valottaa näitä asioita suhteessa Venäjään. Käymälä -blogi on myös erinomainen esoteerisen ja metafyysisen tiedon paikka, jossa mm. Platon ja Rupert Sheldrake ovat olleet suurten pohdintojen alla) ja siksi näimme sen parissa jopa Georgian sodan elokuussa 2008. Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä -blogissa (Nimimerkki Against NWO) on hyvä yhteenveto tämän oligarkkieliitin koostumuksesta. Lainaan tässä ko. jutusta keskeisen kohdan (Jutusta; Illuminatin elokuvateollisuuteen ujuttamat piiloviestit) -->

"Tämän maailmaneliitin valtarakenne kuitenkin rakentuu niin että huipulla on n. kolmensadan henkilön muodostama eliitti jonka jäsenillä on pääsy kolmensadan komitean lisäksi myös muihin klubeihin ja kerhoihin kuten CFR, Trilateraalinen komissio, Bilderberg-ryhmä, Rooman Klubi jne.

Illuminatin 13-verisukua: 1. Astorien suku

Astorien suvun perustaja oli John Jacob Astor (1763-1884). Hän syntyi Saksan Walldorfissa ja on suvultaan Juutalainen. Vuonna 1784 hän muutti Yhdysvaltoihin ja liittyi pian paikallisen vapaamuurariloosin jäseneksi ja nousi siellä 2-3 vuodessa ylemmille asteille.Jacob Astor oli tiiviisti mukana kansainvälisessä ooppiumibisneksessä milloin tätä huumetta salakuljetettiin lähinnä Kiinasta.John Colemanin teoksessa "The Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300, s. 131" käy ilmi, että Astor teki ooppiumikaupalla huomattan suuren omaisuuden.

2. Bundien suku (The Bundy)

3. Dupontien suku (The Dupont)

4. Freemanien suku (The Freemans)

5. Kennedien suku (The Kennedy)

6. Li-suku (The Li)

7. Onassiksen suku (The Onassis)

8. Reynoldsien suku (The Reynolds)

9. Rockefellerien suku (The Rockefellers)

10. Rothschildien suku (The Rothschilds)

11. Russelien suku (The Russels)

12. Van Duyn suku (The Van Duyns)

13. Collinsien suku (The Collins)

Näitä kolmeatoista edellämainittua sukua siis yhdistää yhteinen veriveljeys ja nämä suvut ovat tuohon korkeaan asemaan päässeet lähes tulkoon suunnattomalla omaisuudellaan, sekä korkealla vapaamuurari-jäsenyydellään. Se että on jo syntynyt tuollaiseen maailman vaikutusvaltaisimpaan sukuun takaa se kenelle tahansa hyvin vahvat mahdollisuudet edetä vaikka Yhdysvaltojen presidentiksi, joten ei ole yhtään ihme että esim. John F. Kennedystä tuli aikanaan Amerikan presidentti. Vaikka tosin hän ei ollut muiden Amerikan presidenttien tavoin okkultistisen Yalen yliopiston salaseura "pääkallo & sääriluut" (Skull & Bones) jäsen.

Maailman talous on näiden eliittiin kuuluvien tahojen käsissä ja he omistavat myös yhdysvatojen keskuspankin (Federal Reserve) lisäksi Euroopan keskuspankin (EKP) sekä maailmanpankin (IMF). He siis ovat saaneet tällä kartellilla koko maailman valtiot oman pikkusormensa ympärille ja pitävät tätä erittäin onnistuneena petoksena.".

Pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri: Tätä nimitystä käytetään tuon ym. oligarkkieliitin kaavailemasta maailmanlaajuisesta talousjärjestelmän totaalisesta kaappaamisesta haltuunsa omien tarkoitusperiensä käyttöön. Siinä rahavirtoja ja pääomia manipuloimalla ja hyväksikäyttämällä ko. eliitti pyrkii alistamaan kansallisvaltiot parasiittisen valtansa alle mahdollisimman täydellisesti, mikä on NWO:n ekonominen osa-alue.

Tavoitteena siinä on yhtäältä jakaa maailma uudenlaisiin osiin, jotka poikkeavat kansallisvaltiorajoista; EU, Amerikan Unioni ja mm. näiden sisällä uudet aluejaot. Toisaalta tavoitteena on erilaisten entiteettien yhdisteleminen (Ylikansalliset elimet, unionit, standardisoidut menetelmät globaalisti koulutuksessa, politiikassa jne. sekä vallan vieminen pois paikallistasolta ylikansalliselle tasolle eli paikallishallintojen alistaminen ylikansallisten eliittikontrolloitujen hallintojen - elimien käskyvaltaan yhä vahvemmin) ja aivan uusien elinten - kokonaisuuksien luominen vanhat korvaaviksi, jotta pankkiiri- ja korporaatiodiktatuuri alkaisi toimimaan paremmin juuri kansallisvaltioista ja niiden laeistakin riippumatta.

Samalla kansallisvaltioiden sisällä pyritään ostettujen poliitikkojen ja päättäjien avulla juuri muuttamaankin lakeja niin, että ko. diktatuuri ja tyrannia voidaan pystyttää sujuvammin. Suomessa viimeaikaisena esimerkkinä tästä on mm. presidentin vallan kaventaminen perustuslakimme uudistamisessa. Se on siis juurikin tarkoituksellista oligarkkieliitin hyväksi tehtyä saatanallisuutta! Kansallisvaltiot ajetaan alas vaivihkaa! Kansalaisten huijaamiseksi ylläpidetään kansallisvaltioiden keskeisten instituutioiden julkisivukuvaa yllä, jossa muka valta ja päätökset ovat sieltä lähtöisin, mutta oikeasti oligarkkieliitin varjohallitus sanelee kulisseista niiden toimintaa ja tätä sanelutyranniaa ko. pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurilla pyritään edelleen vahvistamaan.

Ovela eliitin manipulaatio näyttäisi toteutuvan tässä tulevaisuudessa myös niin, että näiden taloudellisten ja poliittisten agendojen peittämiseksi kansaa huijataan myös löytämään "pelastus" tarkoituksella suunnitellusta ahdingosta niin, että se "pelastus" sisältää pseudoideaalisten "rauhan" ja "globaalin maailmankansan" rakkaudellisia ja yhteishyvällisiä ominaisuuksia julkisivulla, mutta peittää alleen tuon pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin elimellisesti mukaan integroituna; muka globaali "rauha" löydetään kriisin kautta ja sen jälkeen se sisältää kansallisvaltiottoman rauhan ja rakkauden maailmankylän. Eli siis oligarkkieliitin johtaman globaalin diktatuurin!

Tässä mielessä tärkeä videosarja katsottavaksi on mm. tämä nimimerkki Markun esilletuoma: United Nations & "Alien" Great Deception (Se läpikäy ns. Iron Mountain -raportin, joka oli jo vuosikymmeniä sitten lännen oligarkkieliitin pohtima ja muodostama ja huom.: JFK:n hallinnon aloitteesta): A, B, C, D, E, F, G, H, J, K, L, M, N, O. Nämä videot ovat nimimerkki Anonymous Trutherin käsialaa ja hänen Youtube -sivustonsa vaikuttaa hyvin valveutuneelta ja tarkkanäköiseltä sisältönsä puolesta; kannattaa siis alkaa kahlaamaan läpi siellä olevia muitakin videoita!

Peace of Paris 1763 eli Pariisin rauha: Tunnettu englanniksi myös nimellä Treaty of Paris 1763. Se oli ns. Seitsenvuotisen sodan päätös. "Toisena sodan syynä voidaan pitää Ison-Britannian ja Ranskan kilpailua siirtomaista. Ruotsia hallitseva hattupuolue päätti lähteä hyökkäykseen Preussia vastaan saadakseen takaisin Ruotsin 1720 menettämät alueet Pommerissa.". Tuo lainaus tuosta ym. wikipedia-artikkelista kiteyttää melko hyvin tässä olevan seikan ---> Eli tämän sodan tuloksena Brittläisen imperiumin oligarkkieliitti pääsi voimistamaan valtaansa ympäri maailmaa yhä enemmän ja tämä sota oli siis tässä mielessä juuri sitä varten manipuloitu, jotta mm. esim. tuo Ranska saatiin alistettua enemmän pois tieltä oligarkkieliitin mielihalujen ja tahdon takia!

Lyndon LaRouche on monissa historian analyyseissään tuonut tämän seikan esille ja Yhdysvaltain kannalta silloiset maaperällään olleet siirtokunnat olivatkin pakotettuja olemaan yhä enemmän Brittiläisen imperiumin tyrannian alla, mutta tämän rauhan myötä Yhdysvaltojen oligarkkieliittiä vastaan olleet voimat saivatkin mahdollisuuden nousta kunnolla vallankumoukseen ja saivat lopulta perustettua Yhdysvallat 1776! Silloin Brittiläisen imperiumin vaikutusvalta ainakin hetkeksi väistyi siellä kansallisvaltioideaalin tieltä pois levitäkseen myöhemmin 1800 -luvulla etenkin Venäjälle ja Saksaan.

George Washington oli tuolloin keskeisiä ko. perustuslain laatijoita ja eräskin kadunmies kysyi häneltä legendan mukaan, että "Minkälaista perustuslakia olette puuhaamassa meille (kansalaisille)?". Benjamin Franklin vastasi: "Laadimme teille kansallisvaltiota (Republic), jos osaatte pitää sen - hoitaa sitä". Nyt tuo kansallisvaltioideaali on tuhon tiellä oligarkkieliitin NWO -projektin takia ja kansalaisten välinpitämättömyyden takia kaikkialla maailmassa!

Peace of Westphalia 1648 eli Westfalenin rauha: Se oli ns. Kolmikymmenvuotisen sodan päätös. "Westfalenin rauhan julistuksia pidetään nykyisten itsenäisten valtioiden alkuna. Monille valtakunnille määrättiin ensimmäistä kertaa rajat, ja valtion kansalaisuutta alettiin pitää tärkeimpänä asiana lainkäytön kannalta. Ennen monet limittäiset poliittiset ja uskonnolliset velvoitteet olivat olleet tärkeämpiä.". Tätä tuosta ym. wikipedialinkistä lainattua kohtaa voidaan käyttää tähdentämään tämän rauhan seikkaa, jota Lyndon LaRouche toitottaa paljon; ko. rauhan teeseihin nimenomaan kuului kansallisvaltioidean kehittäminen ja sitä alkoi vähitellen mielessään kehittämään etenkin Yhdysvaltoihin Euroopasta paenneet siirtolaiset, jotka saivat myöhemmin tuon ym. Seitsenvuotisen sodan päätyttyä mahdollisuuden kunnolliseen ko. ideaalin käytäntöönpanoon.

Euroopassa oli edelleen tämänkin rauhan jälkeen liikaa Brittiläisen imperiumin alkuvaiheen kehittyvää oligarkkivaltaa, joka sotki liikaa Euroopan kansallisvaltioiden kehittymistä. Siksi pääosa kansallisvaltioidean kehittämisestä siirtyikin 1700 -luvun puolella tulevan Yhdysvaltojen maaperälle. Samalla sinnekin pyrki silti vaikuttamaan ko. oligarkkieliitti ja tehtävä oli kaikkea muuta kuin helppo; siirtokunnat Pohjois-Amerikan itärannikolla olivat pitkään Brittiläisen imperiumin tyrannian alla ennen Yhdysvaltain muodostumista. Espanjan ja Ranskan omat siirtokunnat tulevan USA:n (ja Kanadan) maaperällä pitivät myös haittaavaa lusikkaansa sopassa.

Pecora -komissio: Oligarkkieliitin tarkoituksella vuonna 1929 luoman Yhdysvaltojen suurlaman jälkipuintiin tarvittiin komissiota ja sen täyteen toimintavaltuuteen ja -kuntoon laittoi vuonna 1933 presidentiksi noussut Franklin D. Roosevelt. Komission ajatuksena oli paitsi tutkia väärinkäytöksiä ja osoittaa syyllisiä tuomittavaksi,niin sen piiriin kuului myös tervehdyttävien toimien muodostaminen, jotka FDR: hallinto sitten laittoi käytäntöön. Näin syntyi mm. Glass-Steagall -standardi pankkimaailmaan, joka erotti kaupalliset ja finanssipankkitoiminnat eroon toisistaan, jolloin eliittipankkiirien spekulointipelit pörsseissä eliminoitiin minimiin. Samalla luotiin rajoituksia ja kontrollia pankkitoiminnoille.

Lyndon LaRouche on erittäin aktiivisesti toitottanut nimenomaan näitä FDR:n hallinnon aikeita ja käytäntöjä suitsia juurikin tämän NWO -eliitin toimia ja sitä, että vastaavalla asenteella pitää lähteä tätä nykyistäkin oligarkkitoimintaa vastaan uusin lisämenetelmin. Spekulaatiota voidaan tosin laittaa mm. siihen, kuinka onnistunutta ja vilpitöntä FDR:n hallinnon toiminta oli. Yhtäältä nimittäin on väitetty FDR:n hallinnon olleen myös kansaa vastaan, kun se mm. otti kansalta pois kultavarantoa näiden taloudenelvytyssuunnitelmiensa takia. Toisaalta ainakin vähäksi aikaa Brittiläisen imperiumin holtittomat pelailut olivat varsin paljon jäissä FDR:n hallinnon aikana ja USA nousi siinä lamasta nimenomaan reaalitaloutta tervehdyttämällä (Luotottavaa rahaa infraprojekteihin, koulutukseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen; sairaalat), vaikka se vaati uhrauksia ja töitä. Eli siis totaalisesti päinvastoin ollaan nyt tekemässä; oligarkkieliitin monetaristista imperiumia ollaan pelastamassa ja kohentamassa reaalitalouden kustannuksella --> Reaalitalouden tuho!

Platon: Ideologista vastakkainasettelua on harjoitettu Aristoteleen ja Platonin oppien välillä varsin paljon pohdittaessa maailmamme tilaa; esim. juuri Lyndon LaRouche on tähdentänyt sitä, että lännen oligarkkieliitin maailmankuvien muodostumista on ohjannut enemmän Aristoteles ja sille antiteesimäistä vastavoimaa on edustanut Platon. Aristoteleen mukainen lähtökohtanäkemys maailmasta on tässä mielessä esine- ja materiakeskeistä ja Platonin mukainen lähtökohtanäkemys ideamaailmallista ja henkistä.

Tämä kuuluisa oligarkkieliitti siis toimii ja muodostaa menetelmiä siltä pohjalta, että vain materialla on merkitystä ja turha henkisyys sekä moraali on karsittava pois teoista ja ideologioista kaikessa yhteiskunnan "kehittämisessä". Siksi he osaltaan ajavat sen kaltaista NWO -suunnitelmaa kuin on havaittukin ja siksi he pystyvät käyttämään henkisiä sisältöjä sumeilematta hyväkseen ottamatta läsnäolevana osaa ko. sisältöihin. Niinpä esim. uskonnotkin ovat heille vain pelinappuloita materiaalisen maailman muokkaamiseksi heidän mieleisekseen NWO -projektin puitteissa.

Platonin mukainen lähtökohtanäkemys maailmasta korostaa sen sijaan henkistä ja ideamaailmallista läsnäoloa yhteiskuntien kehittämisessä ja ylläpitämisessä; teot ja ajatukset on perusteltava hyvällä moraalilla ja universaaleilla periaatteilla, jotka on havaittu ja ymmärretty ihmiskuntaa ja planeettaa palveleviksi ja kokonaisolemista tukevaksi. Tämä on tunnetuimmista NWO:n vastaisista aktivisteista eniten juuri Lyndon LaRouchen tähdentämä seikka eli meidän täytyy sen mukaan oligarkkieliitin eliminoinnin jälkeen ymmärtää ryhtyä rakentamaan maailmaa osana aitoa läsnäolevaa Platonin näkemystä ja hylätä haitalliset Aristoteleen näkemyksen mukaiset osat maailmankuvasta.

Tässä kohtaa on hyvä huomata tuo mahdollinen huijaus; varsinainen NWO on se "pelastus" siitä, jota kansa luulee varsinaiseksi NWO:ksi. Eli on puhuttu mm. Bahai-uskonnon ja Maitreya maailmanopettajan tulemisesta "uuden maailmanjärjestyksen" varjolla henkisiksi pelastajiksi luoden vale-Platonilaisen yhteiskunta- ja maailmankuvan. Tässä vaiheessa emme voi saada vuorenvarmasti todistusta siitä, että onko esim. Lyndon LaRouche ajamassa tuolla Platonilaisella ideaalillaan tuota valepelastusagendaa ja hän olisi siten vain salakavala eliitin agentti vai onko hän tosiaan oikeasti vilpitön teeseissään?... Nimittäin onhan toki niin, että tuossa Platon vs. Aristoteles -vastakkainasettelussa on paljon oikeaa ja yhteiskuntien hyvämoraalisen kehittämisen kannalta tähdellistä asiaa ja Platonilaista maailmankuvaa pitäisi tässä katsannossa suosia Aristotelisen sijaan.

Tässä mielessä eräs "pelastuksen" ilmenemismuodon tarkkailukohde on myös tuo nimimerkki Hopen esilletuoma Zeitgeist -movement, johon on myös liitetty tuota valepelastuksen mahdollisuutta. Esim. tuo ym. nimimerkki Anonymous Truther on jopa hyvin suorasanaisesti tähdentänyt, että kaikki Zeitgeist -liikkeessä olevat on huijattu eliitin kätyreiksi ja koko liike on siten hylättävä kokonaan NWO:n vastaisessa taistelussa. Tässä on hänen ko. video aiheesta: The Coming Theosophic World Religion.

Tässäkin on tosin huomattava, että Zeitgeist -liike esittää joitakin oikeasti hyviä ideoita, mutta emme siis tässä vaiheessa voi kuitenkaan saada varmuutta liikkeen vilpittömyydestä. Toisaalta tuo Anonymous Truther osaa kyllä erittäin hyvin perustella ko. liikkeen pahat aikeet; NWO -eliitin eli Illuminatin tarkoitus on nimittäin tuhota kristillinen usko ja saada sen tilanne "New Age" -uskonnot ja -maailmankuvat tukemaan "valepelastus-illuusiota" NWO -projektia tukien, jolloin Zeitgeist -liike toimisi siinä osaltaan hyvänä harhautuksena, kuten Maitreya ja Bahai-uskonto. Kristillinen uskonto on siis NWO -projektin haittatekijä, joka on eliminoitava oligarkkieliitin mielestä. Eliitti ajattelee, että käytetään hyväksi ihmisten tarvetta uskoon ja pelastukseen pahalta.

Protektionismi: Kansallisvaltioiden sisäistä talousjärjestelmää tukeva asia, jossa mm. tullein ja tariffein haitataan ulkopuolelta tulevan tavaraliikenteen aiheuttamaa uhkaa kansallisvaltion sisäiselle omavaraisuudelle ja vauraudelle.

Tämä on keskeinen kohta ymmärtääksemme eliitin NWO -projektin ekonomista ulottuvuutta. Siinähän keskeinen teesi on juuri se, että kansallisvaltiot tuhotaan oligarkkieliitin parasiittisen pankkiiri- ja korporaatiodiktatuurin alle ja siksi protektionismi ei ehdottomasti kuulu oligarkkieliitin intresseihin. Sitä vastoin nimenomaan "vapaakauppa" ja "globalisaatio" ovat siinä toiminnassa keskeisiä apuja. Kansallisvaltioiden alasajamisessa nimittäin eräs merkittävä toimenpide on niiden omavaraisuuden tuhoaminen, missä esim. juuri vapaakaupan ja globalisaation turvin siirretään nimenomaan rikkaiden länsimaiden kansallisvaltioista työvoimaa ja reaalitalouden tuotantoa ns. halpatyömaihin (Kehitys- ja kehittyvät maat; Afrikka, Kiina etenkin ennen jne.), mikä heikentää ko. maiden omavaraisuutta ja ajaa siten alas ko. kansallisvaltioita eliitin tyrannian ja kontrollin syliin. Samalla oligarkkieliitti saa globalisaation turvin mahdollisuuden kontrolloida tavara- ja rahavirtoja globaalisti yhä enemmän.

Nyt kansallisvaltioiden eliittikätyrit on saatu jo Suomessakin puuhaamaan tuo ym. tihutyöagenda mielessään mm. maamme vesivarojen ryöstämistä eliitin haltuun. Näin eliitti pyrkii ottamaan myös maatalouden ja ruoantuotannon kokonaan itselleen kontrolloitavaksi. Tämäkin mahdollistuu, kun ei ole protektionismia, lakeja muutetaan eliitin agendaa tukeviksi ja jopa perustuslakeja muutellaan, kuten JUURI NYT SUOMESSA!

Tätä eliitin kaiken varallisuuden ryöstämistä itselleen ja kaiken tavara- ja rahaliikenteen hallitsemista ja kontrollia sanotaan myös liberalismiksi. Liberalismi tarkoittaa siis samaa kuin toimiminen vapaana kansallisvaltioiden laeista ja moraaleista; vapaana luomaan pahuuteen perustuvan maailmanhallituksen. Siksi on helppo nähdä, ketkä ovat esim. Suomessa lännen oligarkkieliitin kätyreitä ---> He ovat niitä, jotka mainostavat vapaakauppaa, liberalismia ja globalisaatiota hyvässä valossa ja tuomitsevat protektionismin huonossa valossa. Näin ovat tehneet esim. Jyrki Katainen ja Aleksander Stubb. Myös korporaatiomaailmasta on kuulunut samoja ääniä mm. Nokian pääjohtajan Olli-Pekka Kallasvuon suusta.

Reaalitalous: Tämän termin ymmärrämme parhaiten, kun tutkimme maailman ekonomiaan parhaiten kaikista NWO:n vastaisista aktivisteista perehtyneen Lyndon LaRouchen ajatuksia ja teesejä. Lyndon on muodostanut tästä oligarkkieliitin masinoimasta monetaristisesta talousjärjestelmästä kolmen kuvaajakäyrän avulla hyvän analyysin. Siitä olen tehnyt jo itsekin yhteenvedon viime elokuussa; Lyndon LaRouchen uudistettu Triple Curve ja maailman kriisi.

Sen perusteella voimme tässä todeta lyhyesti juuri sen, että lännen oligarkkieliitin taktiikka näivettää kansallisvaltiot perustuu osaltaan juuri reaalitalouden rapauttamiseen. Siinä on ensin luotu johdannaisinstrumenteilla ja monetaristisilla pörssispekulaatioilla vivuttamalla valtava arvopaperi- ja velkasitoumusroska ja sitten niiden avulla ollaan sälyttämässä äärettömiä velkataakkoja kansallisvaltioiden kontolle, joita kukaan / mikään ei pysty koskaan maksamaan ja siksi EU:n sisällä olevat valtiot ovat tuhoutumiskierteessä; Juuri nyt tilanne on päällä mm. Espanjan ja Kreikan takia. Sama koskee Yhdysvaltoja. Samalla velkataakan vaikeutumista hillitsemään uskotellaan kirkkain silmin kansalle, että "ikävä kyllä veroja joudutaan nostamaan ja leikkauksia tekemään". PASKAT; ne ovat häikäilemätöntä ja jo kauan sitten suunniteltua osaa NWO -projektissa tavoitteena kansallisvaltioiden alistaminen maailmanhallituksen tyrannian alle! Siinä on Jyrki Kataisenkin turha tulla selittämään yhtään mitään valheita ja sumutusta kansalle!

Tästä EU -alueen kriisistäkin Lyndon varoitti jo viime syksynä erittäin vakavasti ja koko prosessi jatkuu aivan, kuten on ollut selvää jo vuodesta 2007 saakka Lyndonin esilletuomana. Ainoastaan prosessin vauhti on ollut mysteeri. Onko sitten eliitin tahdon mukaista se, että EU itsekin saattaa olla nyt tuhoutumisvaarassa Euroopassa vallitsevan kansallisvaltiokriisin takia? Katsotaanpa; Lyndonin mielestä olisi niin, että eliitti ei tietäisi mitä olisi apupoikineen (Obama jne.) tekemässä (Tai olisi ainakin "hullu", "tyhmä" ja "taitamaton") ja olisi sössimässä maailmantalouden totaaliseen perikatoon ja itsensä siinä mukana. Siksi olisi otettava huomioon ainoastaan Lyndonin teesit reaalitalouden pelastamiseksi ja eliitin monetarismin päättämiseksi haittaavana oligarkkimetodina. Toisaalta on sanottu, että eliitin NWO -suunnitelmaan juuri kuuluukin maailman talouden totaalinen perikatoon saattaminen, jotta eliitti voi itse laittaa tilalle oman "pelastuksensa" eli varsinaisen NWO:n ekonomisen osan.

Tässä tulemme siis taas sen dilemman eteen, että onko esim. Lyndon oikeasti vilpitön oligarkkieliitinkaatoteeseissään vai onko siinä eliitin kätyrinä toimimista mukana. Tämä puolestaan johtaa eliitin NWO -suunnitelman nerokkuuden kohtaamiseen; kansalaisten keskuuteen on saatu ratkaisemattomia dilemmoja NWO:n olemuksesta ja sen vastustamiseksi, jolloin väistämätön seuraus on tietoisuutta ja ymmärtämistä haittaavat ja hämärtävät vastakkainasettelut ja tappelukset; mikä oikeasti on NWO ja onko sitä edes olemassa?...

Ajatusta esim. tässä kohtaa selkeyttää kuitenkin se, kun ymmärrämme joitakin perusasioita NWO:n vastustamisessa; kansallisvaltioiden turvaaminen eliitin imperiumilta on hyvä juttu, reaalitalouden hoitaminen ilman haittaavaa eliitin monetarismia on hyvä juttu jne. Näemme siis sen, että esim. Lyndonillakin on paljon hyvää sanottavaa, joskin emme saa olla liian sinisilmäisesti nielemässä kaikkea NWO:n vastustamisessa lääkkeeksi / pelastukseksi sanottua ja emme saa ottaa yksisilmäisesti ideologioita (pelastus)käyttöön.

Synteettinen lähestymistapa lienee hyvä: On tutustuttava perinpohjin ja laajasti anti-NWO -aktivistien ajatuksiin ja verrattava niitä esille manifestoituneisiin eliitin teeseihin. Sitten on analysoitava ja pääteltävä johtopäätöksiä sekä poimittava tapauskohtaisesti lääkkeitä parannuskäyttöön. Mitä olisi parannuskäyttö? Hyvin vaikea kysymys... Osaltaan se voi olla niinkin ilmiselvä asia kuin jonkin eliitin oman "aseen" ottaminen kansalaisten omaan toisenlaiseen käyttöön eliittiä vastaan / omaksi eli kansalaisten hyväksi. Tunnetuin esimerkki on internet ja sieltä viimeaikojen hyvä esimerkki Googlen Street View -palvelu.

Googleahan on syytetty eliitin agendojen apulaisena toimimisesta, mutta itse toin tarkoituksella esille sen, että esim. tuota katunäkymäpalvelua voidaan käyttää myös kansalaisten hyväksi luovalla ja aikaisemmin huomaamatta jääneellä tavalla, jota eliitti ei itsekään kenties ole osannut ennakoida; Googlen Street View -palvelu monialaisessa ja monitieteellisessä hyötykäytössä. Lääke voi nousta kansan keskuudesta usein luonnollisella ja yllättävällä tavalla ilman mitään väkivaltaa tai yhteiskuntalevottomuutta...

Reaalitalouden parantaminen vaatii mm. juuri sellaista kekseliästä ja luovaa lääkitsemistä NWO:n saastuttamassa yhteiskunnassa ja lääkkeen ei edes tarvitse olla aina suoraan NWO -asioihin liittyvää; se voi olla esim. "vain" jokin innovaatio, joka jyrää eliitin agendoista huolimatta yhteiskunnassa mm. yhteishyvää luoden ja edesauttaen. Olosuhteiden huonontuessa varmasti voi käydä niinkin, että eliitin suunnitelma kusee jossain ennakoimattomassa kohdassa ja kansa iskee siihen kohteeseen sopivan eliitinkaato- ja yhteiskunnan parantamislääkkeen. Tätä voi itse kukin miettiä tykönään.

Relative population-density (Suhteellinen väestöntiheys): Tämäkin termi on viljalti Lyndon LaRouchen käyttämä. Se tarkoittaa sitä, että mitä suurempi väestöntiheys on ko. tarkastelualueella, niin sitä suuremmat mahdollisuudet ja voimavarat sen parista on löytää yhteiskuntaa rakentavaa, ylläpitävää ja parantavaa luovaa työvoimaa ja ajattelua. Se on siis päinvastainen teesi sille, jota Thomas Malthusin teesit ilmentävät; mitä enemmän väestö kasvaa, niin sitä enemmän se rappeutuu kilpailun kovetessa yhä vähemmäksi käyvistä resursseista. Tätä malthusilaista näkemystä lännen oligarkkieliitti nimenomaan toitottaa ja siinä tulee esille osaltaan myös tämä Platon vs. Aristoteles -maailmankuva-asettelu.

Lyndonin teesin mukaan väestömäärän kasvattaminen on hyvä asia ja sitä tulee tukea mm. siirtymällä korkeampiin energiamuotoihin (Uuden sukupolven ydinvoima). Seuraus: Mitä enemmän on hyvinvointikapasiteettia kansan parissa, niin sitä enemmän on käytössä sekä älyllistä että fyysistä kapasiteettia yhteiskunnan hyväksi, kun se pyritään samalla ohjaamaan oikein Platonilaisen maailmankuvan mukaan eli tähdennetään henkisen ja moraalisen läsnäolon muotoa ajatusten, tekojen ja käytäntöjen takana. Raha on alennettu siinä vain välttämättömäksi vaihdon välineeksi eikä itseisarvoksi, jolla voidaan käydä itsellään kauppaa, kuten tässä eliitin monetarismissa on voitu turmiollisella tavalla tehdä.

Oligarkkieliitin mielestä taas väestömäärän vähentäminen on hyvä asia ja sitä tulee tukea mm. jättäytymällä energian käytössä vähemmälle (Ns. viherenergia). Seuraus: Mitä vähemmän on hyvinvointikapasiteettia kansan parissa, niin tuon Lyndonin teesin kautta arvioituna sitä vähemmän on käytössä sekä älyllistä että fyysistä kapasiteettia yhteiskunnan hyväksi. Samalla oligarkkieliitti pyrkii siis Aristoteliseen maailmankuvaan, jossa hyvinvointi on yhtäkuin materiaalinen vauraus ja raha on asetettu itseisarvoksi kuvaamaan sitä vaurautta, jolla voidaan sitten itselläänkin käydä kauppaa ja pörssispekulaatioita kuten millä tahansa fyysiselläkin tuotteella.

Oligarkkieliitin suunnitelmiin ei kuitenkaan kuulu yhteishyvän luominen ko. varallisuudella, vaan lähinnä vain oman asemansa korottaminen on agendana; onhan heille maailma vapaa kilpailun paikka, jossa "kaikki" keinot ovat sallittuja oman edun tavoittelussa (Paljastuneen perusteella jopa todellakin KAIKKI keinot). Siihen maailmankuvaan kuuluu myös se, että liika määrä ihmisiä on heille haitaksi (Vähempi määrä on helpompi kontrolloida); siksi he myyvät ajatusta liikakansoituksesta. Niinpä yhteiskunnat rapautuvat toisin kuin he ideaa myyvät ("Liikakansoituksen" vähetessä olot muka paranevat), koska heidän kaikkien muidenkin metodien takia on yhä vähemmän käytössä sekä älyllistä että fyysistä kapasiteettia yhteiskunnan hyväksi.

Mitä voimme siis päätellä? Ei ole tietenkään täsmällisen suoraa vertailusuhdetta näiden teesien välillä, mutta perustavaa laatua olevaa pointtia kuitenkin löytyy: Jos yhteiskunta perustuu "vain" materialistisiin maailmankuviin, jossa halutaan itsekkäästi "vain" omaa etua (Omaa materiaalia --> epäterve kilpailutilanne yhteishyvää tuhoten ja ehkäisten), niin se ei voi toimia rapautumatta jossain vaiheessa jopa totaaliseen perikatoon huonoimman skenarion ollessa kyseessä; NWO -agenda on hyvin lähellä sitä!

Jos yhteiskunta perustuu henkisen ja moraalisen läsnäolon asettamiseen materiaalisten ja toiminnallisten käytäntöjen taakse yhteishyvän mukana pitämisen kera, niin silloin on mahdollisuus kasvuun sekä fyysisesti että henkisesti yhteiskuntaa eteenpäin kehittäen. Oligarkkieliitti itse asiassa tietää tämän vastakkainasettelun ja siksi se onkin todennäköisesti asettamassa ko. valepelastusta agendansa harhautuselementiksi kansan keskuuteen; onko sellainen Zeitgeist-liike, Lyndon LaRouche, Alex Jones, David Icke...?

Emme voi mielestäni olla jyrkästi noita kaikkia NWO:n vastaisia aktivisteja poiseliminoivalla mielellä liikkeellä, vaikka niissä onkin joitakin epäilyttäviä piirteitä tuossa harhautusmielessä arvioituna; Tunnistakaamme ne puutteet heidän teeseissään ja käyttäkäämme siitä huolimatta niiden parissa havaittuja hyviä ominaisuuksia luovasti hyväksemme ilman liiallista takertumista ideologioihin ja teesien tarkastelussa jumiuttaviin hiuksenhalkomisiin ja näin syntyy ikkuna tuon oligarkkieliitin NWO-teesin tuhoamiseksi ja sen sijalle mahdollisuus tuon yhteishyvän ja hyvien henkisten sekä moraalisten periaatteiden mukaisen yhteiskunnan luomiseen! Se on prosessi, jossa kuluu aikaa luultavasti vähintään useita vuosikymmeniä...?

Renessanssi: Tätä termiä voidaan käyttää hyvin tässä yhteydessä viitaten juuri tuohon yllä sanomaani; Uuden oligarkkivapaan yhteiskunnan henkisesti ja moraalisesti laadukas elpyminen monipuolisella tavalla NWO -agendan pauloista on todellakin ko. termin käytön väärti, kun sitä kuvaamme ja tavoittelemme; Tällä kertaa renessanssin sisällön tulee kattaa ihmiskultuurin lisäksi myös koko planeetan pelastaminen, säilyttäminen ja kohentaminen. Tätä ei ole tämän enempää syytä tähdentää, koska ko. termi sisältää jo lähtökohtaisesti anti-NWO -osan elimellisesti.

Rooman klubi (Club of Rome): Eräs oligarkkieliitin "keskustelukerhoista", josta Against NWO on kertonut kuvauksia tässä merkinnässään: 2000 kg ammoniumnitraattia kadonnut Kanadassa. Samalla tuossa hyvässä kirjoituksessaan Against NWO tuo esille muidenkin eliitin "kerhojen" ominaisuuksia ja tarkoitusperiä; mm. Trilateraalinen komissio, 300:n komitea ja Bilderberg -ryhmä.

5 comments:

Perdolt said...

tervehdys taas!!

outoon juttuun törmähdin tässä eräänä päivänä jota epäilin aiemmin jo yhdeksi suureksi huijaukseksi. avoimin mielin kannattaa tutkailla vaikkakin saattaa aluksi tuntua aivan uskomattomalta. jos asia on niinkuin sivusto väittää,(ja sivustoja löytyi hirveä määrä lisää) tämä iso pala sopisi vaan hienosti tähän koko suureen palapeliin...

http://vilaurio.blogspot.com/

Anonymous said...

Oletko Mika ehtinyt lukemaan sen Prophecy Proof Insights of the Future -kirjan?

http://www.scribd.com/doc/19209329/Prophecy-Proof-Insights-of-the-Future-Information-and-Insights-about-the-End-Times-that-You-Wont-Hear-in-Church

Kirjan sivulta 168 kohdasta One-World Government alkaen löytyy tieto millainen talousjärjestelmä Benjamin Cremen mukaan NWO:ssa olisi.

Suhde kapitalismin ja sosialismin kohdalla on aika samanlainen kuin on nyt esim. Skandinavian maissa. Voisi siis tavallaan sanoa, että NWO:n koetusmaata on esim. Suomi!

Tässä kohta Lars Ostermanin Talousdemokratia sivuilta:

"Voisi varmaan todeta että myös Gary Dorrienin talousdemokratia on sosialismin ja kapitalismin synteesi. Ja parempi vaihtoehto kuin mikään muu tunnettu talousmalli."

Mitä enemmän NWO:ta alkaa hahmottamaan niin sitä enemmän tajuaa kuinka paljon puutaheinää Alex Jones ja kumppanit puhuu. NWO:ssa todellakin aiotaan korjata kaikki nykyisen järjestelmän virheet! Kontrollia voi olla, mutta ihmiset näkee sen hyvänä tai ei tajua sen olemassaoloa.

Tietenkin järjestelmässä käytetään hyväksi ns. tieteellistä diktatuuria, jossa ihminen luulee elävänsä hyvässä järjestelmässä, mutta ulkopuolisen mielestä eläisi diktatuurissa.

Ylimmillä herroilla ja rouvilla olisi kaikki resurssit ja valta, mutta kaikkien mielestä se olisi täysin oikein. Jos ihminen olisi kunnolla niin hänellä olisi kaikki mitä hän tarvitsee. Kukaan ei tietenkään saa liikaa, koska eihän meidän planeetta kestä sellaista, joten kukaan ei kehtaa pyytääkään liikaa. Ihmiset myös hyväksyisivät tämän asian. Ylimmät herrat/rouvat saisivat tietenkin asua kartanoissaan, koska he ovat viisaita ja ovat tämän ihanuuden ihmiselle tuoneet.

Vähän sama asia kuin nyt ihmiset uskoo tekopyhään ilmastoprofeetta Al Goreen vaikka kaveri elää aivan päinvastoin kuin pitäisi elää omien puheidensa mukaan.

Sama meno siis varmaan jatkuisi NWO:ssa, mutta ihmiset hyväksyisivät sen, koska he ovat pelastamassa maailmaa kaikki yhdessä viisaiden miesten ja naisten johtamina.

Vähän sama asia kuin nykyään, että vihreät aina sulkevat korvansa, jos heidän liikettä yrittää kritisoida. Eihän siinä voi olla mitään vikaa, koska he ovat pelastamassa maailmaa. Vihreä agenda on totisesti saatu hyvin toimimaan ja ihmiset uskoo.. hyvin pelottavaa. Hyväksyvätkö ihmiset myös toisten tappamisen tulevaisuudessa maailman pelastamisen vuoksi?

Missä se kolmas maailmansota tapahtuisi? Olisiko se koko maapallon laajuinen iso sota, vai ainoastaan Lähi-idässä tapahtuva taistelu.

Jos sota olisi totaalinen iso ydinsota niin puoli maapalloahan olisi täysin tuhoutunut. Jos tavoite on löytää kuitenkin vain maata 500 miljoonan ihmisen vaatimattomaan elämään niin aika paljon maapallosta voidaan tuhota. Luulisi kuitenkin, että eliitti yhä haluaisi tehdä sitä mitä he nykyäänkin tekee. Elävät huviloillaan/huvipursissaan/saarissaan pitkin poikin maapalloa hienoissa maisemissa töiden ohella.

Tässä lisävahvistusta Maitreyasta:

http://www.nytimes.com/2010/02/05/us/05sfmetro.html

http://www.prophecyproof.org/blog

Mika said...

Kiitos peppe hyvin mielenkiintoisesta linkistä!

Ehdin jo vähän tutustua sen sisältöön ja saattaa hyvinkin olla, että siinä on hyvin tärkeää pointtia. Radikaalia yleisen konsensuksen kyseenalaistamista siinä toki on, mutta olen kyllä itsekin tämän NWO -tutkimukseni parissa havainnut, että valmius kyseenalaistaa mitä tahansa voi olla erittäin suureksi avuksi. Vapaana ennakkoluuloista ja mielenhallintatietojen syötöstä on hyvä lähtökohta valheiden taakse katsomiseen.

On joka tapauksessa vahvasti tullut ilmi se seikka, että maailmankuvamme on rakennettava lähes nollasta uudestaan, jotta voimme nähdä parhaalla mahdollisella tavalla oligarkkieliitin salajuonien ja sumutusten yli ns. todelliseen maailmaan.

Se onkin pitkä ja vaivalloinen prosessi kokonaisia kansakuntia ajatellen ja alkuun on syytä varautua sen parissa siihen, että vain aniharva osaa / haluaa kytkeytyä sen opettelemiseen. Vastustus ja epäilyt NWO:n tutkijoita ja paljastajia kohtaan saattavat pitkittyä ja voimistua vielä matkan varrella...

En vielä kommentoi tuon antamasi linkin sisältöä tässä, koska minun pitää ensin tutustua siihen ja muihinkin kunnolla. Huomasin nimittäin sen, että nuo sisällöt kyseenalaistivat myös sen verran paljon omiakin aikaisempia havaintojani NWO:n olemuksesta.

Jos Hitler olisi tosiaan ollutkin se hyvis kaiken keskellä ja juutalaiset "kaiken" pahan alku ja juuri, niin se vaikuttaa asioiden arvioimiseen monelta osin uudelta pohjalta, joka on etsittävä esille...

Mika said...

Niin, tuo kirja onkin vielä jäänyt lukematta. Pyrin sen kuitenkin tekemään, mutta välillä tämä informaatiomäärä tuntuu ylivuotavalta ja mahdottomalta hallita. En ehdi tekemään kunnolla kaikkea haluamaani.

Tuosta kommentistasi tuli kuitenkin heti mieleen mm. se, että ilmankos länsimaissa on ollut käynnissä tämä havaittu kulttuurin ja ihmisyyden rapauttamisprosessi; meistä rivikansalaisista on pyritty tekemään välinpitämättömiä, vastuuttomia ja tietämättömiä viihteen suurkuluttajia. Totta kai siinä merkityksessä, jotta meitä olisi sitten helpompi muokata juurikin tuollaiseen kuvaamaasi alistuvan alammaisen osaan tulevassa NWO -imperiumissa.

Siksi on valtavirtamediassa ollut myös niin paljon "asiantuntijoita" kaikissa yhteiskuntaelämän osissa kertomassa "eksperttitietoaan" ja siksi maamme seuraavan vaalikauden hallituksenkin ohjelma laitetaan "asiantuntijakonsultin" tehtäväksi.

Saadaan siis näinkin ujutettua koko ajan mielikuvia "kaiken yläpuolella" olevista "viisaista miehistä ja naisista", jotka siis tulisivat tuon kuvaamasi NWO:n johtoporukkaan.

Ja tosiaan olisi aika epätodennäköistä, että eliitti haluaisi tuhota maapallosta niin suuren osan esim. juuri ydinsodassa, kun he kuitenkin ovat sen verran hedonisteja ja haluavat nautiskella maapallonkin antimista itsekkäästi.

Anonymous said...

Onko tässä mahdollisesti syy miksi eliitti osaa ennakoida, kuinka ihmiset toimii yhteisönä ja kuinka he voivat ennustaa ihmisten toimintaa?

http://www.youtube.com/watch?v=-Xpt0ykZqP4

Ehkä tämä on yksi niistä vapaamuurareiden saloista, joita ovat hyödyntäneet ties kuinka kauan jo.